Wpisy 92 124 – 92 223
30 stycznia 2010 09:46 → 30 stycznia 2010 22:04, 100 wpisów
ktoś tu wczoraj zaatakował ludzi grających u bukmacherów na zdarzenia sportowe
naczytałam się tego wszystkiego i oto moje wnioski:
-czy ktoś zmusza was do czytania tych typowań ? jeśli was nie interesują, to opuszczajcie i czytajcie dalej, nie atakujcie ich, przecież komuś to może być potrzebne i przydać się, oni robią tym "dobrą robotę"
-chwała im za to, że robią to i tu na tym forum, dzielą się swoim doświadczeniem, przecież oni podają alternatywę gry w MM, bo w MM teraz to grają :
=dinozaury tej gry
=desperaci
=kaskaderzy
przecież ile dają za wygraną parkę ?
niebotyczną sumę 17,50 zł ? grając za 2,50 zł
ja grałam w zeszłym roku, najpierw w fortunie, a jak w czerwcu wycofali to w TM /obecnie LOTTO/, ale za parkę u bukmacherów w TM płacili 89,40 zł /Duży Lotek-obecnie LOTTO/
za 3 KULKI u bukmacherów 810,20 zł /grając za 2 zł a w MM 54 zł
za 4 kulki można było wygrać 9150,30 zł jak byście grali w normalne LOTTO, to totalizator płaci , ile ?
zobaczcie ostatnie wygrane z czwartku
szóstka 0 0.00
piątka 48 4 630.30
czwórka 2794 144.10
trójka 46554 20.00
czyli za 4 kulki płacono 144.10 zł, u buków mielibyście 9150.30 zł
to nie ma różnicy ?
jeśli ktoś nie widzi różnicy między liczbą 17,50 zł a 89,40 zł to jego sprawa, chyba do tego nie potrzeba skończyć studiów matematycznych
i u buków wygrałam w KULKI około 6000 zł
z dniem 1.01 rzuciłam kulki ze względu na kursy
typując 1 liczbę macie szansę 1/20 trafić ją
a w zdarzeniach sportowych możecie typować osobno
1.zwycięstwo gospodarzy /zawsze są na pierwszym miejscu -typ 1
2.remis między tymi zespołami, czy zawodnikami typ 0
3.przegraną gospodarzy, czyli zwycięstwo gości -typ 2
4.zwycięstwo gospodarzy lub remis -typ 1,0
5.remis lub zwycięstwo gości -typ 0,2
6.zwycięstwo gospodarzy lub gości - typ 1,2
a więc macie typowanie 1 z 2 możliwości, jak np, tenis
wygra jeden albo drugi zawodnik, lub np. kto lepszy -w skokach , lub KZ, czyli końcowe zwycięstwo
lub 1 z 6 możliwości w meczach piłkarskich, hokeju
i wcale nie musicie znać się na sporcie
w MM macie kurs 1,6 tzn, że wydając 2,50 możecie wygrać "AŻ" 4 zł,zaznaczam "MOŻECIE" przecież to nic innego jak desperacja, kaskadrstwo
u buków po prostu wybieracie sobie sami kurs, np. 2,1 i gracie na niego w/g swoich możliwości finansowych, ale macie j.w 1 z 2 albo 1 z 6 możliwości trafienia, a nie jak w MM 1 z 20 liczb
czy to takie trudne do zrozumienia ???
Ci co piszą tu o bukmacherce wskazują wam nową drogę, nowe możliwości, jeśli ktoś chce naprawdę wygrywać, a jeśli nie chcecie i nadal chcecie się bawić, przcież to wasza sprawa;
gram od 1.01 u buków, z początku jakoś dziwnie na mnie patrzyli, ale teraz gdy pojawia sę więcej spódniczek, już sie przyzwyczajają, wygi w kolekturach radzą
w styczniu wygrałam około 320 zł i sobie chwalę BUKÓW
pozdrawiam grających u buków i ich sympatyków
naczytałam się tego wszystkiego i oto moje wnioski:
-czy ktoś zmusza was do czytania tych typowań ? jeśli was nie interesują, to opuszczajcie i czytajcie dalej, nie atakujcie ich, przecież komuś to może być potrzebne i przydać się, oni robią tym "dobrą robotę"
-chwała im za to, że robią to i tu na tym forum, dzielą się swoim doświadczeniem, przecież oni podają alternatywę gry w MM, bo w MM teraz to grają :
=dinozaury tej gry
=desperaci
=kaskaderzy
przecież ile dają za wygraną parkę ?
