Wpisy 899 440 – 899 539
18 kwietnia 2012 20:05 → 18 kwietnia 2012 21:26, 100 wpisów
deki....teraz sobie wyobraź 205cm na motorzeprzecież jak on za mną siedzi to wygląda jak czterolatek na rowerku
Siema deki, dziś wpadłem jak śliwka w kompot 3x 3/5 2x4/5 i 4/8
deki...no muszę wziąć parszynę bo co z nim zrobię jak na jedną zmianę mamy powiem mu żeby się za bardzo nie odchylał i żeby się mocno trzymał bo jak go dzisiaj [przewiozę to mu się odechce
Lila skąd dorwałaś 205 cm ? Z internetu ?
deki..raz go już przewiozłam,powiedział że z czubkami więcej nie wsiada a ja mu że dobrze,bo to miejsce za mną to dla normalnych ludzi
deki....on jak siądzie na hondzi to ma nogi na wysokości kierownicy a to się lekko jeszcze pochylić trzeba a on sztywny jak pal azji
lila nie cwaniakuj ja mam 192 a różnicę z 205 gdzie indziej
ta 13 dziś będzie szczęśliwa
deki....to tak nie może być.O nieeeeeeeeeeeejadę sama a on niech bierze moje auto albo taxi mnie tam rybka
13 wystarczy jak się umie operować to i serdeczny jak demon
Tatra....dzisiaj słuchałam pewnego Dr i powiedział że długość ma znaczenie.Musi grać melodię na 5
deki....no innnego pomysła nie mam ale jak go zobacza to boję się że,popadają wszyscy
Ale nie Starowicza?! A propos melodii http://www.youtube.com/watch?v=Tp24O5RjpeE na piątkę
Ja znam tylko Dr. Witt
Dobra lece się puścić bo mi bude zamkną...
Uwolnione już od niedzieli.
http://zdjecia.nurka.pl/url/id.joe.pl-sub-images-pictures-db10780ea09ea9bab362fc4d63815e5e-th2.gif.html
http://zdjecia.nurka.pl/url/id.joe.pl-sub-images-pictures-db10780ea09ea9bab362fc4d63815e5e-th2.gif.html
Miałam je na moim profilu.
emerytko..takie krasnoludki a te krasnoludy sklonowane to dwie inne rzeczy
Lila.
Całe szczęście
Całe szczęście
emerytko...ale jeszcze trochę i w porywach krosnoludów tu będzie sztuk 7
jaki wynik meczyk barca-chelsea hm moje obstawienia to polowa i meczyk bla barsy
kathy...nawet nie wiedziałam że Dżeki to taki cwaniaczek złodziejaszek kutwa ciekawe kto go tak wyszkolił?Ja już wiem kto ale żeby mamuśki pióro?
a może on donosy pisze na mła muszę z nim poważnie dzisiaj poszczekac hmmm...
Witam wszystkich
Lila
A może psina po prostu jest kolekcjonerem i tego właśnie egzemplarza brakowało mu by mieć pełną kolekcję do szpanowania przed suczkami z okolicy
Lila
A może psina po prostu jest kolekcjonerem i tego właśnie egzemplarza brakowało mu by mieć pełną kolekcję do szpanowania przed suczkami z okolicy
medea...mam kumpla w skarbówce,podobno nie mają a jak chciał pióro to mógł coś szczeknąć to bym mu kupiła
Lila
Z tego co napisałaś do kathy wnioskuję, ze grzywacze chińskie to nie są psy twoich marzeń Może według niego to tak jak z jabłkami, które są o wiele smaczniejsze jak je z narażeniem życia zerwiesz u sąsiada
Z tego co napisałaś do kathy wnioskuję, ze grzywacze chińskie to nie są psy twoich marzeń Może według niego to tak jak z jabłkami, które są o wiele smaczniejsze jak je z narażeniem życia zerwiesz u sąsiada
siemanko wszystkim
Lila.....
Ide w slady Tatry...i ide sie puścić no chyba,że oprócz totka coś się zdarzy i wtedy zależy...czasem nie należy się bronić przed tym co życie przynosi
medea...a te grzywacze to te bez sierści tak? no mój ma jej az nadmiar