Wpisy 94 561 – 94 661
8 lutego 2010 14:07 → 8 lutego 2010 18:33, 100 wpisów
NO a w MM jak by inaczej
tylko 2 x 2/3
05,09,18
08,27,72
28,30,78
09,69,80
Wracając do loterii 49's to system pełny 4z8 = 70 zakładów
Koszt gry z BB to 70zł
4 liczby trafione to wygrana 5000zł
tylko 2 x 2/3
05,09,18
08,27,72
28,30,78
09,69,80
Wracając do loterii 49's to system pełny 4z8 = 70 zakładów
Koszt gry z BB to 70zł
4 liczby trafione to wygrana 5000zł
Witam!
Gzie padła główna wygrana w multi wczoraj w jakim mieście,bo mnie wyrzuciło z losowania jak rusiecka mówiła..ktoś wie gdzie wczoraj padło 10/10????????
Gzie padła główna wygrana w multi wczoraj w jakim mieście,bo mnie wyrzuciło z losowania jak rusiecka mówiła..ktoś wie gdzie wczoraj padło 10/10????????
SirMavins>>> dobrze zrozumiałeś bo to jedna i ta sama osoba!
Nie daj się wziąć na te pokraczne tłumaczenia , tylko czytaj ze zrozumieniem...
zwierzak>>> on nie ma nawet psa a co dopiero żony!
Nie daj się wziąć na te pokraczne tłumaczenia , tylko czytaj ze zrozumieniem...
zwierzak>>> on nie ma nawet psa a co dopiero żony!
Wygrana padła w Warszawie. Materiał wideo z losowania wkrótce będzie już dostępny w dziale "Wyniki".
9 raz pod rząd trafiłem zakres Plusa - jestem w szoku a passa trwa dalej
Pozdrawiam
Pozdrawiam
>>>zwierzak-nie ma takiej opcji, miałem kiedyś teściową do czasu, kiedy nie powiedziała mi że za dużo papieru toaletowego zużywam; mogłem wiele zniewag znieść, ale nie takiej
pozdro
pozdro
znów Warszawa?:)...Dziękuje Pasko za informacje...pozdrawiam
Dzięki - i niech passa trwa - sam jestem ciekaw jak długo i nieprzerwanie uda mi się trafiać
a ja emeryt nic do Ciebie nie mam tylko zastanawiałem się co tu jest pisane na czacie od rana pozdr.
Pani w losowaniu coś mówiła o zakupie zwierzaka
od razu ją polubiłem.
Pani w losowaniu coś mówiła o zakupie zwierzaka
od razu ją polubiłem.
emeryt>>>>> lalala zaczynasz od klamki>>>>>> hihih oki stawiamy na 13,54 hih
Andzia zagrałaś moje propozycje?
Wpadło 5/8 niewiele ale zawsze coś
pozdro
Wpadło 5/8 niewiele ale zawsze coś
pozdro
ADMINISTRATORZE DROGI.Skoro tak ,to wiesz że szanuje twe decyzje i bardzo Cie prosze o zbanowanie mnie jak tylko popełnię jakieś poważne wykroczenie.Wtedy i tylko wtedy dowiem sie co robię przeciwko tej stronie i innych graczy.Tak niestety pozostaje w nie świadomości.Dlatego bardzo Cie prosze zbanuj mnie jak tylko popełnię wykroczenie tylko mi napisz za co.Nie muszą to być bany tygodniowe.Mnie wystarczy 1 dzień bana i już więcej tego błędu nie popełnię,szybko sie ucze.Masz moje upoważnienie,choć go nie potrzebujesz,i proszę Cie o banowanie.Wszystkich Tak traktuj i zobaczysz że wyjdzie to na dobre.Najgorzej żyć w nieświadomości.Pozdrawiam i przy najmniej do mnie stosuj te bany.Pozdrawiam
>>>zwierzak-o.k. ja przecież też do Ciebie nic;
dawno nie bylo tego zadymiarza i był spokój
i niestety pojawił się na pochybel sympatycznym tu ludziom jak Ty i reszta
>>>pasko, sąsiedzie naprawdę dziwię się, że nie reagujesz, jak długo będzie mi ubliżał ??? przecież nie zamierzam polemizować z facio z miasta Mońki, który tu podaje że mieszka w największej wsi Europy, Warszawie, tej koło Kobyłki
dawno nie bylo tego zadymiarza i był spokój
i niestety pojawił się na pochybel sympatycznym tu ludziom jak Ty i reszta
>>>pasko, sąsiedzie naprawdę dziwię się, że nie reagujesz, jak długo będzie mi ubliżał ??? przecież nie zamierzam polemizować z facio z miasta Mońki, który tu podaje że mieszka w największej wsi Europy, Warszawie, tej koło Kobyłki
"sympatycznym tu ludziom jak Ty i reszta"-emeryt to było miłe,nie spodziewałem się :)
tomcio1972>>> napisałeś poprzednio , że w Twoim mieście jest tylko jedna kolektura Totomixa - i to pozwala mi na taką do Ciebie prośbę zawartą w następującym pomyśle:
Czy będąc w najbliższym czasie w tej kolekturze , możesz zostawić u obsługi pisemne zaproszenie dla tego zapewne znanego im gracza ( którego to wyczyn w postaci trafienia 24z24 zdarzeń nam tu podałeś ) do podawania tu na forum multipasko.pl swoich typów?
