Wpisy 941 321 – 941 420
18 maja 2012 20:09 → 18 maja 2012 20:26, 100 wpisów
Pasko ...bądz sprawiedliwy.
O mnie tez pisał że ma moje Ip ze swojej strony a potwierdzone przez Ciebie.
Pomimo że nigdy nie rejestrowałem się na tej durnej stronie.
Jest oszust czy nie?
O mnie tez pisał że ma moje Ip ze swojej strony a potwierdzone przez Ciebie.
Pomimo że nigdy nie rejestrowałem się na tej durnej stronie.
Jest oszust czy nie?
pięknaja: nie wiem czy 941196 jest ok. Nie wiem czy jest prawdziwy. Jak ktoś napisze, że ma kaktusa na głowie, to również nie wiem czy to jest ok, czy mówi prawdę
scally, P. Pasko
Zaytowałeś????
Ty h.u.j.u złamany!
Rzucasz oszczerstwa a teraz żarty?
szlag by cie ..
Ty h.u.j.u złamany!
Rzucasz oszczerstwa a teraz żarty?
szlag by cie ..
Panie Pasco przed chwila pan golden przyznal ze klamal z premedytacja czy to tez jest OK?
Panie golden proszę napisać informację dla wszystkich czy podawałem Panu kiedyś IP Moneta z mojej strony lub jakiekolwiek inne IP. I sprawa jasna. Jeśli kiedykolwiek pisał Pan coś podobnego, to proszę przeprosić, wyprostować i sprawa załatwiona
sara..
Pasko....wiem. A i mamy wyjaśnienie pana goldenlotto, że to był...żart.
Co NIE zmienia faktu, że daje on tu wszystkim do zrozumienia jakiejś dziwnej współpracy z Tobą.... bardzo DZIWNEJ współpracy.......
Co NIE zmienia faktu, że daje on tu wszystkim do zrozumienia jakiejś dziwnej współpracy z Tobą.... bardzo DZIWNEJ współpracy.......
Pasco mysle ze to rozsadne rozwiazanie niech choc przeprosi i na przyszlosc uwaza nie ma do czynienia z dziecmi!!!
Żądam aby golden lotto zniknoł stad...bo ja sie wypisze z tej parafi
takich cwaniaczkow powinno sie banowac bez zastanowienia takie jest moje zdanie
Już skoczyło.
Normalnie utylizacja takich palantów.
Odstrzał sanitarny.
w pizdu.
Normalnie utylizacja takich palantów.
Odstrzał sanitarny.
w pizdu.
sara1
kathy
pieknaja
kathy
pieknaja
W ogóle padliście ofiarą tych IP. Ktoś Wam wkręcił, że można posługując się tym magicznym słowem "IP" straszyć, szantażować, uważać się za kogoś ważnego. A IP to nic takiego tak naprawdę. Mając kogoś numer IP nic nie mogę z nim zrobić. Nie mogę się skontaktować z taką osobą, zadzwonić, wysłać e-mail, nie poznam adresu ani nic. To jak już coś to adres e-mail jest czymś ważnym, bo można z jego użyciem spamować kogoś, wysyłać jakieś głupoty....
Panie Pasko. Zaw3sze był Pan i jest solidną firmą. Nigdy Pan nie podawał jakichkolwiek IP , ani tez nie było zaoytania. To , poprostu były żarty, ale prawda wychodzi jaka osoba jest jaką osobą!!!Szacunek dla Pana Pasko. I Wy ukłony dawajcie , gdyż niegodnym jest Wam rozmawiać z Panem pasko!!!!!!!!!!!!!!!Szacunek dla Niego !!!!!!!!!!!
Jak się postaram to mogę zlokalizować miasto skąd ktoś pisze z użyciem IP. Ale co to mi takiego wielkiego daje. A jak już ktoś używa sieci komórkowej do połączenia, to już w ogóle dupa zbita. A coraz więcej i więcej osób używa smartfonów do surfowania, wkrótce będą to tablety z dostępem 3G/LTE.
Pasco nie jest tak do konca jak piszesz dla dobrego hakera to jest wazna informacja
Przychodzi dwóch mężczyzn obok Sejmu i słyszą jak krzyczą wszyscy:
Sto Lat! Sto lat!
Jeden do drugiego:
- Ktoś tam ma chyba urodziny.
- Nie. Wiek emerytalny ustalają.
Sto Lat! Sto lat!
Jeden do drugiego:
- Ktoś tam ma chyba urodziny.
- Nie. Wiek emerytalny ustalają.
Goldenlotto widze ze kpi ironicznie z P.Pasko ...hmmmm
zuza8. Jak ktoś pracuje w dziale IT np. w telekomunikacji Polskiej, to pewnie faktycznie będzie mógł dojść do kogoś danych kto się łączy z neostrady, itd. Ale takie wyciąganie informacji jest karalne.
Pasko....
dla mnie możesz to IP natychmiast tu pokazać....
NIE o IP chodzi, a o oszczerstwa.
goldenlotto wszedł tu bo POMYLIŁ użytkownika kriss22221
z innym bywalcem swojej strony.......
A przecież bywający TAM nie mają PRAWA bywać tu...
dla mnie możesz to IP natychmiast tu pokazać....
NIE o IP chodzi, a o oszczerstwa.
goldenlotto wszedł tu bo POMYLIŁ użytkownika kriss22221
z innym bywalcem swojej strony.......
A przecież bywający TAM nie mają PRAWA bywać tu...
Pasko..my wiemy co to IP..i do czego może służyć....dlatego niejednokrotnie prosiliśmy o odsłoniecie go....własnie po to, żeby było jasne, że ja to ja a nie Robal...jak to usiłowano nam wkręcić
Niezadowolony profesor wchodzi do sali wykładowej i mówi:
- Wszyscy nienormalni mają natychmiast wstać!
