Wpisy 936 033 – 936 132
15 maja 2012 09:19 → 15 maja 2012 11:41, 100 wpisów
horoskop na wtorek, 15 maj:
Wodnik,
Nie działaj lekkomyślnie, bo może Cię spotkać nieprzewidziana rzecz, która spowoduje pewne problemy i upłynie dużo czasu zanim ją rozwiążesz. Małe nieporozumienie może doprowadzić do większego konfliktu. Staraj się od razu wszystko wyjaśnić, żeby nie dopuścić do takiej sytuacji.
Wodnik,
Nie działaj lekkomyślnie, bo może Cię spotkać nieprzewidziana rzecz, która spowoduje pewne problemy i upłynie dużo czasu zanim ją rozwiążesz. Małe nieporozumienie może doprowadzić do większego konfliktu. Staraj się od razu wszystko wyjaśnić, żeby nie dopuścić do takiej sytuacji.
to dawaj coś ze swego snu...
Ulala.. .
Dziśiaj tych liczb nie wysyłaj, mają małą szansę na wylosowanie.. .
Poczekaj na pewniejsze liczby.. .
Dziśiaj tych liczb nie wysyłaj, mają małą szansę na wylosowanie.. .
Poczekaj na pewniejsze liczby.. .
Wędrusiu nic już dzis nie wymyślisz??? bo uduszę jak coś póżniej podasz a mnie już nie będzie...harakiri...
a dlaczego Wędruś 49
ulala ile w koncu masz tych parek...
Islandorka.. .
No ...obiad ugotowany , naczynia pomyte , śmieci wyrzucone....juz jestem w pracy - kawa wypita , śniadanie zjedzone ....czas zabrać się do roboty
nie gram na trójki..puszcze swoje i wedrusia ze snu...
któż to się pojawił emerytek młody duchem i ciałem...
Islandorka.. .
Są dni, że liczby mam pewne na ..100%. Dziśiaj nie mam.. .
Są dni, że liczby mam pewne na ..100%. Dziśiaj nie mam.. .
mysia-pysia a stary w domu..bo skoro za robote...to wiesz...
Wedrowco to normalne przy moim szczęściu..kasa..kasa...
a gdzie mąż za granicą ...nie o takiej "robocie" pisałam
Dzięki mój ty dobry człowieku i tak spróbuje bo do stracenia najwyżej 5 zł...
emeryt o tym myslałam a żle napisałam...
ulala gorzej jak ktoś nie porafi się wyluzować wiedząc co go czeka...
mysia-pysia
No cóż czas "pozbyć" się kasy na rzecz państwa i banków...po 14...
emeryt to tylko nick...prawda jest bardziej bolesna..
ale wiesz ze o wieku sie nie rozmawia...
medea76
kochajmy kwiaty i dziewczyny
kwiaty kochajmy jeden dzień
a dziewczyny CAŁE ŻYCIE
kochajmy kwiaty i dziewczyny
kwiaty kochajmy jeden dzień
a dziewczyny CAŁE ŻYCIE
no i stało się skreśliłam sie...
islandorka30,5
mam 30-35
ale pisząc 30,5 nie pisałem o Tobie
ale o nas płci brzydkiej
mam 30-35
ale pisząc 30,5 nie pisałem o Tobie
ale o nas płci brzydkiej
emeryt>>
30 masz jak rano wstajesz a 35 jak idziesz spać?
Niezłe widełki.
30 masz jak rano wstajesz a 35 jak idziesz spać?
Niezłe widełki.
Ula.....bo mnie tak nurtuje czy wszyscy mają jakieś kompleksy z powodu swojego wieku ??
