Wpisy 968 184 – 968 283
3 czerwca 2012 20:41 → 3 czerwca 2012 21:47, 100 wpisów
joacz
wyjątkowo poważnie, jak na robaka, powiem - to dość gruba gra
m.dorotka
na śląsku - mówili - podobno dwie
wyjątkowo poważnie, jak na robaka, powiem - to dość gruba gra
m.dorotka
na śląsku - mówili - podobno dwie
Kasiu fajną masz tą brykę w profilu
R36 tak na pewno dwie i razem pojedziemy odebrać
R36 tak na pewno dwie i razem pojedziemy odebrać
a najciekawsze jest to że te wygrane które mam na swoim koncie to trafiały mi zawsze jak zagrałam po dłuższej przerwie
Robal..dlatego postanawiam ,że od jutra tylko 2 zakłady 10/10 i koniec z dorabianiem TS
no to ja zaczynam grać tylko na 1 godzinę i po max 2 zakłady--> wtedy mi nie będzie potrzebna wygrana bo na samym odkładaniu kasy z niepuszczonych losów się dorobię
http://allegro.pl/konto-lotto-analyzer-v4-multi-multi-i2395365677.html ?? Warto inwestowac? Czy takie systemy sie sprawdzaja, czy lepiej grac na slepo?
idę sobie ale będę wam kibicować o 22
POWODZENIA WSZYSTKIM ŻYCZĘ
POWODZENIA WSZYSTKIM ŻYCZĘ
max - zdt i 13,33,69
gamer
- napisz później, czy złowiłeś tu jakiegoś lelenia
gamer
- napisz później, czy złowiłeś tu jakiegoś lelenia
Robal ... takie też zagrałem skusiłeś mnie ...bo miałem też zagrać 5/7/13 ale .......
Pintol ....a Ty dzisiaj jakiego pewniaka masz bo razem na 14 polegliśmy 43 i 45
2,28,66,80 rozpisane na trojkiwysokich zycze wszystkim
asfabet...jak wygram i będę stawiać domek to poproszę Cię byś mi podwórko wyłożył kostka
W typowaniach obstawilem wszystkie 50tki więc zablokowałem taki uklad liczb na wieczór...
Niecała godzina do losowania:spoznialscy biegiem do kolektur...
Przypadek lukasza 300,zaszokował mnie:9z10 typowanie to wyczyn niesamowity...
Ja dokonałem dzisiaj inwestycji za 5zeta i mam wieczornego stresa:boję się przegrać....
Boję się podać swoich liczb,bo ostatnio napisałem 4ry i było pudło...
Pasko ma specjalne nagrody za trafienie 10/10 ..tylko jeszcze nie napisał jakie ...ale coś tam przygotuje
13max jak wpadnie 10/10 to na pewno będzie na mokro w każdym tego słowa znaczeniu
pięknajaTobie też
tak mnie zestresował Łysy o 14.00, że nie dosłyszałam KTo teraz będzie nam umilał losowanie.....
joacz....
joacz....
Także łysy.