Wpisy 93 232 – 93 333
3 lutego 2010 09:34 → 3 lutego 2010 16:45, 100 wpisów
o jeju jeju jak wieje strasznie--koniec świata:( nie mogę latać bo miotłe mi zrywa i spadam w zaspe...czy u Was też taka wichura?
A mnie teraz ciekawi dlaczego jest po 9:00 a nie mam opcji wypłata kuponów w TM?
No i mam, oż w mordę!!!
"
Szanowni Klienci!
Starając się w jak najlepszy sposób spełniać oczekiwania Klientów, wciąż pracujemy nad rozwojem naszej oferty, ulepszeniem usług, a także witryną www, która, jak wiemy z liczby odwiedzin, jest dla Państwa wartościowym źródłem informacji. Właśnie w związku z kolejnymi udoskonaleniami witryny www.totolotek.pl, zdecydowaliśmy się na wyłączenie do odwołania opcji zasilania konta z wygranych kuponów w serwisie totolotek.pl dostępnych dla Klientów E-promocji.
Zdecydowała o tym m.in. niewielka liczba osób korzystających z tej funkcjonalności. Mamy nadzieję, że jej brak nie będzie stanowił utrudnienia w korzystaniu z naszych usług.
Pragniemy jednocześnie zapewnić, że dołożymy wszelkich starań, by nowe rozwiązanie, nad którym aktualnie trwają prace, odpowiadało w pełni Państwa potrzebom.
Tym samym informujemy, że usługa wydruku i realizacji wszystkich kuponów typowanych w ramach E-promocji w punktach Totolotek pozostaje bez zmian.
Zespół Totolotek SA "
Tfu, na psa urok!!!
Ale mi udogodnienia...
"
Szanowni Klienci!
Starając się w jak najlepszy sposób spełniać oczekiwania Klientów, wciąż pracujemy nad rozwojem naszej oferty, ulepszeniem usług, a także witryną www, która, jak wiemy z liczby odwiedzin, jest dla Państwa wartościowym źródłem informacji. Właśnie w związku z kolejnymi udoskonaleniami witryny www.totolotek.pl, zdecydowaliśmy się na wyłączenie do odwołania opcji zasilania konta z wygranych kuponów w serwisie totolotek.pl dostępnych dla Klientów E-promocji.
Zdecydowała o tym m.in. niewielka liczba osób korzystających z tej funkcjonalności. Mamy nadzieję, że jej brak nie będzie stanowił utrudnienia w korzystaniu z naszych usług.
Pragniemy jednocześnie zapewnić, że dołożymy wszelkich starań, by nowe rozwiązanie, nad którym aktualnie trwają prace, odpowiadało w pełni Państwa potrzebom.
Tym samym informujemy, że usługa wydruku i realizacji wszystkich kuponów typowanych w ramach E-promocji w punktach Totolotek pozostaje bez zmian.
Zespół Totolotek SA "
Tfu, na psa urok!!!
Ale mi udogodnienia...
Tam chyba jacyś debile pracują...
czarodziejka83>>> u nas nie dość,że porządnie sypie :( to i jeszcze takie wiatrzycho,że drżę o mój talerz,bo zamontowany na "słowo honoru"Paskudna zima,chociaż według niektórych to takie zimy bywały i nie były niczym nadzwyczajnym
pozd
pozd
madzia77 >>>może wytrzyma ten talerz:)u mnie zawiewa sniegiem z dachu ale narazie nie pada ale świata nie widać taka zamieć...
czarodziejka83>>> trzeba to przetrwać :P
Nie długo wiosna :),a potem ukochane lato,morze,zimne piwko ...,ale się rozmarzyłam :)
Nie długo wiosna :),a potem ukochane lato,morze,zimne piwko ...,ale się rozmarzyłam :)
tak madzia77 ja też czekam na wiosne i lato:) nie lubie zimy i mrozu...czekamy na lato i zimne piwo:)
Wiatm wszystkich,
Kogucik------>
przeprosiłem wczoraj nie miej urazy nerwy mi puściły wczoraj
a gościowi z gdańska niepotrzebnie dałem się sprowokować
pozdrawiam i jeszcze raz sorry!!!!
