Wpisy 938 800 – 938 899
17 maja 2012 07:29 → 17 maja 2012 09:17, 100 wpisów
Jak tam Kosmaty Twoje osiągnięcia ostatnie?? dawno Cię nie widziałam
multi tak już ma......
a w mini trójeczka mówisz?? noooo to gratuluje...
ja tez usiłuję z tym mini jakos wygrać, narazie .....
a w mini trójeczka mówisz?? noooo to gratuluje...
ja tez usiłuję z tym mini jakos wygrać, narazie .....
jak widzisz te trójki które podałem??
miałem aka 3/ 2,8,16,31,40 piekne oboki dwa
kathy
miałem aka 3/ 2,8,16,31,40 piekne oboki dwa
kathy
Kosmaty......ja Ci powiem, że PRZED losowaniem
wszystkie trójeczki wyglądają pięknie......
Najlepiej zaufać własnemu "nosowi".....
wszystkie trójeczki wyglądają pięknie......
Najlepiej zaufać własnemu "nosowi".....
no dobra...zjadł już te pączki??
To teraz mogę, się nie udławi....co mnie przedrzeźnia...co??
To teraz mogę, się nie udławi....co mnie przedrzeźnia...co??
obolały cały /źle spałem, czy co?/ skuszę się...
...14,22,77, zdt i do tego 36,40 ...
pięknaja, Kaska
kosmaty
jak Ci się widzą ? - chyba nie grasz na śpiochy - to
powiedz o tych pozostałych
...14,22,77, zdt i do tego 36,40 ...
pięknaja, Kaska
kosmaty
jak Ci się widzą ? - chyba nie grasz na śpiochy - to
powiedz o tych pozostałych
robal na spiochy rzeczywiscie niegram lecz wczoraj pisałem ze 22 stawiambo takie przeczucie mam
Kosmty......
jak Twoje przeczucia takie skuteczne....to co na mini??
z tych na mm trójeczek podoba mi się ta.....14.46.51
jak Twoje przeczucia takie skuteczne....to co na mini??
z tych na mm trójeczek podoba mi się ta.....14.46.51
do obserwatorów z teesa
po wczorajszym "4" w J -
w dobrą stronę chłopaki idziecie, ale - sporo niedowieźliście
Kaska
dobra, dobra - nie mów - sam wiem
kosmaty
a niby czemu te 22 by się nie miało powtórzyć ? prawda ?
natomiast śpiochy, to to, co oznaczam "zdt" - najdłużej oczekiwane 3/3 -> 30,47,58
deki
nie czaj się - trzeba ćwiczyć
po wczorajszym "4" w J -
w dobrą stronę chłopaki idziecie, ale - sporo niedowieźliście
Kaska
dobra, dobra - nie mów - sam wiem
kosmaty
a niby czemu te 22 by się nie miało powtórzyć ? prawda ?
natomiast śpiochy, to to, co oznaczam "zdt" - najdłużej oczekiwane 3/3 -> 30,47,58
deki
nie czaj się - trzeba ćwiczyć
pieknaja na mini własnie pracuje a co do tej 3 w mm to pisałem ,t/s zawsze sie myli co do mojego skreslenia
tees się baaaaaardzo często myli.......baaaardzo......
ale tak ciut, ciut idzie się z nimi dogadać.....
KTO przy kulkach juz mówią.......
moze by tak
ale tak ciut, ciut idzie się z nimi dogadać.....
KTO przy kulkach juz mówią.......
moze by tak
czy u mnie sks bierze górę, czy faktycznie jakby mniej przy kulkach naszych ulubieńców ze wskazaniem na jednego??
I Panie jakoś ostatnio bardziej strawne dla oka......
Czyżby głos ludu jednak.....
?
na ile t.a.k r.z.e.t.e.l.n.a firma zareagowała tak sama z siebie, a na ile spowodowała to korespondencja i MOnity ?
Mając tak 'wspaniały system informatyczny' może zaczną t.e.ż podawać rzeczywistą, prawdziwą, faktyczną kwotę w puli ?
na ile t.a.k r.z.e.t.e.l.n.a firma zareagowała tak sama z siebie, a na ile spowodowała to korespondencja i MOnity ?