niebotyczną sumę 17,50 zł ? grając za 2,50 zł
ja grałam w zeszłym roku, najpierw w fortunie, a jak w czerwcu wycofali to w TM /obecnie LOTTO/, ale za parkę u bukmacherów w TM płacili 89,40 zł /Duży Lotek-obecnie LOTTO/
za 3 KULKI u bukmacherów 810,20 zł /grając za 2 zł a w MM 54 zł
za 4 kulki można było wygrać 9150,30 zł jak byście grali w normalne LOTTO, to totalizator płaci , ile ?
zobaczcie ostatnie wygrane z czwartku
szóstka 0 0.00
piątka 48 4 630.30
czwórka 2794 144.10
trójka 46554 20.00
czyli za 4 kulki płacono 144.10 zł, u buków mielibyście 9150.30 zł
to nie ma różnicy ?
jeśli ktoś nie widzi różnicy między liczbą 17,50 zł a 89,40 zł to jego sprawa, chyba do tego nie potrzeba skończyć studiów matematycznych
i u buków wygrałam w KULKI około 6000 zł
z dniem 1.01 rzuciłam kulki ze względu na kursy
typując 1 liczbę macie szansę 1/20 trafić ją
a w zdarzeniach sportowych możecie typować osobno
1.zwycięstwo gospodarzy /zawsze są na pierwszym miejscu -typ 1
2.remis między tymi zespołami, czy zawodnikami typ 0
3.przegraną gospodarzy, czyli zwycięstwo gości -typ 2
4.zwycięstwo gospodarzy lub remis -typ 1,0
5.remis lub zwycięstwo gości -typ 0,2
6.zwycięstwo gospodarzy lub gości - typ 1,2
a więc macie typowanie 1 z 2 możliwości, jak np, tenis
wygra jeden albo drugi zawodnik, lub np. kto lepszy -w skokach , lub KZ, czyli końcowe zwycięstwo
lub 1 z 6 możliwości w meczach piłkarskich, hokeju
i wcale nie musicie znać się na sporcie
w MM macie kurs 1,6 tzn, że wydając 2,50 możecie wygrać "AŻ" 4 zł,zaznaczam "MOŻECIE" przecież to nic innego jak desperacja, kaskadrstwo
u buków po prostu wybieracie sobie sami kurs, np. 2,1 i gracie na niego w/g swoich możliwości finansowych, ale macie j.w 1 z 2 albo 1 z 6 możliwości trafienia, a nie jak w MM 1 z 20 liczb
czy to takie trudne do zrozumienia ???
Ci co piszą tu o bukmacherce wskazują wam nową drogę, nowe możliwości, jeśli ktoś chce naprawdę wygrywać, a jeśli nie chcecie i nadal chcecie się bawić, przcież to wasza sprawa;
gram od 1.01 u buków, z początku jakoś dziwnie na mnie patrzyli, ale teraz gdy pojawia sę więcej spódniczek, już sie przyzwyczajają, wygi w kolekturach radzą
w styczniu wygrałam około 320 zł i sobie chwalę BUKÓW
pozdrawiam grających u buków i ich sympatyków
Cóż nie chciałabym być złym prorokiem,ale jeżeli Donald się uprze przy swojej durnej idei to jedyne w co będziemy mogli zagrać to "w kółko i krzyżyk" z ołówkiem w ręku.
Podpisów zostało zebranych coś koło 80 tys. a żeby zawetować ustawę potrzebne jest 100 tys.
Chyba,ze Unia przyjdzie z odsieczą.
Nie wiem czy ktoś zauważył,że tutaj na stronce dawno poznikały reklamy reklamujące hazard - słowo stało się ciałem i takie reklamy są karane wielkimi karami.
pozd
Podpisów zostało zebranych coś koło 80 tys. a żeby zawetować ustawę potrzebne jest 100 tys.
Chyba,ze Unia przyjdzie z odsieczą.
Nie wiem czy ktoś zauważył,że tutaj na stronce dawno poznikały reklamy reklamujące hazard - słowo stało się ciałem i takie reklamy są karane wielkimi karami.
pozd
>>>lila- sąsiadko, czy w
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2855
lila to Ty ?
czy to Twoje foto ?
pozdrawiam, ale zawiało dziś
lila to Ty ?
czy to Twoje foto ?