Kogucik------>
przeprosiłem wczoraj nie miej urazy nerwy mi puściły wczoraj
a gościowi z gdańska niepotrzebnie dałem się sprowokować
pozdrawiam i jeszcze raz sorry!!!!
MARIUNCIO75 nie ma sprawy,to sie zdarza,tylko jak przeczytałem to byłem zdziwiony,o co chodzi,ale wszystko wyjasniłeś spoko.Ale jak Cię najdzie to ulżyj sobie będę wtedy wiedział że jesteś wściekły a człowiekowi w tym stanie wszystko wybaczę bo sam jestem wariat i zanim pomyśle to już napisze a potem żałuje.Serdecznie pozdrawiam i do boju.Miłego dnia.
Pozwólcie, że skomentuję.
"rozwojem naszej oferty" - no właśnie powrót kulek i możliwość przelewów byłaby wskazana.
"m.in. niewielka liczba osób korzystających z tej funkcjonalności" - to jakiś absurd. Wszyscy moi koledzy, którzy grali w oddziale i ja również z radością powitaliśmy tę opcję. Ale to sugeruje, ze spadła ilość w oddziałach i mieli mniejszy obrót. poza tym jeśli nadal nie można było przelewać na konto to wiele osób po prostu nie korzystało z tej opcji, bo ona ma swoje plusy i MINUSY.
"by nowe rozwiązanie, nad którym aktualnie trwają prace, odpowiadało w pełni Państwa potrzebom" - dopiero zaczęli, czy już prace się kończą, bo dziś rano przeczytałem komunikat, a nie widzę daty, więc od kiedy jest nie wiem?
I taka nasza polska rzeczywistość.
Nawet na rząd nie można zwalić, bo to nie ich wina.
To zmusza mnie do udania się do innego buka.
I kto stracił?
Ja czas, oni klienta.
"rozwojem naszej oferty" - no właśnie powrót kulek i możliwość przelewów byłaby wskazana.
"m.in. niewielka liczba osób korzystających z tej funkcjonalności" - to jakiś absurd. Wszyscy moi koledzy, którzy grali w oddziale i ja również z radością powitaliśmy tę opcję. Ale to sugeruje, ze spadła ilość w oddziałach i mieli mniejszy obrót. poza tym jeśli nadal nie można było przelewać na konto to wiele osób po prostu nie korzystało z tej opcji, bo ona ma swoje plusy i MINUSY.
"by nowe rozwiązanie, nad którym aktualnie trwają prace, odpowiadało w pełni Państwa potrzebom" - dopiero zaczęli, czy już prace się kończą, bo dziś rano przeczytałem komunikat, a nie widzę daty, więc od kiedy jest nie wiem?
I taka nasza polska rzeczywistość.
Nawet na rząd nie można zwalić, bo to nie ich wina.
To zmusza mnie do udania się do innego buka.
I kto stracił?
Ja czas, oni klienta.
>>>kogucik19-jeśli chodzi o Twój wpis 93229
to wszystkie zdarzenia w 2 kuponie mają w fortunie wyższe kursy, wszystkie zdarzenia, więc jeśli masz w pobliżu fortunę to warto w fortunie
to wszystkie zdarzenia w 2 kuponie mają w fortunie wyższe kursy, wszystkie zdarzenia, więc jeśli masz w pobliżu fortunę to warto w fortunie
A jak mam przeczytać info z fortuny skoro jestem u nich pierwszy raz?
Kogucik-------->
dzięki za zrozumienie!!!
No wczoraj to myślałem, że wyjdę z siebie i stanę obok
super, że to rozumiesz a wyżywać się więcej nie będę OBIECUJE!!!!
POZDRAWIAM
dzięki za zrozumienie!!!
No wczoraj to myślałem, że wyjdę z siebie i stanę obok
super, że to rozumiesz a wyżywać się więcej nie będę OBIECUJE!!!!
POZDRAWIAM
Psychiatra bada pacjenta za pomocą testu czytając:
- Ostatniej niedzieli był straszliwy wypadek drogowy. Motocyklista został rozjechany przez samochód tak nieszczęśliwie że stracił głowę. W chwilę potem motocyklista wstał podniósł głowę i poszedł do najbliższej apteki żeby przykleić ją do tułowia.
W tym miejscu badany uśmiecha się z niedowierzaniem.
- Pańska historia nie trzyma się kupy. Przecież apteki w niedzielę są zamknięte!
