Wpisy 982 116 – 982 215
14 czerwca 2012 12:53 → 14 czerwca 2012 13:25, 100 wpisów
Lilcia wiesz że w życiu zdarzaja się rzeczy o których FGIZJOLOGOM się nie śniło...jak mawia Ferdek...
Lila..tylko 3 zakłady po 2,5zł
medea koniecznie chcesz żebym przytyła???
medea żeby tylko takie rzeczy nam sie przytrafiały w życiu to było by fajnie...skoro nalegasz to zjem...
Skoro jesteśmy przy kuponach to tak mi się przypomniał gościu, który w jakiejś zagranicznej wersji Mam talent używał swojego frędzelka do tworzenia sztuki ... a jak by go użyć zamiast wahadełka przy wypełnianiu kuponu
medea jesteś bezbłędna...
To w koncu malował frendzlem nie pędzlem
to że wystawiano takie rzeżby to wiem ale o takim pojebusie to nie słyszałam, wiadomo artysta oni wszyscy są tacy...inni...
islandorka
Trzeba by zamiast cukru użyć stewii a zamiast śmietanki jogurtu do rozwiązania problemu pogodzenia przyjemnego z pożytecznym
Trzeba by zamiast cukru użyć stewii a zamiast śmietanki jogurtu do rozwiązania problemu pogodzenia przyjemnego z pożytecznym
medea
Lila
Moim zdaniem to by zależało od tego na czym byśmy mu kuponik rozrysowali
Moim zdaniem to by zależało od tego na czym byśmy mu kuponik rozrysowali
medeaia
Islandorka
Na serio polecam zaopatrzenie się w stewię, bo kapitalnie zastępuje cukier i nie ma tego ohydnego posmaku ropy jak inne słodziki a można ją dodać do wszystkiego nawet ciasta ( oczywiście po ususzeniu liści i zmieleniu na proszek)
Na serio polecam zaopatrzenie się w stewię, bo kapitalnie zastępuje cukier i nie ma tego ohydnego posmaku ropy jak inne słodziki a można ją dodać do wszystkiego nawet ciasta ( oczywiście po ususzeniu liści i zmieleniu na proszek)
pisałam Lilcia a wyszło medea cos z tym kompem...
m.dorotka
dorotka frędzelki się marzą???
czy frędzelek albo porządny frędzel!!!
ciekawe kto nas jeszcze podgląda???
dorotko
dorotko nie bij, nie mam szcześcia...
no fakt nie spojrzałam...ciekawe ile z nich ma frędzelki a ile frędzle...
dziouchy dawno się tak nie uśmiałam chyba wygram dziś w totka po takiej ilości frędzli...
Losowanie za nie całą godzinę
profesor dzięki za przypomnienie...
profesorze...Ty mi tu nie udawaj że,tak sobie grzeczniusio kawusię zapodajesz
ciekawe jaki frędzel dziś losuje...narka...
Lila..
profesor ale nas rozpieszczasz
lila ja mam rybkę (dorsza) ziemniaczki nowe z koperkiem i surówkę
lila ja mam rybkę (dorsza) ziemniaczki nowe z koperkiem i surówkę
Lila
Ze ścianą to może byc zły pomysł bo rozrzut byłby jak przy serii z pepeszy
Ze ścianą to może byc zły pomysł bo rozrzut byłby jak przy serii z pepeszy
Ja dziś kurczaka piekę
ouuuu
jakiś buk
mi tu ulotke do skrzynki...
jakiś kod aktywacyjny i kwota 5 zeta do zainwestowania
jakiś buk
mi tu ulotke do skrzynki...
jakiś kod aktywacyjny i kwota 5 zeta do zainwestowania
shadow
Mnie już nic nie zdziwi od chwili znalezienia startera T-Mobil gazecie z programem gdzie za 5 złotych można 100 minut sobie pogadać
Mnie już nic nie zdziwi od chwili znalezienia startera T-Mobil gazecie z programem gdzie za 5 złotych można 100 minut sobie pogadać
Lila...dziś czwartek
to jutro zrobię pierogów z truskawkami bo mi ktoś tu ochoty narobił
Lila
No to klops ... no chyba że rozrysujemy na podłodze a delikwenta w hamaczek z dziurą i bujamy
No to klops ... no chyba że rozrysujemy na podłodze a delikwenta w hamaczek z dziurą i bujamy
ja u nich zamówiłem "mapę" Euro 2012 i następnego dnia maiłem w skrzynce z pieczatka z Austrii hehe
Ja od buka dostałem kiedyś 300zl po wplaceniu 300zł
To jest bet-at-home
Lila
Jeden dzień to pikuś. Znam delikwentów co to im się tydzień zgubił po piątkowym wyjściu na imprezę u znajomych
Jeden dzień to pikuś. Znam delikwentów co to im się tydzień zgubił po piątkowym wyjściu na imprezę u znajomych
Lila..niejak wpłaciłem 300zl dostalem 300zł w prezencie czyli 600zł
medea...no tak źle to ze mną jeszcze nie jest ale wszystko przede mną
profesorze...jeśli dałeś im 300 a oni dali tobie to wyszedłeś na zero.Chyba że,za te swoje 300 obstawiałeś coś tam,coś tam a od nich jeszcze dostałeś to wtedy ok
medea76też znam taki przypadek
POWODZENIA NA LOSOWANIU będę póżniej
POWODZENIA NA LOSOWANIU będę póżniej
mendy to mało powiedziane
Powinni im takie kary finansowe doj***ć ze by popamiętali
Powinni im takie kary finansowe doj***ć ze by popamiętali
Polska-Czechy 1-0
Lila
Rzeczywiście kilku świrów a wstyd dla wszystkich. Ciekawe czy policja wyłapała szpionów - prowokatorów z BBC , dla których te afery to potwierdzenie tego, że my są Dziki Wschód.
Rzeczywiście kilku świrów a wstyd dla wszystkich. Ciekawe czy policja wyłapała szpionów - prowokatorów z BBC , dla których te afery to potwierdzenie tego, że my są Dziki Wschód.
profesorze...40 sędziów wydaje wyroki ale co z tego jak w zawieszeniuMendy biją ludzi spokojnie idących ulicą.Szok ***a,wstyd i chamstwo tfuuuu
shadow
Też bym chciała, ale jestem realistką. Niemniej za naszych
Też bym chciała, ale jestem realistką. Niemniej za naszych
Lila..taki nasz kraj i co zrobićtragedia
Nigdy nie może być spokojnie i kulturalnie,zawsze się jakieś mendy znajdą co rozpiździaj zrobią
Lila
Bo tak naprawdę większość z nich jest bezkarna i doskonale o tym wie. Prawo przewiduje, że najpierw dajemy grzywny a pozbawienie wolności to jak ktoś recydywa. A przecież większość z nich dała się złapać po raz pierwszy więc... na grzywnach się skończy a że wielu z nich nie ma legalnych dochodów to taka kara to kpina.
Bo tak naprawdę większość z nich jest bezkarna i doskonale o tym wie. Prawo przewiduje, że najpierw dajemy grzywny a pozbawienie wolności to jak ktoś recydywa. A przecież większość z nich dała się złapać po raz pierwszy więc... na grzywnach się skończy a że wielu z nich nie ma legalnych dochodów to taka kara to kpina.