Wpisy 936 233 – 936 332
15 maja 2012 12:48 → 15 maja 2012 13:42, 100 wpisów
miała byc andruśka i mala .Andtuśka miała faktycznie trochę daleko a małej coś wypadło
jarek masz mm na 14?
Robal...karwa Zakon widział ile fok na molo nad jeziorem się opalało do wyboru do koloru
no to cierpliwie czekamy!!!
kathy....czekałam specjalnie na jedną ale jakoś się nie pofatygowała
kleszcze w tym roku atakują a oto artykuł: http://media.wp.pl/kat,1022945,wid,14485696,wiadomosc.html?ticaid=1e73c
ktoś tu ostatnio się pytał o panie w bikini choć już nie pamiętam kto a teraz jarek21
Wszystkich których jeszcze nie witałam , bo mi znowuu wyskoczy komunikat by nie nadużywać emotikonek
lila nie długo zamiast multipasko.pl będzie multierot.pl
jarek21 nie będzie Moreno tylko twoja ulubienica Rusiecka w bikini
Kaska
tak
istotnie przebywanie powoduje pewnego rodzaju zagrożenia
tak
istotnie przebywanie powoduje pewnego rodzaju zagrożenia
lila kojak mógłby być tylko by musiał trochę schudnąć bo ma mięsień piwny
Robal...co nie znaczy, że nie fajnie jak taki kawałek z Ciebie wyłazi
lila choć powinnaś go polubić bo jego hobby to także ciężkie motocykle
witam wszystkich
Lila..
kathy...
8,22,36,40
Powinno dziś wleżć
lila to prawda choć ja go lubię bo on mi przynosi szczęście
profesor1980
torsan
multi multi
ptofesorze...a ja go ani lubię ani nie lubię.Ma tylko losować moje liczby bo
lilaaaaaaaaaaa
>>..ja go ani lubię ani nie lubię....<<
może się chociaż troszkę podoba ?
>>..ja go ani lubię ani nie lubię....<<
może się chociaż troszkę podoba ?
teraz będzie prowadzić losowanie Rusiecka
a mam nadzieję że wieczorem będzie prowadzić losowanie właśnie Janusz
Robal...a co tam może się podobać? Małe to to, grube,łyse,kuli do luja losujeOgólnie brak zainteresowania w tym kierunku
obserwatorzy z ramienia teesa
tak naprawdę - nie musicie MU tego powtarzać
tak naprawdę - nie musicie MU tego powtarzać
lila jak jest losowanie w telewizji i Janusz Laskowski u mnie jak na moje szczęście murowany sukces
multi multi
Z uwagi na naszego chatowego kolegę Moneta, mnie i jeszcze kilka osób mam nadzieję, że jednak nie
Z uwagi na naszego chatowego kolegę Moneta, mnie i jeszcze kilka osób mam nadzieję, że jednak nie
multi multi ...a ja bym jemu i Moreno kupiła bilety dookoła świata i niech wypintalają obaj na rok w cholerę
Lila....własnie niewazne kto losuje
Byle by było
Moreno co prawda
Ale januszek mi nie przeszkadza
Byle by było
Moreno co prawda
Ale januszek mi nie przeszkadza
profesorze
Mi też nie pod warunkiem, że mam chybika, bo wtedy jest jakaś nadzieja na zwrot kosztów
To pewnie przypadek i zbieg okoliczności, ale jeszcze nigdy nie trafiłam nawet głupich dwóch złotych kiedy losowania prowadzi pan J.L.
Mi też nie pod warunkiem, że mam chybika, bo wtedy jest jakaś nadzieja na zwrot kosztów
To pewnie przypadek i zbieg okoliczności, ale jeszcze nigdy nie trafiłam nawet głupich dwóch złotych kiedy losowania prowadzi pan J.L.
jak jest łysy wypada 66
lila nie mów tak bo Daniel się wystraszył i uciekł a za przeproszeniem z tymi babami będę w przysłowiowym lesie z wygranymia ja chce wygrywać
ośmiornica no diabłem to on na pewno nie jest
aniołem też nie
18,22,40
lila jedynie kogo to prezesa na mount everest
torsan oj tak dziś w samej bieliżnie
lila u Rusieckiej nic nie mam to chociaż figurą ona nadrabia i dlatego ją zostawię
torsan będziesz jej nogi bardziej mógł ocenić
A ja proponuję samoobsługę. Wykupujesz abonament wchodzisz do studia razem z innymi grającymi i sam sobie w 5 minut wyciągasz swoje kulki z kuponu.... haczyk jest taki, że oprócz ciebie w studiu jest jeszcze 100 wylosowanych na podstawie kuponu "szczęśliwców" a transmisja idzie na żywo w necie na kanale dla miłośników wolnej amerykanki
Samoobsługowy lottomat
A zapomniałabym każdy by zgarnąć pulę musi wyciągnąć wszystkie 10 kulek a czas na wykonanie zadania to dla wszystkich w studio 5 minut
medea76 jestem za a nawet przeciw
Lila
Niestety bez szans, bo nie ma takiego idioty w ubezpieczeniach by im sprzedał OC na taką imprezę
Niestety bez szans, bo nie ma takiego idioty w ubezpieczeniach by im sprzedał OC na taką imprezę
Medea...generalnie nie lubimy samoobsługi /co widać przy kasach/
za to uwielbiamy narzekać i mieć winnego......
za to uwielbiamy narzekać i mieć winnego......