Wpisy 897 873 – 897 972
17 kwietnia 2012 21:44 → 17 kwietnia 2012 22:01, 100 wpisów
Zły dzień !!!!!
Nawet swoich cyferek z typowania nie wysłałam
aaaaaaaaaaaaaaaaaa
Nawet swoich cyferek z typowania nie wysłałam
aaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja po okopceniu się liściem laurowym chyba odlot zaliczę..
i to na legalu.
Monet Liściem laurowym ? To coś ty z nim wyprawiał
Lilaaaaaaaaaa
Lilaaaaaaaaaa
medea...to już teraz wiem po czym 3 dni do tyłu chodziłam,po szałwii
ponownie
dziś zuzia skreśliła keno na 6 liczb i trafiła 3 czyli 2zł wygrała jutro dam jej kuponik do mm
dziś zuzia skreśliła keno na 6 liczb i trafiła 3 czyli 2zł wygrała jutro dam jej kuponik do mm
grudniowa
Okadzanie się liściem laurowym to stary i podobno niezawodny sposób na odpędzenie od siebie uroków i złych myśli. A że dymek lekko poprawia samopoczucie to tak zwana wartośc dodatkowa zabiegu
Okadzanie się liściem laurowym to stary i podobno niezawodny sposób na odpędzenie od siebie uroków i złych myśli. A że dymek lekko poprawia samopoczucie to tak zwana wartośc dodatkowa zabiegu
deki..jak szałwia to narkotyk? Nie pij już więcej.Panu już podziękujemy
grudniowa >> klątwę odpędzałem .
bo mnie Boss obłożył taką
Tak medea mi poradziła.
bo mnie Boss obłożył taką
Tak medea mi poradziła.
Monet...daj mi cynka kiedy się będziesz okadzał to i ja się okadzę.jak na chaju to we dwoje.Będzie raźniej
Lila
Dokładnie tak
zakon
Dostępna w Polsce odmiana używana jest do okadzania przez miłośników medycyny naturalnej itp. Aby przeżyc odmienne stany świadomości potrzebna jest inna odmiana, której nazwy niestety nie pamiętam
Dokładnie tak
zakon
Dostępna w Polsce odmiana używana jest do okadzania przez miłośników medycyny naturalnej itp. Aby przeżyc odmienne stany świadomości potrzebna jest inna odmiana, której nazwy niestety nie pamiętam
Lila mi szałwia pomaga przy anginie ropnej płucze gardełko i po kilku płukaniach spokój.
grudniowa...
Monet...nie rozbrajaj mnietrza było plunąć ze 3 razy na jego wpisy trzy razy przez ramię i po klątwie
Marycha dziś losuje
Lila...
grudniowa
A owo zioło najlepiej zasadzić u swojej babci na wsi by kurczaki też miały coś z życia jak u tej miłej starszej pani co to ją policja zwinęła za produkcję zioła, bo wzięła kurkom dodała zieleninki posadzonej przez wnuczka do paszy i jak zaczęły się dziwnie zachowywac to zgłosila się do weterynarza
A owo zioło najlepiej zasadzić u swojej babci na wsi by kurczaki też miały coś z życia jak u tej miłej starszej pani co to ją policja zwinęła za produkcję zioła, bo wzięła kurkom dodała zieleninki posadzonej przez wnuczka do paszy i jak zaczęły się dziwnie zachowywac to zgłosila się do weterynarza
/Jan Sztaudynger/
Szczęście łysych.
Szczęśliwi łysi.
Nic im nie stoi, nic im nie wisi.
Ciekawe....zapowiadanie KTO stanie przy kulkach to już tak na stałe?? Czy coś....kombinują??
Szczęście łysych.
Szczęśliwi łysi.
Nic im nie stoi, nic im nie wisi.
Ciekawe....zapowiadanie KTO stanie przy kulkach to już tak na stałe?? Czy coś....kombinują??