Nikt się nie rusza. Po chwili wstaje jeden student.
- No proszę! - mówi z sarkazmem profesor i pyta studenta. - Czemu uważa się pan na nienormalnego?
- Nie uważam się za nienormalnego, ale głupio mi, że pan profesor tak sam stoi...
- Wszyscy nienormalni mają natychmiast wstać!
Nikt się nie rusza. Po chwili wstaje jeden student.
- No proszę! - mówi z sarkazmem profesor i pyta studenta. - Czemu uważa się pan na nienormalnego?
- Nie uważam się za nienormalnego, ale głupio mi, że pan profesor tak sam stoi...
korn748: jak ktoś ma tzw. bezpośrednie IP i nie jest za tzw. NAT-em, a większość jest, to faktycznie można by kombinować z wirusem, ale znowu trzeba podkreślić, że taka osoba się naraża i takie działanie jest karalne.
- Jasiu, dlaczego nie byłeś trzy dni w szkole?
- Bo trzy dni temu umarł mój dziadek i byłem na pogrzebie...
- Nie kłam, wczoraj widziałam twojego dziadka w oknie...
- Tatuś wystawił go przy oknie, bo listonosz szedł z rentą..
- Bo trzy dni temu umarł mój dziadek i byłem na pogrzebie...
- Nie kłam, wczoraj widziałam twojego dziadka w oknie...
- Tatuś wystawił go przy oknie, bo listonosz szedł z rentą..
większość ma również zainstalowany program antywirusowy, a sam Windows ma Firewall, który również pomoże w obronie przed takim atakiem na IP komputera.
skoro golden sie tym chwali i grozi to powinien sobie zdawac z tego sprawe ze to jest karalne a mimo wszystko to robil
Przy wspólnym posiłku dyskutują katolik, protestant, muzułmanin i żyd.
Katolik: - Jestem tak bogaty, że zamierzam kupić mBank.
Protestant: - Ja jestem bardzo bogaty i kupię sobie General Motors.
Muzułmanin: - Ja jestem bajecznie bogatym księciem... Kupię Microsoft
Zapadła martwa cisza, wszyscy czekają co odpowie żyd. Ten spokojnie zamieszał kawę, oblizał łyżeczkę i odłożył ją na spodek. Popatrzył na resztę biesiadników i mówi:
- A ja nie sprzedaję.
Katolik: - Jestem tak bogaty, że zamierzam kupić mBank.
Protestant: - Ja jestem bardzo bogaty i kupię sobie General Motors.
Muzułmanin: - Ja jestem bajecznie bogatym księciem... Kupię Microsoft
Zapadła martwa cisza, wszyscy czekają co odpowie żyd. Ten spokojnie zamieszał kawę, oblizał łyżeczkę i odłożył ją na spodek. Popatrzył na resztę biesiadników i mówi:
- A ja nie sprzedaję.
Ale chyba nie ma co rozmawiać o kwestiach IT, bo to chyba nudne. Ja siedzę w tym zawodzie wiele lat i czasami mnie zaczyna nudzić, co dopiero Was
Pasko mi chodziło że adres E-mail jast bardziej nie bezpieczny niz IP
- Tato, co to jest postulat?
- Żądanie klasy robotniczej, które zostanie spełnione po stu latach.
- Żądanie klasy robotniczej, które zostanie spełnione po stu latach.
Scolls...dajmy juz spokój...bo widze ,ze goldenlotto sie tym podnieca. nie róbmy mu przyjemności
emeryt: ostatnio czytałem o pomyśle co można komuś zaśpiewać na 100 urodziny, bo wiadomo, że "100 lat już nie pasuje". I padło na "Nic nie może przecież wiecznie trwać..."
Dzieci po powrocie z wakacji ze wsi. Jedno z nich relacjonuje:
- Mamusiu, widzieliśmy wielką grubą świnie, jeszcze grubszą niż ty!
Matka posmutniała i zaczęła nagle płakać.
Widząc to podeszło młodsze z nich, córeczka, i mówi:
- Nie płacz mamusiu, to nie prawda - nie ma grubszej świni od ciebie...
- Mamusiu, widzieliśmy wielką grubą świnie, jeszcze grubszą niż ty!
Matka posmutniała i zaczęła nagle płakać.
Widząc to podeszło młodsze z nich, córeczka, i mówi:
- Nie płacz mamusiu, to nie prawda - nie ma grubszej świni od ciebie...
http://www.expressit.pl/porady-komputerowe/jak-sprawdzic-ip-komputera/ i zdrówko wszystkim
------
Deki.. .
-proszę księdza-kochałem się z mężczyzną, czy to grzech ?
-synu, to będzie piekło
-proszę księdza, już piecze
-synu, to będzie piekło
-proszę księdza, już piecze
LIla
Lila.. .
consiq tu nie chodzi o IP z gg lub emaila to jest wiadomo proste do sprawdzenia ale o uzytkownika na np. czacie
Jaka jest definicja odważnego prawdziwego mężczyzny?
To facet który wraca pijany w trupa do domu, przy tym wszędzie pokryty szminką różnych kolorów, pachnący damskimi perfumami, i który podchodzi do żony, daje jej mocnego klapsa w tyłek a potem mówi:
- ty jesteś następna, grubasku..
To facet który wraca pijany w trupa do domu, przy tym wszędzie pokryty szminką różnych kolorów, pachnący damskimi perfumami, i który podchodzi do żony, daje jej mocnego klapsa w tyłek a potem mówi:
- ty jesteś następna, grubasku..
ale dzis goraco na tym czacie