Wpisy 971 040 – 971 139
5 czerwca 2012 16:03 → 5 czerwca 2012 16:44, 100 wpisów
kiedyś przygarnęłam pieska i to był najlepszy psiak pod słońcem ale uraz mial do końca życia,nie znosił zostawać sam w domu
Multi...a wiesz co mnie wkur...a najbardziej jak ludzie biorą zwierzaki do domu bo dzieci chcą i.t.p a pózniej takie zwierzątko ląduje w lesie przywiązane do drzewa lub inne przypadki.Ja osobiście miałam suczkę którą ktoś w wigillię wyrzucił na wsi i błąkała się bidulka.Moja mamusia ją znalazła wymarzniętą.Jak tylko ją zobaczyłam to ją pokochałam była z nami 5 lat i zdechła strasznie to przeżyłam
danteV
Jakbyś pytał, to ja mam psa ...
kota w sumie też, ale /chyba/ nie największego
i poowoooooooo
Jakbyś pytał, to ja mam psa ...
kota w sumie też, ale /chyba/ nie największego
i poowoooooooo
gaja moim zdaniem już w szkole dzieci powinni mieć zajęcia co do tolerancji do zwierząt jeżeli tak nie będzie to jeszcze długo ludzie nie nauczą się szacunku do zwierząt i to że ZWIERZĘ NIE JEST RZECZĄ jest to przykre ale tak jak mówię bo zło trzeba zlikwidować od dzieciństwa
12 lipca będzie 2 lata jak jej nie ma przez te 2 lata nie miałam żadnego zwierzaka bo nie chciałam po stracie mojej Soni ale teraz już mi brakuje zwierzaka tak bardzo ,że chcę mieć kociaka
multi masz 100% racji,ale skala zjawiska porzucania zwierząt jest bardzo duża zwł.latem
joacz
12 czerwca minie 2 lata jak odszedł moj pies,nie wybudził się po zabiegu,ciagle mi go brak
12 czerwca minie 2 lata jak odszedł moj pies,nie wybudził się po zabiegu,ciagle mi go brak
danteV
jeśli pamięć nie opuściła /razem z innymi, powiedzmy, zaletami/ to 2/10 - 4 i 23
jeśli pamięć nie opuściła /razem z innymi, powiedzmy, zaletami/ to 2/10 - 4 i 23
joacz ja też pochowałem kilka kotków straszne uczucie żyjesz z nimi a póżniej się rozstajesz tak jak z przyjacielem bo zwierzęta to najlepsi przyjaciele człowieka nie obgadają i nie kłamią i nie zdradzą
jano312
gaja widzę że na stronie multipasko.pl są ludzie szanujący zwierzęta ale pewnie i tu są wyjątki bo wszystkich użytkowników tu nie znam ale tych co są moimi przyjaciółmi to lubią zwierzęta i to jest najważniejsze
Multi...w 100% się zgadzam zwierzę to najlepszy przyjaciel człowieka
no dobra uciekam zaraz na obiadek bo jeszcze nie jadłem a już jest uszykowany
danteV..pytałeś czy mam kota odpowiedż brzmi ,że mam ale na razie tylko w głowie hihi
dobra to ja uciekam życzę wszystkim grającym o 22:15 wysokich wygranych cześć do poklikania.
scolls...to dobrze czytałeślubię bardzo...ogólnie wszystkie zwierzaki
joacz fajnie szanuje ludzi ktorzy szanuja zwierzetasam mam dwa kociaki i kocham je nad życie
ja obecnie nie posiadam żadnego zwierzaka,ale za 4 tygodnie będę miała kicięjuż nie mogę się doczekać.Dziś jadę już po kuwetkę dla niej i spanie...
a wczoraj miałam ją na ręku jest taka malusia ,że mieści mi się w dłoni... Muszę jakieś imionko dla niej wymyśleć
Co wam powiem to wam powiem. Jesli obstawiasz w TS to mozesz nawet za milion zlotych. Kazda kwote przyjmia, ale jak przyjdzie do wyplaty glupich 700 zl to nigdy nie maja tyle w kasie... banda zlodzieii!!
witamwszystkich
fajny temat ja też mam kotka nawet jest w profilu
fajny temat ja też mam kotka nawet jest w profilu
dantev dzięki
joaczteż mam go od małego jak tylko sam jadł to go zabrałam od matki
joaczteż mam go od małego jak tylko sam jadł to go zabrałam od matki
joacz nie moge wkleic zdjecia bo musi byc do 2mb a moje zdjecia maja ponad 6mb
jano312
nigdy nie lubiałam kotów a odkąd go mam jest największym pupilem
scolls jak tam królowa
nigdy nie lubiałam kotów a odkąd go mam jest największym pupilem
scolls jak tam królowa
pewnie Elżbietka sobie chciała przypomnieć lata młodości i Filip nie dał rady, to wypijmy za jego