Myślę , że choć zapewne tego osiągnięcia nie uda mu się szybko powtórzyć - to już sama jego obecność w gronie tu typujących , może być bardzo interesująca...
Pzdr.
edi8
Czy będąc w najbliższym czasie w tej kolekturze , możesz zostawić u obsługi pisemne zaproszenie dla tego zapewne znanego im gracza ( którego to wyczyn w postaci trafienia 24z24 zdarzeń nam tu podałeś ) do podawania tu na forum multipasko.pl swoich typów?
Myślę , że choć zapewne tego osiągnięcia nie uda mu się szybko powtórzyć - to już sama jego obecność w gronie tu typujących , może być bardzo interesująca...
Pzdr.
edi8
>>>zwierzak-dlaczego ? od połowy grudnia, od kiedy tu wszedłem nie spotkałem się z żadnym dokuczaniem /jeśli chodzi o moja osobę/, a jeśli ktoś tam sobie pozwolił, to wkrótce /bardzo wkrótce/ przepraszał, wybaczali sobie tu z uśmiechem, czy to nie sympatyczne ???
i znów muszęęęęęęęęęęę na brydża, znowu mnie wyciagają
życzę trafnych typowań, czy to "dinozaurom" marzycielom grajacym w TS-ie /jeszcze/w MULTI czy swoim grającym u buków
i znów muszęęęęęęęęęęę na brydża, znowu mnie wyciagają
życzę trafnych typowań, czy to "dinozaurom" marzycielom grajacym w TS-ie /jeszcze/w MULTI czy swoim grającym u buków
Nawet nie mogę odejść spokojnie z tego portalu,bo zawsze jakaś menda się znajdzie co prowokuje.
Zastanawiam się tylko jaki ma w tym cel? Po co ?
Znikłam ,a już porządna zadyma na tym czacie !
A to mi pewien Pan ciągle zarzuca,że robię zadymy,ciekawe założenie,a może stronniczość. Nic - to wszystko w tym temacie !
pozd
Zastanawiam się tylko jaki ma w tym cel? Po co ?
Znikłam ,a już porządna zadyma na tym czacie !
A to mi pewien Pan ciągle zarzuca,że robię zadymy,ciekawe założenie,a może stronniczość. Nic - to wszystko w tym temacie !
pozd
edi8 >>> jeśli będę w Totomixie w najbliższym czasie to się zapytam obsługi czy wiedzą kto trafił tą wygraną.
Dam znać.
Pzdr.
Dam znać.
Pzdr.
Robal 36 , bass >>> z tego "emeryta" vel "ibiza" ( niczym słoma z jego butów ) wyłażą jego małomiasteczkowe kompleksy i dlatego jemu - jak psu kość w gardle - staje to , że inni mieszkają w stolicy europejskiego miasta a on na wegetuje na peryferiach...
