Wpisy 957 674 – 957 773
28 maja 2012 20:09 → 28 maja 2012 20:38, 100 wpisów
Hipcio.. .
Ja jestem...lepszy, bo pobiłem Twój wynik.. .Nie wysłałem skreslonego kuponiku, na którym miałem trafione....7/7 x 10 stawka.. .
-----------------------------------------
A o nie wysłanym zakładzie ...8/10 nie warto nawet wspominać.. .
Ja jestem...lepszy, bo pobiłem Twój wynik.. .Nie wysłałem skreslonego kuponiku, na którym miałem trafione....7/7 x 10 stawka.. .
-----------------------------------------
A o nie wysłanym zakładzie ...8/10 nie warto nawet wspominać.. .
Scolls.. .
wedrowca.....a kiedy ten zakład nie pusciles?
Hanusia.. .Witaj.. .
Twoje sny śię czesto sprawdzają.. .
----------------------------------
Twoje sny śię czesto sprawdzają.. .
----------------------------------
wedrowca....jak nie pusciłes tego zakladu to napisz ze stawka była razy 500 bardziej przerażające sie wtedy wydaje
Deki
mala.
Mini dopiero jutro.Dużo czasu do namysłu.
Mini dopiero jutro.Dużo czasu do namysłu.
idę na spacer z psem.
bedzie mi tu jakies farmazony pisał ...wedrowca
krisss a czytalem tez ze ktos Ci mial jakis GRUBY skan przeslac na emiala..dostales???
Ja piszę prawdę.. .Kuponik był SKRESLONY, gotowy do wysłania, trafiłem 7/7, przy zaznaczonej stawce x 10.. .
u mnie w rodzinie kupe lat temu tez byl taki przypadek wiec wierze bo co mam nie wierzyc rozne przypadki chodza po ludziach wiem sam po sobie
dostałem......no niby wygrał
Cd. Na kuponie był skreslony ...1 zakład, a to wszystko było.......13. I jak tu nie mówić, że trzynasty jest pechowy.. .
wedrowca....miales pecha.jak my wszyscy
Prawie....nie chce innych obcych obrażać
Prawie....nie chce innych obcych obrażać
wedrowca no Tobie sie przydazylo TO 13 a mnie np. 7 i tez tak moge stwierdzic ze 7 jest pechowy
Dziśiaj byłem w kolekturze kupić gazete, i pani która obsługuje lottomat trafiła w Keno...5/5. /Ma juz 2 piątki w Lotto/.
scolls...100Ł czyli łosiów? hehehe
scolls....a w***ziel byś chciał?Tobie tylko jedno w głowie.My nie ***yMy piszemy o kuponach że za 40 i 30 dychy
mala...taaaaa wpadnieale miło się jedzie do kolektury bo przystojniak tam siedzi
lila....scolls buja w obłokach trzeba go zabrac na ziemie
łeeee no lilka ale Ci zazdroszczę, na Twoim miejscu jeździłabym do kolekturki kilka razy za dnia i nawet w nocy
Scolls.. .
Liczby do Euromilionów trzeba typować metodą jasnowidzenia.. .
Do tego można też użyć liczb ze snów.. .
Liczby do Euromilionów trzeba typować metodą jasnowidzenia.. .
Do tego można też użyć liczb ze snów.. .
tylko z Uk sie boja i juz przestrzegaja ze polacy to rasisci i lepiej zostac w domu i ogladac euro na tv
scolls...no jak z UK wpadną panienki z dydkiem i się będą lizać na ulicy to faktycznie niech lepiej w domu zostana bo może to być ich ostatni wyjazd
sami zobatrzcie
http://londynek.net/wiadomosci/'Angielscy+kibice+moga+wrocic+z+Polski+i+Ukrainy+w+trumnach!'+wiadomosci+news,/wiadomosci/article?jdnews_id=13656
http://londynek.net/wiadomosci/'Angielscy+kibice+moga+wrocic+z+Polski+i+Ukrainy+w+trumnach!'+wiadomosci+news,/wiadomosci/article?jdnews_id=13656
scolls...nie zasmiecaj