Wpisy 93 334 – 93 434
3 lutego 2010 16:46 → 3 lutego 2010 22:35, 100 wpisów
vento a Ty co pękasz?wycofujesz sie?oj nie ładnie-prawdziwy mężczyzna nie wycofuje się i bierze to na klate:) taak duze podwórko:)
JAK TYPUJECIE PEWNIAKI?? PODOBNO SIE TYPUJE MIESCE- POZYCJE A NIE KONKRETNA CYFRE.POZDRO
Tak Magda!!,przydało się szczególnie słońce w teledysku!!,bo dzisiaj
go brakuje!!,a i wiosny ciężko się doczekać:)).Pozdrawiam:))
go brakuje!!,a i wiosny ciężko się doczekać:)).Pozdrawiam:))
vento to jak odsnieżysz mi to podwórko?
Wcale nie pękam!!!,a testosteronu to mam aż nad to!!!,Tylko martwię się tym,że gdy dojadę do Cibie,to ten śnieg stopnieje:))
to bierz łopatę i dawaj do mnie:)..bo mi snieg zasypał podwórko i nie mam jak wysłać lotto
Pasko znowu ten spam-pojawia sie na kazdym portalu,nawet na portalu dziecięcym-wszyscy administratorzy reeaguja a tu nic nikt nie robi--to sa naciągacze-gdzie moderatorzy tej stronki to juz kolejny taki sam wpis jackon...wpis 93344 do usunięcia-niech ktoś zareaguje!bo jackon robi sobie smietnik z Naszego podwórka
vento jak mieszkasz niedaleko od Pasko to i niedaleko odemnie-teraz musiz mi odsnieżyć to podwórko:)
vento no co z tym odsnieżaniem?
vento>>>miałam na myśli,że mieszkasz gdzieś blisko Paska nic poza tym.Ja mam rodzinkę w bieszczadach za Przemyślem.Pozdrawiam:))
lila vento chyba zrozumiał ze mówisz na niego Moderatorzy i dlatego powiedział nie...a ty wezwałas moderatorzy na wpis jackona a on myslał ze nazywasz go moderatorem ot z tąd takie zamieszanie :)
czarodziejka>>>chyba masz rację:))
vento>>>to nie było do Ciebie,ja wzywałam naszych cudownych MODERATORÓW,którzy są nie obecni aktualnie a powinni być.Pozdr.
vento>>>to nie było do Ciebie,ja wzywałam naszych cudownych MODERATORÓW,którzy są nie obecni aktualnie a powinni być.Pozdr.
pomocy jaki byl wynik 1 spotkania tottenham-leeds w pucharze????
witam ,na nocne losowanie
15,26,36,43,68,71
nasz A d a Ś dochodzi do formy
ho ho ho ...
15,26,36,43,68,71
nasz A d a Ś dochodzi do formy
ho ho ho ...
Picasso19>
Masz dwa różne nicki .
Z małej i wielkiej litery.
pzdr.
Masz dwa różne nicki .
Z małej i wielkiej litery.
pzdr.
Tczew1958>
No tak rzeczywiście ale hasło mam jedno,więc moze jak wpisuje nick to nie patrze czy z małej czy z dużej litery.Ale wielkie dzięki za spostrzegawczość.
No tak rzeczywiście ale hasło mam jedno,więc moze jak wpisuje nick to nie patrze czy z małej czy z dużej litery.Ale wielkie dzięki za spostrzegawczość.
witam, czy jest ktoś na tym czacie lub na forum kto pracuje w punkcie totomixa? jeśli tak to niech się odezwie
piotrek2308 , jak masz problem?Czy tylko osoba pracująca w TM musi być?
To tak jak i u mnie raz jest kropka raz jej niema.
slawomir71>>> mam taki problem, że jak zlikwidowali mozliwosc wpłaty wygranego kuponu na knto to teraz nie mam jak właśnie doładować konta... a do najbliższego punktu mam jakies 35km... i na tym polega mój problem
piotrek2308 >>> zlikwidowali taką opcję nad czym i ja ubolewam,bo wygodniej było.