"komuś to może być potrzebne i przydać się, oni robią tym "dobrą robotę"
Aż i łza w oku stanęła...
Dziękuję Ci w imieniu tych, których raczyłaś wesprzeć.
SirMavins
madziu77 - i dlatego na prezydenta kandydować nie będzie, bo do całego swojego cudu by się ośmieszył.
I to trochę dziwne, bo kto jak kto, ale politycy mają kasę która mogliby dzięki hazardowi powiększyć.
Czyżby zarobili już wystarczająco.
emerycie - i co tam w twoich typach?
Udało się ten kilku zdarzeniowy kuponik wygrać?
Aż i łza w oku stanęła...
Dziękuję Ci w imieniu tych, których raczyłaś wesprzeć.
SirMavins
madziu77 - i dlatego na prezydenta kandydować nie będzie, bo do całego swojego cudu by się ośmieszył.
I to trochę dziwne, bo kto jak kto, ale politycy mają kasę która mogliby dzięki hazardowi powiększyć.
Czyżby zarobili już wystarczająco.
emerycie - i co tam w twoich typach?
Udało się ten kilku zdarzeniowy kuponik wygrać?
ibiza >>>> Witaj!!!
Takie małe sprostowanie odnośnie Twojej wypowiedzi co do gry u buków w "kulki"
Owszem buk płacił w Lotto
za 3 liczby 810zł
za 4 liczby 9150zł
ale.......trzeba było trafić 3/3 lub 4/4
TS płaci w Lotto
za 3 liczby 20zł
za 4 liczby 144zł
ale........trzeba trafić 3/6 lub 4/6
Więc w TS płacisz za zakład 3zł a u buka musisz zapłacić za system czyli:
3z6 = 20 x 2zł = 40zł (jeden zakład na 6 liczb)
4z6 = 15 x 2zł = 30zł (jeden zakład na 6 liczb)
Nie można porównywać do siebie trafień w Lotto
3/3 czy 4/4 do 3/6 albo 4/6 na tym samym poziomie bo prawdopodobieństwa trafienia tych zdarzeń są całkiem inne.
3/3 w Lotto to 1:921
a
3/6 w Lotto to 1:56
4/4 w Lotto to 1:14.125
a
4/6 w Lotto to 1:1032
Także jak sama widzisz różnica w prawdopodobieństwie trafienia tych zdarzeń jest bardzo duża.
Chcesz nadal grać o wysokie stawki przy trafieniu 3/3 lub 4/4?
Za 3/3 1zł zakład 701zł
Za 4/4 1zł zakład 10.001zł
Graj w www.bet365.com.
Najlepsze kursy jakie widziałem na loterie.
Nie ma tam oczywiście możliwości gry w nasze Lotto ale są takie loterie 6z49 a nawet 7z49(wliczając Bonus Ball)jak:
49's,Niemcy,Hiszpania,Kanada i 6z45 czyli Irish lotto.
Są jeszce loterie Monday Million,Australia i Nowy Jork.
Pzdr.
Takie małe sprostowanie odnośnie Twojej wypowiedzi co do gry u buków w "kulki"
Owszem buk płacił w Lotto
za 3 liczby 810zł
za 4 liczby 9150zł
ale.......trzeba było trafić 3/3 lub 4/4
TS płaci w Lotto
za 3 liczby 20zł
za 4 liczby 144zł
ale........trzeba trafić 3/6 lub 4/6
Więc w TS płacisz za zakład 3zł a u buka musisz zapłacić za system czyli:
3z6 = 20 x 2zł = 40zł (jeden zakład na 6 liczb)
4z6 = 15 x 2zł = 30zł (jeden zakład na 6 liczb)
Nie można porównywać do siebie trafień w Lotto
3/3 czy 4/4 do 3/6 albo 4/6 na tym samym poziomie bo prawdopodobieństwa trafienia tych zdarzeń są całkiem inne.
3/3 w Lotto to 1:921
a
3/6 w Lotto to 1:56
4/4 w Lotto to 1:14.125
a
4/6 w Lotto to 1:1032
Także jak sama widzisz różnica w prawdopodobieństwie trafienia tych zdarzeń jest bardzo duża.
Chcesz nadal grać o wysokie stawki przy trafieniu 3/3 lub 4/4?
Za 3/3 1zł zakład 701zł
Za 4/4 1zł zakład 10.001zł
Graj w www.bet365.com.
Najlepsze kursy jakie widziałem na loterie.
