Wpisy 940 438 – 940 537
18 maja 2012 12:31 → 18 maja 2012 13:35, 100 wpisów
medea na mój koszt bym musiał je zwrócić w sumie może je sprzedam komuś z zakładu odwykowego (jest obok mnie) oni tam maja małe stopy
torsan-kupiłem na taki rozmiar jaki mam czyli 44 ale to jakieś chinole przyszły i ledwo noga mi sie mieści
lila-to wejdz jeszcze raz tak samo jak wczesniej w to okienko co strone wpisywałaś
lila-zrób tak samo jak wczesniej tylko z tego okienka skasuj strony i wpisz google
http://zapytaj.onet.pl/Category/007,003/2,18209805,Jak_zmienic_strone_startowa_w_przegladarce_Google_Chrome.html
Lila tu to opisane
Lila tu to opisane
trisetum
To napisz do sprzedawcy, że buty miały zaniżony rozmiar tj. towar nie miał cech o których istnieniu sprzedawca cię zapewnił i zażądaj obniżenia ceny o różnicę jaką będziesz musiał za takie buty zapłacić w normalnym sklepie
To napisz do sprzedawcy, że buty miały zaniżony rozmiar tj. towar nie miał cech o których istnieniu sprzedawca cię zapewnił i zażądaj obniżenia ceny o różnicę jaką będziesz musiał za takie buty zapłacić w normalnym sklepie
torsan..skasowałam,wcisnęłam ok i c*** komu to jak wszystko tak samo
chyba szybciej będzie ściągnąć nowe google niż się z tym ***olić niepotrzebnie
trisetum
To dopisz, że zgłosisz sprawę do powiatowego rzecznika praw konsumenta oraz państwowej inspekcji handlowej. U nas na takie dictum postawione przez jedną z moich klientek babka od razu zmiękła, bo pewnie towar nie do końca był legalny i/lub nie spełniał polskich norm (chodziło o zabawkę)
To dopisz, że zgłosisz sprawę do powiatowego rzecznika praw konsumenta oraz państwowej inspekcji handlowej. U nas na takie dictum postawione przez jedną z moich klientek babka od razu zmiękła, bo pewnie towar nie do końca był legalny i/lub nie spełniał polskich norm (chodziło o zabawkę)
Kurde,medea sam sie wystraszyłem tego co napisałaś
ktoza,nie mam szlifierki
ktoza,nie mam szlifierki
trisetum
Jaka szlifierka tu trzeba środków ekstremalnych jak w Kopciuszku w wersji braci Grimm czyli albo paluszki siekierą albo pięta nożem
A na poważnie pisanie "s***alaj" tak by rozmówca cieszył się na nadchodzącą podróż to mój fach
Jaka szlifierka tu trzeba środków ekstremalnych jak w Kopciuszku w wersji braci Grimm czyli albo paluszki siekierą albo pięta nożem
A na poważnie pisanie "s***alaj" tak by rozmówca cieszył się na nadchodzącą podróż to mój fach
scolls
Ja też pamiętam twoją rozmowę z Lila o pechu w wyspiarskim odpowiedniku lotto. Jakieś pozytywy od tego czasu ?
Ja też pamiętam twoją rozmowę z Lila o pechu w wyspiarskim odpowiedniku lotto. Jakieś pozytywy od tego czasu ?
ale może Wy pomozecie dzis jest kumulacja ponad 50 mln funcikow dacie jakieś cyferki??
medea76 tylko ze nie obstawia sie 6 cyf tylko od 1 do 50 -5 cyfr i od 1do11 2 cyfry
scolls
To akurat mnie nie dziwi przy tamtejszym poziomie wygranych
To akurat mnie nie dziwi przy tamtejszym poziomie wygranych
nie pamietam ile wynosi rekord ale byla juz kumulacja cos ponad 100mln
scolls
Dodaj jeszcze śpiochy z polskiego lotto czyli coś z 14,22,26,38
Dodaj jeszcze śpiochy z polskiego lotto czyli coś z 14,22,26,38
torsan
A propos powtórek mam teorię spiskową, że może być ich dzisiaj sporo szczególnie, że wczoraj powtórzyły się tylko dwie z poprzedniego losowania
Z przedziału 1-10 najbardziej pewne wydają się 1,3,5.