Magda<< ps.okropne zdjęcie wstawiłaś w nowy profil!!!,mi się wcale nie podoba!!!.Pozdr.;)
>>>madzia77-"uśmiechnij się, jutro będzie lepiej " znikam na brydża, zycz mi szlema lub największego 7 bez atu
pozdrawiam
>>>mag.-o czym mam pamiętać ?
przeczytam jak wrócę
"życie jest za krótkie, by się nim nie cieszyć.....
życie........."
pozdrawiam
>>>mag.-o czym mam pamiętać ?
przeczytam jak wrócę
"życie jest za krótkie, by się nim nie cieszyć.....
życie........."
11,22,63,80,23,26,66,71 co o tym myślicie?
emeryt>>> sama mam zamiar znikać,bo naczytałam się tyle o sobie,że szkoda gadać.
Śmieszy mnie jednak,że ktoś na silę próbuje mi udowodnić dwulicowość,a sam jest stronniczy,a to zapewne nie jest moralne i tyle zostaje z moralistów.
pozd
Śmieszy mnie jednak,że ktoś na silę próbuje mi udowodnić dwulicowość,a sam jest stronniczy,a to zapewne nie jest moralne i tyle zostaje z moralistów.
pozd
robertokurow >>> a jak ci tam idzie zbiórka kasy na krzywy ryj , na chama i na wydrę - i ile już wpłynęło od naiwnych na podane przez ciebie numery kont???
vento>>> zdjęłam moje zdjęcie,żeby ukryć tłuste włosy,a innego nie będzie bo nie nazbierałam jeszcze na szampon jak do tej pory.
pozd
pozd
Utworzyłem profil multipasko.pl na naszej klasie. http://nasza-klasa.pl/profile/31553221
Jak będzie zainteresowanie, to podam tą informację bardziej oficjalnie w postaci chociażby linka do śledzika. Pozdrawiam :)
Jak będzie zainteresowanie, to podam tą informację bardziej oficjalnie w postaci chociażby linka do śledzika. Pozdrawiam :)
Podana fraza - http://nasza-klasa.pl/profile/31553221 - nie została odnaleziona.
PASKO------->Ciekaw jestem ile ludków tam się dopisze do tego konta na NK którzy tutaj też się udzielają?
mag>>>>>Mozna wejśc w tego linka ale trzeba sie zalogowac na Naszą Klase--musisz mieć konto na NK
mag------>
jest jest FanClub Multipasko
jest jest FanClub Multipasko
mag.. nie wpisuj tego adresu w pole wyszukiwania google, tylko w pasek adresu strony. Pozdrawiam
mmaruncio75....każdy moze utworzyć sobie konto na nk jako nick poprostu tylko jako dany nick i już się można spotkac w jednym miejscu -i w każdej chwili napisać do kogoś za pośrednictwem nk....to taki przykład tylko:)
W archiwum tego czata są takie kwiatki autorstwa "emeryta":
"44985. status emeryt 2009-04-02 (22:56)
codziennie myjesz szyby w 126 p ? za puszki kupiłeś ? przecież twoje pseudo znają dziewczyny z kolektury, bo sam się popisujesz nim "
.......................................................
wiec proszę nie dawać wiary w to , co sam teraz napisał , że wszedł tu na forum w połowie grudnia:
"94584. status emeryt 2010-02-08 (14:47)
>>>zwierzak-dlaczego ? od połowy grudnia, od kiedy tu wszedłem..."
To wielce "zasłużony" na tym forum zadymiarz o długim stażu...
"44985. status emeryt 2009-04-02 (22:56)
codziennie myjesz szyby w 126 p ? za puszki kupiłeś ? przecież twoje pseudo znają dziewczyny z kolektury, bo sam się popisujesz nim "
.......................................................
wiec proszę nie dawać wiary w to , co sam teraz napisał , że wszedł tu na forum w połowie grudnia:
"94584. status emeryt 2010-02-08 (14:47)
>>>zwierzak-dlaczego ? od połowy grudnia, od kiedy tu wszedłem..."
To wielce "zasłużony" na tym forum zadymiarz o długim stażu...
edi8 >> powiedz? czy emeryt>> tu zadymiał? sypał opowiastkami , kawałami, itp...
mag..>>>
mój wpis jasno wytyka nieprawdę , zawartą we wpisie "emeryta" gdy pisze , że jest tu od połowy grudnia - i dlatego przypomniałem nikły fragment jego burd , zadym i chamstwa jakie na tym forum robił , gdy tylko tu się pojawił pod koniec lutego 2009 roku...