Szpital psychiatryczny. Do gabinetu lekarskiego wbiega pielęgniarka:
- Panie doktorze, ten symulant z pokoju 123 przed chwilą umarł...
- No, to tym razem przesadził!
Do lekarza przychodzi smutny, ale bardzo przystojny facio. W gabinecie siedzi pan doktór i pielęgniarka.
- Panie doktorze - mówi facet - coś jest nie tak z moim fiutem - i wykłada na lekarski stolik ogromnych rozmiarów penisa.
Medyk zaskoczony zrobił wielkie oczy i aż zaniemówił. W tym momencie odzywa się pielęgniarka.
- Niech pan doktor da mi skalpel.
- Co też siostra? - krzyczy lekarz - Chce siostra uciąć taki okaz?
- Nie - odpowiada kobieta - Chcę sobie gębę poszerzyć.
Przychodzi facet do lekarza i mówi:
- Panie doktorze, tak mnie strasznie wątroba boli!
Na to lekarz:
- A pije Pan?
- Piję, ale to nie pomaga!
Przychodzi krowa do lekarza i cały czas się śmieje:
- Co krowie jest? - pyta lekarz.
- Zawsze jestem taka po trawie - odpowiada krowa.
- Ostatniej niedzieli był straszliwy wypadek drogowy. Motocyklista został rozjechany przez samochód tak nieszczęśliwie że stracił głowę. W chwilę potem motocyklista wstał podniósł głowę i poszedł do najbliższej apteki żeby przykleić ją do tułowia.
W tym miejscu badany uśmiecha się z niedowierzaniem.
- Pańska historia nie trzyma się kupy. Przecież apteki w niedzielę są zamknięte!
Szpital psychiatryczny. Do gabinetu lekarskiego wbiega pielęgniarka:
- Panie doktorze, ten symulant z pokoju 123 przed chwilą umarł...
- No, to tym razem przesadził!
Do lekarza przychodzi smutny, ale bardzo przystojny facio. W gabinecie siedzi pan doktór i pielęgniarka.
- Panie doktorze - mówi facet - coś jest nie tak z moim fiutem - i wykłada na lekarski stolik ogromnych rozmiarów penisa.
Medyk zaskoczony zrobił wielkie oczy i aż zaniemówił. W tym momencie odzywa się pielęgniarka.
- Niech pan doktor da mi skalpel.
- Co też siostra? - krzyczy lekarz - Chce siostra uciąć taki okaz?
- Nie - odpowiada kobieta - Chcę sobie gębę poszerzyć.
Przychodzi facet do lekarza i mówi:
- Panie doktorze, tak mnie strasznie wątroba boli!
Na to lekarz:
- A pije Pan?
- Piję, ale to nie pomaga!
Przychodzi krowa do lekarza i cały czas się śmieje:
- Co krowie jest? - pyta lekarz.
- Zawsze jestem taka po trawie - odpowiada krowa.
emerycie - kawały OK.
A gdzie jest opcja gry przez net w fortunie?
Pozdrawiam
A gdzie jest opcja gry przez net w fortunie?
Pozdrawiam
oto chodzi że jak wejdziesz w tego linka to nabijesz punkty kolesiowi a on za to dostanie np. kase,albo jakieś inne nagrody...
madzia77>>>bo mnie wkurza takie dziadostwo.Albo podlicza wszystkich albo nikogo.Ja też wczoraj ustrzeliłam 22 a o mnie już zapomniała.Nie będę tam więcej typować.Są inne wątki bardziej wiarygodne.
lila >>> no właśnie w jednym z wątków uczestnicy wpadli na fajny pomysł i za dobre typowania będzie nagroda.
