Wpisy użytkownika andzia1407
Łącznie 126 wpisów w archiwum, pokazane od nr 93 765. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« PoprzednieKolejne 100 »
witam ,,czy tu można sie jakoś zalogować czy tylko sie podaje swoje typy??
dzieki matti:)))
widze że nawet na systemy ostro idziecie dużo kasy na to potrzeba a jak nic nie wejdzie to kupa kasy stracona
no jak na tyle osób to nie jest aż tak dużo a co do skreślonych i niewysłanych a trafionych to ja już wiem coś na ten temat
apropo jest tu jakaś osoba co systematycznie choćby co tydzień wygrywa choć ze 100 zł??
hihi ja zainteresowana??
no u bukmachera mysle ze jak ktos sie zna na meczach to jest wieksze prawdopodobiestwo wygranej niz w mm
no chyba ze są mecze sprzedane
a to ma sie rozumieć ze ja juz jestem w tej grupie:)))???
no to powodzenia życze ty tu już znasz pare osób wiec mozesz kogoś wciągnąć a ja mykam wysłać multi na wieczorek...a może jakieś pewniaki macie na dzisiaj:)
coś mnie korci zeby wysłać te numery 26,39,62,53,19
Mariuncio ale sie nagrzałes na tego systema:)))
ojjj Matti i co żeś narobił :)
madzia77>>to pewnie mało zawału nie dostałaś jak tak po kolei twoje liczby wpadały
a kiedy wygrałaś te 5/6 dl ja kiedyś skresliłam ale nie wysłałam no i po sprawdzeniu tego niewysłanego byłaby też 5 i od tej pory nie gram w duzego bo stwirdziłąm ze moja szansa juz przepadła
no to dawno temu ale fajnie tak wygrać taką sumke
emeryt>>teraz nie wolno grać małoletnim
madzia 77>> to ile miałaś wtedy lat?? byłaś za młoda żeby odebrać wygrana a pisałaś ze za pierwsza poważna wypłate wysłąłas lotka to pracowałas
witam wszystkich i jak tam wczorajszy MM bo u mnie masakra
typer6>> w keno trzeba siedzieć i śledzić losowanie bo niektóre liczby powtarzaja sie kilka losowań
zapewne na 14 też będzie masakra ide wysłać i jak teraz będzie du.... to już nie wysyłam MM skusze sie chyba na mini wyśle pare zakładów i sie zobaczy :)))
Dramattttt przez wielkie D:(((((
witam oo sami z bukmacherki sa a co z mulciarzami??:)))
hehe a gdzie to napisane jakiś regulamin tu obowiązuje??
nie no spoko :))) żartuje tylko
witaj kathy
a no tak ja już byłam :)
lepiej canal+ bo w polsacie nie ma dużo meczy pokazywanych
ponoć przereklamowany kolejny niby 'hicior'
już 2:0
hmmm ja no troche ale i tak będzie remis hehe
no to dzisiaj wygrywam w mini
hehe też można:)
dzięki ja tobie też
ale znając moje szczęscie to o 22:15 bedzie smutna minka
:)taki mam zamiar założe mini i będe czekać:)
witam: przez ostatnie dni klapa totalna a jak u was
fundusze sie skończyły teraz to tylko obstawiać na sucho:(
z lekka ostro sie tu zrobiło ...
Mariuncio75 zgadzam sie z tobą a tak apropo to myślałam ze tu sie swoje typy podaje no i jak czasem ktoś komuś pomoże w typowaniu to nie jest zle a tu co sie dzieje dzisiaj ?? chyba wszyscy staneli lewa nogą
Mariuncio75,,,masz jakieś typy na dzisiaj na 14 PEWNE???
Mariuncio75 niestety nie wysłałam bo nie zdazyłam ...a wy tu jeszcze sie wszyscy nawzajem obrazacie ojjj wyyy
ok ja tez teraz obmyślam jakie wysłać na 22 ja przewaznie wysyłam lotki na 5 ,6 i 10 liczb
to podaj a ja ci napisze co ja wytypowałam
5,46,50,52,77//7,23,43,56,73//17,33,37,58,64 6,18,20,35,40,42//9,26,39,55,65,72//8,27,44,48,58,62
jeden zestaw jest zawsze taki sam 6,18,20,35,40,42 raz miałam 5/6 a tak to same 3-ki no niewiem co ci doradzić
no to powodzenia tobie i sobie:)
matti na 22 ...7,23,43,56,73 pozdrawiam
Witam :)
może jedna góra dwie wejda ale sadze ze nie wszystkie trzy
witaj Mariuncio no pare weszło dzisiaj też wejda z 3 liczby takie same jak wczoraj tylko trzeba pomieszać z innymi
ja bym wysłała 6,18,42,59,62//18,40,35,15,33//8,42,40,56,58//
no i oczywiście mój stały 6,18,20,35,40,42
Mariuncio a ty jak dzisiaj obstawiasz?