Monet coś TY ?
odwrotnie - wieczorem nawet mniej niż 30
zależy ile obok ona ma
odwrotnie - wieczorem nawet mniej niż 30
zależy ile obok ona ma
Kathy...ja nie mam kompleksu....każdy wiek jest piekny i trzeba umieć czerpać z tego co najlepsze
ja tam tez nie mam kompleksów....
mieszczę się w przedziale 1-80 .....
mieszczę się w przedziale 1-80 .....
a 15 km od Stegny Nowy Dwór Gdański
ale za długa nazwa
lepiej jednak brzmi Stegna
przepiękny kosciółek drewniany przy skrzyżowaniu dróg
nad morze w Stegnie i w stronę Krynicy Morskiej
ale za długa nazwa
lepiej jednak brzmi Stegna
przepiękny kosciółek drewniany przy skrzyżowaniu dróg
nad morze w Stegnie i w stronę Krynicy Morskiej
ello
kosmaty
No i trzymam wieczorem intenstywnie kciuki za twoje mini, bo niestety po wczorajszej wieczornej klęsce w MM musiałam przejść do typujących niepraktykujących
No i trzymam wieczorem intenstywnie kciuki za twoje mini, bo niestety po wczorajszej wieczornej klęsce w MM musiałam przejść do typujących niepraktykujących
mężczyżni myslą tylko o jednym
miłego dnia
przede mną zorganizowanie wycieczki dla rzeczywistych emerytów
takie zlecenie - Kotlina Kłodzka ne weekend Bożego Ciała
Kłodzko - Polanica Duszniki Wambierzyce Karłów ze Szczelińcem Kudowa Lądek Zdrój Jaskinia Niedźwiedzia Międzygórze
jest tego trochę
przede mną zorganizowanie wycieczki dla rzeczywistych emerytów
takie zlecenie - Kotlina Kłodzka ne weekend Bożego Ciała
Kłodzko - Polanica Duszniki Wambierzyce Karłów ze Szczelińcem Kudowa Lądek Zdrój Jaskinia Niedźwiedzia Międzygórze
jest tego trochę
Emeryt
A w Polanicy skończyli już te prace renowacyjne, bo jakiś czas już tam nie byłam, ale znajoma która była w zeszłym roku mówiła, że jeszcze coś robią ? Wampierzyce A co planujesz tylko bazylikę czy także drogę krzyżową i szopkę ? Boże jak dawno tam nie byłam. Trzeba będzie w końcu nadrobić zaległości
A w Polanicy skończyli już te prace renowacyjne, bo jakiś czas już tam nie byłam, ale znajoma która była w zeszłym roku mówiła, że jeszcze coś robią ? Wampierzyce A co planujesz tylko bazylikę czy także drogę krzyżową i szopkę ? Boże jak dawno tam nie byłam. Trzeba będzie w końcu nadrobić zaległości
medea>> a dzięki.
Napomknę tylko że ja już Ciebie witałem alem niezauważony pozostał.
Napomknę tylko że ja już Ciebie witałem alem niezauważony pozostał.
medea76
teraz układam plan, bo jest tego dużo, jak widzę orientujesz się
bardzo dobrze
zaproponuję im "to dużo", a decyzja należy do nich
w polanicy stale coś tam upiększają
w zeszłym roku widziałem jak drogi remontowali
czerpią przecież z tysięcy ludzi "klimatyczne", więc jakaś kasa jest
w tym rzecz, aby to umieli wykorzystać
upiększają to miasto, najgorzej jest z Lądkiem Zdrój
tam jakby czas się zatrzymał
teraz układam plan, bo jest tego dużo, jak widzę orientujesz się
bardzo dobrze
zaproponuję im "to dużo", a decyzja należy do nich
w polanicy stale coś tam upiększają
w zeszłym roku widziałem jak drogi remontowali
czerpią przecież z tysięcy ludzi "klimatyczne", więc jakaś kasa jest
w tym rzecz, aby to umieli wykorzystać
upiększają to miasto, najgorzej jest z Lądkiem Zdrój
tam jakby czas się zatrzymał
monet
Bardzo mi przykro, że tak wyszło. Niestety dzisiaj pojawiam się i znikam na chacie z uwagi na i niektóre posty mi umykają
