Wpisy 960 080 – 960 179
30 maja 2012 09:42 → 30 maja 2012 11:00, 100 wpisów
Tomaszewski zachowuje się jak Niesiołowski , myśli że można obrażać wszystkich i wszystko aby być tylko w mediach . Cel osiągnął a kaska posła leci co miesiąc i imunitet z darmowymi przejazdami i lotami a za wszystko my płacimy .
JUŻ SIĘ MÓWI ZE MAMY TRUDNĄ GRUPE A HAŃBA BY BYŁA Z NIEJ NIE WYJŚĆ Z NASZYMI ORŁAMI FARBOWANYMI POLAKAMI
piłka jest taka że można zrobić jeden błąd i po ptakach , całe szczęście że w bramce Szczęsny
ALE MAJA KORZENIE POLSKIE A PERKIS CO PRZYPOMNIAŁ SOBIE ŻE MA BABCIE POLKE
Niesiołowskiego i Tomaszewskiego to ja bym ba jedną beczkę okrakiem posadził i zostawił na środku oceanu.
Typowe przykład oszołomstwa.
A tą różnicą że Tomaszewskiego w PIS zawiesili.
A Niesioła Tusk bohaterem narodowym ogłosił
Typowe przykład oszołomstwa.
A tą różnicą że Tomaszewskiego w PIS zawiesili.
A Niesioła Tusk bohaterem narodowym ogłosił
PIŁKARZY TO OD RAZU NATURALIZUJA,A GRALI CHOCIAŻ SEZON W POLSCE-AHOKEISCI ZATKO KUBAT STARAJA SIE JUZ KILKA LAT I NIC-PRZEZ TO PÓŻNIEJ PRZEGRYWAMY Z KOREĄ U SIEBIE-A RAUS JUŻ Z TUSKOLUDKAMI
ni i w krakowie padła głowna wygrana w Lotto.
U mnie dzisiaj stronka działa na ćwierć gwizdka.
Chyba coś w sieci robią.
Kathy
Medea
Joacz
Bronson
Monet
Chyba coś w sieci robią.
Kathy
Medea
Joacz
Bronson
Monet
kris
To dzięki mi i emerytce bo się spierałyśmy czy powinna paść na Górnym i Dolnym Śląsku no i zgodnie z przysłowiem trzeci skorzystał Małopolska ... jakby nie patrzeć też na południu czyli następna padnie w Wielkopolsce lub Pomorzu
To dzięki mi i emerytce bo się spierałyśmy czy powinna paść na Górnym i Dolnym Śląsku no i zgodnie z przysłowiem trzeci skorzystał Małopolska ... jakby nie patrzeć też na południu czyli następna padnie w Wielkopolsce lub Pomorzu
medea...dobrze ze nie w warszawce
medea...jakies sukcesy w MM wczoraj?
ja 5/10 z plusem. 12 zł.
ja 5/10 z plusem. 12 zł.
wpis 959849. (23:15)
u mnie pod blokiem coś głośno...może ktoś wygrał tu, w Krakowie Scolls wierzę w multi i w mini Tu coś kiedyś może trafię
u mnie pod blokiem coś głośno...może ktoś wygrał tu, w Krakowie Scolls wierzę w multi i w mini Tu coś kiedyś może trafię
koleżanko
Wpis z godz 8.00 w "poważnych" biorąc pod uwagę to czym szpanuje w profilu jest przynajmniej nie na miejscu względem tych "nienachapanych"
Wpis z godz 8.00 w "poważnych" biorąc pod uwagę to czym szpanuje w profilu jest przynajmniej nie na miejscu względem tych "nienachapanych"
Monet
To może czas wykorzystać komercyjnie oszołomstwo. Niech odpracuje nasze podatki. Wsadźmy do klatki, zatrudnijmy buków i obstawiajmy kto z tamtąd wyjdzie w stanie plus minus nadającym się do życia czyt. z działającym głosem
To może czas wykorzystać komercyjnie oszołomstwo. Niech odpracuje nasze podatki. Wsadźmy do klatki, zatrudnijmy buków i obstawiajmy kto z tamtąd wyjdzie w stanie plus minus nadającym się do życia czyt. z działającym głosem
kris
Lotto ( dałam się głupia skusić) 1/6, mini 0/5 a w multi moje własnoręcznie skreślane 0/8, 0/9 z plusem oraz 2 x 2/4 z chybika ( który wzięłam tylko dlatego, że kobita nie miała jak wydać, bo jej drobnych zabrakło) Jednym słowem starczyło dzisiaj z drobną dopłatą na jeden zakładzik i jeden chybik na 14
Lotto ( dałam się głupia skusić) 1/6, mini 0/5 a w multi moje własnoręcznie skreślane 0/8, 0/9 z plusem oraz 2 x 2/4 z chybika ( który wzięłam tylko dlatego, że kobita nie miała jak wydać, bo jej drobnych zabrakło) Jednym słowem starczyło dzisiaj z drobną dopłatą na jeden zakładzik i jeden chybik na 14
I znowu ktoś zgarnął moją kasę, moje 23 bańki
WOW! medea >> to pociągnęłaś prawiie tak jak ja.