Ciekawy jest to pomysł,bo mobilizuje :)
pozd
Ciekawy jest to pomysł,bo mobilizuje :)
pozd
Hej kobitki...jakos tu smętnie czy zdaje mi sie?:))
Cholera...znowu snieg sypie:(
Cholera...znowu snieg sypie:(
Mam do was pytanko
odnosnie buchmacherki
Wpłać depozyt w kwocie 20 PLN lub wyższej i wówczas będziesz miał prawo do bonusu w wysokości 100% maksymalnie do 200 PLN. Aby ubiegać się o bonus wpisz kod oferty Pamiętaj, że będziesz musiał obrócić swoim depozytem i bonusem trzy razy, aby wypłacić środki.
i nie rozumiem tego jak to obrocic 3 razy depozytem
zalozmy ze wplace 50zl
odnosnie buchmacherki
Wpłać depozyt w kwocie 20 PLN lub wyższej i wówczas będziesz miał prawo do bonusu w wysokości 100% maksymalnie do 200 PLN. Aby ubiegać się o bonus wpisz kod oferty Pamiętaj, że będziesz musiał obrócić swoim depozytem i bonusem trzy razy, aby wypłacić środki.
i nie rozumiem tego jak to obrocic 3 razy depozytem
zalozmy ze wplace 50zl
cygus>>>Takie pytania to tylko do edi8 ewentualnie do dantev,oni się na tym znają.Pozdrawiam.
Na Mokotowie zawsze świeci słoneczko a tam u Ciebie na Żoliborzu śnieg pada :)Gdzie Ty się przeprowadziłaś Czarnulo ????
Hej Liluś jak samopoczucie ????
Hej Liluś jak samopoczucie ????
dlatego tu pisze bo nie mam do nich namiarow, a przy okazji moze ktos inny bedzie wiedzial jak to sie rob
cygus75 >>> chodzi Ci o bet365?
Zawsze mozesz do nich zadzwonić i wszystkiego się dowiedzieć odnośnie bonusów,depozytów,wypłat,ofert itd
Just pick up the phone and call :):):)
Darmowy telefon : +800 12 365 365 (po polsku) 10.00 - 23.00
Zawsze mozesz do nich zadzwonić i wszystkiego się dowiedzieć odnośnie bonusów,depozytów,wypłat,ofert itd
Just pick up the phone and call :):):)
Darmowy telefon : +800 12 365 365 (po polsku) 10.00 - 23.00
Cygus zadzwoń na bezpłatny numer +80012365365 tam Ci wszystko powiedzą ale z tego co wiem jak dostaniesz bonus 200musisz obrotu kasy zrobić jakieś 1200
max >>>>>
28,33 / 17,32 / 7,27 / 2,15 / 19,49 / --- bez BB
28,33 / 17,32 / 7,27 / 2,15 / 19,49 / --- bez BB
lila >>> Witaski :)
Pzdr.
MM na 14 powtórka liczb z wczoraj z 22.15 bo nic ciekawego z nich nie wpadło.
Może dziś?
05,09,19
25,30,72
07,27,78
09,69,80
Pzdr.
MM na 14 powtórka liczb z wczoraj z 22.15 bo nic ciekawego z nich nie wpadło.
Może dziś?
05,09,19
25,30,72
07,27,78
09,69,80
Max...napewno nie na Zoliborz.Chociaz to moja ulubiona dzielnica:)
tomcio parki:
28,33 / 17,32 / 7,27 / 2,15 / 19,49 /
max parki:
33/32 15/19 36/39 2/18
wylosowali:
9,19,20,22,42,45 - BB (3)
Oj maxiu maxiu
9,19,49 takie coś grałem często tylko czego teraz 19,49?
28,33 / 17,32 / 7,27 / 2,15 / 19,49 /
max parki:
33/32 15/19 36/39 2/18
wylosowali:
9,19,20,22,42,45 - BB (3)
Oj maxiu maxiu
9,19,49 takie coś grałem często tylko czego teraz 19,49?
EMERYCIE drogi ja wiem ,że fortuna może ma większe kursy na zdarzenia sportowe,ale jak już pisałem wcześniej cenie sobie to że mam totomixa pod blokiem.Do fortuny w taką pogodę jaka jest teraz za moim oknem (zadyma)nikt by mnie nie zmusił do jazdy do fortuny.Musze na taką jazdę poświecić godzinę aby obrócić ,wiec dla 10-15 zet nie będę tracił cennego czasu.Gdyby nie to ,że ta kolektura jest na miejscu to na pewno bym nie grał na te kursy w kulki jakie są teraz,a i na pewno sport by mnie nie poderwał do gry.Cenie sobie komfort życia i do tej pory szukam tego co robotę wynalazł,za to znalazłem tego co kombinowanie wynalazł,i jakoś mi to w życiu wychodzi Serdecznie pozdrawiam.