Mając tak 'wspaniały system informatyczny' może zaczną t.e.ż podawać rzeczywistą, prawdziwą, faktyczną kwotę w puli ?
dzis na 14 te ciut-ciut t/s mogłby sie postarac,byłoby miło z jego strony
Sprawdź Rob....
kilka maili z sugestią/?/ żądaniem/?/ prośbą/?/
coby PODAWALI i zobaczymy......
kilka maili z sugestią/?/ żądaniem/?/ prośbą/?/
coby PODAWALI i zobaczymy......
PoPo
A słyszeliście, że - podobno - celebrytami mają być tacy "ludzie z ludu" - węszą po portalach i wyszukują takich od 'dziwnych' teorii - druciki, podwójne komory, transmisja z puszki...
no nic
muszę znikać
A słyszeliście, że - podobno - celebrytami mają być tacy "ludzie z ludu" - węszą po portalach i wyszukują takich od 'dziwnych' teorii - druciki, podwójne komory, transmisja z puszki...
no nic
muszę znikać
medea.....
mamy tu poważne rozważania...przyda się nowe spojrzenie i wymiana dyskutantów.......
mamy tu poważne rozważania...przyda się nowe spojrzenie i wymiana dyskutantów.......
pieknaja
A o czym tak dumacie ?
kosmaty
Dziękuję za konwalie uwielbiam je, podobnie jak kwitnące tuż pod moim oknem wielkie białe akacje będące znakiem, że lato już tuż tuż
A o czym tak dumacie ?
kosmaty
Dziękuję za konwalie uwielbiam je, podobnie jak kwitnące tuż pod moim oknem wielkie białe akacje będące znakiem, że lato już tuż tuż
medea....
trudne pytania zadajesz....
mówiąc ogólnie bardzo...o teesie i jaPkach
trudne pytania zadajesz....
mówiąc ogólnie bardzo...o teesie i jaPkach
medea...odpowiem za koleżankę...o tym co zawsze...czyli okantowaniu ts-a
medea
o zmianach w teesie, czy lepszy jeden obserwator "z ludu", czy, jak proponowałaś - cała ekipa /z różnego rodzaju narzędziami/ i mają kilka minut...
aaaa
w studio przygaszone światło...
...oczywiście - wyjść może tylko jeden/na - najbardziej zdeterminowany
o zmianach w teesie, czy lepszy jeden obserwator "z ludu", czy, jak proponowałaś - cała ekipa /z różnego rodzaju narzędziami/ i mają kilka minut...
aaaa
w studio przygaszone światło...
...oczywiście - wyjść może tylko jeden/na - najbardziej zdeterminowany
kathy i pieknaja
A to ja z przyjemnością przyłączam się do spisku
kosmaty
W wielkich bólach intelektualnych na razie wyszło mi coś takiego :
5,24,12,23,35
19,25,5,12,23
3,9,12,23,26
18,23,12,32,36
ale to takie luźne pomysły nad efektem końcowym jeszcze popracuję, bo z dumania wyszły mi takie : 23,24,26,38,12,5,20,3,27,36,40,9
A to trochę za dużo by zmniejszyć ilość zakładów do 4 na które mam środki
A to ja z przyjemnością przyłączam się do spisku
kosmaty
W wielkich bólach intelektualnych na razie wyszło mi coś takiego :
5,24,12,23,35
19,25,5,12,23
3,9,12,23,26
18,23,12,32,36
ale to takie luźne pomysły nad efektem końcowym jeszcze popracuję, bo z dumania wyszły mi takie : 23,24,26,38,12,5,20,3,27,36,40,9
A to trochę za dużo by zmniejszyć ilość zakładów do 4 na które mam środki
jaka kicha...