Tylka ja w Lotto i mini systemy na 9 liczb i w które żadna nie weszła.
Tylka ja w Lotto i mini systemy na 9 liczb i w które żadna nie weszła.
Medea.
Nie uważasz,że należy nam się jakiś% ?
Nie uważasz,że należy nam się jakiś% ?
emerytka
Oczywiście A następnym razem podpuścimy jakieś dwa regiony z pólnocy i.... ktoś z nas skorzyska, bo jak wiadomo wszyscy Ślązacy to jedna rodzina
Oczywiście A następnym razem podpuścimy jakieś dwa regiony z pólnocy i.... ktoś z nas skorzyska, bo jak wiadomo wszyscy Ślązacy to jedna rodzina
Witam. 2,11,22,36,55
2,6,9,19,36
2,6,9,19,36
joacz
emilek
shadowbb
Ja też jak zobaczyłam wyniki. Jak znam życie był to chybik i pewnie z kolektury w jakimś dużym centrum handlowym
shadowbb
Ja też jak zobaczyłam wyniki. Jak znam życie był to chybik i pewnie z kolektury w jakimś dużym centrum handlowym
Wygrał ktoś kto nie gra na codzień i "tak se puszcze", albo biznesmen "se puścił" systemik bo go stać
Ludzie to maja szczescie , ale szczerze powiem to zadowolilo by mnie 100 razy mniej
a my się tu tak męczymy..godzinami człowiek cyferki wybiera a tu lipa
joacz zgadzam sie
haha mnie tak samo , bez bonusa to wychodzi 230000 zl liczac sto razy mniej niz te wygrane 23 mln
Mnie to by 8/8 urajcowało, bo bym mojego grata zamienił na coś nowszego
ja też nie muszę tego bonusu wziąć mogę Wam oddać oby wpadło te 10 kuleczek i będzie git
250 000 shadowbb
starczyło by mi to 225 tysiaczków ojjjjjjj jaka była bym szczęśliwa
hehe no racja , racja . no juz bym sie poswiecil i oddalbym im te 10% podatku bo i tak by bylo git hehe
shadowbb , ja to skan na kompa kupony bym pierwsze zrobil
skan kuponu na kompa*
a dalej to juz bym zamawiał bilety do Holandi i na Ibize
dziś o 10.05 6/8 w keno na kreślone = 50zł
ale najśmieszniejsze że kobita z żb nie miała tych 50zł by wypłacić
hehe widze ze jestes obeznany w tym temacie , czy tak wszystkim kojarzy sie holandia z jednym ?
no na Ibizie to mozna by bylo zaszaleć
shadowbb no chyba ze tak
hehe
medea
ale rok temu w maju miałem chyba z 9 wygranych w keno od 48 do 65zł, a wtym mies. to pierwsza wygrana papierowa
ale rok temu w maju miałem chyba z 9 wygranych w keno od 48 do 65zł, a wtym mies. to pierwsza wygrana papierowa
shadow.. z tego seata a tak ogólnie to mam dziś takie ataki śmiechu
gg
Przez papierową mam rozumieć własnoręcznie kreśloną na kuponie ?
Bo jeśli tak tym bardziej , bo w tej akurat grze to naprawdę trzeba mieć szczęście by coś własnoręcznie skreślić i wygrać
Przez papierową mam rozumieć własnoręcznie kreśloną na kuponie ?
Bo jeśli tak tym bardziej , bo w tej akurat grze to naprawdę trzeba mieć szczęście by coś własnoręcznie skreślić i wygrać
patryk
kurcze Wy chyba mieszkacie w kolekturach - piszecie,że idziecie puścić i za 5 minut jesteście
shadow widzisz , kazdym ma pod blokiem kolekture , ts wie co robi
patryk
Skoro puściłeś się już to może zdradzić co plus przeciek na temat cyferek ?
shadow
Internet w komórce mówi to panu coś
Skoro puściłeś się już to może zdradzić co plus przeciek na temat cyferek ?
shadow
Internet w komórce mówi to panu coś
medea76 tak masz racje jest takie coś, ale nie chce mi się Ci tłumaczyć
medea76 pewnie ,ze puscilem
parka
1,17
i dziewiatke
1,17,25,26,37,42,45,65,77
parka
1,17
i dziewiatke
1,17,25,26,37,42,45,65,77
medea
papierowa wygrana w keno dla mnie to min. 48zł (5/6), nieważne czy z cht, czy kreślone; aczkolwiek najczęściej 5/6 i 6/7-w tym wypadku wszystkie mam z cht, zaś 6/8 i 7/9 i inne na kreślone i w keno bardzo lubię powtórki w przeciwieństwie do mm
papierowa wygrana w keno dla mnie to min. 48zł (5/6), nieważne czy z cht, czy kreślone; aczkolwiek najczęściej 5/6 i 6/7-w tym wypadku wszystkie mam z cht, zaś 6/8 i 7/9 i inne na kreślone i w keno bardzo lubię powtórki w przeciwieństwie do mm
moje 5/5 na 14 ze szczęśliwej dziś budy z cht
5,17,34,61,73
5,8,14,32,61,79--kreślone
5,17,34,61,73
5,8,14,32,61,79--kreślone