Wpisy 912 916 – 913 015
28 kwietnia 2012 00:00 → 28 kwietnia 2012 00:44, 100 wpisów
idę sobie
na 14tą:19,37,69
Lilcia
procentowo-wesołej majówki życzę
a jeszcze ew., coś po boku ekranu - jak we wpisie -
912706. Pasko 2012-04-27 (22:43) Rzeszów
z kolei IP sol35 pojawiał się wcześniej pod nickami: madzia77,fantazja,zauroczona,dobrosław28156,magdalena77
z końcówką częściowo nawet zakrytą , ale ... - żeby było widać
k t o siał wiatr ...
taka, za przeproszeniem,
trolli
ławka
912706. Pasko 2012-04-27 (22:43) Rzeszów
z kolei IP sol35 pojawiał się wcześniej pod nickami: madzia77,fantazja,zauroczona,dobrosław28156,magdalena77
z końcówką częściowo nawet zakrytą , ale ... - żeby było widać
k t o siał wiatr ...
taka, za przeproszeniem,
trolli
ławka
i zbanowanowanych - jakiś choćby "precz z ..", czy - podobno, tak gdzieś czytałem - straszne awanturne trolle, czy klony - jakiś miks, czy kulkomaniak - dla uzdrowienia i ostrzeżenia ?
i powodzenia
dziś
i powodzenia
dziś
Robal...ty wiecej pamietasz nicki
Pasko
od 100000 /w okolicach/ wpisu , ale użyłbym raczej słowa - wqrfia
od 100000 /w okolicach/ wpisu , ale użyłbym raczej słowa - wqrfia
Celem strony jest zjednoczenie w drodze po wygrane w Lotto, a nie skupienie się na wyplewianiu trolli co do jednego
lila...
Robalku.... a jakie tu mogą być trolle? Tylko dwa chociaż w tego drugiego wątpię a konkretnie może być jeden i wiemy jaki i po co tu wchodzi
pasko ....mój nick krzysio1 ..mozesz usuwać konto ...nic nie potrzebuje 2 nicki
Pasko
wiem, że się nie da - ale
jeśli Twój mod mi wmawia, albo ktoś twierdzi, że mod tak mu mówił - to drążę - sorry
"faryzeusz" do mnie i barany... - pamiętam człowiekowi, to drugie- może miał jakieś swoje racje - pierwsze - nie miał
dobranoc
wiem, że się nie da - ale
jeśli Twój mod mi wmawia, albo ktoś twierdzi, że mod tak mu mówił - to drążę - sorry
"faryzeusz" do mnie i barany... - pamiętam człowiekowi, to drugie- może miał jakieś swoje racje - pierwsze - nie miał
dobranoc
lila...bobo juz śpi ..popołudniu troche zle zachowała np otwiera w szafie do naczyn i zrobi bałaganu na podłogę
Lila...tez troche 1 raz rozbiła kubek nie zawsze i jeszcze chce malować na ściana z pisakiem
pijcie
Pasko
i jeszcze słowo - że tamta strona jest kompletnie niepoważna , bo 20/20, bo procent, bo program genialny itd - to inna sprawa, ale - jeśli pozwalają sobie tam pisać, że "u Pasko tak można", że "to taki poziom" i takie tam, a później tu włażą i deburdelizuja, to sorry, ale mnie strzyka
i jeszcze słowo - że tamta strona jest kompletnie niepoważna , bo 20/20, bo procent, bo program genialny itd - to inna sprawa, ale - jeśli pozwalają sobie tam pisać, że "u Pasko tak można", że "to taki poziom" i takie tam, a później tu włażą i deburdelizuja, to sorry, ale mnie strzyka
krzysio niemozna hamowac talentu malarskiego u dziecka..trzeba dziecku zamontowac tablice.. by bobo mogło malowac do woli w wyznaczonym miejscu
jocia...ma tabliczka zabawkowa mała kwatratu plastykowe ...bobo łobuzu chce tam na ściana
dawać losowanie
I
Pasko
te jego racje - z perspektywy jakiejś takiej patrząc - chyba nie za bardzo ...
