Wpisy 936 133 – 936 232
15 maja 2012 11:43 → 15 maja 2012 12:48, 100 wpisów
kathy
Ale nic nie pobije sklepu firmowego przy fabryce a szczególnie działu końcówki serii oraz gat. II
Można tam za grosze naprawdę śliczne rzeczy kupić a co najważniejsze niestandardowe wzory, których w innych sklepach firmowych nie uświadczysz. Ja kupiłam sobie skomponowałam taki śliczny komplecik w kolorze słonecznika z ozdobiony bukiecikiem niezapominajek a jak chciałam do niego dokupić talerzyki to pani w sklepie firmowym uświadomiła mi, że niestety kupiłam "odpady eksportowe" z unikatowego wzoru robionego na rynek niemiecki i mam 5 filiżanek ze spodeczkami i chwatit
Ale nic nie pobije sklepu firmowego przy fabryce a szczególnie działu końcówki serii oraz gat. II
Można tam za grosze naprawdę śliczne rzeczy kupić a co najważniejsze niestandardowe wzory, których w innych sklepach firmowych nie uświadczysz. Ja kupiłam sobie skomponowałam taki śliczny komplecik w kolorze słonecznika z ozdobiony bukiecikiem niezapominajek a jak chciałam do niego dokupić talerzyki to pani w sklepie firmowym uświadomiła mi, że niestety kupiłam "odpady eksportowe" z unikatowego wzoru robionego na rynek niemiecki i mam 5 filiżanek ze spodeczkami i chwatit
Monet
Jakbyś chciał zobaczyć prawdziwe zadupie to proponuję ulicę Żeromskiego w Jaworze po zmroku
Jakbyś chciał zobaczyć prawdziwe zadupie to proponuję ulicę Żeromskiego w Jaworze po zmroku
Lila
Masz świętą rację tylko, że jakie miasto takie i zadupie
Monet
Zaprowadzić mogę, ale znając żyjący tam ludek za powrót do tego jądra ciemności nie ręczę
Masz świętą rację tylko, że jakie miasto takie i zadupie
Monet
Zaprowadzić mogę, ale znając żyjący tam ludek za powrót do tego jądra ciemności nie ręczę
raz wejść i wyjść - każdemu może się udać...
Do trzech razy sztuka, jak mawiaja robale ...
wszyscy wypuścili dziś po, co najmniej dwa, a moze nawet trzy zakłady, mające takie same liczby - na mini ?
Do trzech razy sztuka, jak mawiaja robale ...
wszyscy wypuścili dziś po, co najmniej dwa, a moze nawet trzy zakłady, mające takie same liczby - na mini ?
Lila jeszcze raz dzięki za ten drugi numer...dodzwoniłam się 29.05 bedę w Gnieźnie
Witam wszystkich
pięknaja
tak? ale, czy na pewno ? wszystkie takie same ? a może - tak spytam - ile takich samych ?
tak? ale, czy na pewno ? wszystkie takie same ? a może - tak spytam - ile takich samych ?
lila
pięknaja
mała1438
kathy
medea76
pięknaja
mała1438
kathy
medea76
robal 36
monet
monet
pieknaja.....jak zapodajesz kilka razy to samo to maszyna potem i innym lubi powtarzać .........
ja inne pomysły.....nie ma dzielenia
ja inne pomysły.....nie ma dzielenia
lila zapomniałem zapytać i jak spotkanie
piękna
aaa - to pisz - nie liczby ...
dwa ? nie chciałaś na trzy x
mirnam
zapiNtoliłem kilka ...
Gdybyś wysłał b y ś miał ...
... kilka takich samych...
lila
multi multi plus 1984
aaa - to pisz - nie liczby ...
dwa ? nie chciałaś na trzy x
mirnam
zapiNtoliłem kilka ...
Gdybyś wysłał b y ś miał ...
