Wpisy 918 231 – 918 330
2 maja 2012 08:17 → 2 maja 2012 10:32, 100 wpisów
Kosmaty.. .
Kosmaty.. .
Muszę sobie przypomnieć sen.. .
Muszę sobie przypomnieć sen.. .
wedrowca
To ja się przyłączam do prośby kosmatego o podzielenie się sennymi podpowiedziami
To ja się przyłączam do prośby kosmatego o podzielenie się sennymi podpowiedziami
O, już wiem.. . Wyszła mi liczba...22, ale to chyba nie jest ta.. .
player
Bycie Polakiem nie wyklucza bycia Europejczykiem bo z faktami geograficznymi nie ma co dyskutować
Bycie Polakiem nie wyklucza bycia Europejczykiem bo z faktami geograficznymi nie ma co dyskutować
Medea.. .
wedrowiec
To może byc ta liczba. Wykopałam ją wczoraj wypełniając kupon a jakoś tak mam, że zawsze wykopuję z kuponiku dokładnie to co wypada z bębna
Za kwiatki dziękuję {{kwiatek} no i przyłączam się do
To może byc ta liczba. Wykopałam ją wczoraj wypełniając kupon a jakoś tak mam, że zawsze wykopuję z kuponiku dokładnie to co wypada z bębna
Za kwiatki dziękuję {{kwiatek} no i przyłączam się do
Medea.. .
madea ja tylko chciałem zeby wedrowca połaczył przyjemne z pozytecznym
Medea.. .Na wczoraj miałem liczbę..45., była pewna na...100%. tylko nie wiedziałem w którym wystąpi losowaniu.. .
wedrowca no to jeszcze raz i z całej siły
kosmaty
Rzeczywiście pójście lulu pro publico bono czyli naszej dwójki to jest
Jeśli chodzi o mini to pierwsze moje typy po wczorajszym losowaniu notowane na gorąco były takie 12,15,20,21,23,11,38,9,42 czyli jak zwykle o wiele za dużo na te cztery zakłady proste na jakie pozwalają mi finanse
kosmaty
Rzeczywiście pójście lulu pro publico bono czyli naszej dwójki to jest
Jeśli chodzi o mini to pierwsze moje typy po wczorajszym losowaniu notowane na gorąco były takie 12,15,20,21,23,11,38,9,42 czyli jak zwykle o wiele za dużo na te cztery zakłady proste na jakie pozwalają mi finanse
Dziśiaj znów będą...burzę.. . Już jest chmura burzowa.. .
MrPaweł
wedrowiec
Nawet nie wspominaj u nas na Dolnym Śląsku ma być po południo mocno nieprzyjemnie i coś w tych zapowiedziach pewnie jest bo strasznie parno i duszno od samego rana. Boszzzzzzzz jak ja nienawidzę majowych burz z uwagi na ich gwałtowność i dziwną skłonność do zaczynania się gdy :
a) nie mam parasola
b) może i mam parasol, ale za to do domu daleko
Jedyna dobra strona to niesamowite powietrze poburzowe takie świeże i rześkie, chociaż ostatnimi czasy najczęściej burza jest gwałtowna i krótka a tuż po niej wszystko zaczyna parować i możemy się poczuć jak w Amazonii w samo południe
wedrowiec
Nawet nie wspominaj u nas na Dolnym Śląsku ma być po południo mocno nieprzyjemnie i coś w tych zapowiedziach pewnie jest bo strasznie parno i duszno od samego rana. Boszzzzzzzz jak ja nienawidzę majowych burz z uwagi na ich gwałtowność i dziwną skłonność do zaczynania się gdy :
a) nie mam parasola
b) może i mam parasol, ale za to do domu daleko
Jedyna dobra strona to niesamowite powietrze poburzowe takie świeże i rześkie, chociaż ostatnimi czasy najczęściej burza jest gwałtowna i krótka a tuż po niej wszystko zaczyna parować i możemy się poczuć jak w Amazonii w samo południe
Chodzi mi o chmurę burzową, która teraz powstaje w takim trójkącie.. .Płock--- łodż--- Skierniewice.. .
wedrowiec
A to niedobrze bo tam płasko jak na stolnicy, żeby jakiś oberwań chmury nie było
A to niedobrze bo tam płasko jak na stolnicy, żeby jakiś oberwań chmury nie było
Chmury zbierają się nad środkową Polską..
Można to zobaczyć na stronie z pogodą... .www.sat24.com
Można to zobaczyć na stronie z pogodą... .www.sat24.com
Robal.. .
Nadal te same ...liczby.. .
--------------------------------------
Nadal te same ...liczby.. .
--------------------------------------
Heja.... wszystkim A ja "zjarany" po wczorajszym GRILLU nie ma kogo poprosić o "pomizianie" oliwką
Bronson.. .
+ 18.
Dzień dobry
a w Szczecinie piękne
a w Szczecinie piękneWN...we śnie dzisiaj strasznie błądziłem nie mogłem znaleźć drogi. Da się z tego "coś" (liczbę) wydedukować
anzu
Błądzenie to może nieskończoność a symbolem nieskończoności jest przewrócona 8 więc może 8
Błądzenie to może nieskończoność a symbolem nieskończoności jest przewrócona 8 więc może 8
medea
anzu
czy jesteś za znikającymi wpisami ? za przekręcaniem faktów ?
czasem drobiazgi mają znaczenie
pozdrawiam
największy dureń mp pan/pani pieskisynrobalwielonick_-=36
dobrego dnia prawie wszystkim
anzu
czy jesteś za znikającymi wpisami ? za przekręcaniem faktów ?
czasem drobiazgi mają znaczenie
pozdrawiam
największy dureń mp pan/pani pieskisynrobalwielonick_-=36
dobrego dnia prawie wszystkim
Anzu.. .
