Wpisy 901 517 – 901 616
19 kwietnia 2012 23:27 → 19 kwietnia 2012 23:58, 100 wpisów
lila bezmózgowce
w przypływie maksymalnego wkurrrrwienia mówię do pewnego
ryżego popaparańca
ty planktonie
w przypływie maksymalnego wkurrrrwienia mówię do pewnego
ryżego popaparańca
ty planktonie
http://www.youtube.com/watch?v=SUONl2RPDmM
ok fajnie ładnie i tenteges - ale - jak robiona mogłaby być -
hipotetycznie oczywiście - przewałka ?
ja ICH nie bronię i nie rozgrzeszam - sam tu wbiłem powodowany tego typu wątpliwościami, ale ... patrząc na wspólne osiągnięcia zaczynam bardziej wyobrażać sobie te nieprawdopodobieństwa...
hipotetycznie oczywiście - przewałka ?
ja ICH nie bronię i nie rozgrzeszam - sam tu wbiłem powodowany tego typu wątpliwościami, ale ... patrząc na wspólne osiągnięcia zaczynam bardziej wyobrażać sobie te nieprawdopodobieństwa...
Robal_36: myślisz, że nagle 10 osób puściło po 90 kuponów na "czwórkę" ? Normą jest 20 wygranych. Pozostałe 900 są ponad normę i prędzej zrobiła to 1 osoba niż 2 czy 3.
torsan -wiem, ale po co mi te punkty ??
ile na końcu roku mam zamawiać scyzoryków, otwieraczy do butelek, czapek czy innych prymitywnych gadżetów jakie oferują
ile na końcu roku mam zamawiać scyzoryków, otwieraczy do butelek, czapek czy innych prymitywnych gadżetów jakie oferują
Po ilości wygranych 2/4 widać, że kuponów wysłano tyle co średnio zwykle... tylko jest o 900 wygranych 4/4 za dużo.
bellcia..pewna blogerka pisałaa dzisiaj w TV widziałam co zrobili z taką oczerniającą innych blogerką brrrrrrr
emeryt > też tworzyłem kiedyś e-kupony...
u mnie w mieście działają: tip sport, totolotek, Millenium (tydzien temu otwarty) i jeszcze 2 jakies...
dziwna sprawa 2 punkty działają od dawna a pozostałe to przeciętnie rok i upadają... teraz wszystko trafia do neta...
u mnie w mieście działają: tip sport, totolotek, Millenium (tydzien temu otwarty) i jeszcze 2 jakies...
dziwna sprawa 2 punkty działają od dawna a pozostałe to przeciętnie rok i upadają... teraz wszystko trafia do neta...
Nie wiem
Pasko
możliwe wszystko, może podobne nastawy z jakiegoś programu ?
Pasko
możliwe wszystko, może podobne nastawy z jakiegoś programu ?
zapytam
dlaczego my się jeszcze tym cudom dziwimy
czy słyszeliście o tej dodatkowej cyfrze dodawanej do 6-tki lotto
dlaczego my się jeszcze tym cudom dziwimy
czy słyszeliście o tej dodatkowej cyfrze dodawanej do 6-tki lotto
bellcia...tu już więcej nikt nie zadymi jak nie ma tej osoby no chyba że,wejdzie jako sobota to jej się zadymi ale z dupy
5,8,14,28
Lila...
kto oglądał wczoraj "Świat Według Kiepskich" ?
Był odcinek o Lotto i kumulacji 6 000 000zł
Był odcinek o Lotto i kumulacji 6 000 000zł
Lila...a ja wchodzę jutro jako niedziela
profesorze...a Ty mi tu po oczach nie wal tymi cyferkami bo jakbym miała je wszystkie wysłac to nie wiem czy bym nie zbankrutowała
moi mili państwo
ide spaćwczoraj pracowałam do 2,30 przy kompie
a od 6 już jestem na nogach
padam na facjatę
dobranocka wszystkim
ide spaćwczoraj pracowałam do 2,30 przy kompie
a od 6 już jestem na nogach
padam na facjatę
dobranocka wszystkim
majklasz-ten odcinek co babka wysysała piłeczki do ping-ponga z numerami?
majklasz- tip sport to takie dziecko fortuny
tylko przeważnie z gorszymi kursami
i umieszczają je przeważnie tam, gdzie nie ma żadnej firmy bukmacherskiej
przewaznie, ale też umieszczają w innych
bo jak np. w Forunie przy podpórce 1, 0 jest np 1,05
to juz w tip sporcie nie ma kursu wogóle na 1,0
tylko przeważnie z gorszymi kursami
i umieszczają je przeważnie tam, gdzie nie ma żadnej firmy bukmacherskiej
przewaznie, ale też umieszczają w innych
bo jak np. w Forunie przy podpórce 1, 0 jest np 1,05
to juz w tip sporcie nie ma kursu wogóle na 1,0
Lila...a!! nie musisz wysyłć są osoby które czekają na liczby i dlatego je podajeja was przeciez nie namawiam do wysyłania
Kumulacja Lotto: 5 000 000 złotych
bella...dobranoc
torsan > mówisz o odcinku 18 pt. "Wio!" tam Ferdek szukał systemu na wygraną Lotto
torsan, Pasko> we wczorajszym odcinku Ferdek był raczej przeciwnikiem gry hehehe... bardzo ciekawy odcinek...