... kilka takich samych...
lila
multi multi plus 1984
lila rozumiem że słabo coś wyszło
multi multi..wszyscy dużo ***olili miesiąc temu a jak doszło co do czego to przyjechała tylko 1 osoba która dotrzymała słowa.
lila rozumiem
lila to chociaż najlepiej pisać tak jak ja tobie napisałem przynajmniej bez kłamstw
multi multi..Nie dziwię się że,Pasko nie robi żadnego bo Bidok zamówiłby jakąś salę na 300 osób a przyjechałyby tylko 3
multi multi...miesiąc temu wszyscy mogli i jacy chętni byli a jak doszło co do czego to ten miał komunię ten wesele jakby miesiąc wcześniej o tym nie wiedzieli.Zresztą nieważne. Tego kogo chciałam najbardziej poznać poznałam i gra gitara
lila no właśnie i dlatego wcześniej nie ma co zamawiać
pięknaja
wstaw te liczby - tu na czat - zrobimy myka / a i niektórzy pojadą Twoim gotowcem/ - coby nie było, że wszystkie 5/5 w Szczecinie
wstaw te liczby - tu na czat - zrobimy myka / a i niektórzy pojadą Twoim gotowcem/ - coby nie było, że wszystkie 5/5 w Szczecinie
multi multi...wcześniej nie ma co zamawiać a na ostatnią chwilę nikt Tobie sali na 300 osób nie wynajmiePasko by się wybulił z kasy a tu zonkSpotkanie MP to głupi pomysł.Najlepiej niech się prywatnie spotykają kto z kim chce i tyle w temacie
lila masz rację bo nie każdy chce się ujawniać tak jak ja
dla mnie temat multi multi jest zamknięty jeszcze spotkanko małe we Wrocławiu i na tym koniec
lila tylko po co kłamać i nie przyjechać
Rob...
nie..nie.....muszą być wszystkie w Szczecinie coby
nowej tradycji stało się zadość.
Rozrzucać na inne miejsca będziemy przy kolejnym losowaniu
nie..nie.....muszą być wszystkie w Szczecinie coby
nowej tradycji stało się zadość.
Rozrzucać na inne miejsca będziemy przy kolejnym losowaniu
jarek21
lila masz rację to nie sensu
multi multi...własnie o to chodzi.Po co kłamać że,się przyjedzie a poyem się nie przyjeżdża.Teraz już mniej więcej wiem z kim miałam do czynienia
pięknaja...gdzieś tak koniec czerwca jak coś.Ja też będę na BANK jak zwykle
jarek21 Nakło jest blisko ale z góry muszę odmówić
multi multi..jeżeli wiem że,za miesiąc się coś kroi to układam wszystko tak,żeby weekend ten był wolny bo wiem że mam gdzieś jechać.Nie ma dla mnie że,(przepraszam ale mam wesele) bo o weselu się przeważnie wie już rok wcześniej
lila dokładnie
ja powtórka 24 ...napewno nie wskoczy
pięknaja...ooojj oojj kiedyś dawn0o byłem tam szcz...
i pintolll uciekam...
pięknaja...ooojj oojj kiedyś dawn0o byłem tam szcz...
i pintolll uciekam...
krzysiuniu
na nie, na nie - Ty napisz - jaka wpada
robak mówi - 55
na nie, na nie - Ty napisz - jaka wpada
robak mówi - 55
jarek21 tak jak pisałem wole być anonimowy i tyle choć na tej stronie kumplami jesteśmy
Lila. 22,36 dzisiaj spróbuje
lila a ja wczoraj wieczorem miałem 6/10 bez plusa nie jest to dużo ale idąc dobrą wróżbą coś czuję że dziś coś u mnie siądzie z wygraną ale nie zapeszam ...
witam kogo nie widziałam
jarkoski wygrywamy dziś ... ja mam ze snu i jeden zakład "podejrzany"
jarkoski wygrywamy dziś ... ja mam ze snu i jeden zakład "podejrzany"
hej Lilcia
lila 34 to mój joker i nie chce wejść
jarek szykuj miejsce na bude...
lilka umiem czytac tylko miałaś koleżanki załatwic dla kolegów na spotkanko
joker liczba 34(czerwona kartka)
jarek21
jarek..jakie koleżanki dla kolegów? Dobrze się czujesz? A co to miał być burdel czy co? To miało byc normalne kulturalne spotkanie a jak chcesz urządzić sobie Orgie to w Nakle