Wpisy 940 321 – 940 420
18 maja 2012 11:12 → 18 maja 2012 12:22, 100 wpisów
co tam LILA jakies zwroty...wygrane?
modea tak - muszą ruszyc te cyfry które sa bierne i trzeba postawic teraz na nie
wczoraj straciłem 70 zł....a wygrana 14 (((((
modea....postaw na te cyferki ryzyk fizyk
dwudziestki i siedemdziesiatki
dwudziestki i siedemdziesiatki
jano
Cóż mam powiedzieć po ostatnich "sukcesach" mam cykora przed takimie wejściami smoka. Ale perspektywa rzeczywiście kusząca
Cóż mam powiedzieć po ostatnich "sukcesach" mam cykora przed takimie wejściami smoka. Ale perspektywa rzeczywiście kusząca
Jeśli to ja mam rację i będzie akcja - powtórka to moimi faworytami są :
1,3,5,18,26,41,43,46,60,77
1,3,5,18,26,41,43,46,60,77
medea....posyłam Ci pozytywną energię na wygrywanie
postaw na taki zestaw
postaw na taki zestaw
jano312...
A ty co tak wczesnie piwkujesz ?
A ty co tak wczesnie piwkujesz ?
wakacje czy co ??
a ja mam tak, ze jak sie zastanawiam nad liczbami to raczej nie wpadaja, albo kazda obok, a jak pisze z wolnym umyslem od liczb to trafolo sie juz 7/7 z stawka x10, i piatek/5 chyba z 6 raz tez ze stawka x 10.
jano
Dziękuję, jeśli uda mi się wymknąć do kolektury to chyba zaryzykuję
Dziękuję, jeśli uda mi się wymknąć do kolektury to chyba zaryzykuję
tyle ze 7/7 w 2004 roku
to porozpaczajmy razem
prze.gracz...a te 7/7 stwaka 10 to grałes w realu? czy na sucho
wiesiek77...jestesmy.Ale zajeci typowaniem
Nr 44 zamówiłem ale to jakieś Chińskie,,,ledwo stopa mi sie tam mieści sa jak 41 PL
torsan..nie wiem co się stało ale jak teraz włączam google to mi się jakaś nowa karta pojawia z gównami jakimiś.Jak się tego pozbyc bo już mi ciśnienie karwa skoczyło
kriss w realu 25 000 minus podatek jakos w grudniu 19, albo 20 w 2004 r (23,31,36,38,48,78,79)
torsan...samo.Najpierw jakaś nowa karta zasrana a potem jak w pasek wpiszę google to pojawia się google
Lila a nie instalowałaś jakieś programu ostatnio na kompa czasem z takimś czymś ustawiana jest nowa strona startowa itd.
trisetum
Z chińskimi rzeczami trzeba uważać. Oni są po prostu mniejsi
Z chińskimi rzeczami trzeba uważać. Oni są po prostu mniejsi
prze.gracz.... gratulujęęę nie powiem ,że zadzrosny jestem
no i weź człowieku nie paljak z każdej strony mnie wkierwia wszystko
medea-no masakra z tymi bucikami,jeszcze jak mam wage 110kg boje sie w nich wyjsc a zeby nie popekały
trisetum..gdzie są opcje ogólne?Przepraszam za głupie pytania ale ja nie znam się na kompach
kriss tyle ze to 8 lat temu
lila-jak masz pasek gdzie strone wpisujesz to po prawej stronie jest takie czarne i pisze ustawienia
8 lat temu ta kasa miała wieksze przebicie
trisetum
Nie dziwię ci się. Moja mama z wyjścia w nowych "markowych" butach made in china wróciła w gustownych wściekle różowych kroksach. Widok był niezapomniany, bo to było wielkie wyjście w pełnej gali. Niestety mama nie zabrała z sobą środków finansowych wystarczających na zakup jakiegoś obuwia poza tym szkaradzieństwem.
Nie dziwię ci się. Moja mama z wyjścia w nowych "markowych" butach made in china wróciła w gustownych wściekle różowych kroksach. Widok był niezapomniany, bo to było wielkie wyjście w pełnej gali. Niestety mama nie zabrała z sobą środków finansowych wystarczających na zakup jakiegoś obuwia poza tym szkaradzieństwem.
torsan no i niżej jest napisane otwórz stronę nowej karty,kontynuuj gdzie skończyłam,otwórz konkretną stronę lub zestaw stron