A zatem odpowiadając na Twoje zapytanie:
"edi8 >> powiedz? czy emeryt>> tu zadymiał?"
muszę napisać:TAK!
Pzdr.
edi8
mój wpis jasno wytyka nieprawdę , zawartą we wpisie "emeryta" gdy pisze , że jest tu od połowy grudnia - i dlatego przypomniałem nikły fragment jego burd , zadym i chamstwa jakie na tym forum robił , gdy tylko tu się pojawił pod koniec lutego 2009 roku...
A zatem odpowiadając na Twoje zapytanie:
"edi8 >> powiedz? czy emeryt>> tu zadymiał?"
muszę napisać:TAK!
Pzdr.
edi8
Witam wszystkich Tomcio tak jak mówiliśmy chociaz 1 kuponik wysyłac może się uda i się fartneło jedna 5 i jedna 3 szkoda że 5 wysłana za 2.5zł o 3 za 12,50.
Na dalsze zmagania z lotto .
Pzdrawiam ...
-------------------------------------------------------------93903. volvo12 2010-02-05 (20:52)
Witam wszystkich na 22.
3,7,36,44,77/7,9,44,57,77/7,36,63/7,67,76/7,57,75/7,44,77/44,57,77/
Pozdrawiam Powodzenia...
Na dalsze zmagania z lotto .
Pzdrawiam ...
-------------------------------------------------------------93903. volvo12 2010-02-05 (20:52)
Witam wszystkich na 22.
3,7,36,44,77/7,9,44,57,77/7,36,63/7,67,76/7,57,75/7,44,77/44,57,77/
Pozdrawiam Powodzenia...
I co teraz zrobicie z emerytem?
Mariuncio75 niestety nie wysłałam bo nie zdazyłam ...a wy tu jeszcze sie wszyscy nawzajem obrazacie ojjj wyyy
Andzia----->
szkoda chociaż 2 dyszki byś przytuliła spróbujemy coś obmyśleć na 22 jak coś wpadnie ci do głowy to pisz ja własnie nad tym pracuje
pozdrawiam
szkoda chociaż 2 dyszki byś przytuliła spróbujemy coś obmyśleć na 22 jak coś wpadnie ci do głowy to pisz ja własnie nad tym pracuje
pozdrawiam
edi8 >>>dzięki:)tyko popatrz, takie doszukiwanie się i wyrywanie z kontekstu słów do niczego nie prowadzi, zresztą sama doświadczyłam tego na sobie, przytoczyłam fakt, który miał miejsce!! i co? nazwano mnie p..ą!!!! więc powiedz gdzie i dokąd ta droga ma prowadzić? zresztą ludzie tu czytają to co sami chcą przeczy!!Pozdr.... :):)Miłego popołudnia:)
ok ja tez teraz obmyślam jakie wysłać na 22 ja przewaznie wysyłam lotki na 5 ,6 i 10 liczb
Pasko > Cześć. Widzę, że dzisiaj jesteś tutaj na czacie aktywny. Czy mógłbyś mi wyjaśnić kogo użytkowniczka "madzia77" wyzywa po raz kolejny od "MENDY"?
Jest nas dzisiaj wielu użytkowników na czacie i chciałbym wiedzieć do kogo te wulgarne określenie przez tą "kulturalną osobę" się odnosi.
Jeśli ja do kogoś, lub o kimś piszę, zawsze podaje nick zainteresowanej osoby.
Pozdrawiam.
Jest nas dzisiaj wielu użytkowników na czacie i chciałbym wiedzieć do kogo te wulgarne określenie przez tą "kulturalną osobę" się odnosi.
Jeśli ja do kogoś, lub o kimś piszę, zawsze podaje nick zainteresowanej osoby.
Pozdrawiam.
