Wpisy 899 540 – 899 639
18 kwietnia 2012 21:27 → 18 kwietnia 2012 22:08, 100 wpisów
Lila
Kocham husky tylko trochę mnie niepokoją te z niebieskimi oczami, bo za bardzo przypominają ludzkie i jest w tym coś niepokojącego. Tak grzywacze chińskie to te dziwaki łyse z sierścią jedynie na głowie i końcówce ogona.
Kocham husky tylko trochę mnie niepokoją te z niebieskimi oczami, bo za bardzo przypominają ludzkie i jest w tym coś niepokojącego. Tak grzywacze chińskie to te dziwaki łyse z sierścią jedynie na głowie i końcówce ogona.
Moj grzywacz siersc ma,ba nawet czasem jest u fryzjera czesciej niz ja
medea...mój ma błekitne że aż miło się mu spojrzeć w ślepka to własnie w nich jest śliczne poza tym są skoczne,silne i inteligentne
pijcie
21,28,57,59
medea..mój takie 2metrowe ogrodzenie bierze z palcem w ...nosie ,skoczny jak jego pańcia
Sluchaj medea ja w grzywaczach az tak oblatany nie jestem moj grzywacz to w zasadzie pies tesciowej wredne,male stworzonko,ktore jest niegrzeczne na spacerach a w domu nie wiedziec dlaczego zazdrosne o tesciowa
21,28,68,77
21,28,69,77
14,17,33,49
profesorze
Lila
No bo to jest pies pracujący a nie jakiś mopsik co to go trzeba z kanapy na podłogę delikatnie zdejmowac by sobie łapek nie połamał przy skakaniu
Lila
No bo to jest pies pracujący a nie jakiś mopsik co to go trzeba z kanapy na podłogę delikatnie zdejmowac by sobie łapek nie połamał przy skakaniu
14,17,30,40
Qń..ja nawet nikomu ręki nie mogę podac bo może być ręka(nie moja) pogryziona
medea76...
14,18,57,59
medea...u mnie ma urlop do końca zycia ale jak jadę z nim w góry to mmmmm.....świra ma na całego,praktycznie mógłby wcale w domu nie siedzieć
Lila i tu sie mylisz sa ludzie,na widok których każdy pies leży potulny jak baranek.
Qń
Teoria głosi, że ludzie dobierają sobie psy o charakterzy zbliżonym do własnego. Tylko praktyka jakby się z tym nie zgadza. Mój sąsiad pracownik w osiedlowej siłowni wielki napakowany facet śmiga z yorkiem a sąsiadka z klatki obok kobieta w rozmiarze kieszonkowym jest ciągana na spacerze przez rotweilera
Teoria głosi, że ludzie dobierają sobie psy o charakterzy zbliżonym do własnego. Tylko praktyka jakby się z tym nie zgadza. Mój sąsiad pracownik w osiedlowej siłowni wielki napakowany facet śmiga z yorkiem a sąsiadka z klatki obok kobieta w rozmiarze kieszonkowym jest ciągana na spacerze przez rotweilera
5,14,48,57
Qń..mój tylko na mnie reaguje,reszta może mu skoczyc jak to się mówi
5,14,77,80
Lila
Bo ty dla niego jest przewodnikiem stada lub kierownikiem zaprzęgu. Pozostali się nie liczą
Bo ty dla niego jest przewodnikiem stada lub kierownikiem zaprzęgu. Pozostali się nie liczą
A mój jamnik jest ok
5,14,55,60
medea.....a w sumie to był pies mojego taty i jak był szczeniakiem tato musiał wyjechac na kilka miesięcy na Dominikanę i dał mi go do "przechowania".Stwierdził że,jak wróci i pies go pozna to zabierze go do siebie.Po powrocie ,jak wszedł tylko za bramkę był upitolony w dupsko .Pies go nie poznał i został u mnie.Co prawda w dupencję go już nie gryzie ale tez nie słucha go wcale
Żeby mieć psa trzeba mieć elementarne pojęcie ...jeśli gość z siłowni gania z yorkiem to delikatnie rzecz ujmując nie trzeba isc na komedię do kina a jesli pani rozmiarów mikrych wyprowadzana jest przez rottweilera to juz smieszne nie jest trąca to głupotą,ale cóż "Głupota jest wszechobecna-gddzie stanie tam jej terytorium.
medea76...mój moze nie miniaturka ale długo włosy
Qń...wiesz,może być tak że,taki kark niby wielce straszliwy że aż strach się bać jest w rzeczywistości miękki jak zleżała gruszka i dlatego zapitala z Yorkiem .Rasa odpowiednia do niego
Lila zaproś na awe obejcie,podwórko ( jak zwał tak zwał ) prawdziwego myśliwego to taki koleś pokaże pieskowi gdzie jego miejsce bez krzyku,przemocy,broni etc.
