Wpisy 916 181 – 916 280
30 kwietnia 2012 08:53 → 30 kwietnia 2012 13:59, 100 wpisów
Medea.. .
Miałem już iść, ale na chwilę...zostanę jeszcze.. .
Miałem już iść, ale na chwilę...zostanę jeszcze.. .
Piję sobie drugą.... .
Ciekawe, czy ktoś trafił szóstkę w niemieckim lotto, bo było 14 M euro.. .
Jest tu ktoś ze Zgorzelca, lub Gubina ???
Czy można wysłać niemieckie lotto, na polskiej stronie.????
Czy można wysłać niemieckie lotto, na polskiej stronie.????
Znam polkę w kolekturze w Paderborn, ale to jest za daleko od granicy
Dziśiaj będą...burze.. .
*************************************8
*************************************8
Wszyscy piszą, że nie można wygrać, jak losuje.....łysy.. . Jego można też przechytrzyć.. .Jeszcze nie nadszedł czas na niego, ale......
Niedługo tym śię...zajmę.. .Precz z łysym.. .
Niedługo tym śię...zajmę.. .Precz z łysym.. .
wedrowiec
My tu mieliśmy różne pomysły a ja mam nawet gustowny dół w piwnicy, ale przez te wpisy i żądania zdjęcia go z wizji podobno robiliśmy mu takiego stresa, że nie mieliśmy sumienia planów wykonać
My tu mieliśmy różne pomysły a ja mam nawet gustowny dół w piwnicy, ale przez te wpisy i żądania zdjęcia go z wizji podobno robiliśmy mu takiego stresa, że nie mieliśmy sumienia planów wykonać
wedrowiec
Problem z zagranicznymi grami losowymi jest taki czy nie ma ograniczeń,że na przykład wygrywający musi być obywatelem danego kraju lub jak było w USA przebywać tam przez określony czas. Jeśli nie to od czego są przelewy internetowe
Problem z zagranicznymi grami losowymi jest taki czy nie ma ograniczeń,że na przykład wygrywający musi być obywatelem danego kraju lub jak było w USA przebywać tam przez określony czas. Jeśli nie to od czego są przelewy internetowe
Medea.. .
Od łysego gorsza zaraza, to Moreno.. . Nie mógł zostać.... torreadorem w hiszpanii ???
Od łysego gorsza zaraza, to Moreno.. . Nie mógł zostać.... torreadorem w hiszpanii ???
wedrowca
Rzeczywiście ten miły inaczej gość z krainy byczka Fernando ma jakieś takie szczęście, że jak grający zobaczą wyniki prowadzonych przez niego losowań to potem plus
Rzeczywiście ten miły inaczej gość z krainy byczka Fernando ma jakieś takie szczęście, że jak grający zobaczą wyniki prowadzonych przez niego losowań to potem plus
+ 25.
trisetum
Może i być + 30 choć nie przepadam byle w nocy było chłodniej by człowiek mógł odsapnąc od upału
Może i być + 30 choć nie przepadam byle w nocy było chłodniej by człowiek mógł odsapnąc od upału
medea ja też nie przepadam za upałami zwłaszcza ze po zimie mi przybyło pare kg
trisetum
Rzeczywiście jak człowiek sobie trochę popuści w zimie to upały mogą być bardzo męczące. Ale klimatu nie zmienimy a jak czegoś zmienić się nie da to trzeba się dostosować. Jednym słowem dobry kapelutek na głowę oraz zawsze pełna flaszka wody mineralnej z kilkoma plasterkami cytryny lub limonki. Korzyść podwójna, bo woda lekko zakwaszona podkręca przemianę materii i oczyszcza. Kiedyś był jeszcze taki sprytny środek odchudzający ( ale nie te Aquaslim czy jakoś tak) gdzie nakrętkę wlewało się do wody mineralnej 1,5 l i piło przez cały dzień. Mnie tam pomogło, choć jak mi się wydaje bardziej psychologicznie bo głównym czynnikiem były pewnie straty kalorii w związku z przeciążeniem systemu termoregulacji plus typowa w czasie upałów przynajmniej u mnie niechęć do jedzenia poza jakimiś owocami, warzywami no i jakimś kurczaczkiem z grilla co najwyżej
Rzeczywiście jak człowiek sobie trochę popuści w zimie to upały mogą być bardzo męczące. Ale klimatu nie zmienimy a jak czegoś zmienić się nie da to trzeba się dostosować. Jednym słowem dobry kapelutek na głowę oraz zawsze pełna flaszka wody mineralnej z kilkoma plasterkami cytryny lub limonki. Korzyść podwójna, bo woda lekko zakwaszona podkręca przemianę materii i oczyszcza. Kiedyś był jeszcze taki sprytny środek odchudzający ( ale nie te Aquaslim czy jakoś tak) gdzie nakrętkę wlewało się do wody mineralnej 1,5 l i piło przez cały dzień. Mnie tam pomogło, choć jak mi się wydaje bardziej psychologicznie bo głównym czynnikiem były pewnie straty kalorii w związku z przeciążeniem systemu termoregulacji plus typowa w czasie upałów przynajmniej u mnie niechęć do jedzenia poza jakimiś owocami, warzywami no i jakimś kurczaczkiem z grilla co najwyżej
W lotto.de do wygrania...1 ooo ooo Euro.. .Już po kumulacji.. .