Andzia----->
mam 1 piątkę 1 osemeczkę ( jeszcze raz ta z 14) i 1 dziewiątkę
myślę też o 3-4 trójkach ale nic mi do głowy nie przychodzi podać to co mam?
mam 1 piątkę 1 osemeczkę ( jeszcze raz ta z 14) i 1 dziewiątkę
myślę też o 3-4 trójkach ale nic mi do głowy nie przychodzi podać to co mam?
to podaj a ja ci napisze co ja wytypowałam
a ja dzisiaj zagrałem na chybił trafił na 10 kuponów 3 liczby.
koszt: 25 zł.
wygrana: 65 zł.
BILANS: 40 zł na plusie :)
koszt: 25 zł.
wygrana: 65 zł.
BILANS: 40 zł na plusie :)
DZIEWIĄTKA : 4,11,24,30,38,41,47,53,77
PIĄTKA : 15,16,24,25,67
Ósemka : 5,13,27,33,42,58,66,77
POZDRAWIAM
PIĄTKA : 15,16,24,25,67
Ósemka : 5,13,27,33,42,58,66,77
POZDRAWIAM
5,46,50,52,77//7,23,43,56,73//17,33,37,58,64 6,18,20,35,40,42//9,26,39,55,65,72//8,27,44,48,58,62
13max33>>puknij w stół, a nożyce się odezwą !!!Za to Ty jesteś jakim zboczonym,niedowartościowanym "typem z pod ciemniej gwiazdy" szukającym zaspokojenia, chociaż:):) mową i piśmidłami...... "chory człowieku"
Andzia-------->I co tu wybrać z twojego zestawu?
Jakaś podpowiedz?
Grasz ciągle tymi samymi czy zmieniasz?
pozdro
Jakaś podpowiedz?
Grasz ciągle tymi samymi czy zmieniasz?
pozdro
jeden zestaw jest zawsze taki sam 6,18,20,35,40,42 raz miałam 5/6 a tak to same 3-ki no niewiem co ci doradzić
Pasko bądź łaskaw wytłumaczyć użytkownikowi,że moje wpisy dzisiejsze nie dotyczą jego ( przecież nie trzeba być nawet inteligentnym aby to zrozumieć ) przecież cały świat ( a zwłaszcza mój ) nie kręci się wokół "pustego nicka"
pozd
pozd
Andzia------>
no i ten właśnie puszczę :-)
no i ten właśnie puszczę :-)
no to powodzenia tobie i sobie:)
Cześć, tu rustu2009,
Znalazłem fajny serwis z teleturniejami wiedzowymi online.
Gra się z innymi graczami w teleturnieje podobnie jak w telewizji.
Można wygrać niezłą kasę.
Wejdź na: http://www.r1ng.pl/polecam/rustu2009_747e i zagraj ze mną.
Jestem właśnie w serwisie i czekam na Ciebie,
rustu2009
Znalazłem fajny serwis z teleturniejami wiedzowymi online.
Gra się z innymi graczami w teleturnieje podobnie jak w telewizji.
Można wygrać niezłą kasę.
Wejdź na: http://www.r1ng.pl/polecam/rustu2009_747e i zagraj ze mną.
Jestem właśnie w serwisie i czekam na Ciebie,
rustu2009
Pasko mam pytanie?
Czy trójki i czwórki częściej padają na chybił-trafił czy kreslone?
Masz wiedzę na ten temat?
Pozdrawiam
Czy trójki i czwórki częściej padają na chybił-trafił czy kreslone?
Masz wiedzę na ten temat?
Pozdrawiam
Na losowanie 49s..z BB
3-30-35
3-30
3-35
35
Pozdrawiam Powodzenia...
3-30-35
3-30
3-35
35
Pozdrawiam Powodzenia...
matti na 22 ...7,23,43,56,73 pozdrawiam
Witam Wszystkich!
Wysłałem wlasnie Multi multi na 6z+,st.5,
metodą chyb-tr.oczywiscie na 22.15,
a numerki dało mi takie:25,31,72,75,76
Jak chcecie to kreslcie boki lub boki tych ze bokw bo prawie zawsze mam trafione boki.
Może ktoś skorzysta i wygra a w Keno dziś slabiutko, nie mogę nic trafić poza 3/7.
Wysłałem wlasnie Multi multi na 6z+,st.5,
metodą chyb-tr.oczywiscie na 22.15,
a numerki dało mi takie:25,31,72,75,76
Jak chcecie to kreslcie boki lub boki tych ze bokw bo prawie zawsze mam trafione boki.
