Wpisy 940 221 – 940 320
18 maja 2012 10:20 → 18 maja 2012 11:12, 100 wpisów
ula,dzieki...musze isc sparawy zalatwiac,jestem u siebie...maly urlopik
trisetum....po jednym kuponiku puszczaj .....wtedy nie będziesz miał kaca liczbowego
Witam wszystkich serdecznie
Monet, trisetum, opa, kris
ulala, islandorka, pieknaja
Jeśli jeszcze kogoś nie wymieniłam to oczywiście także
Monet, trisetum, opa, kris
ulala, islandorka, pieknaja
Jeśli jeszcze kogoś nie wymieniłam to oczywiście także
ulala ja gram za smieszne kwoty w porównaniu z innymi ale kiedyś coś wpadło,,,
medea
witam wszystkich milutkooto moje typy na 14,00.........13,20,25,29,31,39,45,58.66.co
sara
sara czasem trzeba dac zeby wszyscy się obudzili
jano jakie bryle...
sra co ostatnio ugrałaś bo ja kicha...
Witam wszystkich. Ja już po wizycie w zb. Wydrapalem 5zł w krzyżówce 1zł fruti i 2zł i 3zł keno
mirnam toś sie nachapała...
(ał)
mirnam w keno na ch,t. czy sam typowałeś?
sorki sara dopiero zauważyłam mój bład...
Witam, czy macie jakies pewniaczki na 14 (budzet 70 zl )
emeryt za szarmanckie jak zawsze powitanie.
Dzisiaj znowu będę się pojawiać i znikać bo w pracy mam dzień przyjmowania klientów na porady prawne.
Dzisiaj znowu będę się pojawiać i znikać bo w pracy mam dzień przyjmowania klientów na porady prawne.
Ja tam po wczorajszym losowaniu wieczornym straciłam serce i zapał do gry. Cyfry z losowych stały całkowicie nieprzewidywalne i kosmiczne. Zaczynam wietrzyć spisek czyli czas sobie odpuścić przynajmniej do wieczora
Na poważnie nie mam pojęcia co skreślić wymyśliłam coś takiego : 12,23,33,37,44,47,72,73,74,78, ale z uwagi na mikry budżet nie ma odwagi sprawdzić pomysłu w realu
jano oczywiście serdecznie
Na poważnie nie mam pojęcia co skreślić wymyśliłam coś takiego : 12,23,33,37,44,47,72,73,74,78, ale z uwagi na mikry budżet nie ma odwagi sprawdzić pomysłu w realu
jano oczywiście serdecznie
wlasnie po wczorajszych liczbach sie rozsypal jakikolwiek plan dzialania..
nie jestem, ale co wybrac
Lila
Co u ciebie, bo ostatnio wpadam i wypadam z chatu a sądząc po wynikach losowań wesoło nie jest. MM zrobił się prawdziwą grą losową jak ruletka
Co u ciebie, bo ostatnio wpadam i wypadam z chatu a sądząc po wynikach losowań wesoło nie jest. MM zrobił się prawdziwą grą losową jak ruletka
jano
Ja mimo podanego wyżej pomysłu po głębszym zastanowieniu nie szłabym w dwudziestki i siedemdziesiątki, bo ostatnio im bardziej jakieś liczby były jak się wydawało oczywistymi pewniakami tym mniej ich wpadało albo wpadały pojedynczo. Ciekawe jest raczej to czy okresie małej ilości powtórek nie nadchodzi znów trend jak na przełomie marca i kwietnie dużej ilości powtórek w porywach było to kiedyś nawet ponad 10 cyfr
Ja mimo podanego wyżej pomysłu po głębszym zastanowieniu nie szłabym w dwudziestki i siedemdziesiątki, bo ostatnio im bardziej jakieś liczby były jak się wydawało oczywistymi pewniakami tym mniej ich wpadało albo wpadały pojedynczo. Ciekawe jest raczej to czy okresie małej ilości powtórek nie nadchodzi znów trend jak na przełomie marca i kwietnie dużej ilości powtórek w porywach było to kiedyś nawet ponad 10 cyfr
Lila
Święta racja. Tylko wedrowca mi szkoda, bo jak weszłam wczoraj spisać wyniki to była informacja, że trafił 8/10 a nie postawił w realu. A tak jego żart i drwina z TS jakim było jego typowanie całej pierwszej dziesiątki przyniósłby mu kasę i zagrałby na nosie TS
Święta racja. Tylko wedrowca mi szkoda, bo jak weszłam wczoraj spisać wyniki to była informacja, że trafił 8/10 a nie postawił w realu. A tak jego żart i drwina z TS jakim było jego typowanie całej pierwszej dziesiątki przyniósłby mu kasę i zagrałby na nosie TS
a ja juz wysłełem zakłady...ale juz nie szalałem tak z
Budżet na ten tydzień wyczerpany
Budżet na ten tydzień wyczerpany
medea...pewnie gdyby wiedział że,wejdą takie cyferki to by je wysłał