Witam All cieplutko ;)
Ricardos pakuj się! ;) Dziś starannie przyłożyłam sie do typowania, zaufałam kobiecej intuicji i w efekcie 3x 2/2 i znów 3/3 :)))
Ricardos pakuj się! ;) Dziś starannie przyłożyłam sie do typowania, zaufałam kobiecej intuicji i w efekcie 3x 2/2 i znów 3/3 :)))
Lila >> masz racje :)
--------------------------
Trafiłem 5/8 o 14.oo :)
--------------------------
Trafiłem 5/8 o 14.oo :)
Lila >> dobre i 1/1 nie masz sie co martwić , o 22 będzie lepiej :)
jackon na ta strone ktora podajesz nie mozna wejsc
lila>>> gratulki, u mnie kucha spadłam w notowaniach :(
Powoli tracę wiarę,że wejdę na podium :(
pozd
Powoli tracę wiarę,że wejdę na podium :(
pozd
jacek1550>>>mam taką nadzieję,że wieczorem będzie lepiej:))
madzia77>>>ja też spadłam w typowaniach.Kiedyś byłam pierwsz a teraz ostatnia.Samo życie.Pozdrawiam.
madzia77>>>ja też spadłam w typowaniach.Kiedyś byłam pierwsz a teraz ostatnia.Samo życie.Pozdrawiam.
madziaryna1 ta stronka co podaje jakson to stronka spamowa..Pasko zajmij sie tym bo to co podaje jakson to widze już na którymś portalu naciąga na to wszystkich ..nawet na portalu dla dzieci widziałam ten spam--zareaguj...
Madziaryna nigdy nie wchodz na takie podejrzane stronki bo Ci sie komputer zawirusuje na amen
Madziaryna nigdy nie wchodz na takie podejrzane stronki bo Ci sie komputer zawirusuje na amen
Pasko wpis 93299 to spam..widze to od kilku dni krąży po sieci od portaló dla nastolatek po portal multipasko...wszędzie administratorzy to usuwają wiec to zwykły spam-reklama-naciągacze w sieci
czarodziejka>>>a gdzie są moderatorzy?Oni chyba też mogą usunąć taki wpis.
Lila no włąsnie gdzie są moderatorzy tej stronki?
z inych stronek znika to..chodz ktoś jest uparty i rozsyła dalej ten spam
z inych stronek znika to..chodz ktoś jest uparty i rozsyła dalej ten spam
lila pewnie moderatorzy snieg odsnieżają:)
jackon> też mam 14 lat i bardzo chciałbym COŚ wygrać podaj szczegóły0700485694 .Pozdrawiam gorąco . Wszystkich innych tylko cieplutko.
jacek1550>>>Widzisz jak to jest,jak ktoś pisze lekkie bzdury to zaraz dają bana,a jak mają dać to ich nie ma.To są nasi moderatorzy właśnie.Pozdrawiam.
wszyscy poszli odsnieżać:)..tak sypie ze sobie nawet multi multi nie wysle:( u mnie zaspy po kolana a dopiero było odśnieżane ;/
Witam:)),Ogłoszenie!!! świadczę usługę odśnieżania!!,jeśli ktoś ma duże zaspy w koło domu bardzo chętnie odśnieżę.Pewnie po dzisiejszych opadach nie wyciągnę auta z garażu,a jest go tyle co u
czarodziejki83 po kolana.Pozdrawiam:)
czarodziejki83 po kolana.Pozdrawiam:)
vento >>hahahaha teraz juz jest po łydki :P i ciągle pada-dasz rade sam takiej warstwie sniegu?jesteś pewien:)
>>> o i "nasze" vento przyjechało :)
vento dla Ciebie :
http://www.youtube.com/watch?v=Hi8iYIew6bw&feature=related
vento dla Ciebie :
http://www.youtube.com/watch?v=Hi8iYIew6bw&feature=related
Dam rady!! mam w zapasie dwie łopaty do śniegu,jeśli to nie pomorze to będę chuchał na śnieg i w tedy sam stopnieje!!
vento ok-możesz mi odsnieżyć podwórko:)
vento >>> cieszę się,że Ci się spodobała :)
W taki śnieżny dzień jak ten, to jak znalazł prawda?
W taki śnieżny dzień jak ten, to jak znalazł prawda?