Może to będą liczby...17, 29.
Może to będą liczby...17, 29.
wedrowca
17 i 29 fajne cyferki jak nie padną o 14 to spróbuję wieczorem o ile będę miała za co
17 i 29 fajne cyferki jak nie padną o 14 to spróbuję wieczorem o ile będę miała za co
medea76, Wędrowca net.dzięki
R36..nie jestem za znikaniem wpisów.....trzeba ponosić konsekwencje swojego zachowania
R36..nie jestem za znikaniem wpisów.....trzeba ponosić konsekwencje swojego zachowania
Kathy
może siedem bardziej niż osiem dziś pasuje ? kto wie
ale trzy cztery - koniecznie
anzu
z plusem
jak dasz radę
może siedem bardziej niż osiem dziś pasuje ? kto wie
ale trzy cztery - koniecznie
anzu
z plusem
jak dasz radę
taaa lisek lisek - pewnie się da wykorzystać
przeciwko
a może rudy jeszcze ?
naciśnięcie [enter] to przecież zgoda na publikację
tylko, co na to prawnicy ?
przeciwko
a może rudy jeszcze ?
naciśnięcie [enter] to przecież zgoda na publikację
tylko, co na to prawnicy ?
Anzu.. .
Nie traktuj powaznie liczb ze snu.. . To tylko wróżba, ale.. .
Nie traktuj powaznie liczb ze snu.. . To tylko wróżba, ale.. .
witam wszystkich poradzi ktos z wyborem trojeczki liczb na 1-wsze losowanie --bym mial chec jeszcze grania multi hehehe
Kaska
wykorzystać przeciwko niemu - miało być w jednym wierszu...
wiadomo przecież, że niewinnie
Podawane też były -
7,8,17,18,29,34 ...
wykorzystać przeciwko niemu - miało być w jednym wierszu...
wiadomo przecież, że niewinnie
Podawane też były -
7,8,17,18,29,34 ...
robal
to było a propos Twojej wymiany zdań z anzu.
Jakbym mogła to bym strzeliła focha, ale z braku emotikonki adekwatnej do sytuacji sobie odpuszczę. Może i nie jestem starym wyjadaczem na tym chacie, ale to jeszcze nic zdrożnego w przywitaniu
to było a propos Twojej wymiany zdań z anzu.
Jakbym mogła to bym strzeliła focha, ale z braku emotikonki adekwatnej do sytuacji sobie odpuszczę. Może i nie jestem starym wyjadaczem na tym chacie, ale to jeszcze nic zdrożnego w przywitaniu
fajnie by bylo trafic cos wyzej moze gdybym trafil max to by sie zwrocily wydane pieniazki haha
to grasz z sensem - prędzej, czy później
zapewne i coś większego trafisz
zapewne i coś większego trafisz
mam nadzieje ze chociaz wam sie udaje wyskubac jakas kaske z ts bo bo zawsze jak obstawiam to trafiam pare liczb a reszte albo jedna liczba mniej albo liczba wyzej wpada
Witam wszystkich
propozycja na 14 tą:
3,46,57,61,77
9,10,13,21,31,33,53,55,74,76
3,9,10,21,22,45,52,64,76,78
3,21,31,46,52,57,60,61,62,77
propozycja na 14 tą:
3,46,57,61,77
9,10,13,21,31,33,53,55,74,76
3,9,10,21,22,45,52,64,76,78
3,21,31,46,52,57,60,61,62,77
ja wstrzymam sie od doradzania i typowania publicznie bo i tak wszystko obok wpadnie
no wlasnie chcailem zaproponowac byscie jak cos typowali obok hehe
a macie tak na szybko 10liczb bez zastanawiania -tak najlepiej mi wpadaja hehe 3,24,31,34,42,43,54,58,75,78--pewnie bezsens ale jaka to roznica czy patrze na mapke
Robal 58
Kasiu
Wszyscy...
..trochę ruchu dla zdrowia..
Kasiu
Wszyscy...
..trochę ruchu dla zdrowia..

robal
Jeśli chodzi o wybór między 47 i 58 to wszystko zależy od tego jak prawdopodobne jest wpadnięcie odwrotności 47 czyli 74. Jeśli prawdopodobne to stawiałabym na 47 jeśli nie to na 58. Losowanie o 14 może nas wszystkich zaskoczyć, bo kilku losowań jest stosunkowo mało powtórzeń a tak jakoś już jest, że jak się przyzwyczaimy do typowania nowych cyferek to leci losowaniez 7-11 powtórek
Jeśli chodzi o wybór między 47 i 58 to wszystko zależy od tego jak prawdopodobne jest wpadnięcie odwrotności 47 czyli 74. Jeśli prawdopodobne to stawiałabym na 47 jeśli nie to na 58. Losowanie o 14 może nas wszystkich zaskoczyć, bo kilku losowań jest stosunkowo mało powtórzeń a tak jakoś już jest, że jak się przyzwyczaimy do typowania nowych cyferek to leci losowaniez 7-11 powtórek
szcześciara
I dzięki za by połączyć przyjemne z pożytecznym przy okazji manifestowania przywiązania do symboli narodowych
I dzięki za by połączyć przyjemne z pożytecznym przy okazji manifestowania przywiązania do symboli narodowych
madea .. a potem
..przepraszam że pytam czy ktoś jeszcze dziś "pracuje" oprócz mnie???...
..przepraszam że pytam czy ktoś jeszcze dziś "pracuje" oprócz mnie???...
dms.. ufff od razu raźniej
13max33
Bronson..
Bronson..
..Bronson .... już Cię lubie.
szczęściara thx
jaka praca ? prawie same milionery - hobby
dobrego dnia

jaka praca ? prawie same milionery - hobby
dobrego dnia