Qń...jeżeli ktoś zrobiłby mojemu psu krzywdę wychodzę i zabijam śmiecia.Ide siedzieć i mam to w dupie
Lila
Psy to już tak mają. Szef ma byc jeden a każdy kto do szefa podchodzi bez odpowiedniego szacunku albo bez zachowania odpowiedniej postawy ( u ludzi odpowiednikiem byłoby coś w stylu Juranda czyli w koszuli z sznurem na szyi i odpowiednio nisko schyloną głową) musi zostac pouczony o niestosowności zachowania. A szczeniaki uczy się karząc je podgryzaniem
Psy to już tak mają. Szef ma byc jeden a każdy kto do szefa podchodzi bez odpowiedniego szacunku albo bez zachowania odpowiedniej postawy ( u ludzi odpowiednikiem byłoby coś w stylu Juranda czyli w koszuli z sznurem na szyi i odpowiednio nisko schyloną głową) musi zostac pouczony o niestosowności zachowania. A szczeniaki uczy się karząc je podgryzaniem
2,3,14,55
te remisy
Ruch Radzionkow Pogoń Szczecin 1 - 1
Dolcan Ząbki Arka Gdynia 1 - 1
Flota Świnoujście Polonia Bytom 0 - 0
Siauliai Zalgiris 2 - 2 /czekał od września/
Termalica B-B. Sandecja Nowy Sącz 0 - 0
dały kasę 3 866 zł
Ruch Radzionkow Pogoń Szczecin 1 - 1
Dolcan Ząbki Arka Gdynia 1 - 1
Flota Świnoujście Polonia Bytom 0 - 0
Siauliai Zalgiris 2 - 2 /czekał od września/
Termalica B-B. Sandecja Nowy Sącz 0 - 0
dały kasę 3 866 zł
medea..mój reaguje na szybkie ruchy i to niekoniecznie moje.Leży i obserwuje.Wystarczy że,ktoś za szybko połozy nogę na nogę i się może dziać.Muszę w porę reagować.Lecz tylko wtedy gdy nie zna kogoś bo tych co zna to juz jakoś da się przeżyc jak ja to mówię
4,7,12,13
Lila nikt Twojego gryzaka dupowego zabijac nie bedzie ja chcialem Ci jedynie uzmyslowic,ze są ludzie wobec,których ( choć natura temu przeczy ) pies bedzie spolegliwy.
Qń
A propos głupoty ludzkiej jeśli chodzi o psy to jestem podobnego zdania. Trzeba miec nierówno pod sufitem by w bloku w 40-metrowym mieszkaniu małżeństwo z dwójką dzieci funduje sobie Bernardyna. A w jednym z sąsiednich bloków mamy takich mądrych inaczej
A propos głupoty ludzkiej jeśli chodzi o psy to jestem podobnego zdania. Trzeba miec nierówno pod sufitem by w bloku w 40-metrowym mieszkaniu małżeństwo z dwójką dzieci funduje sobie Bernardyna. A w jednym z sąsiednich bloków mamy takich mądrych inaczej
Qń..ale nie mój mój gryzak cudzej dupy lubi gryźć i nic na to nie poradzę
Lila...troszkę
3,8,14,17,18,26,31,40,55,72
Lila czym trąca zachowanie Twojego psa na forum ogólnym pisał nie będę,bo jeszcze mnie poszczujesz nawet jesli do konca na to nie zasluze
U mnie na osiedlu facet w mieszkaniu trzyma charta rosyjskiego
Lila..ok no problem
Qń..ogólnie jest grzeczny i do rany przyłóż ale widocznie ma cos co go denerwuje,szybkie podanie ręki itd.Mi to pasi i go raczej tego nie oduczę ,znajomi się nie boją dupska gryzie tylko obcym więc jest
Profesorze.
Ja mam jamniczkę długowłosą.