Nie ma tam oczywiście możliwości gry w nasze Lotto ale są takie loterie 6z49 a nawet 7z49(wliczając Bonus Ball)jak:
49's,Niemcy,Hiszpania,Kanada i 6z45 czyli Irish lotto.
Są jeszce loterie Monday Million,Australia i Nowy Jork.
Pzdr.
Żul rozsiadł się wygodnie na ławce w parku. W ręku trzyma denaturat, popijając od czasu do czasu, drugą ręką masturbuje się. Po chwili mówi sam do siebie:
-Eh, nie ma to jak szampan i dziwki. :-))
-Eh, nie ma to jak szampan i dziwki. :-))
SirMavins>>> wszystko jest robione pod to aby TS był monopolistą absolutnym i wtedy ewentualnie Rząd mógłby wyciągać jakąś realną kasę,a tak jak sam widzisz jeszcze trochę,a TS zaliczy wtopę,bo ktoś kto zna rachunek prawdopodobieństwa i śledzi działania tejże firmy - zapewne odpuści sobie ofertę jaką proponuje TS.
Mnie jedynie śmieszy to iż Rząd uważa swoje społeczeństwo za kretynów i próbuje nam wmówić,że ustawa anty hazardowa jest w trosce o nasze dobro,a tak naprawdę rozchodzi się tylko właśnie o całkowity monopol TS.
Szkoda,że jaśnie nam panujący Donald w tak gorliwy sposób nie troszczy się o byt najuboższych - więcej dobrego by tym zrobił,a i jego poparcie na pewno by wzrosło,a wizerunek w tej chwili jest taki,że zamiast partii liberalnej mamy totalitarną.
pozd
Mnie jedynie śmieszy to iż Rząd uważa swoje społeczeństwo za kretynów i próbuje nam wmówić,że ustawa anty hazardowa jest w trosce o nasze dobro,a tak naprawdę rozchodzi się tylko właśnie o całkowity monopol TS.
Szkoda,że jaśnie nam panujący Donald w tak gorliwy sposób nie troszczy się o byt najuboższych - więcej dobrego by tym zrobił,a i jego poparcie na pewno by wzrosło,a wizerunek w tej chwili jest taki,że zamiast partii liberalnej mamy totalitarną.
pozd
ibiza >>>> a parka w bet 365 w gry gdzie losują 6z49
płaci przy stawce 2zł >>> 2zł x (67 kurs) = 132zł
TM płacił za 2zł 89,40zł
Co za różnica czy zagrasz w polskie Lotto czy w 49's lub Hiszpanię lub Niemcy skoro wszystkie te gry są losowane
jako 6z49?
Żadna.
Szanse trafienia są takie same.
płaci przy stawce 2zł >>> 2zł x (67 kurs) = 132zł
TM płacił za 2zł 89,40zł
Co za różnica czy zagrasz w polskie Lotto czy w 49's lub Hiszpanię lub Niemcy skoro wszystkie te gry są losowane
jako 6z49?
Żadna.
Szanse trafienia są takie same.
errata
"płaci przy stawce 2zł >>> 2zł x (67 kurs) = 134zł"
"płaci przy stawce 2zł >>> 2zł x (67 kurs) = 134zł"
Oczywiście madziu77 - a przyjdą kolejni i będą przestrzegać przed poprzednimi.
Cóż, Polacy lubią strzelać samobóje...
Co do stron szkodliwych, to wystarczy je podawać i niech rodzice sami sobie blokują w domu.
Cóż, Polacy lubią strzelać samobóje...
Co do stron szkodliwych, to wystarczy je podawać i niech rodzice sami sobie blokują w domu.
Witam serdecznie.Poczytałem wczorajsze wpisy i widzę że świetnie sie bawiliście na siedząco a ja niespodziewane wywijałem na parkiecie.A dla tych którzy chwalą sie swoją młodośćom i mają rację pod warunkiem że nie naśmiewają sie z takich jak ja zgredzików kogucików,który patrzył jak zmęczona młodzież schodzi z parkietu,nie wspomnę już tego że po 23.00 ta młodzież przy szybkich rytmach wisiała jak winogrona na swoich też ledwo żywych i ledwo ubranych partnerkach.Nie mając tego doświadczenia myśleli że wódkę da sie pokonać.Otóż sie nie da tylko umiejętność nabyta z czasem pozwala godnie sie zachować pamiętając do Końca jak impreza sie zakończyła,a nie zastanawiać sie w Południe kto mnie przyniósł.Wiec kochani MŁODZIEŃCY szanujcie zgredzików kogucików i uczcie sie od nich,bo młodość jest piękna,ale brak doświadczenia może być zgubny.A jak zgredziki i Młodziki staną do boju to wspólnie mogą zawojować świat.Na 5 kuponów dwa weszły reszta do poprawki.Pozdrawiam i za chwile podam co zagramy dziś.
