Wpisy 957 474 – 957 573
28 maja 2012 18:13 → 28 maja 2012 19:44, 100 wpisów
A zreszta Ustron niedlugo zostanie autonomicznym panstwem z dostepem do morza
i nie wziąłeś śliwowicy-- kolega co mi zł. bażanta przywozi, przywiózł z austrii śliwowićęz 60-70%
Dostalismy raz podobno super sprawdzona i ze swietna ...kumpel wypil z dwie sety i 4 dni zdychal
no piwo maja dobrea wiesz na slowakow zaliczamy pod pepoli wszak to ta sama rodzinka po rozwodzie
jak bym mieszkał blisko sł. granicy i była tam ichnia żb to tylko u nich bym grał, ale drapki drapał u nas, na słowacji mają drapki nawet po 5 ojro
NajvyĹĄĹĄia vĂ˝hra: 75000 âŹ
Musze raz pojechac na zrebaki do czech
Musze raz pojechac na zrebaki do czech
trza pojechać jeszcze raz
ale parę lat temu byłem parę dni w tatrz. łomnicy to grałem, najwyższa wygrana wtedy 15koron, a pukon 5 koron kosztował, ale grałem na 6/6 i jak nic nie trafiłem to oddawali te 5 koron
ale parę lat temu byłem parę dni w tatrz. łomnicy to grałem, najwyższa wygrana wtedy 15koron, a pukon 5 koron kosztował, ale grałem na 6/6 i jak nic nie trafiłem to oddawali te 5 koron
tutej lokalnie idzie sie dogadac w miare ale w Ostrawie to juz masakra jak ci cos technicznego zaczna tlumaczyc
nie raz jechałem stopem po słowacji ale szło się dogadać, a raz zepsuł się pociąg i się nie dogadałem o co chodzi- pociąg =vlak
dzis to posyłam,,,6 8 29 30 57 59 63 75 76 78
scolls
nuda dziś....
cyferki fajowe tylko poslij na 100% bo wyczytalem ze niektorzy typowali a nie wyslali i
posłałem....a jak tam euromilionos?
79 baniek ? ale funciaków?
hipo...a co dzis typujesz?
hipo znasz juz to uczucie zawodua pomysl teraz jak bys nie nadal i obok przeszlo Ci milion pln
Hipopotan.
za 1 miejsce w typowaniu piątek.
za 1 miejsce w typowaniu piątek.
hipo...zbierasz zewsząd gratulacje...to dzis pobalujesz. 700zł twoje. hehehe
ale co sie odwlecze to nie ucieczejutro trafiam 7/7 i szybciutko wskakuje na 60 miejsce najbogatszych polakow
No widzisz i zasiadłeś na tronie.
hippo...a co dzis kurna typujesz...jeszcze moge skoczyc puscic zakład za ciebie
hipo no przeciez pare dni pisalismy ze chciales na tron no to wskoczyles
hipo...ale serio. wczoraj to tak strzelałes czy czytałes z mapek.hehe
hipo...zatypuj . posle. moze zaczela sie twoja dobra passa...szkoda zmarnować
hippo....co to .? spontan? czy wyczytałes z mapy
przecież o 1400 Obcy zakpili ze mnie...utraciłem mozliwość trafienia 5z5...
scolls....wal śmiało
hippo...wypisuje zaklad
hipo ale o to wlasnie tu chodzi to tak jak w fizyce kwantowej :jak bys poslal to i tak bys nie trafil bo OBCY wiedzieliby ze nadales ta 5 i padly by inne cyferki
krisss jak Ci nie szkoda kasy to kresl te co Ci podal hipo i reszte oboki to znaczy drugi zaklad
Lila to blondynka ciekawe czy ma choć jednego siwego włosa od ts w prezencie...
Scolls tak by mogło być:namierzyli by mnie satelią z kosmosu...
wnikneli Ci do mozgu i szepneli:hipo dzis nie wysylaj po co szkoda kasy
Podejrzane jest,że nagle w ciagu kilkunastu lat technika tak poszła w górę,to znak,że Obcy doskonalą technologię i pragną opanować ziemię...
ONI juz dawno ja opanowali,maja tu wszedzie swoich w TS tez i nawet w ŻB
hipo a moze Twoj bałwan to ich agent jak agent Tomekczy jak mu tam było
Hipcio.
Nie zdążą.W grudniu koniec świata.
Nie zdążą.W grudniu koniec świata.
Bałwan symbol mądrości pomaga mi w typowaniu,ale nie za darmo...
no wlasnie a jak tam on sie czuje po takim sukcesie??nie za darmo a co lodem go czestujesz tzn.robisz mu lody
Hipo.
Jak On jest symbolem mądrości,to się nie dziwię,że takie są wyniki.
Jak On jest symbolem mądrości,to się nie dziwię,że takie są wyniki.
Podobno przed koncem ukaże się znak krzyża na niebie,gwiazdy spadać będą,a ludziom o nieczystym sumieniu stana włosy dębem...