Wpisy 897 573 – 897 672
17 kwietnia 2012 20:57 → 17 kwietnia 2012 21:13, 100 wpisów
Damian...złoty łańcuszek masz między nogami?ja pitolę jakoś ja tam coś innego widziałam a nie złoto
medea76 -pisząc o wałbrzychu, masz rację
ale chyba jakimś tam plusem oprócz Ksiaża jest Szczawno
profesor 1980
ale chyba jakimś tam plusem oprócz Ksiaża jest Szczawno
profesor 1980
Lila
Z tego co pamiętam kathy miała uzasadnioną obawę, że szaman czający się na moneta może się pomylić w trajektorii lotu klątwy i padnie na nią. w celu zachowania środków ostrożności założyła kask izolujący ją od fal mózgowych szamana a że nieroztropnie wspomniałam o mozliwości rzucania piorunami na niewiernych to zamontowała piorunochron i nałożyła trampki z grubą gumą jako uziemienie
Z tego co pamiętam kathy miała uzasadnioną obawę, że szaman czający się na moneta może się pomylić w trajektorii lotu klątwy i padnie na nią. w celu zachowania środków ostrożności założyła kask izolujący ją od fal mózgowych szamana a że nieroztropnie wspomniałam o mozliwości rzucania piorunami na niewiernych to zamontowała piorunochron i nałożyła trampki z grubą gumą jako uziemienie
emeryt
Szczawno jest naprawdę piękne, ale niestety zaniedbane okrutnie i dopiero stosunkowo niedawno zaczęło się coś tam zmieniac.
Szczawno jest naprawdę piękne, ale niestety zaniedbane okrutnie i dopiero stosunkowo niedawno zaczęło się coś tam zmieniac.
medea...dzieki za wyjasnienie lili....bo mi teraz czacha oddycha i chwilowo zaniemogłam
Lila i mala
A propos frędzla to przypominam, że jego staropolska nazwa to po prostu ***
A propos frędzla to przypominam, że jego staropolska nazwa to po prostu ***
damian..jasne,jeszcze napisz że,nigdy nie grałeś na jednorękim bandycie
czarny kot na kolanach, natarłam się czarcim zielem,gromnica się pali , a nich tam wchodzęęęęęęęęęęę
Słowa zmieniają czasem sens, bo kto by dzisiaj przypuszczał, że nazwanie faceta kiepskim można było zdrowo w mordę odebrac albo i na udeptanej ziemi stanąc
liluś pewnie, że ściemnia który mężczyzna nie grał może jednak napisać kto nie grał
mala557
profesor1980
lila
Sorki mam problemy natury sieciowej na swoim Netbooku
profesor1980
lila
Sorki mam problemy natury sieciowej na swoim Netbooku
mala
Faceci zawsze idą w zaparte jeśli chodzi o tajny zakon św. Onana i pięciu braci adorujących
To większa tajemnica niż to o co chodzi z tą całą masonerią
Faceci zawsze idą w zaparte jeśli chodzi o tajny zakon św. Onana i pięciu braci adorujących
To większa tajemnica niż to o co chodzi z tą całą masonerią
mala..ja już nie wnikam bo go cały tydzień nie ma więc się mogę tylko domyślić
toja....
HARTGE......
Lila...
Lila...