Wpisy 959 980 – 960 079
30 maja 2012 08:40 → 30 maja 2012 09:41, 100 wpisów
chcialbym tak myslec o maszynach na stacjach,tez nie chce ich dorabiac..hazard to najgorszy nałóg
kurcze najgorsze jest to ,że chyba nie jestem w stanie z tym skończyć pewnie i tak wyślę moje cyferki
joacz..ja ostatnio nadając pukony przy kiosku usłyszałam od faceta stojącego za mną coś na temat zgubności lotto.....po czym facet kupował jakieś fajki za ok 15 zeta
odwróciłam się i stwierdziłam: Ci co puszczają kase z dymem niech sie nie odzywają
odwróciłam się i stwierdziłam: Ci co puszczają kase z dymem niech sie nie odzywają
kathy...no to ja przepuszczam kasę z dymem i dorabiam lotto ale co tam na cos kiedyś trzeba zejść z tego świata a nóż widelec wygram obym tylko zdążyła wygrać
kupiłem 2 losy tutti frutti-ucieszylem się bo na bonusie była wisienka-jakież było w***ienie gdy ujrzałem wygrana 1 zł-to jest już ni kant ,ale kant wycior-dziady leśne ts-leczcie się ze swej pazerności
horoskop na środę, 30 maj:
Wodnik,
Będziesz optować za orginalnym rozwiązaniem, które może wiele zmienić i przynieść wiele nowych korzyści. Nie czekaj na niczyją pomoc i zacznij działać sam! Będziesz musiał przestać pozwalać sobie na ciągłe flirty i przygody uczuciowe przede wszystkim, jeśli jesteś po ślubie, ponieważ partner mógłby spostrzec się i odwzajemnić się tym samym postępowaniem. Uważaj abyś potem nie ubolewał.
Wodnik,
Będziesz optować za orginalnym rozwiązaniem, które może wiele zmienić i przynieść wiele nowych korzyści. Nie czekaj na niczyją pomoc i zacznij działać sam! Będziesz musiał przestać pozwalać sobie na ciągłe flirty i przygody uczuciowe przede wszystkim, jeśli jesteś po ślubie, ponieważ partner mógłby spostrzec się i odwzajemnić się tym samym postępowaniem. Uważaj abyś potem nie ubolewał.
***a jego mać-wygrana w losach 1 zł TS złodziejski pazerne oszusty juz chyba tysięczny raz zł czyli nic
emeryt...
A co masz dla raka na dzisiaj?
A co masz dla raka na dzisiaj?
www.horoscopofree.com/pl/cnf/ndYRDgHIjmM9WjJ-i2MHYroLjrl0QTSTRV3wf4A/
Dobra wróciłam na chat
Witam wszystkich, którzy przybyli po moim zniknięciu
emeryt
bronson
kriss
pafty
Witam wszystkich, którzy przybyli po moim zniknięciu
emeryt
bronson
kriss
pafty
Ja tam mam taką teorię spiskową, że pozostali koleczy z MP zrobili spółdzielnię i skasowali wczoraj te 23 melony no i teraz knuję jak je podzielić
Mnie tam osobiście taki scenariusz nie przeszkadza mam tylko jedno pytanie, dlaczego kurna nikt mnie do tego numeru nie zaprosił .
pafty.....tak 5 losów
medea
pafty....zajrzyj do mojego profilu...wczorajsza zdobycz za jedyne 1 zeta
zabrał je Prezes Ts ze soba jak go wywalali
Teraz w Radiowej Jedynce przez godzinę będzię ciekawa audycja.. .
----------------------------------------------------
" Wieczory kawalerskie "
----------------------------------------------------
" Wieczory kawalerskie "
Właśnie słucham Eski podobno dziś Dzień Bez Stanika dziewczyny zdejmujemy staniki o ile je macie na sobie
No wobec niektorych to powiedzenie "nie licz na drapane" nie do końca ma zastosowanie
Dziśiaj jest Dzień Bez Stanika.. .
Więcej >>>> Kalendarz Swiąt Nietypowych".
Więcej >>>> Kalendarz Swiąt Nietypowych".
do jasnej ciasnej nie ma za co grać-to wszystko przez ułomów z PO-liberały z Tuskolandii
nie jesteście sami bando buroków -kończci waście wstydu oszczędzcie panie Rostowski łyta pało jak żyć w tym Tuskolandzie
Monet
Drodzy panowie jak widzę są wielkimi admiratorami tego święta. Dla porządku zapytam czy panie w wieku nobliwym też powinny zrezygnowac z staników czy też nie powinny siać zgorszenia publicznego
Drodzy panowie jak widzę są wielkimi admiratorami tego święta. Dla porządku zapytam czy panie w wieku nobliwym też powinny zrezygnowac z staników czy też nie powinny siać zgorszenia publicznego
5 lipca.. .Dzień Łapania za....Biust.
Witam.Życzę miłego dnia i wysokich wygranych.
dziadostwo za PO-jebów,szlag moz trafić w tym kraju ps Tuskolandzie brawa dla Jana Tomaszewskiego
Jest jeszcze ...Dzień Łapania za....... .
Znalezione w Kalendarzu Świąt Nietypowych.. .
Znalezione w Kalendarzu Świąt Nietypowych.. .
wszystkich ktorzy zadza pilka w polsce jest taki kozak to niech sam zostanie trenerem reprezentacji
najlepiej jest u Palikota , palić maryche , gwałcić , dawać d. , pić na ulicy , zmieniać płeć i ogólnie róbta co chceta a pieniądze i tak w raju podatkowym . Kto głópi niech na mnie głosuje .
Miłego dnia.. .