robal
Ja przemocy nie lubię, bo ja z natury bardzo spokojny człowiek jestem, choć jak się zdenerwuję ... to ręka noga mózg na ścianie
Pomysł inspekcji robotniczo-chłopskiej bardzo mi się podoba. Szczególnie jeśli tak jak radnym, ławnikom, komisjom wyborczym będą wypłacać diety. Zrobi się społeczną listę kolejkową wszystkich graczy i każdy z graczy będzie miał szansę raz w życiu dostać porządną dietę w zamian za lojalkę, że gra i grać będzie
Ja przemocy nie lubię, bo ja z natury bardzo spokojny człowiek jestem, choć jak się zdenerwuję ... to ręka noga mózg na ścianie
Pomysł inspekcji robotniczo-chłopskiej bardzo mi się podoba. Szczególnie jeśli tak jak radnym, ławnikom, komisjom wyborczym będą wypłacać diety. Zrobi się społeczną listę kolejkową wszystkich graczy i każdy z graczy będzie miał szansę raz w życiu dostać porządną dietę w zamian za lojalkę, że gra i grać będzie
witajcie...
islandorka
No i , choć byłoby miło wiedzieć z jakiego powodu masz weltschmerz
No i , choć byłoby miło wiedzieć z jakiego powodu masz weltschmerz
po prostu masakra nie mogę nic ugrac...chyba nie dla mnie TS
madea dzis moje 12 liczb całkiem sie mija z twoimi,wspólne mamy 40
i swoje cyferki i podglądane i ze snu...masakra....
może macie jakieś zaklęcia..tylko nie ku.. itp. bo to nic nie da...
islandorka
Ja też tak mam od dłuższego już czasu. Po okresie 5/8 oraz 4/5 przyszły 1/8 oraz 0/5. Niestety w naszym kosztownym hobby jest tylko jeden wygrany czyli TS
Ja też tak mam od dłuższego już czasu. Po okresie 5/8 oraz 4/5 przyszły 1/8 oraz 0/5. Niestety w naszym kosztownym hobby jest tylko jeden wygrany czyli TS
kutafony jeb...
kosmaty
To bardzo dobrze, bo ostatnio jestem mistrzem w typowaniu cyferek, które nie padają oraz pewniaków do lotto i mini na zasadzie 1/5 oraz 1/6 w zakładzie
To bardzo dobrze, bo ostatnio jestem mistrzem w typowaniu cyferek, które nie padają oraz pewniaków do lotto i mini na zasadzie 1/5 oraz 1/6 w zakładzie
medea jednym słowem muszisz skreślac te co odrzucasz...
trisetum
Ale jakbyś puścił 1,80 z plusem ... takie gdybanie potrafi człowieka nieźle
A na poważnie, dlatego właśnie nie gram opcji + zbyt często, bo jak się trafi taka 2/8 z + to mam doła
Ale jakbyś puścił 1,80 z plusem ... takie gdybanie potrafi człowieka nieźle
A na poważnie, dlatego właśnie nie gram opcji + zbyt często, bo jak się trafi taka 2/8 z + to mam doła
kosmaty
wyobraź sobie, że gdzieś mi przemknęła ta informacja tylko nie miałam jak bo przez ostatnie trzy dni mam taki młyn w pracy, że robotę muszę brać do domu. Najgorsze, że robota rodzaju tych gdy jesteś uzależniony od pracy innych osób czyli chwilami za..cz taki, że przysłowiowych taczek nie ma kiedy załadować a chwilami tak jak teraz kilka godzin lub cały dzień czekania
wyobraź sobie, że gdzieś mi przemknęła ta informacja tylko nie miałam jak bo przez ostatnie trzy dni mam taki młyn w pracy, że robotę muszę brać do domu. Najgorsze, że robota rodzaju tych gdy jesteś uzależniony od pracy innych osób czyli chwilami za..cz taki, że przysłowiowych taczek nie ma kiedy załadować a chwilami tak jak teraz kilka godzin lub cały dzień czekania
MM już mnie dobija musze chyba zacząć kreslić obok siebie liczby bo zawsze wpadnie ta obok,jeszcze ta laska co mi to puszczała taka pikna była,,,i nic to nie dało
islandorka
Problem w tym, że jak skreślam to jestem taka 100 % pewna nie wypadnięcia tych wykopanych
Problem w tym, że jak skreślam to jestem taka 100 % pewna nie wypadnięcia tych wykopanych
medea...wczoraj trafiłam 2/8 z plusem....gdybym grała normalnie straciłabym 2,50 a tak tylko 1 zeta do tyłu
Moja propozycja do lotto ( omijać szerokim łukiem z uwagi na moje zezowate szczęście) :
6/9/10/44/45
Tak durne i od wielu losowań nieaktywne, że w losowaniu w trakcie kolejnego wzrostu kumulacyjnego zestawik wydaje sie pozornie nawet, nawet ...