Jednak myśl o 2 i 7 też jest kusząca, lecz to byłoby zbyt proste i łatwe
A propos powtórek mam teorię spiskową, że może być ich dzisiaj sporo szczególnie, że wczoraj powtórzyły się tylko dwie z poprzedniego losowania
Z przedziału 1-10 najbardziej pewne wydają się 1,3,5.
Jednak myśl o 2 i 7 też jest kusząca, lecz to byłoby zbyt proste i łatwe
na stronie national-lottery jest pelna statystyka kiedy i jakie liczby padaly z podzialem na tygodnie miesiace i lata oraz za wybrany okres ....duzo kombinowalem swego czasu z tymi statystykami ale bez wiekszych rewelacji
scolls
Dokładnie, bo może jak u nas mają wakacje to u ciebie wezmą się do roboty za prawdziwe pieniądze
Dokładnie, bo może jak u nas mają wakacje to u ciebie wezmą się do roboty za prawdziwe pieniądze
jaka jest Wasza teoria ciagnac dalej czy raczej definitywnie zgodnie z rachunkiem wykluczyc???
torsan..jak wchodzę na pulpicie ma znak google nie? Klikam żeby wejść w przeglądarkę i się pojawia nowa karta a ja jej nie chcęChcę żeby od razu się pojawiało Google z okienkiem jak wcześniej
jeszcze mi mysz zpintoliłanic tylko jebnąć tym wszystkim o ścianę i po kłopocie
strone startowa i za kazdym razem jak klikniesz na wejscie na internet to wskoczy Ci ta strona ktora ustawisz jako startowa czyli tak jak chcesz google
scolls..ja się na kompach nie znam.Jak mam to kurestwo ustawić bo już mi sił brak a ciśnienie mam chyba ze 300
scolls....mam google chrome i jak włączam przeglądarkę to wyskakuje mi Nowa karta jakiś badziew a nie tak jak zawsze Google z jakimś tam obrazeczkiem
Lila
A jak już wejdziesz na google nie nie ma tam już opcji ustaw jako strona startowa ?
Sorry, ze mnie też jest totalny laik komputerowy, ale tę jedną rzecz to sobie sama ustawiłam tyle, że jakiś czas ( i ileś aktualizacji serwisu google) temu
A jak już wejdziesz na google nie nie ma tam już opcji ustaw jako strona startowa ?
Sorry, ze mnie też jest totalny laik komputerowy, ale tę jedną rzecz to sobie sama ustawiłam tyle, że jakiś czas ( i ileś aktualizacji serwisu google) temu
no bo musisz przegladarce narzucic jaka to ma byc strona w Twoim przypadku tak jak w moim )))to jest google.com
scolls..ja mogę zaraz to wszystko wyrzucić a nie narzucić Pisz liluchnie tu ładnie jak mam to zrobić
Lila po prawej stronie u gory ekranu masz taki kluczyk obok gwiazdki
trisetum mi wkleił link ale ja u siebie na kluczu nie widze żadnych Podstawy,
Lilu...pomóc Ci?
ooo coo chodzi opowiadajcie o kompach programy goglach
widzisz Lilusiu ilu chetnych masz do pomocy zaraz wszyscy Ci wytłumaczą
Lila
Przepraszam czy ten link ci wkleił ?
http://support.google.com/chrome/bin/answer.py?hl=pl&answer=95314
Przepraszam czy ten link ci wkleił ?
http://support.google.com/chrome/bin/answer.py?hl=pl&answer=95314
szczęściara....pomóż bo to się zaraz źle skończy i na bank dla kompa
Lilu otwórz oprocz Pasko jeszcze jedno okienko .... bedziesz czytać i robić
Chesz mieć google jako startową? tak?
szczęściara..tak,że jak klikam na znaczek to otwiera się google a nie jakaś nowa karta z jakimiś ofertami googla
szczesciara no tak ale nie ma wpisanej jako startowa google tylko cos innego
W pasku u góry masz kolejno plik-0edycja widok ulubione narzędzia pomoc ....otwór Narzędzia
torsan...ptywatność,hasła formularze,treść internetowa,sieć,języki pobrane pliki jednym słowem c***nia
lila....a to czego ustawienia startowa czyli od razu jedno otwiera www tylko pasko
W narzędziach masz na samym dole opcje internetowe...klikasz