Wpisy 910 166 – 910 265
25 kwietnia 2012 21:55 → 25 kwietnia 2012 22:11, 100 wpisów
medea do jawoxu i pasty bhp...
Lila...
No to kto dziś losuje
Dorotka...
zakon...
zakon...a wiesz co? Wali mnie kto jak mnie osądzaKobiety nie moga oglądać?
bronson
torsan.....wszystko wolę od samochodowych po motorowe,boks ,koszykówka,siatkówka,itd
ryszard
To były dla mojego miasta dobre czasy, ale to się już ne wrati
Lila
A mój znajomy namiętnie ogląda na kanale Domo programy o aranżacji wnętrz i ma jopla na punkcie dopasowywania kolorów we wnętrzach oraz tego jakie elementy wystroju są akurat na topie. Do gatek mu nie zaglądałam, ale może on kryptokobieta jest
To były dla mojego miasta dobre czasy, ale to się już ne wrati
Lila
A mój znajomy namiętnie ogląda na kanale Domo programy o aranżacji wnętrz i ma jopla na punkcie dopasowywania kolorów we wnętrzach oraz tego jakie elementy wystroju są akurat na topie. Do gatek mu nie zaglądałam, ale może on kryptokobieta jest
dorotka no to po
dorotka...no to pod wygraną..
Przepraszam żużel to ci goście na motorach co zasuwają po takim hipodromie posypanym żużlem ?
Ja boksu nie lubie
żużel jest
Lila
Bo nie ma nic durniejszego niż ocenianie człowieka i mówienie coś o nim na podstawie tego co ogląda w TV albo co lubi sobie poczytac do podusi
Bo nie ma nic durniejszego niż ocenianie człowieka i mówienie coś o nim na podstawie tego co ogląda w TV albo co lubi sobie poczytac do podusi
medea ile ja wypił w Jaworze w pollenie....
Lila..
Lila ....JA???
MEDEA NO TO PO
Bronson...tam wszystkejszyn to rudejszyn,jedna blondejszyn i jedna szatynkejszyn
Grałem u buka kiedyś w hokeja kiepsko mi to wychodziło
lILA bo piszą albo ja albo on....no to ja....
tam gdzie się.......
tam gdzie się.......
torsan
Ja jeśli chodzi o hokej to mi się tylko przypomina takie głupawe romansidło historyczne o wikingach co to w X wieku właśnie odkrywali ten sport zamiast krążka używając ziemniaka. Pamiętam, że o mało nie umarłam ze śmiechu szczególnie, że reklamie na tyle okładki jej autor twierdził, że autorka opierała się na materiałach źródłowych by jak najlepiej oddac czasy o których pisze
Ja jeśli chodzi o hokej to mi się tylko przypomina takie głupawe romansidło historyczne o wikingach co to w X wieku właśnie odkrywali ten sport zamiast krążka używając ziemniaka. Pamiętam, że o mało nie umarłam ze śmiechu szczególnie, że reklamie na tyle okładki jej autor twierdził, że autorka opierała się na materiałach źródłowych by jak najlepiej oddac czasy o których pisze
torsan....nie gram już od kilku lat u buka w hokeja
idzie przez czat zęby wybić...???
w124....