Wpisy 910 266 – 910 365
25 kwietnia 2012 22:11 → 25 kwietnia 2012 22:35, 100 wpisów
dziś losuje rusiecka
torsan
Jak pomyślę o poświęceniu chłopaków jak to w tych rogatych hełmikach zapierniczali przez Atlantyk by przywieźc zapas krążków porzucając piwo i kobiety to aż się łezka w oku kręci
Jak pomyślę o poświęceniu chłopaków jak to w tych rogatych hełmikach zapierniczali przez Atlantyk by przywieźc zapas krążków porzucając piwo i kobiety to aż się łezka w oku kręci
Lila a sex na odległość....?
torsan
Zwłaszcza wersja swojska rozgrywana przy pomocy czajników made in China
Zwłaszcza wersja swojska rozgrywana przy pomocy czajników made in China
Jazda figurowa jaest ok
moja piąteczka na 10 losowań dała mi tylko 3/5 jak do tej pory i tam jeszcze 2x 2/5
medea...ale zobacz jacy wikingowie byli,kawał chłopa a popatrz teraz na tych chłopaczkówwyglądają jak zamówieni i nie odebrani
dotam
można,pod warunkiem,że odległość nie przekracza dł..członka
dzisiaj mam 8/8 x 10...
Lila
Bo jak pływali na tych łódkach i siali gwałt i zniszczenie to panie wikingowe pocieszały różne wy***ki i niezguły no i dobre geny w wyginęły wyparte przez te łatwiej dostepne
Bo jak pływali na tych łódkach i siali gwałt i zniszczenie to panie wikingowe pocieszały różne wy***ki i niezguły no i dobre geny w wyginęły wyparte przez te łatwiej dostepne
co to ***** jest
Użytkownik Automat dopisał wyniki multi multi
01,04,05,06,07,13,15,16,22,23,33,34,35,41,42,53,60,62,65,66
Plusem jest liczba: 04
01,04,05,06,07,13,15,16,22,23,33,34,35,41,42,53,60,62,65,66
Plusem jest liczba: 04
Użytkownik forysek trafił 5/5 w typowaniu Multi Multi
profesorze
Spokojnie ... stadiony jeszcze nie pokończone no i skąd rząd ma wziąc jak nie od nas maniaków
Spokojnie ... stadiony jeszcze nie pokończone no i skąd rząd ma wziąc jak nie od nas maniaków
Lila...nooooooo!!!!! co ta franca tu robi
gdzie moje 8/8....
Lila...juz sam nie wiem straciłem nad nią kontrole
Jocia jaki pewniak w gr...???
Lila...
Użytkownik Pasko dopisał wyniki jokera
Wylosowany Joker to: 16, natomiast pozostałe wylosowane liczby to: 04,15,32,35
Wylosowany Joker to: 16, natomiast pozostałe wylosowane liczby to: 04,15,32,35
Użytkownik Pasko dopisał wyniki KASKADY - 03,06,07,08,09,11,14,15,17,18,21,24
emeryt
Z tym odkrywaniem to niezłe jaja bo Chińczycy też twierdzą, ze maczali w tym palce A z drugiej strony no i co z tego, ze odkryli jak im czerwone twarze taki łomocik spuścili, że się dopiero na Grenlandii zatrzymali A przy okazji wynaleźli zawód developera, bo skąd niby współcześni przedstawiciele tego zawodu wiedzieliby, że nie ma jak fajna nazwa
Z tym odkrywaniem to niezłe jaja bo Chińczycy też twierdzą, ze maczali w tym palce A z drugiej strony no i co z tego, ze odkryli jak im czerwone twarze taki łomocik spuścili, że się dopiero na Grenlandii zatrzymali A przy okazji wynaleźli zawód developera, bo skąd niby współcześni przedstawiciele tego zawodu wiedzieliby, że nie ma jak fajna nazwa
Lila
w końcu, czy nie w końcu
w Oslo w muzeum, gdzie m.in. jest Kon-tiki
są fragmenty łodzi wikingów z X-XI wieku, które zostały przywiezione z wybrzeży Ameryki Połnocnej, gdzie wikingowie w tych wiekach docierali
ale nie znali pisma na tyle, aby to opisać
w końcu, czy nie w końcu
w Oslo w muzeum, gdzie m.in. jest Kon-tiki
są fragmenty łodzi wikingów z X-XI wieku, które zostały przywiezione z wybrzeży Ameryki Połnocnej, gdzie wikingowie w tych wiekach docierali
ale nie znali pisma na tyle, aby to opisać
i gdzie jest 28 ja się pytam
Lila -oczywiście, że ich
wiele jest takich INNYCH PRAWD
jak najwyższy szczyt np. Europy
wszyscy uczyli się w szkole, że Mt. Blanc
wiele jest takich INNYCH PRAWD
jak najwyższy szczyt np. Europy
wszyscy uczyli się w szkole, że Mt. Blanc
2/5 trafione 33 65 nie tranione 2 9 19 jeszcze cztery losowania zostały
Lila...pewnie ze trzeba
562 osoby oglądały losowanie na Mp.
dobrej nocki wszystkim dziś zrypany jestem jak koń po westernie 350 ton betonu na posadzce leży ale ja chodzę jeszcze
emeryt...żywiec
232 śledziki
w124...dobranoc
Lila.. .