no to gratuluje to może jednak sie bardziej opłaca na chybił wysyłać
mam nadzieje że lepszy z ciebie typujacy niż <> hihi :)))
ludzie nie mają pieniędzy na lotto gdyby mieli to by wysyłali
Mariuncio a nie mówiłam ze 3 liczby z mojej szustki beda tylko żeby było wiadomo które i z jakimi pomieszać:)to by było fajnie
ale tu dzisiaj całusnie sie zrobiło:)))
ożżż ty nie jestem zazdrosna:) no ale dzieki za tego buziaka:) hosia>>myślisz ze Edi i kogucik ...nieee to sie chyba nie uda:)
co co ?? o co chodzi??
nie niewiem naprawde napisz o co chodzi bo nie kapuje
no wiem :) fajny nie?/ vento pisz o co chodzi
ejj a dlaczego wy widzicie zdjęcie kotka a ja swoje pierwsze które dałam??
mariuncio >>no to była moja fotka,,bass czego nie rozumiesz??
dzięki mariuncio no czas na zmiane wole kotka:)
vento spoko trzeba by było trzęsienia ziemi żebym sie zestresowała:)
co tak wszyscy zamilkli?? a raczej zaniepisali:)
to ja zmykam papa typujcie dobrze i wygrywajcie:))
Witajcie:)
widze że jechanie po sobie jak po starej drodze ciąg dalszy:)))
sirMavins>>akurat to nie było do ciebie
ma ktoś jakeś typy na dzisiaj??na 14
edi8 >>> wiesz co nic do ciebie nie mam ale takimi wpisami przeginasz pałe !!!!!
pasko wiem o tym !chciałam tylko zmienić temat bo ile czasu można poświęcić na obrazaniu sie wzajemnie
xelom>>wiem ze najlepiej nie odpowiadać ale czasem trzeba sie odezwać bo niektóre osoby tutaj przeginają i to nieżle więc niech takie osoby lepiej pamiętnik pisza żeby mogły same te swoje bzdury czytać
a tak apropo to pasko pewnie ma niezły ubaw czytając takie bzdury
typer6 niepamiętam ale w keno często wchodzą 19,7,45,46,44,62,63,65,68,69,40,52,54,58
madzia77 >>i to niezły:)))
typer wejdz w klub keno i zobaczysz jakie najczęściej padają liczby co 3 lub 4 losowania sie liczby zmieniają
wiec np.w 6 losowaniach masz na bank że 3 razy poleci np.44,46,19itd
zelus>>>etypy.pl
typer6 >>zobacz z tych liczb które ci podałam 4 weszły
typer6 >>>moja siostra gra w keno i często wygrywa może nie są to kolosalne sumy bo np 50zł,120zł czy 275zł ale zawsze jest coś ja mam za daleko zeby tam biegać wiec zostaje przy multi choć powiem szczerze ze wolałabym w keno grać
typer6>>>o co chodzi z tym rwaniem włosów to była jakas aluzja bo niewiem o co chodzi ??może niekumata jestem czy co?
typer6 ja bym teraz wysłała 5,20,33,41,44,46,60,69,,,powodzenia
pusc je na conajmniej 5 losowan
typer6>>szkoda ze nie wysłałeś wcześniej bo na 918 leciały te nr było 6 z 8
typer6 >>no widze ze powtarzają sie 3 liczby ,,co zrobić w poprzednich losowaniach było lepiej
typer6>> no i wielka d... szkoda ze nie pomogłam pozdrawiam:)ide obiadek gotować
witam wszystkich:)
a mi sie sńiło że wygrałam 6 w duzego lotka ..:))) czy to znaczy ze wygram?? pamietam nawet liczby to wam podam a noż poleca:))) 14,18,22,26,30,41
ale to nie dzisiejszy sen tylko z wczoraj
napewno wyśle te liczby ale też inne tylko niewiem czy nie na chybił bo wiecej ludzi wygrywa jak na chybił wyślą
a musze powiedzieć że niekiedy mam prorocze sny:))) i pare lat temu wysłałam taki zestaw ze snu 4,14,11,31,i dalej niepamiętam i miałam 4 z 6
no to tak powiem ,,na trafił,,:)))
mariuncio nie mam juz zielonego pojęcia jakie dzisiaj wysłać ,,może coś doradzisz
dołańczam sie do życzeń kogucika19 EMERYT WSZYSTKIEGO NAJJJJ I JAK NAJWIĘCEJ WYGRANYCH NO I ZDROWIA I NERWÓW NA TE PRZEGRANE:)))BUZIOLE
tomcio1972 dzisiaj wyśle twoje nr może w końcu coś wejdzie bo te moje wczorajsze 3 to katastrofa
witam czarna71-wszyscy chyba pobiegli do kolektór wysyłać lotki:)
« PoprzednieKolejne 100 »