Wpisy 92 799 – 92 898
1 lutego 2010 21:15 → 1 lutego 2010 23:38, 100 wpisów
Witam po raz pierwszy. Uśmialem sie z wielu waszych dowcipów. Może ten mój wzbudzi zaciekawienie. Onegdaj Breżniew zapragnął osobiście dowiedzieć się co robi Lenin po śmierci w niebie. W tym celu skonstruowano mu specjalny pojazd kosmiczny i wystrzelono w przestworza. Po długiej podróży znalazł sie w końcu u bram Nieba. Puka do wrót i otwiera je Swięty Piotr. Skonsternowany Breżniew pyta. Święty Piotrze, jak miewa się nasz wiecznie żywy Lenin. Na to Swięty Piotr. Po pierwsze nie jestem świetym Piotrem a po drugie spieszę się na zebranie partyjne.
1599,2152,2151 wszystkie te zdarzenia czyli mecze przełożone.Trudno bedzie co odrabiać
Sakreble. O malo co bym spalił ten dowcip. ..... Po pierwsze nie jestem Świętym Piotrem lecz towarzyszem Piotrem a po drugie spieszę się na zebranie partyjne
do Lumier. Na razie tu typuję i widzę , że z niezłym skutkiem w Multi i Lotto.
Czasami w oczywistych sprawach człowiek dostaje totalnego zaćmienia.
kazdy sie modli bo niedlugo losowanie b:P
albo na stacje skocyli hehe wyslac kuponiki
albo na stacje skocyli hehe wyslac kuponiki
Chyba lepiej żeby żaden kupon nie wyszedł bo więcej liczenia niż to wszystko warta.A tak to tylko progi wyżej sie zagra i nic sie nie po kombinuje,a tak to liczenie odejmowanie.Trudno takie życie.
Przychodzi pacjent do dentysty i mówi:
- Mam jakieś takie żółte zęby. Co mi pan doradzi?
- Brązowy krawat.
Lilka>>tak by wszystkich trochę rozgrzać:))
- Mam jakieś takie żółte zęby. Co mi pan doradzi?
- Brązowy krawat.
Lilka>>tak by wszystkich trochę rozgrzać:))
W nocy o 3.00 pielęgniarka budzi pacjenta:
- Panie Kowalski niechże się pan obudzi!
Mocno jeszcze zaspany pacjent pyta:
- Tak siostro, co się stało?
Pielęgniarka na to:
- Zapomniałam dać panu tabletki na sen!
- Panie Kowalski niechże się pan obudzi!
Mocno jeszcze zaspany pacjent pyta:
- Tak siostro, co się stało?
Pielęgniarka na to:
- Zapomniałam dać panu tabletki na sen!
paulxyz>>>Witaj.Już dawno zatypowałam:))
torsan>>>Witaj.Ty żyjesz?:)))
Vento>>>;)))
torsan>>>Witaj.Ty żyjesz?:)))
Vento>>>;)))
MM na 22.15
10,36,63
13,26,29
05,09,18
08,18,80
10,36,63
13,26,29
05,09,18
08,18,80
to nie biuścik tylko oczęta mag uśmiechnięte oczki ....ale jeżeli uważasz że to biuścik to na pewno Ty masz mniejsze cytrynki
Do wszystkich typujących w dziale "Typowania" dobra wiadomość. Teraz będzie można oddać typy na najbliższe 2 losowania, niezależnie od pory dnia. Tym samym np. o godzinie 19:00 będzie można oddać typy na losowania o godzinie 22:15 oraz 14:00 dnia następnego. Pozdrawiam
emeryt> czym się różnią te majtki bo już umieram z ciekawości:)))
ALE KICHA ALE TO BANDA OSZUSTÓW ????????????????????????????????????????
jak to jest oglądam na necie losowanie-wylosowano 4 kule a na Pasko już wyniki są cała 20tka liczb no jak to jest mozliwe ze na Pasko wyniki są za nim odbędzie sie losowanie?
Nie chciała dać prawdziwego lizaka 69 tylko na zmianę a tak mi nie pasowało ^^
max >>> ani w 49's o 17.50 i Monday Millions o 21.30 nie grałem dziś.
Może to i dobrze bo nie wpadły numerki jakie bym oczekiwał.
Pzdr.
Może to i dobrze bo nie wpadły numerki jakie bym oczekiwał.
Pzdr.