Teraz też muszę pół miast jechać.
Teraz też muszę pół miast jechać.
piotrek2308,masz jakiś wygrany kupon?
Ja mogę spróbować załatwić to telefonicznie. Musiałbyś mi podać nr. twojej karty i hasło do kuponu.
Ja mogę spróbować załatwić to telefonicznie. Musiałbyś mi podać nr. twojej karty i hasło do kuponu.
madzia77>>> ty pół miasta a ja 35km... i to jest najgorsze... q..wa mać... muszę coś wymyśleć
Dobrze że ja nie mam tego problemu
już dzwonię do swojej pani dowiem się czy taka opcja jest możliwa. Tylko nie wiem czy zdążę bo już prawie 20.00
sławomir71>>> już mam jeden prawie wygrany... na koncie mam jeszcze trochę środków wiec na 2-3 dni wystarczy... ale co dalej? chyba też będę musiał w jakimś punkcie dogadać się i przez telefon to załatwiać... ale dzięki za chęci... jeśli nic nie załatwię w najbliższym czasie (nie będę miał możliwości pojechać do punktu) to się jeszcze odezwę do Ciebie... pzdr
>>>madzia77-chciałbym mieć tak jak TY
34 km i możesz grać w KULKI na wyniki polskiego LOTTO
34 km i możesz grać w KULKI na wyniki polskiego LOTTO
Mam to samo, pisałem o tym dziś.
Musiałem jechać do oddziału i wypłacić.
I tak do ich następnego mądrego i nowego kroku.
Piotrek, jestem w tej samej sytuacji.
A pamiętaj, że wizyta kosztuje dojazd.
Bilet lub benzyna.
Czytałeś ich ifno?
To dla dobra ogółu.
Ogół to tez ja - a ja na tym tracę.
Gratuluję pomysłu.
Ps. Następnie będę musiał udowodnić, że mam rodziców i dziadków. Tak więc myślę nad zmiana buka.
Musiałem jechać do oddziału i wypłacić.
I tak do ich następnego mądrego i nowego kroku.
Piotrek, jestem w tej samej sytuacji.
A pamiętaj, że wizyta kosztuje dojazd.
Bilet lub benzyna.
Czytałeś ich ifno?
To dla dobra ogółu.
Ogół to tez ja - a ja na tym tracę.
Gratuluję pomysłu.
Ps. Następnie będę musiał udowodnić, że mam rodziców i dziadków. Tak więc myślę nad zmiana buka.
ok.. slawomir71... nie jest to na już
SirMavins>>> tak czytałem... a jak czytałem to aż krew mnie zalewała... dziady i tyle
emeryt >>> a powiem Ci,że cały czas myślę nad ta opcją - tylko nie wiem jak to technicznie zorganizować,bo mimo iż często bywam po czeskiej stronie to nie mam nikogo kto by mi pomógł,a rozbija się o język i nie mam pojęcia gdzie najbliższy punkt taki się tam znajduje.
pozd
pozd
mag.. >>> jeżeli będę coś załatwiać to sama - ale właśnie przypomniało mi się,że ekspedientki,które pracują w sklepach przygranicznych mówią po polsku - w najgorszym razie rozumieją polski - zobaczę może się zmobilizuję :)
pozd
pozd
>>>madzia77-myślałem, żew Brumov albo Police nad Metuji
ale z tego co podaje stronka
http://www.ifortuna.cz/cz/pobocky/kralovehradecky/index.html
to chyba tylko wchodzi w rachubę Trutnov /42 km/
pozdro
ale z tego co podaje stronka
http://www.ifortuna.cz/cz/pobocky/kralovehradecky/index.html
to chyba tylko wchodzi w rachubę Trutnov /42 km/
pozdro
madziu? kontakt, nie "spółeczka", pomoc w blokadzie językowej itp..:):
Witam potrzebuje pewnej szóstki na jutro ,odpalę 100zł z góry dziękuje
Xelom - niebęde miał tyle kasy ,mam sporo długów
Dobrze napisałem chodzi mi o 6 liczb na duży ,więc co za problem skoro podajecie tu pewniaki itp.