poowoooooooooooooooooooooooooooo
Pasko
te jego racje - z perspektywy jakiejś takiej patrząc - chyba nie za bardzo ...
poowoooooooooooooooooooooooooooo
profesor..jutro na zywo ...teraz napij się piwkoo
dobra tera ide tam...
krzysio...
krzysio...bobo zawsze wpla gdzie indziej malować niż trzeba gdzie idziesz? zostań z nami trochę
Lila...0 3 w nocy ma być losowanko klony z MP losują razem z moreno
profesorze..taaa losują ale chyba jemu w spodniach kulkami zamieszają
Lila..
profesorze...jak Ty masz już o 3 losowanko to z Tobą też coś nie ten teges
dobry wieczór porządnym typującya frajerom odważnym tylko przez net..chętnie podam ip..i się spotkam w realu
Lila...za dużo piwka i dlatego
Yocia
Tobie zwykły /taki jak Ty, czy ja/ user coś powiedział ...
dobranoc
Tobie zwykły /taki jak Ty, czy ja/ user coś powiedział ...
dobranoc
myślę,że to bicze...asceza ciekawy przypadek w dzisiejszych czasach
profesorze...wejdź w smooth jazz na forum i zobacz co ta pizda napisała
dobra ok
Lila...wiem widziałem żeby ją ku*** tyfus zjadł żywcem
Wałbrzyski smieć
tak, wtorek,niedziela to ja? paranoik jesteś i jak tam kusy do którego mi podałaś hasło żeby gnębić np. mag.. Klarak a samej mieć czyste rączki tfu
Boli mnie głowa i nie mogę spać, chociaż dokoła wszyscy już posnęli...noc, noc, noc
Jocia masz coś fajnego w liczbach ???
Jocia masz coś fajnego w liczbach ???
no proszę
wiem widzę rzygać się chcę
Ty weź juz przestań z tym kusym ,do niego miało hasło kilka osób nie tylko jaDo roboty lewusko a nie na czat
to tak robal 36 odnośnie moich klonów taki zdziwiony jesteś? gdyby nie było miks kulkomaniak czy porucznik skryba nie byłoby potrzeby klonować sie .. wiesz jeśli wlazłeś miedzy klony - a jak tam "faryzeusz"
Lila..spoko
Lila...
poza tym zgubiłaś coś tu? Wypintalaj na goldenlotto.Po co tu wlazłaś? Nudzi ci się?
nie Pasko lila Ty mnie szukasz pod każdym nickiem i pozdrooo dla kusego do którego dałas mi hasło i pisałaś pod nim co Admin potwierdził - cos jeszcze chciałaś dodać
z dopiskiem od kusego "aby Admin się w IP nie połapał"
Admina w h.u.j.a chciałaś robić a teraz swieta ...
Admina w h.u.j.a chciałaś robić a teraz swieta ...
i nie wpisuj mi się wKG ani na smooth jazz bo za tempa jesteś żeby dodawać tam wpisy
Ku**** i jeszcze wirusa wjebała tam
naszczęscie avast wyjebał go
idiotko od Ciebie dostałam hasło do kusego aby Pasko w IP nie mógł się połapać
no dostałaś ode mnie a ja od kogoś więc jeśli nie jesteś w temacie kajdaniaro to zawrzyj wary i te i sromowe tez
kusego na mag.. i klarak,bo Ci cos nie tak napisali
ja zniknę ale Ty będziesz miała ciagle wtorek niedzielę a potem miesiace
ja zniknę ale Ty będziesz miała ciagle wtorek niedzielę a potem miesiace
a bluzgaj sobie fałszywy człowieku - za pomoca innych chciałas gnebić mag.. i klarak tfu
Ty to mnie możesz w dupę cmoknąć tak jak już pisałam.Dowiedziałam się ciekawych rzeczy o Toie
splunąć na kogos takiego tfu tfu wykorzystywac innych by swoje porachunki załatwiać tfu
podobno masz się na mnie mścić bo Pasko wybrał mnie a nie ciebieale jak wybrał?
mieszać do swoich porachunków innych uzytkowników tfu tfu tfu