Wpisy 938 900 – 938 999
17 maja 2012 09:17 → 17 maja 2012 11:33, 100 wpisów
mówiłam podrzuc cyferki..i co...ale z ciebie kolega...
sam to pewnie co s ugralęś...
mi bez różnicy kto losuje...
i tak d.. i tak d...
jarek musisz grać za dwoje jak chcesz biznes, ja nie mam juz limitu na TS,dopiero po niedzieli...
chyba najgorszy jest "księżyc" w pełni...
choc nie powiem sympatyczny...
sknociłam coś na sucho z +,zobaczymy......spadywuje
zajrze na losowanie co ugrałeś...
horoskop na czwartek, 17 maj:
Wodnik,
Będziesz mógł sfinalizować korzystny interes, który przyczyni się do Twojego zawodowego rozwoju. Twój urok osobisty i wdzięk pozwolą Ci zdobyć nową znajomość, która okaże się być bardzo atrakcyjna wizualnie.
Wodnik,
Będziesz mógł sfinalizować korzystny interes, który przyczyni się do Twojego zawodowego rozwoju. Twój urok osobisty i wdzięk pozwolą Ci zdobyć nową znajomość, która okaże się być bardzo atrakcyjna wizualnie.
Poleci ktoś dobra firme na ubezpieczenie AC do auta,chce w Warcie ale opinie mnie troszke odstraszają
trisetum ja mialem AC w interrisk 2 razy zglaszalem szkode i bez problemu szybko wyplacaja kase i to calkiem niezla w porownaniu do szkody
emeryt
I jak tam plany wyprawy w moje strony rodzinne ? Trasa już ustalona ?
I jak tam plany wyprawy w moje strony rodzinne ? Trasa już ustalona ?
Nie rycz mała nie rycz ja znam te wasze numery ... monet przypomniałeś mi tego "hiciora" co zaczął jako muzyczny żart a okazał się hitem
Moce mi odeszły.
Poziom zfilcowania ogólnego groźny dla funkcji życiowych.
Temperatura ciała spada.
Ratunku!!
Poziom zfilcowania ogólnego groźny dla funkcji życiowych.
Temperatura ciała spada.
Ratunku!!
MOnet...sposób pisania wskazuje raczej na niebezpieczne 40 st albo też klątwa zaczyna działac
Monet
To nie znieczulica tylko braterstwo w nieszczęściu. Jakby mi się tak chciało jak mi się nie chce
To nie znieczulica tylko braterstwo w nieszczęściu. Jakby mi się tak chciało jak mi się nie chce
kathy
kosmaty
monet
trisetum
kosmaty
monet
trisetum
Monet..wersja jest taka, że tak zestresowałeś Łysego, że się zamknął w sobie i ciulowo losuje.....
ale mialem poranek...własnie z przed sklepu chcieli mi ukraść mojego pupilka...goiłam złodzieja 2 przecznice
goniłem....jeszcze jestem w szoku
kriss
To teraz psy też kradną ja za czasów Szwejka ?
Świat już do reszty zwariował. Panie Boże proszę przystanek na żadanie ja wysiadam
To teraz psy też kradną ja za czasów Szwejka ?
Świat już do reszty zwariował. Panie Boże proszę przystanek na żadanie ja wysiadam
noooo....tez w to nie wierzyłem.jeszcze zdyszany jestem Ku***
kriss....a czasami nie był to jakiś menel? Oni teraz kradną ładne psy a potem chcą kasę.Mojego kiedyś też chcieli jumnąć ale się zdziwili bo koleżanka była w sklepie,psa uwiązałam do słupka a sama siedziałam na murku i miałam psa na oku.Podszedł menel i chciał go odwiązać a jak się zapytałam co ***a robi to odpowiedział że to chyba bezpański.Powiedziałam ,że to mój to uciekł.Zreszta mój warczał i nie dał by do siebie podejść tak że źle trafił ale sąsiadce jumneli Yorka małego a potem chcieli kupę kasy.Zapłaciła bo co miała zrobić.Teraz moda na jumanie psów.Musisz uważać.
monet
W sprawie cmokania powinieneś dla dobra ogółu przyjąć sobie do serca radę jaką dawała swoim córkom przed nocą poślubną Królowa Wiktora - Zamknij oczy, zaciśnij zęby i myśl o Anglii
W sprawie cmokania powinieneś dla dobra ogółu przyjąć sobie do serca radę jaką dawała swoim córkom przed nocą poślubną Królowa Wiktora - Zamknij oczy, zaciśnij zęby i myśl o Anglii
Lila....tak ..to bylyi menele,narkomani. uciekał z moim
Tobim pod kurtka..szmaciarz jeden...jak zaczołem dzwonic na policje to uciekli,,ale jeszcze do mnie podskakiwał kretyn
Tobim pod kurtka..szmaciarz jeden...jak zaczołem dzwonic na policje to uciekli,,ale jeszcze do mnie podskakiwał kretyn
kriss...normalny człowiek by nie ukradł psa.Oni chcą potem kasę na działkę lub jabole.Trzeba mu było tak jebnąć żeby już nie wstał
lila>>>
Kaska każe mni łysola całować.
To wstrętne..
Weż jej coś powiedz
Kaska każe mni łysola całować.
To wstrętne..
