Wpisy 913 016 – 913 115
28 kwietnia 2012 00:45 → 28 kwietnia 2012 01:24, 100 wpisów
ja nigdy się nie posunełam aby innych nastawiać przeciwko komus tfu tfu tfu
wciągałaś mnie w swoje zagrywki w pięknajej temacie żebym stanęła w twojej obroniemasz urojenia że dante się na ciebie uwziął,że wszyscy chcą wszystko o tobie wiedzieć.Idź się leczyć kobiecino
zawsze swoje sprawy sama załatwiałam nawet i jeżeli klon ale nigdy nie posługiwałam sie innymi tfu tfu i jeszcze raz tfu na kogoś takiego
coooo????????????? A mnie kto nastawiał przeciwko wszystkim? Dobrze że się w porę otrząsnełam tfuuuuuuuuuuuu suko i nie obracaj kota ogonem
tak jak Ty tu namieszałaś i nie tylko tu bo w życiu innych tak ja nie znam osobiście takiej mendy jak ty
u nas takich manipulatorów co nastawiają innych przeciwko sobie to do lasu tfu tfu
już nie wiadomo kto tu manipuluje na stronce
wydzwaniać do pracy do żony do szefa to trzeba miec nieźle najebane tfuuuuu i o czym ty do mnie pustaku piszesz
wywlekanie na czata prywatne życie użytkowników tfu tfu
2--2
tfu z kims takim fałszywym i interesownym tfu
nie jego prywatne sprawy ani nikogo innego jak Ty to zrobiłas piszac o mojej rodzinie Witkowskim tfu tfu
Lila...nie wiem czy pasko ma nacną zmianę
bardzo ciekawe bo twojego tematy z nikim nie poruszałam masz złe informacje schizolkoja się nie nzaywam Rybka żeby wywlekać czyjeś sprawy tym bardziej ty interesujesz mnie ***a jak zeszłoroczny śnieg
wszedzie szukałaś tylko sensacji wywlekałaś czyjeś brudy swoich nie widząc tfu
tu na czacie jechałaś o mojej matce bracie i mojej chorobie nowotworowej tfu tfu tfu
no idiotkanie wciągniesz mnie w swoje gierki i nie pogrążysz mnie bo wszyscy tu ci normalni znaja mnie i mają ze mna kontakt więc wiedza jaka jestem
Lila...pewnie ze tak
tak postępuje tylko ktos taki jak Ty tfu
Ty lepiej przypomnij sobie co Ty wypisywałas do mnie tfuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu a nie tylko tfu tfu i skończyłam z tobą temat.Piszę tobie z małej bo na dużą nie zasłużyłaś
gówno mnie inni obchodza a pisać będę o tym o czym i tak już wszyscy wiedzą,żeś podła i nie zawachasz sie przed niczym aby komuś dokpac - posługujesz sie innymi głupszymi tfu tfu
odkąd nie ma ciebie na czacie panuje tu spokój a tobie zawsze dokopie jak zajdzie taka potrzeba
Lila..
i nigdy mendo nie posługiwałam się innymi w przeciwieństwie do ciebie,zawsze sobie daję radę sama.Nie potrzebuję pomocy
obojętnie co o mnie nie napiszesz jesteś kim jestes i to jest najlepsze,ale i Toba się ktoś posłużył - to jest najlepsze
zreszta nikt oprócz ciebie mnie nie atakuje tak że,wybacz kopa zawsze dostaniesz
a kto mi dał hasło do kusego by mag.. klarak gnebić no kto? TY myślałaś,ze dam się wrobić w Twoje gierki podłe tfu tfu
jedynym badziewiem jakie mnie w zyciu spotkało to ty,poznanie ciebie tfuuuuuuuuuuuu
Lila...tak jest kopiować trza
a wy***alaj ty mi z tym kusym.Dla mnie sprawa wyjaśniona kilka miesięcy temu.A jak chcesz to baw się dalej bo wszyscy już wiedzą o wszystkim a o Tobie najwięcej
a samej mieć rączki fe nie ładnie taka dama i tak postepować ? A teraz wszyscy będą to czytać bo bana dostanę tylko za wyzwiska za nic wiecej ..
tak wyjasniona i dzisiaj też,że i tam Twoje IP widniało tfu
profesorze.....co za schiza,masakraJezuuuuu jak ja bym miała takie jazdy to ja autentycznie na bungee bez liny
Lila...jak ja bym miał to pod pociąg bo lubie pociągi
ble rzyg na kogoś takiego ble - tuaj się uśmiecha a tu robi nicka typu "kusy" ble
m77 ty mnie możesz w dupę pocałować.Tak jak już pisałam mnie nie pogrążysz.Ludzie mnie za dobrze tu znają a wypisując tutaj te swoje wypociny pogrążasz tylko sama siebie ale to juz nie moja działkaŻegnam cię ozięble i proszę do mnie nie pisać.Proszę jak na razie grzecznie,ale to na razie
madzia..po co ty wiedziesz IP ...ale tu 2 kobytooo znowu nie grzeczna jak piesku
ja oblicze w kompiee loottoo...