Witam serdecznie dzis tylko 3 kuponiki.
KUPONIK 1
494 Liverpool-Bolton 1 1.45
497 Burnley-Chelsea 2 1.30
662 Crystal Palace-Peterborough 1 1.70
AKO 3,2
stawka 17 zeta
EWK 49.00 zeta
KUPONIK 2
663 Cardiff-Doncaster 1 1.65
667 QPR-Scunthorpe 1 1.65
AKO 2,72
stawka 17.00 zeta
EWK 41,60
KUPONIK 3
669 Sheffield Wed-Plymouth 1 1.75
671 West Bromwich-Sheffield Utd 1 1.75
AKO 3.06
stawka 17.00 zeta
EWK 46.80
Wszystkie kuponiki na 2 progu.Pozdrawiam
KUPONIK 1
494 Liverpool-Bolton 1 1.45
497 Burnley-Chelsea 2 1.30
662 Crystal Palace-Peterborough 1 1.70
AKO 3,2
stawka 17 zeta
EWK 49.00 zeta
KUPONIK 2
663 Cardiff-Doncaster 1 1.65
667 QPR-Scunthorpe 1 1.65
AKO 2,72
stawka 17.00 zeta
EWK 41,60
KUPONIK 3
669 Sheffield Wed-Plymouth 1 1.75
671 West Bromwich-Sheffield Utd 1 1.75
AKO 3.06
stawka 17.00 zeta
EWK 46.80
Wszystkie kuponiki na 2 progu.Pozdrawiam
3 26 59
3 24 46
3 73 78
26 60 67
3 24 46
3 73 78
26 60 67
zbigniew> na tej stronie masz podane odnośniki do transmisji live tego meczu o który pytałeś
http://www.sport-typ.info/viewpage.php?page_id=134
Pozdrawiam
http://www.sport-typ.info/viewpage.php?page_id=134
Pozdrawiam
graty szkoda ze tak mało ale dobre i tyle oby kazdy tak trafiał !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bella34> Wszyscy sie cieszymy;) i gratulujemy... baaaardzo szczerze... Szkoda tyko że nie dałaś innym tej szansy podając typy ... przed losowaniem:)
Dziękuję pięknie,powiem tak:jeszcze do niedawna podawałam i zawsze było z tego wielkie g,,,, wiem że wiele osób jest przesądnych i też nie podają swoich typów lub podają a grają innymi moja piąteczka to 9-21-41-59-61 zagrałam z + ale nie wpadł nie szkodzi i tak ogromnie się cieszę bo mam jeszcze 3/3!
Żeby uniknąć bezsensownych oskarżeń ja szczerze Ci gratuluję bo miło że komuś TS cokolwiek zapłaci :):)
>>>zbigniew
14:00 Islandia Francja 11 : 12 : 1. polowa
http://www.efortuna.pl/pl/strona_glowna/live_score/index.html
ponadto na tv DSF bezpośrednia transmisja idzieeeeeee
14:00 Islandia Francja 11 : 12 : 1. polowa
http://www.efortuna.pl/pl/strona_glowna/live_score/index.html
ponadto na tv DSF bezpośrednia transmisja idzieeeeeee
>>>lila- sąsiadko, czy w
lila to Ty ?
czy to Twoje foto ?
lila to Ty ?
czy to Twoje foto ?
emeryt>>>Witaski sąsiedzie.To foto takie czarno białe to moje realne foto.Pozdrawiam:)))
nie gram w Kulki w TS ze względu na prymitywne stawki
ala na 22.oo typowałbym
15,22,60,71
ala na 22.oo typowałbym
15,22,60,71
A jak dzis poszło moze jakies typy na ml, mm ja juz po typowaniu nie naj gorzej ale bede grał dopiero na 22 4 kupony na ml
emeryt>>>To jest taki program do obróbki zdjęć.Ze zwykłego robi takie,jak by je ktoś rysował:)))Pozdrawiam.
Widzę,że trochę moich "trójek" wpadło tym razem,które podawałem na czacie przez ostatnich kilka dni.
