Wpisy 901 617 – 901 716
20 kwietnia 2012 00:00 → 20 kwietnia 2012 01:52, 100 wpisów
dobra uciekamdobranoc wszystkim narka do jutra
Robal > spójrz sobie na 11 15 23 60 co to za "dźikie wenże"...
mogę się założyć, że koleś zagrał na coś takiego na stawce x400
mogę się założyć, że koleś zagrał na coś takiego na stawce x400
profesor1980
slavko-cz
majki
niczego bym nie wykluczał... jedna osoba, czy kilka podobnie grających - z jakiegoś programu ?
a z zaznaczeniem na blankiecie x 10 - że niby jest t.y.l.k.o ta opcja - to nie przeginaj - za ile wysłałeś najwięcej ? jeden, taki sam zakład ? przy teraz cenie 2,50 ?
niczego bym nie wykluczał... jedna osoba, czy kilka podobnie grających - z jakiegoś programu ?
a z zaznaczeniem na blankiecie x 10 - że niby jest t.y.l.k.o ta opcja - to nie przeginaj - za ile wysłałeś najwięcej ? jeden, taki sam zakład ? przy teraz cenie 2,50 ?
Robal > ja mówię o garstce ludzi... są tacy co grają kupony ze stawkami x1000
Może mu ktoś zza grobu podał we śnie 4 liczby z instrukcją, żeby wysłał za wszystkie oszczędności
potem przychodzi chłop do kolektury a w ręce 100 kuponów: "sprawdzi pani te kupony" - "pierwszy - oo 840zł wygrana, drugi ooo to samo..... 84 000zł wygrana,wypłacamy czy gra pan dalej?"
... "tak poproszę 42 000 kaskad.
... "tak poproszę 42 000 kaskad.
majki
ok - są
podobno
niektórzy, czasem twardo - mówią, że nawet są - tylko do przodu
wskanów - z drobiazgu nawet - jednak - nie było specjalnie widać
ok - są
podobno
niektórzy, czasem twardo - mówią, że nawet są - tylko do przodu
wskanów - z drobiazgu nawet - jednak - nie było specjalnie widać
skresliłam dzisiaj 38,60,61,11,73 ..na kuponie i miałam 5/8 ..powtrórki..ja je lubie..a nie cierpie śpiochów
lece dalej szybko typować
lece dalej szybko typować
jocia
ale i tak - dobrze, że wysłał
są dwie, co najmniej, szkoły - Yocia
są dwie, co najmniej, szkoły - Yocia
ciekawe dopiero bedzie jak to wystapi w przypadku np 10/10
albinlotto > na stronie TS napisaliby, że w jednej kolekturze padło 800x 10/10... ośmiuset szczęśliwcow wygralo po 250 000zł
ale TS wypłaca maksymalnie bodajże 100 000 000zł za 10/10 z plusem
majklasz przy takiej trafnosci wlaczyla by sie blokada regulaminowa
I to jak byłoby więcej wygranych to się dzielą już tą maksymalną pulą 25 000 000
Pasko > chodzilo mi o dziesiątki w liczbie mnogiej TS zabezpieczyl sie przed bankructwem w regulaminie jest z tego co pamietam 25 000 000zł na 10z10 i 100 000 000zł na 10z10 PLUS
dokładnie
i napisaliby - "dziś klientów od 10/10 - nie obsługujemy "
i napisaliby - "dziś klientów od 10/10 - nie obsługujemy "
100 max moze byc po 10/10 pozniej to juz tylko iloraz zostaje
3. W przypadku, gdy w danym losowaniu Multi Multi Plus dla trafionych 10 z 10 typowanych liczb
stwierdzona łączna kwota na wszystkie wygrane tego stopnia przekroczy kwotę 100.000.000 (słownie:
sto milionów) złotych, wysokość wygranej pieniężnej dla jednego zakładu w tym stopniu oblicza się jako
iloraz kwoty 100.000.000 (słownie: sto milionów) złotych podzielonej przez liczbę zawartych zakładów,
w których stwierdzono wygrane z trafionymi typowaniami 10 z 10 liczb, z uwzględnieniem krotności
stawki dla tych zakładów.
stwierdzona łączna kwota na wszystkie wygrane tego stopnia przekroczy kwotę 100.000.000 (słownie:
sto milionów) złotych, wysokość wygranej pieniężnej dla jednego zakładu w tym stopniu oblicza się jako
iloraz kwoty 100.000.000 (słownie: sto milionów) złotych podzielonej przez liczbę zawartych zakładów,
w których stwierdzono wygrane z trafionymi typowaniami 10 z 10 liczb, z uwzględnieniem krotności
stawki dla tych zakładów.
ciekawy jaki jest limit za 4/4 może 1000? to by były jajca jakby przekroczyl ktos. cala progresja poszla by....
przychodzi jakis chlop do kolektury z 4/4 na kuponie i dostaje powiedzmy zamiast 84zł to 74,60zł
przychodzi jakis chlop do kolektury z 4/4 na kuponie i dostaje powiedzmy zamiast 84zł to 74,60zł
ktoś zajarzył, bo - tego nie było na początku...
limit jest na te tak zwane "wysokie"
dobranoc
limit jest na te tak zwane "wysokie"
dobranoc
żela ...krs był dzisiaj równo z nami ... a mnie to możesz lać kiedy tylko chcesz to dla mnie taki relax
jociu ... dobrej nocki ale jutro już normalnie ...bo tany tany będzie
krys ...ja wiem że Ty masz tam tajniaki takie ..pewniaczki nie typujesz w profilu
max - hehe, ciekawe w profilu nie..czasami coś tam na czat wpiszę i tyle ;P