Wiele mówiono o systemach a tak naprawdę wygrana padła na chybił-trafił
torsan, Pasko> we wczorajszym odcinku Ferdek był raczej przeciwnikiem gry hehehe... bardzo ciekawy odcinek...
Wiele mówiono o systemach a tak naprawdę wygrana padła na chybił-trafił
torsan - z tymi punktami byłoby dobrze, gdyby ich nie kasowano na koniec roku, tylko kiedy chcesz to realizujesz
torsan > tak, jedne z ostatnich - nawiązanie do szaleństwa kumulacji w Polsce, nawet do Kiepskich TS dotarł xD
torsan - wszystkie odcinki kiepskich są w internecie
mozna oglądać jakie się chce i kiedy się chce
mozna oglądać jakie się chce i kiedy się chce
emeryt> u mnie w mieście to w większości starsi ludzie grają w punktach... wchodzisz do środka a tam przy stolikach panowie ok 70.
torsan> to był odcinek 387 pt. "Czumulungma". Zobacz obowiązkowo!
torsan> to był odcinek 387 pt. "Czumulungma". Zobacz obowiązkowo!
jocia...
torsan - wracając do punktów, to chociaż na koniec roku miałem tysiące, to i tak jak chciałem zamówić, to powiedziała, że to czy tamto już wyczerpane i musiałem wziąść wielkie ilośći gówienek, aby w ogole nie przepadły
i teraz rozdawałem znajomym, bo ile tego można mieć
i teraz rozdawałem znajomym, bo ile tego można mieć
majklasz - masz rację, ja jak wchodzę to też to widzę -
dla niektórych to rodzaj spędzanaia czasu wolnego, a jakie dyskusje
dla niektórych to rodzaj spędzanaia czasu wolnego, a jakie dyskusje
Ja Kiepskich oglądam na okrągło - mam podłączony telewizor do internetu... a w TV mam wgrana aplikacje ipla... świetna sprawa...
emeryt> dokładnie, też odwalili lipe z tymi punktami za wysyłanie... jak już robią to solidnie a nie tylko po to, żeby klientów nałapać
emeryt> dokładnie, też odwalili lipe z tymi punktami za wysyłanie... jak już robią to solidnie a nie tylko po to, żeby klientów nałapać
torsan> na ipli są wszystkie odcinki do 386. Jak skończą pokazywać w telewizji to wtedy wrzucają do ipli. Także musisz polować gdzieś w TV jak na razie.
ale spoko to pewnie kwestia kilku dni - do tygodnia maks..
ja sobie na szczescie nagralem ten odcinek i dzisiaj ogladalem jeszcze raz
ja sobie na szczescie nagralem ten odcinek i dzisiaj ogladalem jeszcze raz
Robal_36 jak tam mini???
jocia u ciebie jak tam?
Lila
w mm 4/4 -- 924 to jest jakis rekord
jocia u ciebie jak tam?
Lila
w mm 4/4 -- 924 to jest jakis rekord
ale ipla w komputerze doprowadza mnie do szału przez te reklamy...
w telewizorze na szczescie nie ma zadnych reklam i mozna sobie skakac po wszystkim
w telewizorze na szczescie nie ma zadnych reklam i mozna sobie skakac po wszystkim
Lila...ręka swędzi do kasy
profesor1980
albinlotto > dokładnie, Pasko wspomniał o tym zobacz, że wygranych za 3/4 jest mniej niz za 4/4
majklasz i to sporo mniej
albinlotto...
Lila....trza bedzie chyba zapodać
Lila
Lila...dobranoc
albinlotto> zgadzam się z tym co powiedział Pasko > pewnie ktoś grał progresywnie i w końcu ustrzelił swoją czwórkę i wygrał dobre kilkadziesiat tysiecy...
lila>
lila>
druga opcja może być taka, że zagrał na te śmieszne powtórki co od dobrych kilku losowań wchodzą
dziwię się, że TS pozwala na gre maksymalnie na stawce x10...
przecież ludzie jak chcą to i zagrają sobie na stawce xN a to więcej papieru się zużywa....
przecież ludzie jak chcą to i zagrają sobie na stawce xN a to więcej papieru się zużywa....
Lila..