przeglądałem przed chwilą wygrane
i wychodzi na to że ludziska
grają najwięcej na 10 liczb
procentowo w mm.
i wychodzi na to że ludziska
grają najwięcej na 10 liczb
procentowo w mm.
bernard i mag
dobrze że jeszcze za marzenia
w tym kraju nie karzą
pozdrawiam.i niech MOC będzie z wami
dobrze że jeszcze za marzenia
w tym kraju nie karzą
pozdrawiam.i niech MOC będzie z wami
luuuuudziiiieeee
oglądaliscie avatara
czy warto to obejrzeć ???
sory że nie na temat.
oglądaliscie avatara
czy warto to obejrzeć ???
sory że nie na temat.
Każdy człowiek ma jakieś mniejsze lub większe marzenia, dąży do osiągnięcia jakiegoś celu, bez marzeń życie staje się puste i monotonne. Spełnianie marzeń to jedna z większych przyjemności, więc dajemy sobie szansę i innym na realizację Naszych marzeń. Jeśli z tych, czy innych powodów Nasze marzenie się spełniło:): marzenia to nie tylko fantazja.:):xelom pozdr....
piotrek2308.
Mnie już raz zostawili z kasa, której nie mogłem pograć bez utraty bonusa, a teraz dziś ran mnie tak załatwili.
W sumie to nie wiem, co mam zrobić, bo wynika jasno, że albo muszę wygrać dużą kasę i wtedy pojechać, a to oznacza, ze muszę dużo zainwestować, albo kilka - nawet kilkanaście kuponów i je połączyć, i też dopiero wtedy jechać.
Tak czy siak, to niekorzystne.
A oni pracują nad polepszeniem.
Ciekawe co to oznacza?
Ironizowałem z tym aktem urodzenia rodziców i dziadków, ale dziś odbierając jedna wygraną składającą się z kilkunastu mniejszych wygranych pani drukowała kuponik do każdego...
ktoś jeszcze coś o oszczędzaniu mówił...szkoda pisać.
No to db-noc.
Mnie już raz zostawili z kasa, której nie mogłem pograć bez utraty bonusa, a teraz dziś ran mnie tak załatwili.
W sumie to nie wiem, co mam zrobić, bo wynika jasno, że albo muszę wygrać dużą kasę i wtedy pojechać, a to oznacza, ze muszę dużo zainwestować, albo kilka - nawet kilkanaście kuponów i je połączyć, i też dopiero wtedy jechać.
Tak czy siak, to niekorzystne.
A oni pracują nad polepszeniem.
Ciekawe co to oznacza?
Ironizowałem z tym aktem urodzenia rodziców i dziadków, ale dziś odbierając jedna wygraną składającą się z kilkunastu mniejszych wygranych pani drukowała kuponik do każdego...
ktoś jeszcze coś o oszczędzaniu mówił...szkoda pisać.
No to db-noc.
SirMavins>>> zgadzam się z Tobą zupełnie że to żadne udogodnienie tylko większa strata i czasu i pieniędzy na dojazd do punktu... paranoja... jedynie co można zrobić to zagadać z jakąś fajną panią z punktu i przez telefon załatwiać przelewy... a jak nie to zmiana buka... tylko na jakiego??? 3-maj się, musimy jakoś się z tym zgodzić, na to ich "udogodnienie" pozdro
Mam Betako i Fortunę, ale nie wiem jak u nich z netem jest.
Zdaje się, że osobiście podpisuje się umowę, a co potem, to poszukam.
No do OK.
Zdaje się, że osobiście podpisuje się umowę, a co potem, to poszukam.
