Wpisy 971 233 – 971 332
5 czerwca 2012 17:15 → 5 czerwca 2012 17:48, 100 wpisów
Ja grałem skromnie za2,5zeta po wczorajszym bamkructwie,łobuzy odebrali 10 zeta....
scolls...chyba dlatego ,że też lubię takie z siercią nie chciała bym takiego łysielca
Scools bałwan nieborak bez słodyczy chudnie,polecam taka dietę dla grubych kobiet z nadwagą....
joacz zgadza sie ale sfinksy sa teraz bardzo modne i tu w Uk tez sa bardzo drogie
hipo nie wygrywasz za kare bo glodzisz balwana i OBCY cie obserwuja i mieszaja za to w Twoich cyferkach
scolls... wiesz ale te sfinksy mnie jakoś obrzydzajajakoś chyba bym go nawet nie pogłaskała sama nie wiem nigdy na żywo takiego nie widziałam
zrob eksperyment:daj balwanowi batonika zrob lodai zobaczysz ze zaraz zaczniesz trafiac
hipo-mi nigdy nie idzie w biust, ale małe jest pięke
dziś o 14-miazga, takie ładne liczby weszły ale na moim pukonie 3 liczb zabrakło do 6/6 o 22 się odegram.

dziś o 14-miazga, takie ładne liczby weszły ale na moim pukonie 3 liczb zabrakło do 6/6 o 22 się odegram.

Tak Obcy nie są przyjazni dla ziemian,traktują nas jak króliki doświadczalne...
Już niedługo euro.mistrzostwa,obawiam się,że nasi piłkarze mogą nie wyjść z grupy...
Można obstawić za 2zeta,w razie czego duża wygrana a nic to tylko mała strata...
Zagrałem na 6skreśleń,ten chłop przedemną co wysyłal sprawdzał kilka pustaków kuponów,miał je pogięte....
Oni mają duże zarobki,więc balują i nie mają siły do gry:kobitki,litry piwa....
To mnie właśnie zszokowało,że nie uszanowal kuponów a beztrosko je pogiął,a co by się stało,gdyby miał wygraną a uszkodził kupon....
witam wszystkich wlasne - a to dlatego ze nie patrzylem na opinie innych a sam głowkowalem bo zawsze sie kusilem na liczby podawane tutaj
no i zawsze wpada jak nie typuje na stronce a bym ranking poprawił
Czytałem na internecie,że lotto woli jak ludzie dają wybierać maszynie liczby wtedy łatwiej im losować w bębnie...
Pride jeszce raz gratulacje za dobre liczby postawione na pukonie...
mam nadziejeze znowu nie bedzie przepasci przez tydzien i w plecy
ja przewaznie sam obstawiam czasami puszcze chybika - nie powiem czasami wpadalo 20 zl
ja zaczynam testowac puszczanie pukonow minute przed koncem czasu bo zauwazylem ze najwiecej wygranych 1 mln.funcikow jest wlasnie wtedy
torsan no mozna do 19:30 wysylac i jest taki tricj ze na kazdym pukonie masz specjalny kod skaldajacy sie z liter i cyfr i im pozniej wyslesz tym wyzsze ma litery i cyfry