02,14,72 -- magiczna "trójka"
08,27,72
09,35,41
09,69,72
08,17,35
Jeszce były takie:
08,28,80
08,27,78
10,69,72
Wpadło tego trochę tym razem.
Ciekawe czy przed losowaniem wybrałby te właściwe?
Niestety brak prądu od 13-15 nie pozwolił na typownie.
02,14,72 -- magiczna "trójka"
08,27,72
09,35,41
09,69,72
08,17,35
Jeszce były takie:
08,28,80
08,27,78
10,69,72
Wpadło tego trochę tym razem.
Ciekawe czy przed losowaniem wybrałby te właściwe?
Niestety brak prądu od 13-15 nie pozwolił na typownie.
BELLA34 szczerze Ci gratuluje i ciesze sie z twojej wygranej.Nie wiem czy Ty pamiętasz ale ja Ci to juz dawno napisałem że jesteś szczęściarą i to wielką,a to tylko potwierdza,że sie nie myliłem.Serdecznie gratuluje,i oby Cie szczęście nie opuszczało.Co do podawania liczb przed losowaniem to coś w tym jest, że jak podane to nie wychodzą,a jak nie podane to jakoś leci.Nie umie tego wytłumaczyć ale tak jest,a może to tylko takie subiektywne odczucie,tego nie wiem.GRATULUJE.
Witam.Tomcio1972,wysyłałem jeden zakład MM o 13,45 6/6
coś mi podpowiadało wysłać Twoje liczby:2,8,14,27,28,72
pomyślałem,że wyśle 8,14,72,44,32,80 i wysłałem te,to był
błąd-miałbym 6/6a tak mam:3/6.Pozdrawiam.
coś mi podpowiadało wysłać Twoje liczby:2,8,14,27,28,72
pomyślałem,że wyśle 8,14,72,44,32,80 i wysłałem te,to był
błąd-miałbym 6/6a tak mam:3/6.Pozdrawiam.
M'gladbach - Werder do przerwy 4:2 !
Zobaczymy co pokażą po przerwie :D
Zobaczymy co pokażą po przerwie :D
dziiiiiń dyyyyybbrryyyyyyy.
z 14 1/7 kicha tyyytalnaaaa
zybyczymyyy co wyyyyjdzieeeeee
na kyyyylaacje
pyyyzdrawiamm syyyrdycznie :)
z 14 1/7 kicha tyyytalnaaaa
zybyczymyyy co wyyyyjdzieeeeee
na kyyyylaacje
pyyyzdrawiamm syyyrdycznie :)
lila.yglyndyłem dzisiej styrom
kymydie <>
i to przyz to chyyylyrstwo
:)
kymydie <
i to przyz to chyyylyrstwo
:)
Jest dobrze , prowadzimy po 1 połowie. Jak tak dalej pójdzie to jutro walczymy o złoty medal. Brawo Polska.
Bella34 jak to zrobilas? ja od 2ch tyg nie moge 3ki trafić zawsze obok.Może jakąs rade mi tu podeslesz;)
22:18 dla Chorwacji
Sędziowie z Norwegii pięknie "dyktują" pod Chorwatów.
Sędziowie z Norwegii pięknie "dyktują" pod Chorwatów.
Już można spać spokojnie, przegrywamy.
No, ale brąz jest, nie?
sławomirze71 - jak jesteś tam to może mi podpowiesz gzie znajdywać wyniki połówek i poszczególnych części spotkań?
Zauważyłem, ze niektórzy obstawiają takie zdarzenia.
Tylko, proszę, nie tylko PN, a HK, PR, itp., its.
Dziękuję.
No, ale brąz jest, nie?
sławomirze71 - jak jesteś tam to może mi podpowiesz gzie znajdywać wyniki połówek i poszczególnych części spotkań?
Zauważyłem, ze niektórzy obstawiają takie zdarzenia.
Tylko, proszę, nie tylko PN, a HK, PR, itp., its.
Dziękuję.
