Wpisy 916 281 – 916 380
30 kwietnia 2012 13:59 → 30 kwietnia 2012 15:12, 100 wpisów
torsan ... ładna noga czy brzydka TS
ja jedno...38...1/1
Użytkownik Automat dopisał wyniki multi multi
04,11,16,19,20,25,27,29,30,36,38,41,42,49,65,66,68,70,71,75
Plusem jest liczba: 36
04,11,16,19,20,25,27,29,30,36,38,41,42,49,65,66,68,70,71,75
Plusem jest liczba: 36
milan1980 za 36
marek33...ja nie wiem co nie ma nic
36 i 42 śię pogodziły.. .
marek
ciekawe jakie jutro pójdą liczby w 1-wszo majowym pochodzie
torsan kobietki ładne ale żeby jeszcze liczby chcieli tak ładnie losować po mojej myśli
milan
ja nie dawno w urodzinki grubiej zagrałem i, dzień przed za to w zdrapmanie 50zł
ja nie dawno w urodzinki grubiej zagrałem i, dzień przed za to w zdrapmanie 50zł
gg36 no to ładnie jak miałeś w zdrapmanie 50 złotych
5 razy po 50 złotych w tej samej edycji wielkie
teraz poluję na szybkie.50, ale jolki już sprzedały dziś- muszę czekać na nową paczkę
gg36 to ty masz naprawdę szczęście w zdrapkach to graj w nie nadal myślę że możesz coś większego drapnąć ale nie będę tobie zapeszać
mm+
zdrapmana ja kupowałem zwykle w jednej budzie, dało się wyczuć czy w paczce jest 50zł, czy nie
zdrapmana ja kupowałem zwykle w jednej budzie, dało się wyczuć czy w paczce jest 50zł, czy nie
gg36 a właśnie w zdrapce krzyżówka coś miałeś ile najwięcej w niej wygrałeś
gg36 ciekawe jak ale jeżeli nie chcesz zapeszać to nie mów
ale tuu ...jedna kobita lila nic nie pisze tuu na czacie prawie 3 dni ..dobra przepadam tuu i pintol powwooo
mm+ moja najwyższa wygrana w drapce to 300zł w pisance 2x rok temu, w mojej ulubionej budzie u jolki i to ona je miała - pracują tam 2 os./ jedne 300zł w pt 13
gg36....pochwal się jeszcze troche
krzysio744 bo lila wyjechała na majówkę prawdopodobnie do Kenii
multi multi plus 1984...a prawdz w profilu lila ...skąd to wzieło typowała ..kto robił
gg36 to WIELKI SZACUN I ŻYCZĘ TOBIE JESZCZE WIĘKSZYCH WYGRANYCH
gg36
mm w krzyżówce najwięcej 100zł 4x- w różnych edycjach; w najnowszej jeszcze nie
co do zdrapmana i 50żł, jeśli ja lub inny klient wydrapał 5 lub 10zł, lub było w danej paczce dużo po 2zł- to w tej paczce nie było 50zł
gdy było dużo wygranych po 1zł- to przewidywałem 50zł i się nie myliłem
co do zdrapmana i 50żł, jeśli ja lub inny klient wydrapał 5 lub 10zł, lub było w danej paczce dużo po 2zł- to w tej paczce nie było 50zł
gdy było dużo wygranych po 1zł- to przewidywałem 50zł i się nie myliłem
dobra uciekam....
gg36 dzięki za wskażówkę
gg36....bella..
