Wpisy 940 921 – 941 020
18 maja 2012 17:20 → 18 maja 2012 18:03, 100 wpisów
codee to są przekazy od naszych pradziadów...a każdy niech robi co chce...
ale z rozmiarami sie nie gustuje
nie dyskutuje
ale im autko mniejsze tym lepiej świadczy o mężczyżnie...
mały rozmiar na małe DZiury
raczej gusła dzikusów bo ja jakoś tego nie usłyszałem - to chyba gdzieś przyszło z dziwnych stron.
code chyba jesteś ciut młodziutki...albo obracasz sie w wyższych sferach gdzie nie rozmawia się o takich gusłach...
na wyspach mieszka
młodziutko to ja się czuję
jestem miesiąc po ślubie
cóż mogę powiedzieć? nie powiedział nikt z mojej rodziny o miesiącu z R natomiast niektórzy znajomi mówili ale wiele osób znam które mają ponad 20 letni staż i na tekst z R wybuchają śmiechem
jestem miesiąc po ślubie
cóż mogę powiedzieć? nie powiedział nikt z mojej rodziny o miesiącu z R natomiast niektórzy znajomi mówili ale wiele osób znam które mają ponad 20 letni staż i na tekst z R wybuchają śmiechem
majwoj gdzie znów gg u Joki drapie? tej to dobrze
sprawdzam wyniki keno nie ma jego zestawu z całego dnia wczorajszego...
sprawdzam wyniki keno nie ma jego zestawu z całego dnia wczorajszego...
swoją drogą to w profilu mam wiek jak zauważyłem i miejscowość gdzie sobie pomieszkuję
Wedrus lubi sie ulatniac niespodziewanie, nie odpowiedział n amoje pytanie...
na 22 myślę tak:
01-10-12-18-21-69-72-77-79-80
może będą cuda i się komuś z NAs wreszcie uda
01-10-12-18-21-69-72-77-79-80
może będą cuda i się komuś z NAs wreszcie uda
Codee
ja też ślub brałem w maju ,gdy mi się 1-wsze dziecko urodziło Żona władowała na Banacha w Warszawie a córka w Krakowie w collegium Medicum " NO I CO " cos w tym jest ...ale wszystko skończyło się O.K.
ja też ślub brałem w maju ,gdy mi się 1-wsze dziecko urodziło Żona władowała na Banacha w Warszawie a córka w Krakowie w collegium Medicum " NO I CO " cos w tym jest ...ale wszystko skończyło się O.K.
Islandorka.. .
Jestem.. .
Jestem.. .
znam jednego co to mu się tak spodobało brać ślub w czerwcu, że dokładnie po 16 latach bierze ślub z inną tego samego dnia
Wędrusiu powtórza sie wieczorekiem z twojego snu???
widzisz widocznie przypomniałeś sobie bardziej o Bogu niż o zabobonach w tamtym momencie i coś w tym jest że nadzieja umiera ostatnia.
mój brat brał w listopadzie też nie ma r i już dawno jest sam...
ale takiego dziada sie nie załuje...
ja bym nie patrzył i dopatrywał się "cudów" w rzeczach innych niż własne zachowanie co do trwania związku
Wedruś wpadłeś w tranś... i dumasz czy się powtórzą dobrze poczekam...
Islandorka.. .
Nie wiem, czy śię liczby powtórzą.. .
Nie wiem, czy śię liczby powtórzą.. .
codee niby masz racje ale nie każdemu szczęście pisane...
my Polacy mamy w genach aby przyczyn szukać naokoło ale nie w samym sobie - trochę przykre ale nie którzy jakoś dają radę pięknie żyć i pokazywać innym że wystarczy chcieć
znakiem tego Wędrusiu wypadłeś z transu... rozumiem...
z malzenstwem jest jak z lotto:nigdy nie wiesz do konca czy dobrze wytypujesz ale nadzieje jest
najpierw musza sie dopasować i umieć ustępować...