Myślałem że ja mam tylko takie uczucie że sędziowie graja pod Chorwatów ale Tomcio też jest tego zdania,a na pewno lepiej sie zna na sporcie niż ja ,i skoro ja to widzę to musi to być jaskrawe sędziowanie.Tak mną złość rzuca przez taką niesprawiedliwość.Pozdrawiam
No to po ptakach.Nie srebro nie złoto lecz nic chodzi o to by zdrowym byc i więcej nic.Na polepszenie humoru kupon nr 3 jest wygrany ciesze chociaż z tego. Drugi kupon na jutro do poprawki.Za to pierwszy kupon jeszcze będzie rozstrzygany.Dwa zdarzenia weszły,ale 3 zdarzenie zacznie sie dopiero o 18,30.Pozdrawiam
Bardzo dziękuję wszystkim za gratulacje!
koguciku oczywiście że pamiętam,tobie również życzę tylko sukcesów tych dużych i malutkich,najważniejsze do przodu!!!
lucky-powiem tak tym razem skreśliłam piąteczkę bez analizowania
po prostu na czuja!życze Ci również dobrego nosa!
i może zabrzmi śmiesznie ale ja wciąż naiwnie wierzę że wygram
większą kasę,zresztą tak mi kiedyś przepowiedziała jedna,upierdliwa cyganka.....więc czekam;)))
koguciku oczywiście że pamiętam,tobie również życzę tylko sukcesów tych dużych i malutkich,najważniejsze do przodu!!!
lucky-powiem tak tym razem skreśliłam piąteczkę bez analizowania
po prostu na czuja!życze Ci również dobrego nosa!
i może zabrzmi śmiesznie ale ja wciąż naiwnie wierzę że wygram
większą kasę,zresztą tak mi kiedyś przepowiedziała jedna,upierdliwa cyganka.....więc czekam;)))
No widzę, że idziesz jak burza.
A dopiero zaczynasz.
Jakże Twoja postawa i gra musi wkurzać niektóre osoby, które takich jak Ty czy ja mają w dupie.
Nic to, jak powiedział Pan Michał, jedźmy z tym koksem i walczmy dalej.
Pozdrawiam.
Ps. Nie pogratulowałem?
A to zapominalski ze mnie.
Sorry.
A dopiero zaczynasz.
Jakże Twoja postawa i gra musi wkurzać niektóre osoby, które takich jak Ty czy ja mają w dupie.
Nic to, jak powiedział Pan Michał, jedźmy z tym koksem i walczmy dalej.
Pozdrawiam.
Ps. Nie pogratulowałem?
A to zapominalski ze mnie.
Sorry.
Moj cel od marca (bo wtedy bede regularnie mogl typowac na live) - jak najmniej patrzec na mapy. Dla mnie to zguba.
Za to w bukmacherce jak mi idzie dobrze...ulala...juz mi mija fascynacja lotkiem. Wracam do starych pasji. Zaloze sie ze jak bede kreslil liczby z kosmosu to cos wygram w lotto niz takie patrzenie w te mapy. Gdybym mial obstawiac na dzis 75 to bym nie wzial, a wpadla. a moze jakbym kreslil na slepo to bym trafil 75 bo bym nie wiedzial zebyla wylosowana juz dwa razy pod rzad. Ide spac, bo goraczka...
Bella to byly liczby z glowy czy ze sledzenia map? ja tez bede obstawial tylko 5 i 10...
Zelus - hej.
Słuchaj skąd bierzesz dane statystyczne drużyn, nie tylko piłkarskich?
Vitisport mi się coś zablokował, a reszta którą znam, to się nie otwiera.
Słuchaj skąd bierzesz dane statystyczne drużyn, nie tylko piłkarskich?
Vitisport mi się coś zablokował, a reszta którą znam, to się nie otwiera.
Bella34 na czuja mówisz hmmmm ok zobaczymy twoja technikę na moim przykładzie na wieczór obstawiam na czuja 15,40,80 ;) tylko nie za kase wiec w sumie nie wiem czy chce żeby padło bo bedzie wiekszy kac niż gdyby nie wpadlo hehehe ale zobaczymy. Powodzenia w dalszym typowaniu milionerko;)
Zelus,to nie były liczby z głowy, ale z serca.
Bella to bardzo uczciwa kobieta, zwraca kasę sprzedawcom, a poza tym sypie kawałami i to jest nagroda za lata gry, i morze pieniędzy już wpłaconych na rzecz naszego ukochanego Totalizatora Sportowego!
Gratulacje o bella mia!!
Bella to bardzo uczciwa kobieta, zwraca kasę sprzedawcom, a poza tym sypie kawałami i to jest nagroda za lata gry, i morze pieniędzy już wpłaconych na rzecz naszego ukochanego Totalizatora Sportowego!
Gratulacje o bella mia!!
