Wpisy 916 081 – 916 180
30 kwietnia 2012 01:14 → 30 kwietnia 2012 08:50, 100 wpisów
Max... odpukuje..
max mozliwe
max,a czemu nie publikujesz dzis
majorka ...dzisiaj jeszcze nie wszystkie głosy weszły
zelka ...no jak słaby jest to musisz postawić
zelka ...no jak słaby jest to musisz postawić
max a kto byl w jury?
max, Ty i twoj.... ?
Zelka
max
Witam wszystkich serdecznie w piękny poniedziałkowy poranek
U mnie niestety pracowity Przez weekend byłam odcięta od neta, więc dopiero przed chwilą sprawdziłam wyniki i całe szczęście, że puściłam MM tylko na pierwsze losowanie w sobotę, bo cyferki były w weekend zupełnie nie z mojej bajki
A i mini mi nie wyszło, ale to dopiero drugi zakład w moim życiu więc tragedii nie ma
U mnie niestety pracowity Przez weekend byłam odcięta od neta, więc dopiero przed chwilą sprawdziłam wyniki i całe szczęście, że puściłam MM tylko na pierwsze losowanie w sobotę, bo cyferki były w weekend zupełnie nie z mojej bajki
A i mini mi nie wyszło, ale to dopiero drugi zakład w moim życiu więc tragedii nie ma
madea i nieprzejmuj sie porazka ,tylko ten niezazna smaku goryczy kto niezagra
MEDEA76 u mnie na mazurach pogoda lux...szkoda ze woda zimna w jeziorze
OPA
Az wstyd się przyznać, ale Mazury to znam głównie z relacji innych i ze zdjęć jakoś się jeszcze nie złożyło bym odwiedziła je osobiście, ale natchnąłeś mnie w kwestii wyboru miejsca na dłuższy urlop
Az wstyd się przyznać, ale Mazury to znam głównie z relacji innych i ze zdjęć jakoś się jeszcze nie złożyło bym odwiedziła je osobiście, ale natchnąłeś mnie w kwestii wyboru miejsca na dłuższy urlop
opa jak napisałes o zimnej wodzie to przypomniał mi sie sen ze własnie sie kapałem ale woda w akwenie była znosna
kosmaty
Oto balsam na moją duszę. A jeśli chodzi o mini to spodobała mi się idea zabawy na 4 zakłady w cenie dwóch do MM czyli za 5 zeta. Puszczę sobie mini na 1 i 3 maja i niech tam pracownicy marketów mają wolne powodujące odcięcie mnie od kolektur
Oto balsam na moją duszę. A jeśli chodzi o mini to spodobała mi się idea zabawy na 4 zakłady w cenie dwóch do MM czyli za 5 zeta. Puszczę sobie mini na 1 i 3 maja i niech tam pracownicy marketów mają wolne powodujące odcięcie mnie od kolektur
Nad morzem,wychodzi murzyn z pałą po kolana,ludzie się z niego śmieją...a on na to :
- no co w wodzie każdemu się kurczy...
- no co w wodzie każdemu się kurczy...
opa ty zbierasz a ja potrzebuje ziarna na zasiew zeby po 14 zebrac plon
kosmaty
Jeśli chodzi o mini to ostatnio lubią sobie wpadać cyferki typu śpiochy jak na przykład 19 a wcześniej moja ulubiona po pieniężnodajna parka 29-30. Więc może idąc za ciosem zastanowić się nad 11 i 13, które od bardzo dawna jak wynika z moich analiz wyników nie padły ?
Jeśli chodzi o mini to ostatnio lubią sobie wpadać cyferki typu śpiochy jak na przykład 19 a wcześniej moja ulubiona po pieniężnodajna parka 29-30. Więc może idąc za ciosem zastanowić się nad 11 i 13, które od bardzo dawna jak wynika z moich analiz wyników nie padły ?
ja jakos nie mam farta na multi...wczoraj tylko po 2 zł,w kaskade chyba trzeba zagrac,w tym miesiacu byla tylko 1 raz wygrana i to w poniedzialek
kosmaty
A do tego 38 do powtórki i coś z tych : 3,12,14,16,35 lub 1,5,6,9,10,23,26,32,41,42 czyli jednym słowem prawie połowa z 42
A do tego 38 do powtórki i coś z tych : 3,12,14,16,35 lub 1,5,6,9,10,23,26,32,41,42 czyli jednym słowem prawie połowa z 42
madea jesli chodzi o mini to jeszcze dalej zagram starym rozpisem ,ostatnio 0/8
------
Dzień dobry.. .
Dzień dobry.. .
Opa.. .
Medea.. .
Jeśli chodzi o MM to mi na 14.00 przychodzą do głowy : 10,20,29,38,52,60,66,76,80,78 no i 72 tak więc trzeba by było pokombinować
Ja jak nie mam pomysłu to sprawdzam w jakim losowaniu padło co najmniej 10 liczb z bieżącego. Wybieram jeśli jest 11 a jeśli nie ma to 10 najbliższą daty danego losowania i sprawdzam jakie było kolejne losowanie po wybranym przeze mnie no sobie kombinuję z tymi cyferkami. Czasami to się nawet sprawdza
Na przykład po zbieżnym (11/20) losowaniu do wczorajszego niedzielnego kolejne wyglądało następująco :
3,14,19,20,22,31,32,38,41,44,46,50,57,59,61,62,68,69,78,80
Więc może coś z tych
Ja jak nie mam pomysłu to sprawdzam w jakim losowaniu padło co najmniej 10 liczb z bieżącego. Wybieram jeśli jest 11 a jeśli nie ma to 10 najbliższą daty danego losowania i sprawdzam jakie było kolejne losowanie po wybranym przeze mnie no sobie kombinuję z tymi cyferkami. Czasami to się nawet sprawdza
Na przykład po zbieżnym (11/20) losowaniu do wczorajszego niedzielnego kolejne wyglądało następująco :
3,14,19,20,22,31,32,38,41,44,46,50,57,59,61,62,68,69,78,80
Więc może coś z tych
Witam. Dodałem nowinkę w dziale wygrane lotto i mini lotto. Teraz oprócz zwykłych wygranych podaję również wygrane przy grze systemowej. Czyli np. skreślił ktoś 8 liczb Lotto i trafił 4, na multipasko od razu się dowie ile dokładnie wygrał
monet
Ale my chatowy ruch oporu przeciw ts tak łatwo się nie poddajemy, bo chyba że się środki na grę wyczerpią
Ale my chatowy ruch oporu przeciw ts tak łatwo się nie poddajemy, bo chyba że się środki na grę wyczerpią
Sen o kąpaniu śię w wodzie jest ostrzeżeniem przed...chorobą, więc lepiej uważać.. .
+ 22.
Kto dziśiaj losuje o 14, bo jak łysy, to lepiej jest nie grać.. .
Nikogo nie ma, to idę sobie..
wedrowca
Niestety nie pomogę, bo oglądam losowania z wyłączonym dźwiękiem tak mam dość żenujących tekstów naganiających. Jeśli rzeczywiście będzie ten pan albo Moreno to moje 5 zeta pewnie pójdzie na jakieś jedno źdźbło na murawie stadionu
Niestety nie pomogę, bo oglądam losowania z wyłączonym dźwiękiem tak mam dość żenujących tekstów naganiających. Jeśli rzeczywiście będzie ten pan albo Moreno to moje 5 zeta pewnie pójdzie na jakieś jedno źdźbło na murawie stadionu