6/9/10/44/45
Tak durne i od wielu losowań nieaktywne, że w losowaniu w trakcie kolejnego wzrostu kumulacyjnego zestawik wydaje sie pozornie nawet, nawet ...
Dziś kresle jeden zakład na loto i finito
.....................................................
Z tych liczb co wczoraj skresliłem na 22 00 18 kwietnia by było 8/10
.....................................................
Z tych liczb co wczoraj skresliłem na 22 00 18 kwietnia by było 8/10
kathy
Z tego punktu widzenia rzeczywiście + ma sens. Mi się ostatnio przydarzyło, że na + namówiła mnie babka w kolekturze, potem po losowaniu źle sprawdziłam i wydawało mi się, że mam 4 trafione. Postanowiłam dołożyć złotówkę i zagrać dwa zakłady a tu pani wydaje mi resztę bo było 5 trafień z + przy dziewięciu skreślaniach. Moja mina bezcenna
Z tego punktu widzenia rzeczywiście + ma sens. Mi się ostatnio przydarzyło, że na + namówiła mnie babka w kolekturze, potem po losowaniu źle sprawdziłam i wydawało mi się, że mam 4 trafione. Postanowiłam dołożyć złotówkę i zagrać dwa zakłady a tu pani wydaje mi resztę bo było 5 trafień z + przy dziewięciu skreślaniach. Moja mina bezcenna
madea tez przywiozłem wczoraj towar który lezakuje jeszcze w samochodzie a powinien byc juz zamieniany w elementy które jeszcze dzis powinien byc u klijenta,ale cóz brak narazie weny twórczej
trisetum
Jeśli patrzeć chronologicznie to ostatnio najczęściej wpadają liczby z losowań od nr 6412-6416 i to jakoś tak nawet 9/20. Niestety nie ma sposobu by ustalić, do którego konkretnie będzie podobne kolejne losowanie w zwiazku z czym metodę chronologiczną należy uznać za mit obalony
Jeśli patrzeć chronologicznie to ostatnio najczęściej wpadają liczby z losowań od nr 6412-6416 i to jakoś tak nawet 9/20. Niestety nie ma sposobu by ustalić, do którego konkretnie będzie podobne kolejne losowanie w zwiazku z czym metodę chronologiczną należy uznać za mit obalony
medea-ja miałem odwrotną sprawe wygrane to było 70 zeta a ona mi powiedziała że "złotówka"
kosmaty
Trzymam za twoją wenę twórczą a nawet wysyłam Ci trochę swojej wirtualnie, bo klient nasz pan i w tych czasach trzeba na niego dmuchać i chuchać, choć w moim przypadku niejednokrotnie masz ochotę pogłaskać go milicijną blondynką by trochę oleju wtłoczyć przez cztery litery skoro z drugiej strony nie wchodzi
Trzymam za twoją wenę twórczą a nawet wysyłam Ci trochę swojej wirtualnie, bo klient nasz pan i w tych czasach trzeba na niego dmuchać i chuchać, choć w moim przypadku niejednokrotnie masz ochotę pogłaskać go milicijną blondynką by trochę oleju wtłoczyć przez cztery litery skoro z drugiej strony nie wchodzi
malutka to co masz wytypowane w sposobie...padło 2/3 wieczorem, patrzyłaś...
to co masz dzis na 14...
medea.......w tym ciężkim życiu..trzeba widzieć plusa we wszystkim
mała
mała
zauważyłaś ze często trafiasz plusa w tych typowanych 3...