Bonus Multi Multi: 10 000 złotych
gg36 no nie mów twoje wygrane też są wysokie gdzie ja tam za tobą z wygranymi w zdrapkach ja to najwięcej raz 50 złotych w zdrapce xingo
bonus padł
ale tuuu same diablicyy noszą tajemnicy...
ja tez również za mało ...dobra uciekam...
ja tez również za mało ...dobra uciekam...
gg36 a tak to najwyżej 20 złotych
krzysio
parę dni czytałem wpis belli34, jeszcze w jednej drapce miała chyba 1000zł, ale nie pamiętam której
parę dni czytałem wpis belli34, jeszcze w jednej drapce miała chyba 1000zł, ale nie pamiętam której
mm+
jak chcesz wygrać ok. 1000żł, to polecam drapkę pączek lub 6/6 w mm
jak chcesz wygrać ok. 1000żł, to polecam drapkę pączek lub 6/6 w mm
gg36....wiem nie szkodzi nie pamietałem nr wpisu...ja tu kiedyś nie byłem
gg36 to prawda że w tych zdrapkach gdzie jest dużo wygranych tam jest szansa dużej wygranej
mm+
większe szczęście mam do drapek(wygrane 20-100zł) to fakt, ale w mm lepiej płacą to próbuję
większe szczęście mam do drapek(wygrane 20-100zł) to fakt, ale w mm lepiej płacą to próbuję
Dopisano wygrane multi multi
gg36 a co myślisz o zdrapce zodiak bo ja tam często coś wygrywam
mm+
nie polecam mistrzowskiej, serduszka, jaja,/ ewentualnie 2012 i a/diabeł
nie polecam mistrzowskiej, serduszka, jaja,/ ewentualnie 2012 i a/diabeł
gg36 tak ale jeszcze pozostało 10 tys. zł
gg36 choć u mnie w krzyżówce nul
trisetum
popatrz na lotto.pl
i sam oceń, dla mnie mistrzowska
pamiętajcie wartość paczki to 200zł, a wygrane w środku to ok 80-90zł, wysokie wygrane rozrzucone losowo
popatrz na lotto.pl
i sam oceń, dla mnie mistrzowska
pamiętajcie wartość paczki to 200zł, a wygrane w środku to ok 80-90zł, wysokie wygrane rozrzucone losowo
gg36 dzięki za rady weżnę je pod uwagę bo przyznaję że w zdrapkach nie tak łatwo coś konkretnego trafić
Ja kiedyś pracowałem z gościem który mówił że....kupuje zawsze po całej paczce zdrapek i zawsze mu sie zwróci te 100 czy 200 zeta
gg36 dlatego miło posłuchać jak ktoś coś większego wygrywa i wysłuchać jego spostrzeżeń
Miał kiedys przy mnie zdrapać cała serie zdrapek ale sie zwolnił i tyle go widziałem
trisetum ciekawefakt całej paczki nie kupię ale jakiś system na zdrapki kto wie ...
trisetum może wygrał
Raz na miesiąc po wypłacie mówił tak robi i jeszcze nie wtopił zawsze na plusie wychodził
trisetum w mojej miejscowości z tego co wiem w zdrapce szczęśliwa liczba padła najwyższa jak na razie wygrana 750 złotych czyli to była wygrana drugiego stopnia
A ja w kwestiach technicznych ile zdrapek jest w paczce ?
No i zmykam, bo dzisiaj kończymy trochę wcześniej
No i zmykam, bo dzisiaj kończymy trochę wcześniej
medea76 to życzę owocnej w wygrane majówki
trisetum też jestem ciekaw ale za droga jak dla mnie
trisetum ja zawsze mówię że TS jest dla mnie hobby a nie nałóg i dlatego wiem kiedy powiedzieć stop zagrać trzeba bo jak by się mówiło ten nie wygra kto nie gra ale bez przesady
trisetum ja zamiast extra pensji wole zagrać w multi multi plus
Ja tam na tydzień to z 4 razy MM 2 x mini i tyle do 20 zeta wiecej im nie dam
trisetum to prawdaostatnio u mnie w sąsiedniej miejscowości też padło 7 tys. zł w zdrapce siódemka http://serwis.lotto.pl/183-4ecf885300b22.htm pozycja druga
trisetum jak się ma wygrać to nawet jednym zakładem
trisetum choć plusa sobie nie odmawiam
trisetum tak choć dawniej grałem na mniej