Bardzo mi przykro, że tak wyszło. Niestety dzisiaj pojawiam się i znikam na chacie z uwagi na i niektóre posty mi umykają
emeryt
Rzeczywiście Lądek Zdrój to porażka. Obiekt uzdrowiskowe są w miarę atrakcyjne, ale miasto szkoda słów. Zmarnowali tam pokazowo środki na rewitalizację z UE, bo na tle tych odnowionych reszta wygląda jakby za chwilę miała się rozpaść a slumsy XIX-cznego Londynu Dickensa mogą grać od ręki. A nie będziecie czasami przejeżdżali obok Chełmska Śląskiego. Z doświadczenia wiem, że ludziom strasznie podobają Apostołowie, bo zdjęcia naprawdę fajne, miejsce unikatowe a i fajne pamiątki z płótna zakupić można lub jak uczestniczki organizowanej przez nas wycieczki fajne wzory do robótek ręcznych podpatrzeć
Rzeczywiście Lądek Zdrój to porażka. Obiekt uzdrowiskowe są w miarę atrakcyjne, ale miasto szkoda słów. Zmarnowali tam pokazowo środki na rewitalizację z UE, bo na tle tych odnowionych reszta wygląda jakby za chwilę miała się rozpaść a slumsy XIX-cznego Londynu Dickensa mogą grać od ręki. A nie będziecie czasami przejeżdżali obok Chełmska Śląskiego. Z doświadczenia wiem, że ludziom strasznie podobają Apostołowie, bo zdjęcia naprawdę fajne, miejsce unikatowe a i fajne pamiątki z płótna zakupić można lub jak uczestniczki organizowanej przez nas wycieczki fajne wzory do robótek ręcznych podpatrzeć
Emeryt
Za to park zdrojowy w Kudowie cudny po rewitalizacji a stamtąd tylko krok do Kaplicy Czaszek no i było takie fajne gospodarstwo rybackie gdzie można było złowić sobie pstrąga na obiad i go zjeść w całkiem przystępnej cenie
Oj rozmarzyłam się ... czas ruszyć na zwiedzanie mojej małej ojczyzny.
Za to park zdrojowy w Kudowie cudny po rewitalizacji a stamtąd tylko krok do Kaplicy Czaszek no i było takie fajne gospodarstwo rybackie gdzie można było złowić sobie pstrąga na obiad i go zjeść w całkiem przystępnej cenie
Oj rozmarzyłam się ... czas ruszyć na zwiedzanie mojej małej ojczyzny.
Emeryt
Szkoda, że trasę masz już opracowaną, bo z moich okolic to jeszcze park miniatur w Kowarach jest ostatnio bardzo lubiany. W końcu zobaczyć prawie cały Dolny Śląsk w jednym miejscu to niezły pomysł. A wszystko w bardzo ładnej aranżacji i z niezłym zapleczem. Choć gusty bywają różne w zeszłym roku w projekcie unijnym zrobiliśmy dla niepełnosprawnych wycieczkę i park miniatur im się nie spodobał a fabryka ceramiki w Bolesławcu jak najbardziej i uczestnicy tegorocznej edycji projektu też chcą tam jechać.
Szkoda, że trasę masz już opracowaną, bo z moich okolic to jeszcze park miniatur w Kowarach jest ostatnio bardzo lubiany. W końcu zobaczyć prawie cały Dolny Śląsk w jednym miejscu to niezły pomysł. A wszystko w bardzo ładnej aranżacji i z niezłym zapleczem. Choć gusty bywają różne w zeszłym roku w projekcie unijnym zrobiliśmy dla niepełnosprawnych wycieczkę i park miniatur im się nie spodobał a fabryka ceramiki w Bolesławcu jak najbardziej i uczestnicy tegorocznej edycji projektu też chcą tam jechać.
Stołczyńska
Grzymińska
Światowida
Krakowska
do której najbliżej ma?
Grzymińska
Światowida
Krakowska
do której najbliżej ma?
To co z notesa pociągnęła to prowincja przedmiejska.
Ja z miasta jestem.
Ja z miasta jestem.