Ja mam jamniczkę długowłosą.
emerytka.....
emerytka.....moj jamnik jest młody 2 lata ma
Ale jeśli chodzi o psy to nic nie pobije mojej ciotki biznes - łomem wykończymy, która mówiąc delikatnie jest jakby to powiedziec snobką. Jak w tych jej Twoich stylach czy innych Werandach celebrytki zaczęły sie z psami pokazywac zakomunikowała całej rodzinie, ze chce miec psa i to koniecznie czekoladowego labradora jak jakaś prezenterka z TV. No ale nie teraz tylko jak będzie miała więcej czasu czyli na emeryturze. Jej mina była bezcenna jak na imprezie z okazji przejścia na emeryturę synowie sprezentowali jej takiego szczeniaczka
Moja już ma 9 lat.
dawać losowanko
zakon...
Lila
Mi też jest tego psa żal jak widzę go na balkonie śledzącego smętnym wzrokiem przechodniów, bo tych ludzi całymi dniami w domu nie ma
Mi też jest tego psa żal jak widzę go na balkonie śledzącego smętnym wzrokiem przechodniów, bo tych ludzi całymi dniami w domu nie ma
Też czasem zachowuje się jak pies.
Znaczę teren wokół mojej nowej panny.
Znaczę teren wokół mojej nowej panny.
13,17,18,21,26,27,32,32
dzikus
To uważaj bo publiczne załatwianie potrzeb fizjologicznych jest karalne
To uważaj bo publiczne załatwianie potrzeb fizjologicznych jest karalne
medea.....do bloku to tylko jakieś miniaturki ,kundle bo takie duże psy to się męczą
medea76- tak, to według moich założeń
gra na remisy zespołów, które najdłużej nie zremisowały w swoich ligach, bo LOGICZNE jest, że kiedyś "MUSZĄ"
po prostu, nie przegrywam, lecz wygrane są najwyżej odłożone w czasie
gra na remisy zespołów, które najdłużej nie zremisowały w swoich ligach, bo LOGICZNE jest, że kiedyś "MUSZĄ"
po prostu, nie przegrywam, lecz wygrane są najwyżej odłożone w czasie
Lila
Święta racja tylko głupota ludzka jest czasami tak duża jak pacyfik
Święta racja tylko głupota ludzka jest czasami tak duża jak pacyfik
zakon
emeryt
Ja też cały czas główkuję nad ulepszaniem mojego pomysłu na multi multi. Efekty mizerne, ale przynajmniej mam przyjemne hobby
emeryt
Ja też cały czas główkuję nad ulepszaniem mojego pomysłu na multi multi. Efekty mizerne, ale przynajmniej mam przyjemne hobby
medea76- u mnie jest to prostsze, nie muszę główkować, to sie przydaje, jak nie mam czasu nieraz
statystyka w dokumencie
patrzę, kto jutro gra i typuję zespoły, które najdłużej czekają za remisem
nie zremisują to obstawiam w następnym meczu, lecz stawka taka, że suma stawek na ten zespół musi być mniejsza od wygranej
jakie to proste
statystyka w dokumencie
patrzę, kto jutro gra i typuję zespoły, które najdłużej czekają za remisem
nie zremisują to obstawiam w następnym meczu, lecz stawka taka, że suma stawek na ten zespół musi być mniejsza od wygranej
jakie to proste
Dziś ja losuje
i wygramy wszyscy
emeryt...
zakon ....
Lila...spoko beben o 22:00 jest mój
dziś znowu 3 banki napisały mi o jakichś pożyczkach
zapytałem ich, ile mam im pożyczyć ?
jak dotychczas nie odpisali i nie wiem czemu ???
zapytałem ich, ile mam im pożyczyć ?
jak dotychczas nie odpisali i nie wiem czemu ???
emeryt
U mnie zakłady piłkarskie raczej nie wchodzą w grę, bo piłce wiem tylko tyle, ze 22 panów plus biega za piłką na zielonym trawniku przez 90 minut pod czujnym okiem sędziego
U mnie zakłady piłkarskie raczej nie wchodzą w grę, bo piłce wiem tylko tyle, ze 22 panów plus biega za piłką na zielonym trawniku przez 90 minut pod czujnym okiem sędziego
Lila- a kto Ci powiedział, że ja tyram ???
dopiero co wróciłem z baletów w C
a teraz przygotowuję się na weekend majowy, co prawda trochę długi 27.4-6.5
czeka na mnie Zawrat i Czerwone Wierchy
dopiero co wróciłem z baletów w C
a teraz przygotowuję się na weekend majowy, co prawda trochę długi 27.4-6.5
czeka na mnie Zawrat i Czerwone Wierchy