+ 26. Żeby chociaż wiał wiatr, a tu...cisza.. .
Dużo było wygranych w lotto.de
1. 4 szóstki.
2. 14 zwykłych szostek.
3. 1 432 284 wygrane z trójkami.. .
1. 4 szóstki.
2. 14 zwykłych szostek.
3. 1 432 284 wygrane z trójkami.. .
siemanko
medea76...ale kurne za duzo piszesz w wiersze niz kto mało pisze tak krótko to się nazywa spokojny człowieki znikam....
mala
robal
krzysio744 nie ma sprawy dla ciebie będę pisać streszczenia
mysia-pysia
robal
krzysio744 nie ma sprawy dla ciebie będę pisać streszczenia
mysia-pysia
Rzeczywiście ruch mamy dzisiaj marny. Wszyscy odpalili grille a ja tu muszę
No dobra nie będę hipokrytką lubię pracować w takie dni. Ruch żaden a można sobie spokojnie sprawy przeanalizować, papiery poporządkować a i nad czymś wymagającym pokombinowania w spokoju pomyśleć
No dobra nie będę hipokrytką lubię pracować w takie dni. Ruch żaden a można sobie spokojnie sprawy przeanalizować, papiery poporządkować a i nad czymś wymagającym pokombinowania w spokoju pomyśleć
ja juz nie jem na grillach ...wy chyba mieszkajcie w mieście pierwszy raz opdpalii poowwoo
takie cuś obstawiłem 9,10,15,17,22,24,68,69
a 9/9 w profilu(oprócz 10)
Dziśiaj w Polsce jest cieplej ...niż w Kenii,a to przecież jest Afryka.. .
Temperatura po południu---- + 28 stopni.
W nocy spadek z około 23 stopni do... + 5.
Teraz termometr za oknem w cieniu pokazuje.. + 30.
Temperatura po południu---- + 28 stopni.
W nocy spadek z około 23 stopni do... + 5.
Teraz termometr za oknem w cieniu pokazuje.. + 30.
Wędrowca netowy..no juz wiesz 30 stopni za gorąco ...zdejmij twoje majtkii pokaz dziewczynooo
Krzysio.. .
Dziękuję za radę, ale nie skorzystam.. .
Dziękuję za radę, ale nie skorzystam.. .
kosmaty
Pomysł niezły jeśli chodzi o 80, ale ja bym buchnęła gg36 10 zamiast 79
Pomysł niezły jeśli chodzi o 80, ale ja bym buchnęła gg36 10 zamiast 79
Nie wiem, czy ktoś podaje poprawnie temperaturę, bo np.
1. Madryt... + 8.
2. Dublin... +8.
3. Oslo..... +9.
1. Madryt... + 8.
2. Dublin... +8.
3. Oslo..... +9.
gg.. .
Dziśiaj za gorąco na myślenie.. .
Dziśiaj za gorąco na myślenie.. .
wn
jak pisałem wczoraj jest jedno rozwiązanie- kasprowy wierch i śnieg
jak pisałem wczoraj jest jedno rozwiązanie- kasprowy wierch i śnieg
gg36 przepraszam i naprawiam skutki mojego gapiostwa
Ja też już puściłam mój kreślony zakład na 8 oraz dwa chybiki 5 i 8
Ja też już puściłam mój kreślony zakład na 8 oraz dwa chybiki 5 i 8
gg.. .