ja oblicze w kompiee loottoo...
sama się pogrążyłas "kusym" ja nie muszę ....
krzysio...bo ma najebanezobacz jaka grzecznaale ja zaraz mogę przestać być.Z goldenlotto wyjepali to tu przyszła
a ty lukrecją m77 onaa paskuda dobrosław magdalena77 wymieniac dalej?
krzysio744 nigdy nic nie piszę do Ciebie i niech to też w drugą stronę
kusy na mag.. i klarak - straciłaś twarz przykro mi i obojętnie co o mnie nie napiszesz Ci mądrzejsi będą Cię unikać
rozumiesz to?
a to,ze wywaliłas na czacie moje prywatne zycie też Ci sympatyków nie przybędzie rozumiesz to?
i za kazdym razem co sobie przypomnę będę tu o tym pisać
Lila..
Lila...niech piszę nocna zmiana
że wykorzystujesz innych do swoich chorych celów,a mnie tutaj nie zależy być jak Tobie ... rozumiesz tą róznicę?
a twoje życie to dopiero wywalę na czat.Chociaż nie,nie jestem świnią taka jak ty
Na MP
i do kazdego nowego uzytkownika będę o tym pisać by wiedzieli kim jesteś i co mi zrobisz co?
to wy***alaj stąd co tu jeszcze robisz? Mnie zalezy bo właśnie dzięki twojemu mieszaniu i chorym łbie poznałam prywatnie fajnych ludzi
ci nowi to już wiedza kim ty jestes spokojna twoja rozczochrana smalcowata
takich jak Ty nic innego wulgarnych fałszywych no moze ciut głubszych bo dali ci się zmanipulować i robią co karzesz
ja wiem że cię boli że ktoś jest lubiany i jest spokój na czacie,wiem ale to nie mój problem.Jak masz z tym kłopoty to idź do lekarza
No a jak .Pani karze sługa musiBosze ale ty jednak jesteś głupiaa manipulujesz Ty ludźmi i zostałas sama szkoda mi cię.
a teraz dobranoc i nie rób juz nigdy Admina w h.u.j.a podajac hasło do nicka aby w IP nie mógl sie połapać
buauahahahahaha ja pieprze no jak na razie to w C.h.u.j.a. tylko ty wszystkich na tej stronce zrobiłaś
i mawiając innych aby "gnębili" tego kogo nie lubisz .... pod złośliwym nickiem typu kusy jak to miało miejsce z mag.. i klarak
Ja nie byłem nigdy przez nikogo manipulowany
ojejjjjj!!!
Lila...no przez _ch_tak to jest
sama nie miała odwagi to innych chciała wciagnąć w swoje gierki ot i cała lila - jutro to będą wszyscy czytali
nooo będą i wyciagną wnioski jaka to ty jesteś mocnai głupia jak butmanipulantka która wciagała mnie w swoje afery czatowe,oczerniała innych wydzwaniała nawalona 30 razy dziennie po tabletkach a córka płakała że nie wie co ma zrobić bo mama umiera.No jesteś ideałem chodzącym.nic dodać nic ująć
poczytają jak to wspaniała lila dręczyła innych użytkowników pod złosliwym nickiem kusy i namawiała innych podajac hasło do tego nicka - niech wiedzą jaka liluchna jest wspaniała
z braku argumentów prywatą /ubarwioną/ lecisz brawo jutro wszyscy poczytaja i z pewnoscia będą dobrze o Tobie myśleli
a jeśli chodzi Tobie i drążysz ten temat tak długo i namiętnie to jako kusy oddałam tylko 1 wpis.Masz pecha 77,i chyba złe informacje jak zawsze zresztą.Idź się napij,połknij leki i legnij.
wywlecz coś jeszcze ubarw heh niech wszyscy widzą do czego zdolna jestes z braku argumentów prywata
hasło do kusego dostałam od Ciebie i nic ani nikt nie zmieni podłosci twojego zachowania
jdnym słowem a raczej trzema Idź się wywrócbo to już chyba pora na ciebiei uzmysłowij sobie w tym chorym mózgu że,ciebie tu nikt nie chce.Nie jesteś tu mile widziana.Wszyscy już o Tobie wszystko wiedza i pisaniem bzdetów tylko się pogrążasz
i dobrze dlaczego zawsze tylko o mnie,niech i o liluchnie cos też wiedza ...
wiem o co chodzi
m77 z Tobą już skończyłam.Jesteś dnem zerem i nic nie wartym człowiekiem.Dno totalne.
Lila...dobranoc
przyjda nowi zobaczymy czy wiedząc do czego zdolna jesteś ciebie będą chcieli - mi to lotto w realnym swiecie mi wystarczaja znajomosci na necie nie potrzebuję szukac jak Ty