Wpisy 957 574 – 957 673
28 maja 2012 19:44 → 28 maja 2012 20:08, 100 wpisów
Scolls wszysto żre:lody,batoniki,rosół,kurczaka z rożna,mleko,chleb i kostki cukru...
Hipcio.
Jak Ty będziesz dalej typował i nie wysyłał,to Ci żaden włos nie stanie,bo będziesz łysy.
Jak Ty będziesz dalej typował i nie wysyłał,to Ci żaden włos nie stanie,bo będziesz łysy.
a jakies gwarancje daje na te wygrane bo cos drogi w utrzymaniu pewnie jest i jeszcze z pol lodowki zajmuje jak nie cala
Już jest jeden znak:wszyscy dzięki technice wiedzą o Jezusie,na całym świecie...
Witanko ponownie
hipcio..lila nie ma jeszcze siwych włosów ale jak tak dalej pójdzie to kto wie,kto wie
hipcio..lila nie ma jeszcze siwych włosów ale jak tak dalej pójdzie to kto wie,kto wie
Lila ja też kiedyś nie miałem ale spadła klątwa i posiwiałem...
Lila
hipcio....hmmm....ja chyba posiwieję dopiero po 70-tce.Mam jeszcze trochę czasu
Koronacja będzie wspanialsza niż tej królowej jak ma na imię chyba elzbieta w londynie...
hipo oby ktos nie zrozumial opacznie ze jestes ktolem w piatek bo Ci balwana wylopotocą
Scolls czytałem na teoriach spiskowych,że masoni gromadzą się pod pomnikiem wielkiej sowy..i ustalają jak rządzić światem..
hipcio iluminaci to tylko zmylka to wszystko sprawka OBCYCH ja Ci dobrze radze sprawdz dzis pod prysnicem czy nie masz chipa
hipcio..nie mam jej ani na nie,ani ta tak.W ogóle jej nie mam czyli może wskoczyć a nie musi
Scolls te urzadzenia są tak małe,że musiałbym mieć chyba mnikroskop...
Jak kobiety mają implanty biustu to dodatkowo mogli im zainstalować chipa...
scolls...chyba że chciałbyś mnie wykończyć to wystarczy mały pucharek truskawek
Lila ale tak na serio to az tak powaznie ze moze zaszkodzic Ci pucharek truskawek
Hipcio.
I dlatego boisz się kobiet??
I dlatego boisz się kobiet??
------
scolls..po truskawkach puchnę jak baniak i mogę się udusić,nie jem ich w ogóle
nie wykrecaj sie napisalas BITEJ juz ja wiem co mialas na m ysli przez to
scolls..Ty zboczuchu nic nie miałam na myśli bo zwykłą śmietanę lubię a BITEJ nie
Lila.. .
mala
Mała.. .
Hipcio.
Chodzi o czipy w biuście.
Chodzi o czipy w biuście.
scolls ja jestem za
liluś bita piana upss śmietana miało być jest smaczna
liluś bita piana upss śmietana miało być jest smaczna
I znowu mala
Hipcio.. .
Lila wcale nie smietanka bita wysokobilakowa jest bardzo wskazana i podobno bardzo dobrze robina cere oczywiscie