W góry nie jadę, bo tam niedzwiedż ludożerca grasuje.. .
W góry nie jadę, bo tam niedzwiedż ludożerca grasuje.. .
gg.. .
Trzeba tam wysłać Krzysia, jak go wystraszy niedzwiedż, to przestanie udzielać porad, żeby z gołą d....... latać
Trzeba tam wysłać Krzysia, jak go wystraszy niedzwiedż, to przestanie udzielać porad, żeby z gołą d....... latać
+ 31.
Srednio na Mp jest około 85 osób, dziśiaj jest ...trochę mniej, bo zaledwie..50.
wedrowca
Bo do losowania jeszcze ponad godzina. Potem już będzie trochę bardziej tłumnie.
A propos niedźwiedzia ludożercy to goła żyć nie jest wymagana by go wkurzyć. Wystarczy sam fakt bycia człowiekiem a już nie daj Boże człowiekiem stojącym między misiem a ulubionym terenem żerowania czyt. śmietnikiem
Bo do losowania jeszcze ponad godzina. Potem już będzie trochę bardziej tłumnie.
A propos niedźwiedzia ludożercy to goła żyć nie jest wymagana by go wkurzyć. Wystarczy sam fakt bycia człowiekiem a już nie daj Boże człowiekiem stojącym między misiem a ulubionym terenem żerowania czyt. śmietnikiem
Medea.. .
Dzisiaj nie będzie burzy.. .
Dzisiaj nie będzie burzy.. .
Wędrowca netowy ...no jak boi się jecchać w góry ..wez wiadrówki i strzelaj w pupie niedzwiedz i pintol znikam...
Witam wszystkich
coś dziś mało obserwujących ale się nie dziwię bo ładna pogoda jesta także niektórzy przed majówką mają ostatni dzień pracy
kosmaty wracaj na czat multipasko
jeszcze dobre pół godziny do losowania na czacie cicho jak w lesie... jest tam kto
medea76 nareszcie witam koleżankę
medea76 to jak dziś zagrałaś na chybił trafił czy swoje liczby
muti
Tak pół na pół czyli jedną 8 sama skreśliłam a jedną puściłam na chybił trafił plus jeszcze chybik na 5 skreśleń, bo jakoś już tak jest, że jak puszczam 5 i 8 to dość często na następną grę jest
Tak pół na pół czyli jedną 8 sama skreśliłam a jedną puściłam na chybił trafił plus jeszcze chybik na 5 skreśleń, bo jakoś już tak jest, że jak puszczam 5 i 8 to dość często na następną grę jest
medea76 a coś z plusem wysłałaś
marek33
marek33 dziś to chyba najmniej oczekuje losowania multi multi plus czyli studia lotto mówiąc w skrócie
milan1980
bym zapomniał muszę jeszcze za typować mój zestaw liczbowy
Ja tam nie chcę zapeszyć, ale za mną 13 jako plus chodzi już jakiś czas więc kto wie czy gg36 słusznie nie postąpił szczególnie, że cyferki w chybiku ma całkiem całkiem
multi
Nie wysyłam zakładów z plusem, bo tylko raz trafiłam z plusem. A jednak te dodatkowe 2,5 to jeden zakład więcej.
multi
Nie wysyłam zakładów z plusem, bo tylko raz trafiłam z plusem. A jednak te dodatkowe 2,5 to jeden zakład więcej.
A żeby było śmieszniej to kilka razy miałam słuszne przeczucia co do plusa
Witam wszystkich. Mam taka ósemkę z chybika na 4 lot 4.35.37.44.48.49.65.67
gg36
mirnam61
mirnam61
mirnam61 powiem tobie że masz dość dobre liczby
marek33 na chybił trafił na 10 liczb z plusem
milan1980 a co sądzisz o liczbie 37 ma szanse dziś albo jutro być plusem
milan1980 bo ja ten zestaw mam z kolektury z twojego miasta właśnie
milan1980 chodzi mi o ten zestaw co mam na swoim profilu