Wpisy 975 373 – 975 472
8 czerwca 2012 10:09 → 8 czerwca 2012 11:58, 100 wpisów
13maxuu ...ty ty jeden bankrut ..6/6 nic nie bedzie na maxa i uciekam..
Witam wszystkich obecnych i nieobecnych oraz pojawiających sie w trakcie pisania tego pozdrowienia
w sumie ni bylo az tak źle wedlyg mnie bardzo dobrze "wyczuliscie" cyferke 9 tzn.3 na 5 osób ją typowało no i padła
scolls
Zajrzałam z ciekawości i nie było źle jak na pierwszy raz
A tak z ciekawości to jaki był wynik losowania.
Zajrzałam z ciekawości i nie było źle jak na pierwszy raz
A tak z ciekawości to jaki był wynik losowania.
torsan nie za dobrze ze Cię tak trzyma zle samopoczucie to moze byc depresja
scolls..dziękuję jak patrzyłam na wyniki to mogliśmy po jednej cyferce dać i moze wtedy by coś było
scolls jakbyś coś kiedyś puszczał to to są moje cyferki 3.4.5.13.17.19
joacz
scolls
Pisałam tutaj, że robiłam eksperymenty z numerologią i wczoraj nawet udało mi się upolować 3/5 w mini dzięki niej i wyszłam na zero, bo trochę zakładów trzeba było zawrzeć
A teraz do przemyślenia rozpiska numerologiczna dla polskiego lotto na wczoraj :
9 18 27 45
38 31 24 17 10 3
37 29 21 13 5
Jakby nie patrzeć z wynikiem waszego losowania były zbieżne 4 liczby. Zbiegi okoliczności bywają zabawne
scolls
Pisałam tutaj, że robiłam eksperymenty z numerologią i wczoraj nawet udało mi się upolować 3/5 w mini dzięki niej i wyszłam na zero, bo trochę zakładów trzeba było zawrzeć
A teraz do przemyślenia rozpiska numerologiczna dla polskiego lotto na wczoraj :
9 18 27 45
38 31 24 17 10 3
37 29 21 13 5
Jakby nie patrzeć z wynikiem waszego losowania były zbieżne 4 liczby. Zbiegi okoliczności bywają zabawne
joacz na dzis chce wyslac na euromillions jestes chetna?na takich samych zasadach jak w srode
wiesz ze jak bysmy trafili to wygrasz 2 razy wiecej niz byla najwieksza wygrana w polskim lotto
scolls...mam propozycje jeden zakład bym pomieszała z tych co podamy Co Wy na to??
scolls...a kiedy to losowanko...
dobra joacz zrobmy tak:szukam jeszcze dwie osoby ktore podaja pelen zestaw a potem z tych swoich zrobimy mix i kazdy poda tylko po jednej cyferce
krissmusze wyslac pukony przed meczem bo pozniej moge nie zdazyc a losowanie jest dzis wieczorem
majwoj tak czekam jeszcze na dwie osoby chetne na skok na 67 000 000pln
Kumulacja w Euromillions około 670 000 000 złotych! Zobacz szczegóły