Wpisy 897 373 – 897 472
17 kwietnia 2012 20:17 → 17 kwietnia 2012 20:36, 100 wpisów
Ja 36 wykopałam z kuponu, bo mnie strasznie, więc na bank wleci. Zawsze tak jest z liczbami wyeksmitowanymi przeze mnie z kuponu z powodu rozczarowania ich przywiązaniem do małej ojczyzny bębnowej
mala...uffff wreszcie skończyłam zaplatać te warkocze na Twoim brzuchu
monet jak możesz być takim killerfreunde
pieknaja co cię stresuje ?
pieknaja co cię stresuje ?
mala..teraz mogę Tobie na głowie.Na brzuchu już starczy.No chyba że jeszcze na nogach do belli na Francuza jestem umówiona.terminy mnie gonią
liluś na nogach to już może lepiej nie Francuza też robisz? nie wiedziałam
Medea...
dla mnie to nie przykrość...już
ale po co sobie tym głowe zaśmiecac
dla mnie to nie przykrość...już
ale po co sobie tym głowe zaśmiecac
Lila
A potem się dziwisz, że twoją orientację płciową rózni durnie zapatrzeni w Antosia Awionautę i jego braci mgłę i lasery adorujących, kwestionują jak ty z kimś się na francuza umawiasz
A potem się dziwisz, że twoją orientację płciową rózni durnie zapatrzeni w Antosia Awionautę i jego braci mgłę i lasery adorujących, kwestionują jak ty z kimś się na francuza umawiasz
medea76-inteligentko, witam po tygodniu, znowu wałęsałem się po parkiecie
a w TS-ie jakie Twoje założenia na ten tydzień ? jesli można oczywiście wiedzieć ?
a w TS-ie jakie Twoje założenia na ten tydzień ? jesli można oczywiście wiedzieć ?
pieknaja
I tak trzymać w końcu życie jest jak bombonierka czasami wyciągasz pusty papierek zostawiony dla zmyłki przez jakiegoś czekoladkoskrytożercę
I tak trzymać w końcu życie jest jak bombonierka czasami wyciągasz pusty papierek zostawiony dla zmyłki przez jakiegoś czekoladkoskrytożercę
torsan ja też byłem zły na TS ale gram bo kto gra ten ma
na plecach ZK
na plecach ZK
Monet....czytałam że zostałeś przeklęty i się będziesz jąkał.Hmmm odczyniam tą klatwę ja stara czarownica
Lila
Domyśliłam się,ale zaczyna mi się chyba udziela wirus paranoi szalejący tutaj ostatnio
Domyśliłam się,ale zaczyna mi się chyba udziela wirus paranoi szalejący tutaj ostatnio
wszystkim kodietkom słodziutkie lecz nie namiętne{{calus}--chłopakom wszystkim bum bum
medea...musisz uważać cobyś nie skończyła jak ta nad rzeczką opodal krzaczka magda dziwaczka
emeryt
Ja ostatnio uskuteczniam z uwagi na możliwość wysyłania co najwyżej jednego kuponu analizę porównawczą liczb lubiących występować po właśnie wylosowanych z listą śpiochów a następnie z moją intuicją. Jak na razie TS vs Ja 3:0 a mamy dopiero wtorek
Ja ostatnio uskuteczniam z uwagi na możliwość wysyłania co najwyżej jednego kuponu analizę porównawczą liczb lubiących występować po właśnie wylosowanych z listą śpiochów a następnie z moją intuicją. Jak na razie TS vs Ja 3:0 a mamy dopiero wtorek
mala..jak Cię noga swędzi to może zabierzesz się ze mną do Wałbrzycha?
mala...to dobrze się domyślasz.Tak sobie pojedziemy zwiedzać o ile w tym burdlu jest w ogóle co
Lila
Jak na razie to u mnie co najwyżej może się rozwinąc ospa wietrzna dokuczliwa dla otoczenia acz niezbyt groźna a to pikuś w porównaniu z rozsiewaną przez ową kaczkę dziwaczkę czarną ospą karzącą porzucic wszelką nadzieję na wyzdrowienie
Jak na razie to u mnie co najwyżej może się rozwinąc ospa wietrzna dokuczliwa dla otoczenia acz niezbyt groźna a to pikuś w porównaniu z rozsiewaną przez ową kaczkę dziwaczkę czarną ospą karzącą porzucic wszelką nadzieję na wyzdrowienie