Wędrowca netowy..mówisz i masz bedzie powtórka ...czemu pan nie chodzi i poowoo
mój "mół" może sie nie odzywać i pół roku, nie dość że kawał mendy, to jeszcze wielka obraza majestatu jak mu coś powiesz jakby był h... wie kim... i co na to powiesz codee???
kathy
dopasować czyli co przez to rozumiesz?
majwoj23
może nie w czepku ale ja żeniłem się z miłości z kobietą moich marzeń, z taką która jak sądziłem nie zwróci nigdy swojej uwagi na mnie - a jednak
dopasować czyli co przez to rozumiesz?
majwoj23
może nie w czepku ale ja żeniłem się z miłości z kobietą moich marzeń, z taką która jak sądziłem nie zwróci nigdy swojej uwagi na mnie - a jednak
może podasz metodę jak dobrze żyć???
tylko CH-T daje wyniki
reszta to badziewie
żadne systemy
jak kto ma szczęście
reszta to badziewie
żadne systemy
jak kto ma szczęście
pan majwoj ...jestem zmęczony juz nie gram ..
właśnie bycie niemową w związku cholernie go psuje....lepsze się powiadzić ale powiedzieć i dojść do porozumienia niż zero słowa ....
Codee ja zartowałem tez jestem tego samego zdania-trzeba ze soba rozmawiac i to duzo
emeryt a ty co FBI?
a ja tam nie rozumiem na jaki ciul ze sobą siedzą jak im źle.....tak samo na jaki ciul włażą na strone o graniu i pieprzą farmazony
ja ci nie ubliżam gdzie mieszkasz...
jak ktoś poruszył temat to wypada odpowiedzieć...
Boże głowa mnie rozbolała co za poważne tematy
jak żyć? to raczej pytanie do pana premiera
a tak na poważnie to dochodzę do wniosku że w miłości trzeba być egoistą, przed ślubem powiedzieć najgorsze rzeczy o sobie, tak niestety to cholernie trudne....ale w prawdziwej miłości tylko ją wznieci i pozwoli być obojgu szczęśliwym
a tak na poważnie to dochodzę do wniosku że w miłości trzeba być egoistą, przed ślubem powiedzieć najgorsze rzeczy o sobie, tak niestety to cholernie trudne....ale w prawdziwej miłości tylko ją wznieci i pozwoli być obojgu szczęśliwym
widzę torsan ze aż ci szczęka opadła...
no niby tak strona o lotto ale poprzez myślenie o czymś co w zasadzie jest piękne może komuś wpadną do główki wreszcie te właściwe liczby
Codee wiesz jak malo ludzi mowi przed slubem prawde???Po co wtedy bylby tzw.bajer?
torsan, majwoj i wszyscy idęna "50" pa...do juterka chyba że głowa będzie mnie bolała...
jeszcze słówko powiem
rozmowa, rozmową ale jak jakiś ideał pieprzy Ci nad głową 24 na dobe, nawet jak chcesz spać to adieu mister gaduła
rozmowa, rozmową ale jak jakiś ideał pieprzy Ci nad głową 24 na dobe, nawet jak chcesz spać to adieu mister gaduła
z tą prawdą to jak z współżyciem przed ślubem no ale nie poruszajmy tematów żeby się kto nie uraził - każdy robi wg swojego sumienia
zaraz was wszystkich rozgonie...
współżycie musi byc ...przed ślubem. Zawsze było i będzie.
islandorka30,5
to miało być ubliżanie ? jeśli tak to pojęłaś, to przepraszam
masz blisko do Elblaga, Malborka a tam mam dużo znajomych
więc tylko z kurtuazji zapytałem
przepraszam
to miało być ubliżanie ? jeśli tak to pojęłaś, to przepraszam
masz blisko do Elblaga, Malborka a tam mam dużo znajomych
więc tylko z kurtuazji zapytałem
przepraszam
taaa..przymairka musi być..bo inaczej jak z tymi butami kupowanymi wysyłkowo
emeryt to było w formie zartu..
co to znaczy musi być?
no tak faceci mają w zasadzie ciężko się pohamować takie piękne bajeczki i podstępy snują aż się uda....przeważnie pod pretekstem kota w worku....tyle tylko że jakby ta kobieta lepiej się czuła jeśli byłaby szanowana bardziej?
niestety w obliczu dzisiejszych czasów mało tego doświadcza no a potem szuka się winy w miesiącu bez R itd.
no tak faceci mają w zasadzie ciężko się pohamować takie piękne bajeczki i podstępy snują aż się uda....przeważnie pod pretekstem kota w worku....tyle tylko że jakby ta kobieta lepiej się czuła jeśli byłaby szanowana bardziej?
niestety w obliczu dzisiejszych czasów mało tego doświadcza no a potem szuka się winy w miesiącu bez R itd.
HARTGE...bedziesz zawsze zyc i twój brachuu majwoju ..podobne ty nie nudzisz i pintol uciekam..