Wpisy 899 454 – 899 553
18 kwietnia 2012 20:09 → 18 kwietnia 2012 21:31, 100 wpisów
deki...no muszę wziąć parszynę bo co z nim zrobię jak na jedną zmianę mamy powiem mu żeby się za bardzo nie odchylał i żeby się mocno trzymał bo jak go dzisiaj [przewiozę to mu się odechce
Lila skąd dorwałaś 205 cm ? Z internetu ?
deki..raz go już przewiozłam,powiedział że z czubkami więcej nie wsiada a ja mu że dobrze,bo to miejsce za mną to dla normalnych ludzi
deki....on jak siądzie na hondzi to ma nogi na wysokości kierownicy a to się lekko jeszcze pochylić trzeba a on sztywny jak pal azji
lila nie cwaniakuj ja mam 192 a różnicę z 205 gdzie indziej
ta 13 dziś będzie szczęśliwa
deki....to tak nie może być.O nieeeeeeeeeeeejadę sama a on niech bierze moje auto albo taxi mnie tam rybka
13 wystarczy jak się umie operować to i serdeczny jak demon
Tatra....dzisiaj słuchałam pewnego Dr i powiedział że długość ma znaczenie.Musi grać melodię na 5
deki....no innnego pomysła nie mam ale jak go zobacza to boję się że,popadają wszyscy
Ale nie Starowicza?! A propos melodii http://www.youtube.com/watch?v=Tp24O5RjpeE na piątkę
Ja znam tylko Dr. Witt
Dobra lece się puścić bo mi bude zamkną...
Uwolnione już od niedzieli.
http://zdjecia.nurka.pl/url/id.joe.pl-sub-images-pictures-db10780ea09ea9bab362fc4d63815e5e-th2.gif.html
http://zdjecia.nurka.pl/url/id.joe.pl-sub-images-pictures-db10780ea09ea9bab362fc4d63815e5e-th2.gif.html
Miałam je na moim profilu.
emerytko..takie krasnoludki a te krasnoludy sklonowane to dwie inne rzeczy
Lila.
Całe szczęście
Całe szczęście
emerytko...ale jeszcze trochę i w porywach krosnoludów tu będzie sztuk 7
jaki wynik meczyk barca-chelsea hm moje obstawienia to polowa i meczyk bla barsy
kathy...nawet nie wiedziałam że Dżeki to taki cwaniaczek złodziejaszek kutwa ciekawe kto go tak wyszkolił?Ja już wiem kto ale żeby mamuśki pióro?
a może on donosy pisze na mła muszę z nim poważnie dzisiaj poszczekac hmmm...
Witam wszystkich
Lila
A może psina po prostu jest kolekcjonerem i tego właśnie egzemplarza brakowało mu by mieć pełną kolekcję do szpanowania przed suczkami z okolicy
Lila
A może psina po prostu jest kolekcjonerem i tego właśnie egzemplarza brakowało mu by mieć pełną kolekcję do szpanowania przed suczkami z okolicy
medea...mam kumpla w skarbówce,podobno nie mają a jak chciał pióro to mógł coś szczeknąć to bym mu kupiła
Lila
Z tego co napisałaś do kathy wnioskuję, ze grzywacze chińskie to nie są psy twoich marzeń Może według niego to tak jak z jabłkami, które są o wiele smaczniejsze jak je z narażeniem życia zerwiesz u sąsiada
Z tego co napisałaś do kathy wnioskuję, ze grzywacze chińskie to nie są psy twoich marzeń Może według niego to tak jak z jabłkami, które są o wiele smaczniejsze jak je z narażeniem życia zerwiesz u sąsiada
siemanko wszystkim
Lila.....
Ide w slady Tatry...i ide sie puścić no chyba,że oprócz totka coś się zdarzy i wtedy zależy...czasem nie należy się bronić przed tym co życie przynosi
medea...a te grzywacze to te bez sierści tak? no mój ma jej az nadmiar
Qń..ja nie mam grzywacza żadnego wyobrażasz sobie mnie z grzywaczem? ja mam Husky
Lila
Kocham husky tylko trochę mnie niepokoją te z niebieskimi oczami, bo za bardzo przypominają ludzkie i jest w tym coś niepokojącego. Tak grzywacze chińskie to te dziwaki łyse z sierścią jedynie na głowie i końcówce ogona.
Kocham husky tylko trochę mnie niepokoją te z niebieskimi oczami, bo za bardzo przypominają ludzkie i jest w tym coś niepokojącego. Tak grzywacze chińskie to te dziwaki łyse z sierścią jedynie na głowie i końcówce ogona.
Moj grzywacz siersc ma,ba nawet czasem jest u fryzjera czesciej niz ja
medea...mój ma błekitne że aż miło się mu spojrzeć w ślepka to własnie w nich jest śliczne poza tym są skoczne,silne i inteligentne
pijcie
21,28,57,59
medea..mój takie 2metrowe ogrodzenie bierze z palcem w ...nosie ,skoczny jak jego pańcia
Sluchaj medea ja w grzywaczach az tak oblatany nie jestem moj grzywacz to w zasadzie pies tesciowej wredne,male stworzonko,ktore jest niegrzeczne na spacerach a w domu nie wiedziec dlaczego zazdrosne o tesciowa
21,28,68,77
21,28,69,77
14,17,33,49