Wpisy 968 084 – 968 183
3 czerwca 2012 18:22 → 3 czerwca 2012 20:40, 100 wpisów
kathy a teraz jakie auto masz
generalnie jak sie nie psuł to dla mnie był super....
teraz mam Almere...tylko wlewam paliwo i jeżdżę na przegląd
teraz mam Almere...tylko wlewam paliwo i jeżdżę na przegląd
i nawet jak wygram 6/6 w lotto to jej nie zamienie na nic innego bo od trzech lat mnie nie zawiodła ani razu
kathy oj tak nissan to także bardzo dobre auto niezawodne i przede wszystkim tanie w kupnie jak na swoje zalety
kathy bo auta niemieckie mają równie dobra zalety tak jak nissan głównie mówię tu że nie są awaryjne ale auta niemieckie są dużo droższe od nissana
HARTGE tez zalezy ile by wyniosla taka 6 w lotto ale ta z kumulacji co jest teraz 6 mln mysle ze by ci nie starczyla na clae zycie
multi multi plus 1984 sasiad sojego golfa 4 to tak srednio raz na 2 miesice musi pojechac na warsztat nie raz na cholu wracal bo sie rozkraczyl
HARTGE ciezko przewidziec na ile starczy bo nie wiadomo jak sie bedzei zachowyac po wygranej
albinlotto golfy 4 są dobre każdy kto choć trochę zna się na autach ci to powie a może twój sąsiad kupił auto wypadkowe
multi multi plus 1984 kupil od swojej rodziny tak ze z 15 k to juz w niego wlozyl
albinlotto u mnie też ktoś miał auto wypadkowe ale już zrobione i ciągle miał kłopoty mówiąc dokładnie poważne awarię tak jak czujnik położenia wału korbowego i w czasie jazdy gasł silnik i trzeba było czekać do wystygnięcia silnika to tylko jeden przypadek taki podałem a wiadomo na drodze żartów nie ma
Tomek.....jak trafisz na dobry egzemplarz to i chińskim będziesz jeździł 30 lat......ja miałam troche do czynienia z samochodami...więc nie ma reguły, że niemiecki będzie ok a włoski do bani......szwagier zajeździł 4 niemcuchy....chyba też ma pecha
kathy no fakt to też prawda
HARTGE a na wieczor cos wysales?
HARTGE ja ostnio tez dyszki z plusem wysylam
albinlotto 10 z plusem ja teraz ciągle gram tak myślę że jest też warto tak grać
Albin o to widzę postęp z Twojej strony i słusznie że przemogłeś się do 10/10 z +
bez plusa kwote milionowa ciezko wygrac w mm bez plusa 250 k a z plusem 2.5 mln to juz spora roznica trza probowac i tyle
HARTGE jeden zaklad wysllem w tym tygodniu trafilem 3/10+ i ten plus podratowal sytuacje
albinlotto numer wpisu 968108 dokładnie
Albin plusa trafiam prawie zawsze ale do niego nie chcą siadac więcej
albinlotto ja też próbuję z plusem ale ze stawką nie gram
hartge ale jak np trafisz 2/10 z plusem no to masz 4 złote a bez plusa nie ma nic
multi multi plus 1984 wystarczy trafic tego plusa za podstawowa stawke wiecej nie potrzeba no i jescze bonusik dochodzi do tego
hartge teraz dość często trafiam 6/10 z plusem 7/10 z plusem trafiłem raz i raz trafiłem 3/3 z plusem
HARTGE moce liczby to 9/10+ a 10/10+ to juz cudu wymaga trudniejsze niz 6 w lotto do trafienia
albinlotto dokładnie plus mi więcej da niż podbijanie stawki np 7/10 z stawką razy dwa jest 280 złotych a 7/10 z plusem jest 380 złotych tyle samo płacę za kupon a wygrana jest o 100 złotych większa a to tylko jeden taki przykład jak wiesz bo takich przykładów jest jeszcze więcej
albinlotto hartge ma rację 7/10 z plusem też nie jest tak łatwo trafić
hartge dawniej grałem teraz już nie gram bo za dużo kasy by mnie to kosztowało a jak mam wysłać jeden zakład to wolę wysłać go na 10 liczb no chyba że bym np wygrał 8/10 no to trochę może bym wysłał drugi zakład na trójki
no dobra to ja uciekam życzę wszystkim grającym wysokich wygranych o 22:15 cześć do poklikania.
" 7/10 z plusem też nie jest tak łatwo trafić"
Samego plusa też nie łatwo. (oplacalnie)
Samego plusa też nie łatwo. (oplacalnie)
jak tam popołudniowe wygrane??? Ja to chyba bankruta niedługo strzele
torsan... ja od jutra chyba też wyluzuje z MM bo nic nie mogę ustrzelić
kathy ... właśnie patrzę ,że łukasz300 9/10 trafil szkoda ,że na sucho :/ ja bym się chyba zapaliła ze złości
kathy ... właśnie patrzę ,że łukasz300 9/10 trafil szkoda ,że na sucho :/ ja bym się chyba zapaliła ze złości
joacz...ja sie kiedyś zapaliłam jak przestałam wysyłac stałą 9/9 ......i 8/9 wpadło
kathy.. wcale się nie dziwię... powiem tak ja od jutra stopuje z wymyślaniem cyfr puszczam tylko moje 2 zakłady 10/10 bez plusa mam nadzieję ,że kiedys wpadną
m.dorotka ... straszny pech wiem jak się czuje biedaczysko kiedyś nie wysłałam 5/5 a wpadły i sobie w mordę plułam a co dopiero on ma powiedzieć
m.dorotka
z nieśmiałością
słyszeliście ? - podobno we wtorek sześć szóstek
z nieśmiałością
słyszeliście ? - podobno we wtorek sześć szóstek
aja 5 zakładów 10/10 1 9/9plus i 1 8/8 a niech zarobią ten ostatni raz
torsan...przykre to ale ja codziennie 30 zł na te je... pukony wydaje
takie niskie wygrane to można przeżyć ale 50 tyś to bym osiwiała
torsan... 2 zakłady 10/10 stałe już od 5 miesięcy reszta to wymyślone
Robal...najwiecej to 2 razy 5/5 bez plusa i 1 raz 3/3 stawka 10 bez plusa niestety
m.dorotka to już nałóg:/ a gram juz kilka lat z przerawami i chyba znów nadszedł czas by z tym skończyć
joacz
wsad - jedna dycha w południe i więcej niż jedna dycha na 22.15 ?
wsad - jedna dycha w południe i więcej niż jedna dycha na 22.15 ?
Robal... tak by można powiedzieć czasami zdarza się że 20 rano i 30 wieczorem:/ a 2008 grałam tak ostro ,że 50 zł czasami 60 zł dziennie