trisetum
Ja tak kiedyś miałam z zdrapką. Byłam wtedy taką nastoletnią gówniarą a to była moja pierwsza przygoda z grami. Pani sprzedała mi los bez problemu ( mam taką aparycję, że już w wieku 13 lat wyglądałam na dorosłą) a potem gdy wygrałam 10 zeta ( wtedy to jeszcze były jakieś pieniądze) nagle się okazało, że po pierwsze to nie 10 tylko złotówka a poza tym nieletni nie mogą grać. Dobrze, że taki jeden stały bywalec w żołnierskich słowach powiedział jej, co myśli o okradaniu dzieci
Ja tak kiedyś miałam z zdrapką. Byłam wtedy taką nastoletnią gówniarą a to była moja pierwsza przygoda z grami. Pani sprzedała mi los bez problemu ( mam taką aparycję, że już w wieku 13 lat wyglądałam na dorosłą) a potem gdy wygrałam 10 zeta ( wtedy to jeszcze były jakieś pieniądze) nagle się okazało, że po pierwsze to nie 10 tylko złotówka a poza tym nieletni nie mogą grać. Dobrze, że taki jeden stały bywalec w żołnierskich słowach powiedział jej, co myśli o okradaniu dzieci
limit na TS wyczerpałam, ale jak będą pieniążki to spróbuje grać twoimi typami z +...
mala
kathy
Ja właśnie jestem na etapie żalu, że do dzisiejszej 10 na 14 nie dołożyłam plusa, bo może a nóż widelec przynajmniej coś bym odzyskała
kathy
Ja właśnie jestem na etapie żalu, że do dzisiejszej 10 na 14 nie dołożyłam plusa, bo może a nóż widelec przynajmniej coś bym odzyskała
islandorka30,5,kathy, kosmaty
typy poddane w odpowiednich tematach
typy poddane w odpowiednich tematach
Ja często gram w kauflandzie tam jest punkt TS- ta pani juz tam nie pracuje,mozliwe że wywalili ja za te przekręty z wygranymi,gdyby mi powiedziała że wygrana jest z 4 zeta może i bym sie tez nabrał ale wygranej 1 zł w MM nie ma i to ja spaliło
To ja z czystej życzliwości podaję moją 10, którą wysłałam czyt. znając moje ostatnie osiągnięcia pewnie nie wpadną :
5,26,29,37,44,46,71,73,78
5,26,29,37,44,46,71,73,78
medea....ja nie mam żalów, w***ów i innych takich....nic to nie da........staram sie być i zadowolona , pomimo przeciwności losu i wiatru w oczy
malutka 60 zł na waciki już wydane???
trisetum
Możesz mieć rację. To podobna sytuacja jak z zdrapkami została jedna a sprzedawca z uporem maniaka odmawia jej sprzedaży wciskając ci inny egzemplarz z właśnie otwieranej paczki. A potem czytasz, że ktoś wyskrobał tam 2000 zł i co za niespodzianka był to krewny pracownika ( w małym mieście takie wieści rozchodzą się ja pożar w buszu)
Możesz mieć rację. To podobna sytuacja jak z zdrapkami została jedna a sprzedawca z uporem maniaka odmawia jej sprzedaży wciskając ci inny egzemplarz z właśnie otwieranej paczki. A potem czytasz, że ktoś wyskrobał tam 2000 zł i co za niespodzianka był to krewny pracownika ( w małym mieście takie wieści rozchodzą się ja pożar w buszu)
kathy
Ja generalnie jestem optymistką , choć przyznaję bez bicia, że mam epizody oraz no i coś takiego też mi się przytrafia.
Ja generalnie jestem optymistką , choć przyznaję bez bicia, że mam epizody oraz no i coś takiego też mi się przytrafia.
medea....mi też sie zdarza...ale staram się, żeby tego było jak najmniej
kathy
I tak trzymać W końcu każda szklanka jest do połowy pełna a nie do połowy pusta
I tak trzymać W końcu każda szklanka jest do połowy pełna a nie do połowy pusta
jareczku...
jarek chyba będziesz musiał poszukać innej wspólniczki...