Wpisy 940 373 – 940 472
18 maja 2012 12:09 → 18 maja 2012 13:03, 100 wpisów
torsan..nie wiem co się stało ale jak teraz włączam google to mi się jakaś nowa karta pojawia z gównami jakimiś.Jak się tego pozbyc bo już mi ciśnienie karwa skoczyło
kriss w realu 25 000 minus podatek jakos w grudniu 19, albo 20 w 2004 r (23,31,36,38,48,78,79)
torsan...samo.Najpierw jakaś nowa karta zasrana a potem jak w pasek wpiszę google to pojawia się google
Lila a nie instalowałaś jakieś programu ostatnio na kompa czasem z takimś czymś ustawiana jest nowa strona startowa itd.
trisetum
Z chińskimi rzeczami trzeba uważać. Oni są po prostu mniejsi
Z chińskimi rzeczami trzeba uważać. Oni są po prostu mniejsi
prze.gracz.... gratulujęęę nie powiem ,że zadzrosny jestem
no i weź człowieku nie paljak z każdej strony mnie wkierwia wszystko
medea-no masakra z tymi bucikami,jeszcze jak mam wage 110kg boje sie w nich wyjsc a zeby nie popekały
trisetum..gdzie są opcje ogólne?Przepraszam za głupie pytania ale ja nie znam się na kompach
kriss tyle ze to 8 lat temu
lila-jak masz pasek gdzie strone wpisujesz to po prawej stronie jest takie czarne i pisze ustawienia
8 lat temu ta kasa miała wieksze przebicie
trisetum
Nie dziwię ci się. Moja mama z wyjścia w nowych "markowych" butach made in china wróciła w gustownych wściekle różowych kroksach. Widok był niezapomniany, bo to było wielkie wyjście w pełnej gali. Niestety mama nie zabrała z sobą środków finansowych wystarczających na zakup jakiegoś obuwia poza tym szkaradzieństwem.
Nie dziwię ci się. Moja mama z wyjścia w nowych "markowych" butach made in china wróciła w gustownych wściekle różowych kroksach. Widok był niezapomniany, bo to było wielkie wyjście w pełnej gali. Niestety mama nie zabrała z sobą środków finansowych wystarczających na zakup jakiegoś obuwia poza tym szkaradzieństwem.
torsan no i niżej jest napisane otwórz stronę nowej karty,kontynuuj gdzie skończyłam,otwórz konkretną stronę lub zestaw stron
lila-zaznacz otwórz konkretną strone lub zestaw stron i kliknij na wybierz strony i wyskoczy ci takie okienko
Lila masz tam napisane "Strona startowa" i obok adres jakiś? powinnaś mieć www.google.pl
trisetum....a to nówki nie śmigane? Jak nówki od odsprzedaj jakiemuś krasnalowi
trisetum
Powinieneś je zwrócić sprzedawcy lub gościa pogonić z tytułu rękojmi (art. 556 i następne kodeksu cywilnego)
Powinieneś je zwrócić sprzedawcy lub gościa pogonić z tytułu rękojmi (art. 556 i następne kodeksu cywilnego)
skróty myślowe to moje przekleństwo, chodziło mi o zwrócenie towaru wraz z przypomnieniem sprzedawcy, że coś takiego jak rękojmia istnieje
medea na mój koszt bym musiał je zwrócić w sumie może je sprzedam komuś z zakładu odwykowego (jest obok mnie) oni tam maja małe stopy
torsan-kupiłem na taki rozmiar jaki mam czyli 44 ale to jakieś chinole przyszły i ledwo noga mi sie mieści
lila-to wejdz jeszcze raz tak samo jak wczesniej w to okienko co strone wpisywałaś
lila-zrób tak samo jak wczesniej tylko z tego okienka skasuj strony i wpisz google
http://zapytaj.onet.pl/Category/007,003/2,18209805,Jak_zmienic_strone_startowa_w_przegladarce_Google_Chrome.html
Lila tu to opisane
Lila tu to opisane
trisetum
To napisz do sprzedawcy, że buty miały zaniżony rozmiar tj. towar nie miał cech o których istnieniu sprzedawca cię zapewnił i zażądaj obniżenia ceny o różnicę jaką będziesz musiał za takie buty zapłacić w normalnym sklepie
To napisz do sprzedawcy, że buty miały zaniżony rozmiar tj. towar nie miał cech o których istnieniu sprzedawca cię zapewnił i zażądaj obniżenia ceny o różnicę jaką będziesz musiał za takie buty zapłacić w normalnym sklepie
torsan..skasowałam,wcisnęłam ok i c*** komu to jak wszystko tak samo
chyba szybciej będzie ściągnąć nowe google niż się z tym ***olić niepotrzebnie
trisetum
To dopisz, że zgłosisz sprawę do powiatowego rzecznika praw konsumenta oraz państwowej inspekcji handlowej. U nas na takie dictum postawione przez jedną z moich klientek babka od razu zmiękła, bo pewnie towar nie do końca był legalny i/lub nie spełniał polskich norm (chodziło o zabawkę)
To dopisz, że zgłosisz sprawę do powiatowego rzecznika praw konsumenta oraz państwowej inspekcji handlowej. U nas na takie dictum postawione przez jedną z moich klientek babka od razu zmiękła, bo pewnie towar nie do końca był legalny i/lub nie spełniał polskich norm (chodziło o zabawkę)
Kurde,medea sam sie wystraszyłem tego co napisałaś
ktoza,nie mam szlifierki
ktoza,nie mam szlifierki
trisetum
Jaka szlifierka tu trzeba środków ekstremalnych jak w Kopciuszku w wersji braci Grimm czyli albo paluszki siekierą albo pięta nożem
A na poważnie pisanie "s***alaj" tak by rozmówca cieszył się na nadchodzącą podróż to mój fach
Jaka szlifierka tu trzeba środków ekstremalnych jak w Kopciuszku w wersji braci Grimm czyli albo paluszki siekierą albo pięta nożem
A na poważnie pisanie "s***alaj" tak by rozmówca cieszył się na nadchodzącą podróż to mój fach
scolls
Ja też pamiętam twoją rozmowę z Lila o pechu w wyspiarskim odpowiedniku lotto. Jakieś pozytywy od tego czasu ?
Ja też pamiętam twoją rozmowę z Lila o pechu w wyspiarskim odpowiedniku lotto. Jakieś pozytywy od tego czasu ?
ale może Wy pomozecie dzis jest kumulacja ponad 50 mln funcikow dacie jakieś cyferki??