Brawo Kasiu szkoda tylko że nie dałaś jej w typowaniach byś skoczyła a tak zostałaś na 37 :) GRATULKI mambo :)
Moja 04 weszła z resztą gorzej :(
http://www.youtube.com/watch?v=6Jbv1H5firQ
ze specjalną dedykacją :)
dobranoc
http://www.youtube.com/watch?v=6Jbv1H5firQ
ze specjalną dedykacją :)
dobranoc
Tomciu ja na wieczór sobie też odpuściłem jutro trzeba coś ogarnąć ...myslę że coś tam wymyślisz :)
MAdzia a co Ty raz tak raz tak skaczesz jakby Ci czegoś brakowało ????......a ja wiem czego ^^
Witam
Dobrze się zaczął dla mnie miesiąc. Dziś trafiłem 5/5 w MM - typowałem pod nickiem Pyrrus. Nie popełniłem na szczęście błędu i zagrałem to także w realu - 700,00 zł do przodu!! :)))
Pozdrawiam
Dobrze się zaczął dla mnie miesiąc. Dziś trafiłem 5/5 w MM - typowałem pod nickiem Pyrrus. Nie popełniłem na szczęście błędu i zagrałem to także w realu - 700,00 zł do przodu!! :)))
Pozdrawiam
"weszła" czwórka najdłużej oczekiwana :3,4,13,44. Do kompletu brakło 26.Nie ma się czym chwalić,ale w realu udało mi się trafić trójkę: 3,4,9, stawka x4 oraz 4/5 stawka x2 z plusem. Początek lutego niezły.
Anders a mogę zapytać ile razem dało ci to wygranej???Bo u mnie dzisiaj straszna lipa
Jest nie obliczalna może Artur się nie spisuje jak należy w domu .....
mag..>>> ale numer nie?
Zobacz teorie spiskowe hehe :)
13max33>>> życzę Ci kolorowych o lizakach,bo chyba Ci coś brakuje :)
A tak na poważnie mam tu dwa nicki :)
I nie pilnuj mnie tak mocno tutaj,bo co do roboty będzie miał Twój kolega.......,a dwóch to za dużo nawet jak na moje możliwości - jeszcze raz dobranoc
Zobacz teorie spiskowe hehe :)
13max33>>> życzę Ci kolorowych o lizakach,bo chyba Ci coś brakuje :)
A tak na poważnie mam tu dwa nicki :)
I nie pilnuj mnie tak mocno tutaj,bo co do roboty będzie miał Twój kolega.......,a dwóch to za dużo nawet jak na moje możliwości - jeszcze raz dobranoc
13max33 >>> żadnego Artura nie ma w domu co Ty pleciesz - och Ci faceci to jednak mają ..........resztę proszę sobie dopisać,a Artur to ktoś stąd ze stronki multipasko !
mag.. >>> ja tutaj według spiskowców to nawet Talizmanem jestem,ale co biedna na to mogę,że wszyscy jacyś tutaj podejrzliwi są - samo życie !
pozd
pozd
vento>>> daj spokój idę spać.
Słyszałam to tyle razy w swoim życiu,że jak ktoś mi to powtarza,to mnie złość bierze - ale dzięki za komplement.
Słyszałam to tyle razy w swoim życiu,że jak ktoś mi to powtarza,to mnie złość bierze - ale dzięki za komplement.
mag..>>> dobre hihi
13max33>>> idź już spać i nie marudź - normalnie jak mój synuś 3 letni - marudny
13max33>>> idź już spać i nie marudź - normalnie jak mój synuś 3 letni - marudny
ok tak trzymaj mysle że jesteś zazdrosna o inne panie tutaj zalogowane pani Madziu że mozna tak inaczej porozmawiać bez podtekstów
A teraz jak biegasz z pokoju do pokoju czy jak ????
Ps .Zresztą to Twoja sprawa a ja nic do tego nie mam Pozdrawiam Cię
Ps .Zresztą to Twoja sprawa a ja nic do tego nie mam Pozdrawiam Cię
racja madziu , niech myka spać-max.... i śni jak zaprzepaścił snajpera:) trudno :(:( Spokojnej Nocy
Ja jestem zazdrosna hehehe o kurwa tego jeszcze tu nie grali !
Mam być zazdrosna o nicka - nic z tych rzeczy - nigdy nie byłam,nie jestem i nie będę o nic ani o nikogo zazdrosna !
Mam być zazdrosna o nicka - nic z tych rzeczy - nigdy nie byłam,nie jestem i nie będę o nic ani o nikogo zazdrosna !
Jak brzydko sie wysławiasz tak uczysz swoje dziecko ????Madziu ??czy coś Cię zabolało teraz że tak się wyraziłaś ?nie złość się .....
tak trzymaj madzia77... max pomyliłeś się, ale pomyłki bywają nawet i tu:):
13max33>>> ja się nie złoszczę,ja się tylko śmieję,bo chyba w tej sytuacji nic innego mi nie pozostało.
pozd
pozd
max-jak madzia ma się nie złościć .. wpychasz jej na siłę nieprawde:(
ok nie interesuje mnie to już każdy może mieć ile chce tych nicków spoko loko
czarna71>>> dokładnie pilnuj maxia bo widzisz co się dzieje.
Ciebie nie ma on harcuje, a reszta ma ubaw :)
Ciebie nie ma on harcuje, a reszta ma ubaw :)
maksiu moj Ty kochany...mag to mag(Marta)a Madzia to Madzia.Mag i Madzia to dwie rozne osoby.Zrozumiales robaczku Ty moj?::))