Wpisy 918 131 – 918 230
2 maja 2012 01:37 → 2 maja 2012 08:12, 100 wpisów
Żela ...a Ty uważaj na pioruna jak mnie na ziemie bedziesz sprowadzać żeby Cię nie uziemił
20,21,22,26,28,29,53,65,74,751,7,9,21,28,29,40,52,53,5713,26,21,36,37,41,42,49,65,74
kosmaty
Wszystkich pozostałych obecnych witam równie serdecznie
A że dzisiaj Święto Flagi a jutro 3 maja to i ja się przyłączam do opcji patriotycznej by okazać swoją dumę z moich korzeni

Wszystkich pozostałych obecnych witam równie serdecznie
A że dzisiaj Święto Flagi a jutro 3 maja to i ja się przyłączam do opcji patriotycznej by okazać swoją dumę z moich korzeni

Dzisiaj puściłam ostatniego skreślanego MM jeśli nic nie trafię to zostaję przy opcji chybik jakiś raz w tygodniu z uwagi na obiektywne okoliczności czyt. ilość dni do następnej wypłaty
Za to nawróciłam się na mini co prawda wczoraj trafiłam aż trzy liczby i to każdą w innym zakładzie jednak koszty tego szaleństwa mniejsze a frajda taka sama
Za to nawróciłam się na mini co prawda wczoraj trafiłam aż trzy liczby i to każdą w innym zakładzie jednak koszty tego szaleństwa mniejsze a frajda taka sama
sąsiad wywiesił flagę uni europejskiej. Co za dur...
player
Nie przesadzaj mamy wolny kraj jak chce zademonstrować swoje bycie obywatelem UE to niech sobie demonstruje na zdrowie. Szkoda tylko, że zamiast gwiazdzistej flagi nie wywiesił jednak flagi województwa lub miejscowości, bo jednak bliższa koszula ciału
Nie przesadzaj mamy wolny kraj jak chce zademonstrować swoje bycie obywatelem UE to niech sobie demonstruje na zdrowie. Szkoda tylko, że zamiast gwiazdzistej flagi nie wywiesił jednak flagi województwa lub miejscowości, bo jednak bliższa koszula ciału
tylko on taka ma reszta sąsiadów dalej czuje się polakami, tylko jeden europejczyk się znalazł
------
---------------------Dzień dobry. .
---------------------Dzień dobry. .
+ 15.
Kathy.. .