Rzadko udzielam się na tutejszym czacie- ale o ile macie mozliwość- postawcie sobie "trójeczkę"- 03,15,23. Pozdrawiam wszystkich grającyc :)
No tylko sie cieszyć.Pierwszy kuponik wszedł bardzo dobrze.Na 3 kuponiki 2 weszły,a 3ci kuponik do poprawki.Jakaś drużyna Qpr zawaliła sprawę.Następna nauka z tego płynie zeby nie obstawiać dziwadeł,bo dziwadło zawsze dziwnie sie zachowuje.Pozdrawiam Szczegóły i rozliczenie na forum.Pozdrawiam
ktoza dziekuję za gratulacje,no cóż morza kasy do TS nie wpłaciłam no może mały akwenik:)a jeśli chodzi o uczciwosć
absolutnie się tego nie wstydzę!
absolutnie się tego nie wstydzę!
OPA dokładne liczby na dzisiejsze mini znajdziesz w moich typowaniach
witam Was.
Hej, kogucik19 - pisałeś że drugi do poprawki, a teraz że trzeci?
OPA dużo miałeś dzisiaj ludków w kolekturze???
myślę nad otworzeniem kolektury
w tym momencie typuje 360 osób inic mówie o MM żadnej wiekszej wygranej ale to oszustwo
SirMavins ok bo ja to podałem źle raz numerycznie,a raz nie numerycznie.OK powinno być tak : 1 kupon wyszedł. 2 kupon do poprawki. 3 kupon wyszedł.Tak jest chronologicznie i tak podałem na czacie ,w takiej kolejności.Zamieszałem bo ja wiem o co chodzi,a przecież inni też chcą zrozumieć.Za zmieszanie przepraszam.
Już teraz powinno być czytelne.
494 Liverpool-Bolton 1 1.45 +++++++
497 Burnley-Chelsea 2 1.30 ++++++++
662 Crystal Palace-Peterborough 1 1.70++++++
AKO 3,2
stawka 17 zeta
EWK 49.00 zeta
KUPONIK 2
663 Cardiff-Doncaster 1 1.65 +++++++
667 QPR-Scunthorpe 1 1.65 ------------------
AKO 2,72
stawka 17.00 zeta
EWK 41,60
KUPONIK 3
669 Sheffield Wed-Plymouth 1 1.75 +++++++++
671 West Bromwich-Sheffield Utd 1 1.75 ++++++++
AKO 3.06
stawka 17.00 zeta
EWK 46.80
494 Liverpool-Bolton 1 1.45 +++++++
497 Burnley-Chelsea 2 1.30 ++++++++
662 Crystal Palace-Peterborough 1 1.70++++++
AKO 3,2
stawka 17 zeta
EWK 49.00 zeta
KUPONIK 2
663 Cardiff-Doncaster 1 1.65 +++++++
667 QPR-Scunthorpe 1 1.65 ------------------
AKO 2,72
stawka 17.00 zeta
EWK 41,60
KUPONIK 3
669 Sheffield Wed-Plymouth 1 1.75 +++++++++
671 West Bromwich-Sheffield Utd 1 1.75 ++++++++
AKO 3.06
stawka 17.00 zeta
EWK 46.80
Już OK, zrozumiałem patrząc na typy.
Dobranoc.
Ps. A widzę, ze podałeś coś na jutro...
Dobranoc.
Ps. A widzę, ze podałeś coś na jutro...
mm 21,22,23
kogucik-------
dlaczego zespół QPR nazywasz dziwadłem bo nie kumam?
dlaczego zespół QPR nazywasz dziwadłem bo nie kumam?
Chciałbym przeprosić Tomcio1972 za brak odzewu
na gg niestety bet365 spłatało mi figla(pewnie z mojego nie do czytania) sorry Tomcio!!!
na gg niestety bet365 spłatało mi figla(pewnie z mojego nie do czytania) sorry Tomcio!!!
Witam All cieplutko :)
Belciu jakże się cieszę :DDDDD. Gratulki a raczej GRATY ! Rozumiem , że dziś chowasz się w cień DĘBU przed blaskiem chwały ;))
Czyżby te wyraźne odgłosy z Kosmosu jednak do Ciebie dotarły ? ;)))
Belciu jakże się cieszę :DDDDD. Gratulki a raczej GRATY ! Rozumiem , że dziś chowasz się w cień DĘBU przed blaskiem chwały ;))
Czyżby te wyraźne odgłosy z Kosmosu jednak do Ciebie dotarły ? ;)))