Wpisy 950 547 – 950 646
23 maja 2012 22:49 → 24 maja 2012 07:36, 100 wpisów
emerytka...dobranoc
nicolla...
Zakon
Profesor
Nicolla
Profesor
Nicolla
Deki.
Dobranoc
Dobranoc
zakon no to sie windujemy na pierwsze miejsce w gr.trzy losowania i pudło
reniuszka kazdy ma swoje metody i z czasem opracujesz swoja
deki moze w czerwcu cos rozkminie z liczbami
deki moze w czerwcu cos rozkminie z liczbami
możliwe zakon,że w końcu jakąś strategię się obmyśli,bo po co kasa na starość,kiedy nie będzie jak wydawać
scolls...
Lila...dobra już nie
Ja też zaraz spadam
Bonus Multi Multi: 60 000 złotych
Lila...dobranoc
scolls- bez analizowania, na przeczucie, im więcej myślałam tym gorzej wychodziło
Dopisano wygrane multi multi
Dopisano wygrane jokera
Dopisano wygrane kaskada
uciekamdobranoc wszystkimnarka do jutra
zakon...
Prezes TS Sławomir Dudziński został odwołany. Ciekawe dlaczego. Przecież w lotto było tak wspaniale, znaczący wzrost obrotów w ostatnim czasie, wspaniała sprzedaż, uatrakcyjnienie gier. I czemu tak wspaniały prezes został odwołany. Skandal
Pewnie za dopuszczenie dzis do glownej wygranej w kaskadzie i 8/8 w MM.
wywiad z kwietnia: http://forsal.pl/artykuly/608080,dudzinski_prawdopodobienstwo_trafienia_szostki_w_lotto_to_tylko_1_do_14_mln.html
w kolekturach sa pustki, pare lat temu i wczesniej bylo duzo lepiej
Mam nadzieję, że wraz z usunięciem ze stanowiska szanownego pana prezesa Dudzińskiego, upadnie też pomysł wprowadzenia Lotto Plus. Gdyby doszło to do skutku to byłby chyba już ostateczny gwóźdź do trumny dla tej gry. Kolejne podwyżki cen zakładów, zmiana nazwy i tak zmniejszyły popularność tej gry. A tutaj miałyby się odbywać dwa losowania i jeszcze zakład miałby kosztować 4 złote jeż. No kpina. Czy to zwiększyłoby kumulacje? Nie, a według mnie narastała by jeszcze wolniej niż teraz, gdzie obecnie już można powiedzieć, że tempo narastania kumulacji jest bardzo powolne. I liczba zawieranych zakładów też pewnie znów by spadła, choć to akurat to już problem Totalizatora. Bo sądzę, że dużo ludzi by grało jednak na dwa losowania, bo głupio by było, wysłać na jedno, i nie trafić, a nie wysłać na drugie i byłaby wygrana. Więc ktoś kto kupował 2 zakłady za 6 zł obecnie, kupiłby jeden zakład za 4 złote. Poza tym te losowania to byłyby tak jak MM o 14 i 22.15? Czy dwa o 22.15. Bo jeśli ta druga wersja to jak oni sobie wyobrażają określenie kumulacji. Pierwsze losowanie się odbywa, podają wysokości wygranych za minutę(które normalnie udają, że naliczają ponad godzinę) i odbywa się drugie losowanie. Może wogóle niech zrobią Lotto 7 razy w tygodniu, 2 razy dziennie. Wtedy na pewno wszystkim się znudzi. I może Totalizator zmieni wreszcie swoją niemądrą politykę. DOBRANOC.
Jak to nie zwiększyłoby kumulacji? Jakie dwa losowania? Po prostu do standardowej szóstki dolosowywana byłaby jedna liczba z przedziału 1-5 ewentualnie 1-10. Płaciłoby się dodatkową złotówkę i przecież Lotto w obecnej formie istniałoby nadal, czemu więc nie wprowadzić tego Plusa? Przyciągnęło by to klientów bo byłaby ciągle do wygrania bardzo duża kwota i to właśnie duże kumulacje najbardziej nakręcają sprzedaż w każdej loterii na świecie, a u nas ciągle do wygrania są małe pieniądze w porównaniu z innymi loteriami.
Cena kazdego zakladu powinna wyniesc 10 zlotyW koncu luzniej bedzie w kolekturach
Hej
Dzięki za kwiatki.Kosmaty masz jakiś pomysł na mini?Ja ostatnio ciągle mam tylko dwie liczby trafione
Puszczę chybił trafił.Nie mam dzis czasu myśleć nad cyferkami.Wysokich wygranych
witam wszystkich nie wysyłacie w realu i zwolnili prezesa TS
Witam wszystkich
na 14:
4,18,25,26,27,39,44,50,52,65
życzę udanego typowania,wysokich wygranych w REALU
na 14:
4,18,25,26,27,39,44,50,52,65
życzę udanego typowania,wysokich wygranych w REALU
Witam wszystkich serdecznie w piękny bo już nie duszny poranek
kosmaty Rozbijamy dzisiaj bank w lotto i mini ?
ryszard12
kathy
kosmaty Rozbijamy dzisiaj bank w lotto i mini ?
ryszard12
kathy
pewna 3 to:
4,39,44x 10
4,39,44x 10
Medea
znikam,wszystkim życzę dużych wygranych
Miłego Dnia..
Miłego Dnia..