Wpisy 913 116 – 913 215
28 kwietnia 2012 01:26 → 28 kwietnia 2012 07:45, 100 wpisów
przecież
Pasko dziękuję za możliwość pisania i przepraszam za to co było ...
przeciez ty nie masz w realu znajomych ,chyba ze tych z psychjatryka oj pani madziu
a spadaj kochanków na wirtualnej polsce szukać
twoim przepraszam sobie można dupę fałszywa gnido podetrzeć.A i to nawet niebo dupa mogłaby dostać zakarzenia
faktycznie smieszne ha ha hi hi
dobrej nocy lila
pozdroooo dla kusy i roxany która wychwalała lilę za osiągnięcia w typowaniu
aaa zapomniałam przecież roxana i lila to te same osoby,co też Pasko dzisiaj potwierdził
wszyscy znaja moje niki jakoś nie robi twoja wiedza na nikim wrażenia
ale roxana chwaliła lilę za typowania
chyba wrócę do jednego ze sowich dawniejszych i też będę sama siebie chwalić może dowartościowując się bardziej w ten sposób wychwalając samą siebie jak Ty
Żegnam cię gnido ozięble.Jak wrócę to dokończymy nasz dialog nie koniecznie mnie interesujący
dobrosław jak pisał do mnie i odwrotnie to było z dwóch rożnych IP/kompów/ co Pasko potwierdzi,a kto to był to Ci nic do tego ...
i dobrosław nigdy nie chwalił mnie za osiągnięcia robi to w domu nie musi na czacie
ty i ten twój dobrosław i hewka i onaa i paskuda i lukrexja i m77 i magdalena i c*** jeszcze wie kto
Lila...
bo to nie ja jestem zakompleksione state bezdzietne pudło,które łaknie komplementów by poczuć swoja wartość
chciałabys wyglądac jak to pudło.Spojrz w lustro jak Ty wyglądasz Jezuuuu masakra ale za toyry masz dzieci ,którym nie poświęcasz czasu.Powinni ci je odebraci kto wie kto wie
i to nie ja mam potrzebę błyszczeć na czacie aby poczuć się akceptowaną i lubiana przez innych mnie to nie potrzebne
znowu prywata w ruch? a byłas widziałas moje dzieci? Nie ... wiec japa
i nie jestem zakompleksiona .Nie mam kompleksów wydaje mi się że ty je masz i mierzysz wszystkich swoja miarka ale to tez nie mój problem.
postaraj się o swoje bo inaczej zostanie Ci czat do końca dni Twoich bzdetnych wpisów w ilosci 150tys.
pałka,końcówka,sucz,k.u.r.w.a,wary oto wpisy diamencika czata MP
nieoszlifowanego diamencika
he heku,,,,,wa leże
consi
czat to tobie zostanie.Ty bez kompa nie istniejesz.siedzisz 24h na dobę .no mnie to nie grozi a mi dzieci nie potrzebne,jeżeli podejmę decyzje o ich poczęciu to będzie moja decyzja a nie twoja i moja sprawa tak że nie wnikaj w moje życie sexualne bo i yak tobie do takiego dalekokobyła ,wywłoka,kuuurwa ,***a to sa twoje wpisy do mnie.Kolejnego niedocenionego diamencika który przestał błyszczeć bo jakis podrobiony ,nic nie warty
jesteście bardziej zawzięte niż faceci
consi...ona osiągnęła dno niestety ale to też mnie gówno obchodzispadam bo jutro lecę w pindu
Lila...
więc i w moje zycie nie wnikaj gówno Ci do moich dzieci ja 24 na dobe hihi to Ty masz 150tys wpisów ja razem z kolnami nie mam nawet 20 tys. więc? co komu do domu jak chata nie jego
c*** cię moje wpisy i moja osoba wy***alaj dnie totalny bo za głupia jesteś żeby cokolwiek do mnie pisać.Szuraj gotować zupę na jutro
zajmij się produkcja dzieci ... zreszta poczytaj co się dzieje z bezdzietnymi - podpowiem często p.i.e.r.d.o.l.c.a dostaja ...
a tu zywy przykład
mam gosposie, obiadek to Ty zeby przynajmniej przez żoładek do serca trafić
zal ci że Ty nie masz? Ż.a.p.i.e.r.d.a.l.a.j. do roboty to tez będziesz miała
oby nie a tak przy okazji do keni na trąby u słonia popatrzeć czy murzynek z końcówka
moja gosposia wyobraź sobie moja
moja gosposia wyobraź sobie moja
dobra narkapokój Wamza dużo mam adrenaliny w realu
i końcówka/pałka u murzyna w keni lub traba od słonia
consigliere
consigliere
murzynka tobie przywiozę ty lubisz czarne koncówkitylko uważaj żeby ci fiut nosem nie wypełzł Gosposia to ty możesz byc chociaż i w to watpię.Tak to jest jak się 30 lat nic nie robi
Jezuuuuuuuu z kim ja w ogóle dyskutuję tfuuuuuuuuuuu z suczą dnem totalnym?
hihi haha
1. Pasko 2012-04-03 10:16:42 Rzeszów
Polecam monetowo.pl
Jest tam dział "Moje Monety", gdzie możesz sobie skatalogować wszystkie nicki.
Polecam monetowo.pl
Jest tam dział "Moje Monety", gdzie możesz sobie skatalogować wszystkie nicki.
kusy kusy kusy kusy jebnięta magdalenka ,srusy to dla ciebie suko
http://www.youtube.com/watch?v=cmYy7REexxw tobie tak trzeba przy***olić wyżej nie polecisz ***o
http://www.youtube.com/watch?v=cmYy7REexxw tobie tak trzeba przy***olić wyżej nie polecisz ***o
http://www.youtube.com/watch?v=rSnfe_6r3Xg&feature=related
Robal pod
Robal pod
slawek
Tak to jest jak człowiek codziennie wstaje 05;00 przyzwyczai się
Tak to jest jak człowiek codziennie wstaje 05;00 przyzwyczai się
Ja niestety nie na ryby tylko do pracy, propo na 14:
12,37,34. Pozdrawiam
12,37,34. Pozdrawiam
"Pewne wydarzenia pokrzyżują Ci dzisiejsze plany. Chwilami poczujesz się wytrącony z równowagi. Rano nie masz raczej co liczyć na dobry humor"...takimam na dzis horoskop
gg36
dzisiaj obstawie multi, lotto i mini a nóż się co trafi
znikam i powooooooooo.........
wpadnę późnej
dzisiaj obstawie multi, lotto i mini a nóż się co trafi
znikam i powooooooooo.........
wpadnę późnej