Weż jej coś powiedz
Lila i kriss
Normalnie wierzyć się nie chce, chociaż jak potrafią zabić człowieka za równowartość dwóch jaboli ... żyć się odechciewa
Normalnie wierzyć się nie chce, chociaż jak potrafią zabić człowieka za równowartość dwóch jaboli ... żyć się odechciewa
Monet..nie całuj bo jeszcze jakiegoś parcha na ustach dostaniesz bleeee
a mojego pupilka zobaczycie na moim profilu takiego za jabola....BRRRRRR
medea...no słów normalnie brakuje kuźwa co się w tej Polsce wyprawia
Lila
Problem w tym, że rąbniesz złodzieja i mendę a siedzieć pójdziesz za człowieka. Ciekawe tylko, że jak oni nam w..l spuszczą to jakoś nigdy nic szczególnego im się nie dzieje tylko zawiasy i to o ile jakimś cudem ich złapią a normalny człowiek to jest traktowany jakby co najmniej do prezydenta strzelał z karabinu snajperskiego
Problem w tym, że rąbniesz złodzieja i mendę a siedzieć pójdziesz za człowieka. Ciekawe tylko, że jak oni nam w..l spuszczą to jakoś nigdy nic szczególnego im się nie dzieje tylko zawiasy i to o ile jakimś cudem ich złapią a normalny człowiek to jest traktowany jakby co najmniej do prezydenta strzelał z karabinu snajperskiego
Witam wszystkich. U mnie leje od wczoraj a wygranej jak nie było tak nie ma
medea.....to jeszcze nic.Kolega miał takiego małe białego miniaturkę,szpica chyba ,nie wiem dokładnie.Latał po posesji i podjechał samochód i go zgarnął.Kolega z żoną wszędzie porozwieszali ulotki no i jednak dało to zamierzony efekt.Zadzwoniła jakaś kobieta i powiedziała że,jej sąsiad nigdy nie miał psa a teraz ma identycznego ,takiego jakiego oni szukają.Pojechali do tego gościa.Otworzył im drzwi,pies skomlał jak cholera a on się wypierał że nie ma żadnego psa.kolega chciał wejść na siłę ale wtedy to by było włamanie.Zadzwonił po policję.Okazało się że pies jego.Jeszcze musiał zapłacić temu frajerowi za to że,ukradł mu psa.Jakaś paranoja.
zresztą co takiemu menelowi zrobia...narkoman pewnoe,żółte papiery ma i jest bezkarny kurde. a ja bede tylko po policji chodził i sie stresował czy mnie potem nie napadnąą
musze mu wszczepić jedna chipa...nie ma.
Ale ma tatuaż na pachwinie. ale tak mogłbym go nie odnależć
Ale ma tatuaż na pachwinie. ale tak mogłbym go nie odnależć
Gadanie.
Jakby kto mi mojego skrzywdzić chciał to napewno nie będę patrzał czy policja czy pogotowie pierwsze.
Kużwa samosąd na miejscu i tyle.
Co poźniej. Mało ważne.
Zesztą jak o tym myślę to już mnie adrenalina wali.
Jakby kto mi mojego skrzywdzić chciał to napewno nie będę patrzał czy policja czy pogotowie pierwsze.
Kużwa samosąd na miejscu i tyle.
Co poźniej. Mało ważne.
Zesztą jak o tym myślę to już mnie adrenalina wali.
Lila...może i bym dał rade...a jak by mieli nóż i by mnie....
kriss....chip najlepszy.Nawet jak jumną psa lub się zgubi to po chipie będą wiedzieli że to Twój mój ma.To koszt chyba 100 zeta o ile pamiętam,chyba że,się ceny już zmieniły.Dostaniesz kod i wszystko
Teraz jak chodzę sama z psem do sklepu do przywiązuję go zaraz na widoku.Żebym w razie czego mogła wyskoczyć ze sklepu i zabić gnoja na miejscualbo proszę ochroniarza żeby na niego spoglądał.
W radio mówią że,wieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelka kumulacja 6mln.To ona taka wielka? A jak będzie 50mln to jaka będzie?
kris
Zanim zachipujesz psa prywatnie sprawdź czy w Twojej gminie nie ma możliwości zrobienia tego z bonifikatą lub na koszt gminy. U mnie od kilku lat by zachęcić ludzi do legalizowania psów (czyt. zwiększenia wpływów z opłat za posiadanie psa) tak robią a od znajomych słyszałam, że wiele gmin tak robi tylko PR mają kiepski, bo chipów za mało kupują
Zanim zachipujesz psa prywatnie sprawdź czy w Twojej gminie nie ma możliwości zrobienia tego z bonifikatą lub na koszt gminy. U mnie od kilku lat by zachęcić ludzi do legalizowania psów (czyt. zwiększenia wpływów z opłat za posiadanie psa) tak robią a od znajomych słyszałam, że wiele gmin tak robi tylko PR mają kiepski, bo chipów za mało kupują
sie nie boi
tak Was czytam i sie zastanawiam czy mowa o psach ........pies z reguły ma służyć do obrony...a tu trzeba psa bronić
sorki za ironie
tak Was czytam i sie zastanawiam czy mowa o psach ........pies z reguły ma służyć do obrony...a tu trzeba psa bronić
sorki za ironie
kathy
Jakiś mastiff to może i tak, ale taki na przykład pinczer miniaturowy
Jakiś mastiff to może i tak, ale taki na przykład pinczer miniaturowy
kathy...no mój się nie da,dlatego mu ściągam kaganiec przed sklepem.Ale przezorny zawsze ubezpieczony,wolę go mieć na widoku.Miniaturka pieska Cię raczej nie obroni.To pieski do przytulania a nie obronne
medea....do mastiffa,owczarka Niemieckiego,Pittbulla,Rottweilera to nawet c***e nie podchodzą.Oni sobie własnie te małe wyszukują mendy jedne