No do OK.
No jak dla mnie musi być coś z netem bo jeśli nie to nie da rady... 70km w obie strony żeby zagrać mija się z celem
xelom> Awatar wart obejrzenia tylko w wersji 3D, fabuła jet nędzna kowboje Indianie:) ale warto obaczyć film ze względu na niewątpliwą rewolucja w kinematografii ze względu na podejście do trzeciego wymiaru. Ale... musisz zarezerwować miejsce w 6-7-8 rzędzie na środku sali inaczej wiele stracisz... I jeszcze raz podkreślę tylko wersja cyfrowa 3D... Mimo prawie 3h spędzonych w kinie w ogóle się tego nie odczuwa... zdecydowanie polecam
Anderlecht FC Brugge 1 : 2
w tych rozgrywkach anderlecht nie przegrał jeszcze u siebie
nawet w eurolidze na wyjeździe wygrał z Ajaxem 3-1
w tych rozgrywkach anderlecht nie przegrał jeszcze u siebie
nawet w eurolidze na wyjeździe wygrał z Ajaxem 3-1
Avatar-Technicznie doskonaly film, wart obejrzenia. Film jest ukoronowaniem kariery Camerona; jego kariery jako swietnego rezysera, ktorym niewatpliwie jest, kariery nowatora filmowego dbajacego o techniczne szczegoly i nowinki oraz ukoronowaniem jego lewicowych pogladow politycznych, poniewaz film jest niewatpliwie jego sprzeciwem dla wojny w Afganistanie. Oprocz samej nazwy AVatar- AFganistan, padaja w filmie slynne slowa "wygramy te wojne, bo my znamy nasze gory, oni nie". Przeslanie jest bardzo wyrazne; atak na inny swiat, inna kulture, mordowanie cywilow, kobiet, dzieci.
KUPON 1
7630 Dusseldorf-Oldenburg 2 1.40 ++++++++++++
2045 FC Twente-Heracles Almelo 1 1.35 ++++++++++
2046 PSV Eindhoven-FC Utrecht 1 1.30 +++++++++++
AKO 2,46
stawka 59
EWK 130,60
4 próg
To pierwsza wygrana w lutym,początek miesiąca fatalny może finał bedzie lepszy.Pozdrawiam i czekam co dalej z dwoma innymi kuponikami.
7630 Dusseldorf-Oldenburg 2 1.40 ++++++++++++
2045 FC Twente-Heracles Almelo 1 1.35 ++++++++++
2046 PSV Eindhoven-FC Utrecht 1 1.30 +++++++++++
AKO 2,46
stawka 59
EWK 130,60
4 próg
To pierwsza wygrana w lutym,początek miesiąca fatalny może finał bedzie lepszy.Pozdrawiam i czekam co dalej z dwoma innymi kuponikami.
MM na 22.15
10,36,63
07,17,28
09,25,30
02,14,78
strefowo na 5/5 / 12 kuponów /
25,30 // 02,22 //
07,17 // 10,36 //
67 /// 68 /// 69 ///
10,36,63
07,17,28
09,25,30
02,14,78
strefowo na 5/5 / 12 kuponów /
25,30 // 02,22 //
07,17 // 10,36 //
67 /// 68 /// 69 ///
lila> wszystko praktycznie można ściągnąć ale w wypadku Avatara nie ma to sensu... Ten film trzeba obejrzeć w 3D, bo tylko to ma sens i to na dziś możliwe jest tylko w kinie a jeżeli masz taki TV co to umożliwia to gratuluję:)
ale laska z tej Rusieckiej ona się wnet rozbierze do tego studia xD
torsan>>>patrzcie, Ty żyjesz:)Hurrraaa:)))A tobie tylko jedno po głowie chodzi:))
Lila czy widziałaś losowanie liczb multi,bo ja u siebie nie.Obraz zaniknął i od razu pokazano losowanie numerka.