Wpisy 912 816 – 912 915
27 kwietnia 2012 23:15 → 27 kwietnia 2012 23:57, 100 wpisów
14,36,40
Nie wykorzystane.. . Szkoda. 2/2 i 4/4.
32,40,57
Kaska, Bronson, deki, pozostali dobranoc
Pasko
romanx
to jak z perspektywy się paczy ? to samo byś robił ?
faryzeusz z robaka ? troll sqrwiały i z iluś ników wbijał ?
albo miał może kiedyś inną nazwą użytkownika ?
Pasko
romanx
to jak z perspektywy się paczy ? to samo byś robił ?
faryzeusz z robaka ? troll sqrwiały i z iluś ników wbijał ?
albo miał może kiedyś inną nazwą użytkownika ?
wieczór
Lila...pewnie ze tak
Lila...
Lilcia
sorry jeszcze raz
2012-04-0 3 12:45:22
mag.. pytanie mam .. skąd lila wiedziała/o czym wspomniała na czacie/ że miałaś zamiar opuścić portal? przecież nie pisałas o tym oficjalnie ani na forum ani na czacie Multipasko
2012-02-26 (13:44)
statusmag..
Data rejestracji: 2010-03-06
Ilość postów: 1060
12424 grażus Ty...TY....masz jakieś urojenia
rozmawiałm kilkakrotnie z adninem..nie i perdach z mp..też mam swoje zapytania..a co wolno mi je mieć,..do diabła..!!
*znikło duŻo wspaniałych ników z mp...i powiem Wam..kiedyś wpomniałm tel... do jednego użytkownika : wiesz co najbardziej żałuje ,że nie ma tu ediego8..on by zrobił porządek edi8 sorry. pozdrawiam.
*zostło 72h do pobytu na mp.. ŻEGNAM TU WSZYSTKICH ..
2012-04-0 3 12:45:22
mag.. pytanie mam .. skąd lila wiedziała/o czym wspomniała na czacie/ że miałaś zamiar opuścić portal? przecież nie pisałas o tym oficjalnie ani na forum ani na czacie Multipasko
2012-02-26 (13:44)
statusmag..
Data rejestracji: 2010-03-06
Ilość postów: 1060
12424 grażus Ty...TY....masz jakieś urojenia
rozmawiałm kilkakrotnie z adninem..nie i perdach z mp..też mam swoje zapytania..a co wolno mi je mieć,..do diabła..!!
*znikło duŻo wspaniałych ników z mp...i powiem Wam..kiedyś wpomniałm tel... do jednego użytkownika : wiesz co najbardziej żałuje ,że nie ma tu ediego8..on by zrobił porządek edi8 sorry. pozdrawiam.
*zostło 72h do pobytu na mp.. ŻEGNAM TU WSZYSTKICH ..
wojtas...
jak bym się chwalił to bym zaprosił na piwko, tylko stwierdzam fakt bo rzadko się zdarza
ktoś miał farta i pewnie trafił 10 razy ósemki , a ta jedna z przypadku
pamiętajcie 37,49,60.......jak nie wejdą wszystkie to mam szlaban na MP dwa tygodnie
R36 co wyjeżdżasz ???
R36 co wyjeżdżasz ???
powoli na MP zapada cisza
97 sledzi
profesor
Robal...lila wiedziała i nie powiem od kogo.Na bank nie od Pasko. Znasz? http://www.youtube.com/watch?v=tKZEkOXomNo
żeby trafić 8/8 x10 to trzeba mieć cynk z GÓRY albo robić w TS przy samym korycie
Obiecałem równość i otrzymuję w tej sprawie wiadomości.. W związku z tym Lili zaprzeszłe "klony" również zostają zablokowane. kombo,roxana,kusy lądują do kosza. Myślę, że teraz wszyscy są zadowoleni. Życzę miłego wieczoru
Lila...jasne wiem
komboto kiedy jeszcze mnie nie bylo na czacie
anzu...dobranoc
Lilcia-wyjeżdżasz??
anzu-37,49 też jutro gram
36,57,72
14,28,50
profesor już byłeś
912706. Pasko 2012-04-27 (22:43) Rzeszów
z kolei IP sol35 pojawiał się wcześniej pod nickami: madzia77,fantazja,zauroczona,dobrosław28156,magdalena77
... chyba nie dałeś rady wymienić wszystkich - tak, mam takie wrażenie, wrażenie graniczące z pewnością
dobranoc
912706. Pasko 2012-04-27 (22:43) Rzeszów
z kolei IP sol35 pojawiał się wcześniej pod nickami: madzia77,fantazja,zauroczona,dobrosław28156,magdalena77
... chyba nie dałeś rady wymienić wszystkich - tak, mam takie wrażenie, wrażenie graniczące z pewnością
dobranoc
R_36....
Robal_36: dla IP które użyła "sol35" są to wszystkie nicki użyte na chacie z tym IP od początku.
krysjak tam wygrane??
Lila...jesteś
kusy chyba w modzie na sukces grał
Robal...lukrecja jeszcze była i wiele wiele innych a to dla Cię na dobranoc http://www.youtube.com/watch?v=5U-NHTW2-Ps&feature=related
wojtas....kusy grał w polskim serialu RANCZO
Lilcia-i tak beze mnie??
O, przepraszam
to znaczy odwiedzać Nas jeszcze życzliwie będzie z adresu kol. kameliowej ?
lila
to znaczy odwiedzać Nas jeszcze życzliwie będzie z adresu kol. kameliowej ?
lila
profesor
Pasko..z kusego korzystało kilka osób i nie ściemniaj mi że,to mój jakiś zaprzeszły nik.Kombo roxana tak i jeszcze jeden dziwne że,nie wymieniłeś a roxilila gdzie?
Robal...i z waleta czasami tez nas odwiedzi bo jej się dni tygodnia skończą
krys-słabo ostatnio w multi,u buka lepiej
Lila...są jeszcze nazwy miesięcy
Lila na tym chacie tylko takie nicki znalazło, chyba że zmieniałaś IP, to moja wyszukiwarka klonów nie miała szans
Nie sprawdzałem nicka pod kątem ile osób z niego korzystało, tylko jakie nicki Ty użyłaś.
Pasko..już nie pamiętam jaki to był jak mnie zbanowałes Roxlila albo roxilila
Jakbym jeszcze miał sprawdzać, że jednym nickiem dzielą się różne osoby podając sobie loginy i hasła przez gg czy e-mail, to już by była przesada
Lila...
niedługo IQ będzie tu podawane
Lila..
Robal-nie przesadzaj
Pasko zasiał ferment jak Kaczyński z Antkiem.
Lila jedziemy od nowa...ABOLICJA
Lila jedziemy od nowa...ABOLICJA
Lilcia-od niektórych ludzi,z którymi miałem do czynienia,to inteligentniejszy jest mój kaktus na parapecie
ja zawsze pod nikiem lila kombo to był hm....był ktoś Pasko wie i już dawno prosiła o usunięcie pozostałych ników