Może ktoś skorzysta i wygra a w Keno dziś slabiutko, nie mogę nic trafić poza 3/7.
Poprawka, to jest 5ka nie 6ka,reszta się zgadza.
Pozatym wiecie ze za jakiś czas w kolekturach pojawi się gra Joker?
Jak ktoś zainteresowany to napisze.
Pozatym wiecie ze za jakiś czas w kolekturach pojawi się gra Joker?
Jak ktoś zainteresowany to napisze.
typer6 słyszałem że ma być nowa gra zamiast "numerka" i że to ma być Joker, ale jeśli wiesz coś bliżej to napisz. Pozdrawiam
Czesc Matti.
W jaki dzień?
Ten dzień jest jakoś bardziej szczęśliwy od innych?
W jaki dzień?
Ten dzień jest jakoś bardziej szczęśliwy od innych?
Siema Matti,
tak ma być Joker tylko ze na dzień dzisiejszy brak szczegółów jeśli chodzi tę grę
w zanadrzu TS ma ponoć 2 gry nowe i chce powrócić do zakładów piłkarskich pozdrawiam
tak ma być Joker tylko ze na dzień dzisiejszy brak szczegółów jeśli chodzi tę grę
w zanadrzu TS ma ponoć 2 gry nowe i chce powrócić do zakładów piłkarskich pozdrawiam
typer6, nie mam konkretnego dnia, ale robię to raz w tygodniu idę do kolektury, biorę wydruk z wcześniejszych 20 losowań i trochę analizuję , następnie około 30 min oglądam jakie liczby padają i puszczam, najczęściej te swoje, które Ci już podałem, gram zmieniając jedną liczbę z tych najczęściej losowanych lub dwie, ale zawsze kombinuję z jednym zestawem swoich ulubionych liczb;)Pozdrawiam
mariuncio, witaj:)
ale chyba TS ma spadek grających, bo u mnie w kolekturze pojawiły się cukierki do mm, lizaki do zdrapek oraz kubki, pewnie coś wymyślą żeby zdobyć ludzi, pozdrawiam
ale chyba TS ma spadek grających, bo u mnie w kolekturze pojawiły się cukierki do mm, lizaki do zdrapek oraz kubki, pewnie coś wymyślą żeby zdobyć ludzi, pozdrawiam
Matti prowadzisz kolekturę?
Tak Joker zastąpi Numerek. Gra wiele się nie zmieni,jokerem będzie liczba od 1do 36 a pozostałe 4liczby bedą losowane tylko jako chyb-traf. i z pośród 50liczb, do tej pory było 4z45
Stala wygrana za samego joker 10zl,opłata ta sama 2,50,
Co sadzicie o tym?
Stala wygrana za samego joker 10zl,opłata ta sama 2,50,
Co sadzicie o tym?
mariuncio, sorki pisząc u mnie w kolekturze, miałem na myśli kolekturę u mnie koło bloku, przepraszam za wprowadzenie w błąd. Pozdrawiam
Zobaczymy jak to będzie wyglądało generalnie grających jest coraz mniej od momentu wprowadzenia opłaty 3 pln za Lotto
ludzie grają coraz mniej rzadko się zdarza aby ktoś grał system 10 czy 11 o 12 nie wspomnę choć znam takich są to 3 osoby które do dzisiaj 3 razy dziennie łupią system 12
ludzie grają coraz mniej rzadko się zdarza aby ktoś grał system 10 czy 11 o 12 nie wspomnę choć znam takich są to 3 osoby które do dzisiaj 3 razy dziennie łupią system 12
mariuncio75 - ale o to chodziło zeby nie grac systemami 10,11,12 bo kogo na to stać a nawet grajac tym sys12 nie jest łatwo trafić 6
SirMavins>>> po lekturze zaległych wpisów widzę , że zwracałeś się tu o różne informacje i adresy dotyczące bukmacherki , a które masz w zasięgu ręki - bo są one zamieszczone przeze mnie tu na forum w wątku "Typy bukmacherskie"...
