Wpisy 897 824 – 897 923
17 kwietnia 2012 21:38 → 17 kwietnia 2012 21:53, 100 wpisów
A wracając z niebezpiecznych wojaży w dziwne rejony ludzkiej wyobraźni to na 1 bym nie liczyła, bo skoro jest na moim chybiku to szanse na jej wypadnięcie są mizerniutkie znając pazernośc TS
2,7,14
2,7,49
2,7,18
2,7,33
2,7,50
2,7,49
2,7,18
2,7,33
2,7,50
mala...lubi,przeciez ostatnio tańcował.Zapomniałaś jakie nam przedstawienie odpitolił?
monet
Z mężczyznami i szpilkami to jest tak, że gdyby musieli w nich chodzić to byłyby one towarem równie nielegalnym jak narkotyki
Z mężczyznami i szpilkami to jest tak, że gdyby musieli w nich chodzić to byłyby one towarem równie nielegalnym jak narkotyki
Jak wysyła MM na ch_T 10/10 to zawsze lottomat mi tą francę wybiera
Lila...albo sierotka marysia
Profesor bo to franca, a franca zawsze i wszędzie się wper......li
medea....dawno juz jestem w tym klubie
zakon
Rzeczywiście. Szkoda, ze u nas nawet niektórych odmian szałwii nie uświadczysz bo można się nimi upalic
Rzeczywiście. Szkoda, ze u nas nawet niektórych odmian szałwii nie uświadczysz bo można się nimi upalic
mala557....jasne ze tak -1-
deki
Szałwia jest halucynogenna, ale nie ta odmiana stosowana u nas do płukanek na ból zęba.
Szałwia jest halucynogenna, ale nie ta odmiana stosowana u nas do płukanek na ból zęba.
"Kobieta sercowa"
Gdy się gniewa na Jana,
To przyjmuje Waleriana
"Mecenas sztuki"
Przez długi czas z modelkami
Był niemal w ciągłych kontaktach,
Dopiero na stare lata
Zamienił akty na akta.
Gdy się gniewa na Jana,
To przyjmuje Waleriana
"Mecenas sztuki"
Przez długi czas z modelkami
Był niemal w ciągłych kontaktach,
Dopiero na stare lata
Zamienił akty na akta.
48-57-69-77
Zły dzień !!!!!
Nawet swoich cyferek z typowania nie wysłałam
aaaaaaaaaaaaaaaaaa
Nawet swoich cyferek z typowania nie wysłałam
aaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja po okopceniu się liściem laurowym chyba odlot zaliczę..
i to na legalu.
Monet Liściem laurowym ? To coś ty z nim wyprawiał
Lilaaaaaaaaaa
Lilaaaaaaaaaa
medea...to już teraz wiem po czym 3 dni do tyłu chodziłam,po szałwii
ponownie
dziś zuzia skreśliła keno na 6 liczb i trafiła 3 czyli 2zł wygrała jutro dam jej kuponik do mm
dziś zuzia skreśliła keno na 6 liczb i trafiła 3 czyli 2zł wygrała jutro dam jej kuponik do mm
grudniowa
Okadzanie się liściem laurowym to stary i podobno niezawodny sposób na odpędzenie od siebie uroków i złych myśli. A że dymek lekko poprawia samopoczucie to tak zwana wartośc dodatkowa zabiegu
Okadzanie się liściem laurowym to stary i podobno niezawodny sposób na odpędzenie od siebie uroków i złych myśli. A że dymek lekko poprawia samopoczucie to tak zwana wartośc dodatkowa zabiegu
deki..jak szałwia to narkotyk? Nie pij już więcej.Panu już podziękujemy
grudniowa >> klątwę odpędzałem .
bo mnie Boss obłożył taką
Tak medea mi poradziła.
bo mnie Boss obłożył taką
Tak medea mi poradziła.
Monet...daj mi cynka kiedy się będziesz okadzał to i ja się okadzę.jak na chaju to we dwoje.Będzie raźniej
Lila
Dokładnie tak
zakon
Dostępna w Polsce odmiana używana jest do okadzania przez miłośników medycyny naturalnej itp. Aby przeżyc odmienne stany świadomości potrzebna jest inna odmiana, której nazwy niestety nie pamiętam
Dokładnie tak
zakon
Dostępna w Polsce odmiana używana jest do okadzania przez miłośników medycyny naturalnej itp. Aby przeżyc odmienne stany świadomości potrzebna jest inna odmiana, której nazwy niestety nie pamiętam
Lila mi szałwia pomaga przy anginie ropnej płucze gardełko i po kilku płukaniach spokój.