Wpisy 970 940 – 971 039
5 czerwca 2012 15:05 → 5 czerwca 2012 16:00, 100 wpisów
a ja dziś miałam sen...sniło mi się ze wygrałam w Mini i kur... pamiętam tylko 2 liczby:/ szlag by to trafił
Robal.
A Ty jeszcze dzisiaj siadasz za kierownicę?
A Ty jeszcze dzisiaj siadasz za kierownicę?
robal
tylko 2szt trzeba kupić, tak mi się śniło i powooo i
z + lub bez
tylko 2szt trzeba kupić, tak mi się śniło i powooo i
z + lub bez
gg.... no to niech moc będzie z nami już skreśliłam czuję ,że będą z tego
mirnam61
joacz(bywają sny prorocze)
joacz(bywają sny prorocze)
emerytka 46
Multi
joacz nie załamuję tylko stwierdzam fakt żeby dać te dwie liczby i zmieszać je z innymi jeżeli reszty nie pamiętasz
gg36.
e46 tak
gg
dwa ? No - dobra - lepsze dwa niż dwie paczki...
masz jeszcze jakieś dyspozycje ? kobita, facet ? w jednej budzie ?
gg
dwa ? No - dobra - lepsze dwa niż dwie paczki...
masz jeszcze jakieś dyspozycje ? kobita, facet ? w jednej budzie ?
Ogolnie witam was wszystkich,moje wpisy wchodza kuzwa jak chca.takie sa uroki pisania z telefonu,jak sie zaraz w***ie to cos mi sie wydaje ze jutro pojde po nowy aparat hihihi
joacz albo dać np 5 zakładów wszędzie te dwie liczby i reszta tak zwane swoje chybił trafił a mianowicie 42 karteczki przygotować i jest własne losowanie czyli "chybił trafił"
Robal
joacz a co tobie szkodzi raz nie zawsze mówię ci dziś tak spróbuj może coś to da tego tobie życzę aby przyniósł dziś ten sposób 5/5 tobie w mini lotto
liluś no właśnie widzę że coś dziś słabo obecna jesteś na czacie
liluś a w pracy jesteś
Robal.
Obydwie wersje.
Obydwie wersje.
Robalku to pospiesz sie bo juz mi duzo nie brakuje zeby piznac tym dziadostwem
joacz jaki ładny kotek na twoim profilu widzę że też lubisz koty ja także je lubię sam mam ich kilka
Multi... kocham kotki choruje na persa ,ale nie stać mnie na takiego jak wygram to pierwszy zakup jaki poczynie to właśnie taki kocurek
liluś nie denerwuj się
Multi a Ty jakie kocurki masz?? Ja teraz zaadoptyje kotkę taką najzwyklejszą bo u mojej mamusi się właśnie okociła .Już sobie upatrzyłam taką małą ,burą jest urocza
joacz ja mam kilka dachowców i jednego takiego pół persa jeśli można go tak nazwać i jest u mnie od prawie dwóch lat w wrześniu będzie dwa lata bo on był bezdomny
Amor. gdzie jestem?w marsylii zasranej,tfuu psia mac ja zawsze mam pomysly,niech krew zaleje hahaha
gg...czarne też są śliczne i nawet pecha nie przynoszą jak przebiegną przez ulice
Robalku.....toć Ci moge dać mój zapasowy...gdzie tam do żabojadów sie pchać
joacz czarne, biało czarne, szare i jeszcze przedtem miałem biało szare te ostatnie były bardzo ładne ale niestety jednego ktoś ukradł a drugi pewnego dnia nie przyszedł z resztą sąsiadów mam wrogo nastawionych do zwierząt i w tym mam najgorszy problem teraz jest już lepiej ale nie raz to szkoda gadać krótko mówiąc "chorzy ludzie"
gaja ja mam 6 kotków
gg36 życzę powodzenia
joacz bo ludzie nie mają tolerancji do zwierząt bo ich nikt tego nie uczył albo nie chcą się nauczyć ludzie zwierzęta traktują jak stary nikomu nie potrzebny tapczan ale mało tego ludzie nawet tak jak mówię nie tolerują ani sąsiada zwierząt a co dopiero swoich