Zapoznaj się więc z zawartością tego w/w wątku , bo jest tam zawarta potężna i unikalna co do obszerności kolekcja moich linków z wielu dyscyplin sportu , statystyk sportowych oraz polskich i zagranicznych portali bukmacherskich.
Zapoznaj się więc z zawartością tego w/w wątku , bo jest tam zawarta potężna i unikalna co do obszerności kolekcja moich linków z wielu dyscyplin sportu , statystyk sportowych oraz polskich i zagranicznych portali bukmacherskich.
Moje pytanie brzmiało "kogo", a nie "czy mnie"?
Druga klasa podstawówki się kłania.
Ps. Pytanie było skierowane do Pasko, więc po co się pocisz?
Druga klasa podstawówki się kłania.
Ps. Pytanie było skierowane do Pasko, więc po co się pocisz?
Bass------>
to jest tak,że w system grają ludzie bogaci albo jakieś spółki i generalnie jak znam tych co tak grają to wygrywają
i inwestują dalej w grę ale trzeba byc też odważnym żeby tak grać a z drugiej strony patrząc choćby po mnie ok.20-30 na MM dziennie plus 25 bukmacherka jak odkładałbym te pieniądze to w system Mini zagrałbym dość szybko tylko problem jak to odłożyć aby nie kusiło granie w inne gry.....
to jest tak,że w system grają ludzie bogaci albo jakieś spółki i generalnie jak znam tych co tak grają to wygrywają
i inwestują dalej w grę ale trzeba byc też odważnym żeby tak grać a z drugiej strony patrząc choćby po mnie ok.20-30 na MM dziennie plus 25 bukmacherka jak odkładałbym te pieniądze to w system Mini zagrałbym dość szybko tylko problem jak to odłożyć aby nie kusiło granie w inne gry.....
typer6>>> jak ci to coś pomoże to moje "większe wygrane" były trafione we wtorek. pozdrawiam
Mariuncio75>>>słyszałeś gdzieś ze TS chce powrócić do zakładów piłkarskich?
Może jest jakiś artykuł na ten temat?
Może jest jakiś artykuł na ten temat?
mariuncio75 - 10 zł wkładaj w skarbonkę 100 dni i grasz w mini nie musisz rezygnowac z innych gier bo zaklkadam ze masz jakies zyski z gry?
Bass--------->
jakieś tam wygrane są raz mniej raz trochę więcej ale nie są to jakieś tam kokosy po kilkaset złotych dziennie
normalne granie bez przesadyzmu choć sam się ostatnio złapałem na tym że w MM wydaje za dużo kasy
jakieś tam wygrane są raz mniej raz trochę więcej ale nie są to jakieś tam kokosy po kilkaset złotych dziennie
normalne granie bez przesadyzmu choć sam się ostatnio złapałem na tym że w MM wydaje za dużo kasy
Witaj Kathy:)
Pisałem już pare razy o swoich małych sukcesach w Keno, wiesz nie pamietam dni,pamietam raczej godziny w jakich grałem:)
Dziś slabiutko,wychodzi na to ze jutro będzie lepiej;)
Pisałem już pare razy o swoich małych sukcesach w Keno, wiesz nie pamietam dni,pamietam raczej godziny w jakich grałem:)
Dziś slabiutko,wychodzi na to ze jutro będzie lepiej;)
typer6>>> moje "większe" wygrane były w multi. w keno najwięcej 6/7 ale to na ch/t. pozdrawiam
W mm Moj największy wyczyn to 7/9,wtedy zwykła stawka i bez plus,jeszcze kilka podobnych jak 6/7 czy 7/10, 5/6,raz mi pszeszlo ponad 4tys.
Grałem sys.jednak za krótko,po kilku dniach weszło
Wcześniej dużo grałem w mm, teraz wiecej w Keno.
Grałem sys.jednak za krótko,po kilku dniach weszło
Wcześniej dużo grałem w mm, teraz wiecej w Keno.
Mag Ciebie to bym nie tknął nawet jak bym wypił litr wódki wieśniaczko na Lizaka 69 trzeba zasłużyć . a po drugie trzeba dbać o higienę osobistą i nie tylko depilować nogi .....a Ty w majtkach masz jeszcze RUMCAJSA